Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem annyi még sokat nem ront a reflekszeken. Inkább az lehet a gond már kis alkohollal is, hogy rusholóssá tesz, bele a halálba.

khumbula

Me0w
Szopas nagyon... ahoz kepest hogy 100k, eleg serulekeny... mar cserere erett a hatso fogas mert elkopott, meg elvesztettem a csapagyazast a monoblokkban. 😞 Mondjuk ez a buzi Shimano muve 😊 Ez meg OT, szal mashol folytassuk 😊

Together we'll fly someday...

Me0w
2 sor az pias? 😊

Jessz. Majdnem vettem egy crosswayt, de aztán inkább építettem egy öszvért.

khumbula

Gyónjatok! Szoktatok betépve vagy piásan játszani?

khumbula

Me0w
Hm. Szerezz nekem egy vadiuj monoblokkot merida crossway 8500-hoz, es baratok lehetunk 😛 (hamar bikemag)

Me0w
Olyat nem szoktam. Ha idegesitenek, akkor kilepek.

akkor csak névazonosság, bocs a zaklatásért.

khumbula

Ja, azt hittem a szakaszod tagjait kúrogatod 😊

khumbula

mohus
"Mohus, ugye nem te fórumozol ezzel a névvel a bikemag singlespeed topikjában?"

nemigazán

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Me0w
Kit? Lenyeg az? En ha meghalok, akkor elkezdem az illeto csaladfajat boncolgatni, edesanyja kapcsolatat mindenfele himtagokkal, sot ha tobbszoros attrocitas er adott szemelytol, akkor meg a vegen az anyafoldet is elatkozom amibe kozben mar eltemettem verbalisan 😊

De kit szidnak olyankor? 😊
Egyszer volt egy olyan csapatvezetõ aki anekdotákat mesélt, végig pofázott, ami alapból nagyon idegesít, de ez a mókus tényleg vicces volt, hamar ökörködés lett a vége. De ami a legdurvább volt, hogy miközben végig pofázott a bohóc gyerek, nagyon komyolyan tépte az ellent. Olyan okos poénokat és utalásokat tett le, fetrengtem. Egyik: ott hasalunk hárman a mustáron a kanális szélén és beszól az ember a nagy csendbe baz, hogy piknik az árokparton. Vagyis a Sztalker alapjául szolgáló Sztrugackíj regényre utalt, eheh

khumbula

Me0w
Velem ne kiabaljon senki 😛 Foleg ne ilyen fo-asszimilatorok 😛

Running
Cs az nálam nem játszik, mindenki maradjon a saját portáján. Pedig jobb kiengedni a feszültséget, bele kell kiabálni a haragodat a világba.😊 Neked jó lenne szerintem ha kicsit kiabálnál valakivel, mondjuk Meow-al, vele lehetne, mert imád kötekedni, ahogyan én is.

Én akkor kezdtem el egyszer rettenetesen szitkozódni egy gyerekkel, mikor beírta nekem hogy noob pilot, mert egy paraszt jet-es 6x jött belém. Közöltem vele hogy kamikaze volt, erre megint hüje noob, na ekkor kiakadtam és megírtam neki hogy talán ha a frissen sült székletet ebédelne, az tök jó lenne. Nem bírom ha sértegetnek.😊

Gyere át egy kicsit CSS-be, az megedz az ilyen helyzetekre 😊 Én már szó nélkül tûröm az ilyeneket 😛
Me0w
Haha, egyebkent eszreveheto hatasom a squadokra, hogy akik mellem lepnek be, es a kor elejen meg csak morognak, azok a vegere mar hangosan kurvaanyaznak 😊) En kihozom beloluk az allatot 😛

Running
Egyébként nekem mind1 mi a baj: netkód, vagy lag, vagy anyám órdít hogy kaja, ha valami sérelem ér jogtalanul akkor anyázok nagyon keményen. Bnõm is sokszor mondta már, hogy fejezzem már be, mert fél órája ua a sort olvassa. 😊

azok az ujjdonságok? <#beka3>

khumbula

Me0w
Csak kozben a progam is interpolal rendesen, szoval fogalmad sincs, hogy epp hol van hozzad kepest 😊

Ami csak ott bukik el, hogy a modern netkódok mindezt figyelembe veszik, és visszaszámolást, interpolációt, valamint lag kompenzációt is használnak ahhoz, hogy valóban azt kelljen lõnöd, amit látsz 😊 (vagy ha projectile rendszerû a lövés, akkor messzire számítottan elélõni, és elvileg a netkód hibáit itt sem kellene figyelembe venni)
Én már álltam a netkód jó és rossz oldalán is.... Kedvencem az ellenséges támadóhelin átrepülõ TV-rakéta. Saját tapasztalatom szerint a mozgó célpontot sokkal nehezebb lelõni (nem csak megcélozni) mint az állót. Ha az ember elkezd elmélkedni egy idõcsúszás elméleten, miszerint a dolgok nem ott vannak, ahol látszódnak, hanem ott látszódnak, ahol nemrég voltak, mindjárt értelmet kap, hogy miért nehezebb középtávon egy oldalirányba futó embert lelõni, mint egy fekvõt. A fekvõnek a látszólagos helyzete megegyezik a valóssal. Nevezhetnénk ezt akár inverz fektetett téridõ-csúszás elméletnek is.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Frankie
Me0w:
Kösz 😊

Borg:
kettõs mérce ftw 😊

koschwarz:
np, velem és veled is még elõ fog fordulni ilyen dolog, a BF-ek netkódjai már csak ilyenek..

de az is milyen már, hogy a szerkesztõk ilyen bitlisz pre-release képekkel illusztrálják a cikket...

khumbula

eszembe jut errõl az egyik nagy magyar utazási irodában szerzett vicces élményem. A boltban egy brutális érzéki szöszicica alklmazott, akivel korábban emaileztem egy görög üdülésrõl. Mondom neki bent személyesen: édes vagy Niki, hogy küldted azt a weblapot a szállodáról, de van angol verziója is, máskor másnak azt küldjed. (A lap görög nyelvû volt.)
Megszólal nikicica: jaj, egy évig tanultam oroszt, de mégsem értem ezeket a krikszkrakszokat...
bahhh

khumbula

FCH kari
ne mérgelödj ugy is mindig mindenre van magyarázat! én is többször találkozom érdekes dolgokkal nem csak a magyar szervereken.én 99%anti-tankos vagyok,megfigyeltem hogy van akinek elég 1 fejlövés de van akinek nemelég 2-3sem söt még elkezd hemperegni stb azt 1 lövésel kinyiffant.ja ez a hempergés ha a földrevetödö játékos igazábol fordulna egyett nem hiszem hogy simán lekapna.

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Me0w
" kopter számomra egy rémálom volt, ugyanis az egér legkisebb pöccintésére minimum 45 fokot bedõl (60% sensitivy)..."

Jolvan 😊 Meg jo hogy erre sosem tevednek magamtol 😊 60%... ahh, hagyjuk.. remelem ez a majomarcu az eletben nem jatszik online

Running
gamestar.hu - láma cikket írt a játékról. Eléggé képbe lehetett, a MEC-et nem sikerült beazonosítania szerintem.😊

Running
Ha jól beletrafálsz egybõl halnak, mind1 mennyi medic ül a gépben.😛 Egyébként ezt mind optimális csapatra vonatkozik. 2 medic+1support+3enginner. De egy ilyen csapat azért max 20%-ban jön össze. Szóval eddig kb 60 órát voltam pilóta, de meg tudnám számlálni hányszor volt az, hogy 3 szerelõ javította a gépet és medic is volt rajtam kívül. Ált a csapatból kirúgással fenyegetek meg kérek mindenkit legyen enginner max akkor van 1-2, 3 már ritka.😊

koschwarz
yah!! láma vagyok!!!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Me0w
Ez holvolt? 😊

alma2
azt a palyat nem birom amugy se :p mar ertem miert olyan keves ott a kinai 😊

szerintem

A tank tornyával nincs semmi baj, az optionsba be lehet állítani normálisra.

koschwarz
lehet, hogy rosszul emléxem...de akkor sem jó, egyértelmû, hogy egy tankban a foglalás idejére legyen ott a géppityus is, hogy fedezzen, amilyen lassan forog a tank tornya (ágyúja)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
"A játék menüjébõl gyorsan kezdhetünk új csatát, ahol választhatunk a hiperszuper Amerika, az újonnan alakult Kínai Ízé, valamint Oroszország közül."

Na most erre igazán nem tudok mit mondani!!!

Én ezt nem is mondtam. De megnézem, hogy hogy lövi ki mediccel úgy, hogy 2 medic van a BH-ban. És a gunner és a pilóta nem idióta...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

odex
állítólag van olyan megoldás hogy Tört Ranked ervert lehet csinálni!
valamien programmal le lehet védeni hogy ne töröljék a ranked servert! 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Running
A cobrának nem 15 mp amíg visszatölt.😛

...akik 15 mp múlva visszaspawnolnak oda...

Running
Én még mediccel is lövöm a szerelõket, mivel simán ki lehet lõni õket. Az anti-tankosokról meg nem is beszélek, középen meglõvi 3-4 ember pápá egybõl. Ha szembõl, akkor meg a pilóta.

Danee
tankkal, ágyúval is nagyon könnyû leszedni a bh-t...

Running
Na errõl beszéltem, amiket írtok, hogy nem lövik a bh-t, akkor meg? mashur city-n ahol nagy az erõfölénye, ott is basznak rá, a jármûvek, tankok gépfegyverével simán le lehet szedni, vagy legalábbis kipotyogtatni belõle néhány embert.

Shonghua-n is az van. Mindkét félnek 2 heli,egy-egy tank + rengeteg APC. A BH 6 mp alatt szedi le a kínai APCt. Kínai heli nem is tudja sebezni az amcsi APCt. Amcsi APC úgy szedi le a kínai APC-t, hogy kb 1/3 élete megmarad. És ez a kiegyensúlyozott pálya? LOÁL!

Danee
Én egyedül is leszedem vodnikkal a blackhawk-ot.... elõbb a gunnert, utánna az oldalsókat, akik javitanák....onnantól végük van

És már hivatalos mi lesz a patch-ben vagy a mesén rágódtok?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Running
Pályamódosítással megoldható a dolog. Én is ellentmondok, egyébként igazad van, tényleg visszajavítanák, ha nagyrészt az elsõ sorozat után ki nem halnának a gépbõl. Vagyis te ott vagy, töltened kell, a bh meg szerelõk nélkül. 1:1.

Néha még arra sincs idõ hogy lebegj a zászló felett, nemhogy még ki-beszállásra is odafigyelj.
Természetesen több lesz aki örül majd ennek, hiszen kevesebben bh-nak, mint gyalogosan harcolnak.
Én se azt mondom hogy nem kell változás, csak azt máshogy is megoldhatták volna a problémát.

Me0w
2 vodnyik siman kiszedi a szerelt BHt is, csak nem a placc kozepere kell kiallni veluk...

Me0w
Pontosan... Amig fel tud kelni, teszi azt az idiota - szamara idilli - kaszttal, lasd ott all 2 tank, akkor is mediccel kel, hatha! Es ha lelovik 3x akkor harmadszorra is medik! Nem fogja fel, hogy ha csak 3 ember kelne ATvel, akkor a tank 2 masodpercig elne, neeeeeeem! Medic kell! Sot a tank altal lelott embereket meg KELL probalni feleleszteni hogy a tank ujra leloje oket, akik szinten medicek! Neha nem tudom hogy egyesek miert jatszanak evvel a szarral ha annyi erzekuk van hozza mint 1 piritosnak 😞

Olyat én is ritkán, hogy dzsippes lõ helit. de olyat már át is éltem sokszor sajna, hogy heli lõ dzsippest. 0,8 másodperc alatt, szarrá 😊

khumbula

alma2
Egyedul a mashur city-n van ez a BH erofoleny, az teny oda kellene egy ket stinger.. de igazabol ket dzsippes leszedi ha akarja, bar magamon kivul nem nagyon szoktam latni loni a helit dzsipbol, de csak biztos rosszul latom...
Egyszeruen amit latok, hogy az emberek 90 %-a teljesen letojja mennyi zaszlo van sajatkezben amig meg tud jelenni, megy lo elore aztan kesz, neki ennyi orom is eleg 😊

szerintem

alma2
egy iromanyodon belul ellent mondasz magadnak 😊
Akkor a Dice is mondhatja, hogy a 2. esetben is a jatekosok problemaja, ha ezen kezdenek el gorcsolni ki hova ul. Persze en is helizek, de szerintem jo dolog ez ha ki kell ugralni a pilota arreb leszall netan, hogy ne reggelizzen c4-et aztan mindenki vissza a gepbe. nekem ez az egy otlet tetszik.
mondjuk termeszetesen a gunnerek bent maradnanak vedeni a kiugralokat meg a helit.Szerintem tobb ember lesz aki az uj megoldassal szimpatizal, mivel kevesebb a pilota, mint a jarokelo.

megpedig :
1. "A BH akkor eredményes ha senki le se szarja, az meg a játékosok problémája."
2."Meg azt is mikor mindenki dobbant ki gépbõl a zászlófoglalás miatt, aztán megy a veszekedés ki ült rossz helyre és 5 perces kavarás visszaszállásnál. Közbe az ellenfél aki ott volt, meg aki közbe spawnolt majd nézni mi ez az egész bolhacirkusz."

szerintem