Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyanús vagy te nekem:)
Hogy lehet úgy topikot nyitni 2001.06.26.án, hogy 2002.07.09. volt a regisztrációd dátuma.Álreg<#vigyor5>#vigyor5>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
;)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
héééhéééé.. és az én hozzászólásomat mé törölték sohanemisártottamsenkinek :|
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mire tegnap hazaértem és megmondhattam volna a frankót, addigra már bezárták az ovit :)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
miattuk nem megy a clanwar. :(

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
[IRAM] leader

Gyerekek, ha nem lesztek jok, megy mindenki a lapatra! NINCS POLITIZALAS es PONT! ;)
Hazigazda tegyen rendet(szepen torolgethet!), aztan mehet minden tovabb...
[IRAM] leader
pedal to the metal...
[IRAM] leader
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
pedal to the metal...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
beszéljenek inkább egymás felmenõirõl. ahhoz legalább a popcornt is hozom
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
[IRAM] leader
Ezért sz@rik bele sok ember a választásokba... meg a politikára, mert ott is csak ez megy.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ki a faszt érdekel már a BF?
Az esti béef kibeszélés a szomszédba...PH!
Gyerekek, ezt a politikai sz@rakodást nem lehetne hanyagolni?
Tudjátok msn címét? esetleg telefonszámát?
Beszéljétek meg ott, de ne egy topikban, aminek ráadásul qrvára semmi köze ehhez a sz@rsághoz.
bocs, hogy beszóltam, de kib@szottul idegesítõ, hogy elcsesztétek ezzel a politizálással a topikot.
Most lehet beszólni.<#banplz>#banplz>
egyébként ha tanultál földrajzot, visszaemlékezhetnél, hogy a Kárpát medence földrajzi adottságairendkívül jók(bár mostanában sokat romlott,de ez globális folyamat). Lehetne itt qrvanagy gazdaság, mintahogy volt is, csak az elmúlt 20-30 évben kb. 10edére folytották-nyomták le. és itt "lent" Békésben ez erõsen érzékelhetõ.Hogy ki vagy mi az OK, azt úgytûnik nálam sokkal nagyobb koponyák sem tudják megfejteni(vagy nem áll érdekükben...)<#fejvakaras>#fejvakaras>
sajnos a magyar gazdaságot tönkre tették valakik és itt lent nagyon is látható a különbség. És nem hiszem, hogy van olyan magyar politikai erõ aki ebben javulást tudna hozni, mégha van rá akarata is...
pedal to the metal...
pedal to the metal...
:-)
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha meg nem bírja a támadást, feszültséget, nem való ilyen szerepre...
Ez nem az ovi, ahol visszahúzom a hajad.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,