Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zerénd
Te nagyon nem ebben az országban élsz!
Ha van egy kis idõd, menj el vidékre, beszélgess a falusi emberekkel, kérdezd meg tõlük, miért nem mívelik a parlagon heverõ földeket, pláne ha munkanélküli. Olyan dolgokat fogsz hallani, amitõl benned egy világ dõl majd össze.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Fujiryu
Hát akkor olvass utána annak, hogy Morvai Krisztina milyen nyílt leveleket írt.De ha nem tudnád mire utalnak itt páran, akkor itt a példa, meg az Olaszliszkai lincseléses nyílt levele is egy popularista szar...Meg a második Palesztína kifejezése se volt számomra elég világos.

Lehet nem mondja ki szó szerint, de elég erõsen érezteti, a hogyha-buzizsidócigány-vagy-akkor-eltaposunk amint hatalomra kerültünk.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Ehh.és szerinted európában hány országnak van ilyen eszméletlenül jó mezõgazdasági területük mint nekünk? Azzal a technológiával amivel a tõlünk nyugatra lévõk rendelkeznek, a függõleges sziklafalon is megtermesztik azt amit mi az alföldön...A magyarok szeretik magukat többre tartani a többi embernél, mert hogy okosabbak meg minden, de ez nincs így.Mindenhol ugyan olyan okos emberek vannak és vannak hülyék is.Lehet itt azzal jönni, hogy a japánok meg az amerikaiak hülyék, mert az oktatási rendszerük szar(amerikaiaknak könnyû a japánok meg magolósak), ha viszont megnézed, a világ vezetõ tudósai ebbõl a két országból származnak és a magyar kutatók is elõszeretettel mennek ebbe a két országba, mert ott meg vannak a körülmények a megfelelõ kutatáshoz.Semmivel nem jobb ez az ország a többinél.A Franciáknak, ugyan olyan szõlõjük van a Svájciaknak ugyan olyan ásványvizei mint nekünk, szóval nem nagy szám amit Magyarország nyújt, szóval hülyeség azt hinni, hogy az EUnak akkora szüksége van ránk.Az EU jót tett magyarországnak.Rengeteg pénz jött be az országba támogatások formájában.Az persze más kérdés, hogy akik ezt a pénzt elosztják azok mit csinálnak vele, de igen is az EU jó volt Magyarországnak.Az, hogy valami kretén aztmondja, hogy mi Magyarok vagyunk, és mienk a kárpátmedence és 1000 éve tõlünk függöt európa az nem azt jelenti, hogy most is így van.Magyarország egy kis ország, aminek a vízilabdán és a kajak-kenun kívül nincs sok olyan dolga amit világszínvonalon elismernének és egyedülálló lenne...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Az ilyen radikális barmokat kéne kilõni az ûrbe.Ugyan olyan emberek mind te vagy én, annyi különbséggel, hogy nem ugyan olyan a szexuális beálítottságúak.Nekem van buzi pár ismerõsöm, laktam már velük egy házban egy egész héten át és nem lehetett rájuk egyetlen panasz se.Nem a magamutogató buzi fajta, hanem az amelyik megérti, hogy vannak emberek akik ezt nem tolerálják és ezért megtarják maguknak.Ezen felül viszont messze normálisabb emberek az átlagnál és segítõkészebbek is...

Yan
igen,
én már évek óta "politikánhalok" :))

¥ xfire: kistekila

jappy
dehogynem. kikell lõni õket az ûrbe.

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

Herold
Ráadásul senki nem lesz önszántából az, ez a génekben van, veleszületett dolog. Ezért büntetni sem lehet.

Herold
Akkor biztos nem hallottad, mikor Morvai Krisztike az õt gyalázkodók metélt farkincájáról beszél. Mi ez, ha nem zsidózás?

joebacsi
nem dugtam még szénakazalban, de asszem lebeszéltél :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Mit érünk vele Zolly?
Lehet páran jól megélnének belõle, ha ráfeküdne a nép, de egy országot nem tudsz almából, meg ásványvízbõl eltartani.

Mellesleg irdatlan pénzeket öl belénk az EU. Csak mi (a hivatal) eddig kb. 15-20 _milliárdot_ költöttünk el felnõttképzésre pár év alatt. 40 ezernél is több embernek lett szakképzettsége, vagy végezte el a nyóc általánost. Persze meg is kéri érte az árát, de akkor is...

Ez nem csak az én véleményem, sok-sok embrenek nem az jön le a Jobbikról, hogy faszán rendetraknak, hanem hogy kurvára szélsõséges amit csinálnak.

A buzi témához egy észrevétel.
Minap elmentünk a pöttemmel a mekibe, mert imádja a mûanyag bohócot, ami a bejárat elõtt ül a padon. Kértem a kaját, mire megszólal a figura, hogy
adna egy játékot, mert látja, hogy gyerekkel vagyunk és ez megmaradt, meg az egyik menü mellé kóstoljuk meg a másik fajta krumplit, mert szte az sokkal finomabb és biztos elkerülte a figyelmünket.
Mondanom, sem kell, hogy a csóka ratyi volt, de nem dúlván csak lehetett érezni, ahogy beszélt, meg a mozdulatain látszott.

A poronty eljátszott egész du. a mûanyag szarral, amit adott és a krumpli is jó volt, amit ajánlott.
Egyelõre úgy áll a dolog, hogy a másik 4 "normális" ember közül, akik bunkók, meg beleszaromok õ volt a jobb fej, bármit is mûvel otthon.
A magamutogató buzit én is megvetem, mint a szart.

Volt 2 kollégám is ratyi és semmi baj nem volt velük. Sõt, jó fejek voltak. Amíg engem nem von bele a magánéletébe nem érdekel milyen beállítottságú.

Ez egyéni szoc problem, már bocs, de nem sok köze van az EU-hoz...

Zerénd
Ja még egy dolog Dzseg barátom! Ha megnézed az úgynevezett szalonképes demokratikus parlamenti pártok kampányát, láthatod, mindegyik szinte a Jobbik lejáratásával foglalkozott, hol finomabban, hol durvábban. Nem csak az utcai plakátokra gondolok. Blogokban, nyomatott sajtókban megjelent írásokra is. Pl bencsik.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
"Nincs világszerte híres bankrendszerünk, nincs piramisunk, nincs fasza tengerünk, nincs havas hegycsúcsunk, nincs semmink, ami vonzaná a sok-sok pízet"
Lehet ezek nincsenek, de van eszméletlen jó mezõgazdasági területünk, amit nem mûvelnek, és eszméletlen jó vízkészletünk.
Te Dzseg! Felejsd már el azt, hogy nekünk volt szükségünk az eura! Fordítva igaz!

Zerénd
Azért, mert én, esetleg rajtam kívül még pár százezren buzikommunistazsidónégercigány eltaposlak elvet valljuk, még a Jobbik nem. Vagy te láttál már olyant a Jobbik programjában, hogy buzikommunistazsidónégercigány eltaposlak? Hát nem! Buzik ellen van, de csak a magamutogató felvonuló paradicsommadarak ellen. Én pl visszahoznám a buziság elleni törvényt is. Komcsi ellen párt, ennek is megvan az oka. Lényegében nem a zsidókkal van bajom nekem sem, hanem a cionizmussal. Tehát nem antiszemita vagyok, hanem anticionista. Cigányságok, meg szerintem magáért beszél.
Ebben az országban, nem lehetett rendet rakni közel 20 éve. És ez a radikalizmus térnyerését okozta. Radikalizmus sem azt jelenti, hogy tapossunk el minden másképp gondolkodót, hanem a bajok okára kell gyökeres változtatást adni. Gyógyászatban sem azt jelenti a radikális beavatkozás, hogy felületi kezelést adnak. Ha én mondanám meg, bizony még radikálisabb lenne a Jobbik. Mint fent írtam, visszahoznám a buziság törvényt. Sokkal jobban támogatnám a keresztény vallásra alapuló nemzetet, családot, oktatást. stb. stb. Sokáig írhatnám, de mennem kell nekem is melózni.
Europában sem véletlenül tört elõre a jobboldal.

ez az én privát véleményen , meglennénk az eu nélkül nagyon is jól. sztem meglennénk az egész parlament teljes lecserélésével ( mind ) csak egy párnak kéne lógni , de olyan helyen ahol mindenki látja , utána elgondolkodna a többi korcs . a rendõrségre is fõnök kéne , jelen pillanatba csakis az útszéli kaszírozás van kiadva ( szégyen ) ha leírnám apheh -es történetem , csak lesnél hogy smint foglalnak jogtalanul , és amikor rályönnek nem is kellett volna még " bocsi " sincsen , csak egy "eleget tett a tartozásának" levél. persze vállalkozói visszaad , addig tuti semmi adó nem megy be , amíg ezek a tetvek ellopják. ( tõlem nem )

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

Szted mibõl élne meg szépkicsinyhazánk EU nélkül?
AZ egónkból?
Semmink nincs, ami eltartana egy országot.
Nincs világszerte híres bankrendszerünk, nincs piramisunk, nincs fasza tengerünk, nincs havas hegycsúcsunk, nincs semmink, ami vonzaná a sok-sok pízet.
Mindenbõl van egy kicsi, csoffat, vérszegény izé, ami nekünk jó, de mást kúúúúrvára nem érdekel.
Az a baj a magyarral, hogy baszottul el van szállva magától, hogy mi mekkora arcok vagyunk, milyen fasza csávók, mindent mi találtunk fel, mi terveztük, vagy mi csináltuk, csak épp ezt senki más nem tudja és kurvára nem látszik. Itt vagyunk a nagy tudásunkal a szakadék szélén...

Zolly,

Értsd meg, nem a párttal van bajom, meg az elképzeléssel, sõt, én lennék a legboldogabb, ha eltûnne a mocsok az utcáról, de így nem lehet kommunikálni valamit az embereknek, hogy buzikommunistazsidónéger eltaposlak!

A normális embernek ezekbõl már rég elege van. Van elég baja, más sem veszi körül, csak a gyökérség, bunkóság, énvagyokakirályteszarvagy és mindenkinek mindent lehet hozzáállás.
Rendet kell tenni, ez tény, csak másképp kéne kommunikálni és az árpádsávos pólót otthonra tartogatni.

Zerénd
Nem hinném, de ezt már soha nem tudjuk meg.
Lehet kapnak páran eus pénzt, de eddig az ország csak befizetõje volt.

Zerénd
Lehet tik judapöstiek romantiKUSSnak találjátok a széna vagy szalma kazalba való dugást, pedig q nem az. Bök, szúr, vág, bogarakról nem is beszélve, plusz a ha a sikló megy fel a pöcsög helyett! Háááát....

EU szar? Tudod te hol lennénk a szar EU nélkül?
Már rég a románoknak mosnánk a szaros gatyájukat a patakba b+.

<#wow3>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Herold
Az most lehet, sõt biztos, de emlékezz csak vissza, te ebben a korban milyen ember voltál.

joebacsi
Most így belegondolva tényleg vannak még piaci rések, amikre építve fel lehet pörgetni pár iparágat. Pl: turizmust :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mackosajt
ott a pont.

Gondolom elõzõ teló is csak úgy lepottyant.
Ballagásra is lóvé..

öregem, komolyan mondom, én sz@r helyre születtem, elképzelhetõ, de akkor is gazdagabb vagyok lélekben, mint némelyik mai korcs.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

....látszik nem érted<#pardon1>mennyi volt belõle a saját güribõl félretett suska??<#nezze>

[IRAM] leader

McKenny
nem hisztizek
kapok zsebpénzt meg most volt ballagás is arra is kaptam pénzt, régi telómat eladtam kaptam érte 40et nem nehéz kiszámolni hogy nem volt olyan nagy dolog kifizetni

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

mackosajt
De nem vettem drága kütyüt, meg nem hordtam olyan magasam az orrom, hogy közben minden sz@rban elessek, pofával bele.
Mellesleg diákmeló rulez.
Igyekeztem magam megkeresni a rávalót, nem csak benyögtem, hogy figyu fater, ezt vedd meg... aztán nyomni a hisztit, meg menõzni vele, hogy mit kaptam...

elkorcsult a világ...

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Zerénd
Bazzeg, csak egy példa volt!
Lehet termeszteni minõségi paradicsomot is. Ha kell, küldök magot, vgy jövõre palántát :DDDDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Mit is mondtak állandóan rólunk brüsszelbe a diszes ep képviselõink? Hogy diszkrimináció van itt a romákkal szemben, meg elnyomjuk? Csehország, Szlovákia, Finnország, Olaszok, soroljam még? Na akkor ott mivan? Népirtás? Mert rendet tettek a cigányok közt?

Utoljára: Nézd meg mennyi "fasiszta" is van a videón.
http://www.youtube.com/v/Aj9QA-RloQ0

Szerintem Dzsó már bánja, hogy meghegesztette ezt a vidijós gombot! :DDDDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

dehogy nincs. csak egyszerûen nem érdekli az embereket, hogy mit vesznek. én igyekszem legalább a gyümölcsöknél a zöldségeknél, és a tej termékeknél odafigyelni, hogy magyar legyen. ám sok esetben jóval finibb a külföldi csoki pl:D vagy a sör. de soha nem azért veszem, mert olcsóbb. mondjuk én mint Budaörsi, nem annyira a szegény réteget látom nap mint nap nálunk vásárolni(lakberendezés ráadásul), az is igaz. de van pénz, csak másra költik az emberek. :)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ott a pont , na lefekszem , besörözte m:)

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

gbc csabika
Meg nem ártana, ha a termelõk együttmûködnének a saját érdekükben.

joebacsi
De mivel a külföldi sok esetben olcsóbb, annyira meg nem utálják õket, hogy ne vásárolnának náluk, ezért leszarják :)

Az itthoni mezõgazdaság felpörgetésével az a gond, hogy itthon nincs rá fizetõképes kereslet, a nyugati fejlett eu országokban ugyanúgy túltermelés van. Kelet felé kéne neki piacot találni, de erre eddig még nem nagyon tett senki túl nagy erõfeszítést.

EU -ból ? nem is lenne baj , de nem vágnak ki , piac és határ vagyunk az uniónak. EU mondja , hogy nem bánunk jól a cigányokkal , több segélyt nekik , mert még a végén megindulnának az eu -ba :) az eu az egy szar

joebacsi
Van nekünk is kerti cucc, én is jobban bírom, de ha egy pösti átlagembernek egymás mellé teszed a gyönyörû szép piros, nagy, gömb formájú spanyol import paradicsomot és az otthoni kerti fakó, girbegurba kicsit, úgy, hogy a második legalább kétszer annyiba kerül, mivel nincs szétvegyszerezve, akkor elég komoly összegem van arra, hogy melyiket fogja választani. És választják is. Ezen felül a szép pirosat meg tudod venni télen is :)

gbc csabika
Ez kusza lett...na mindegy érted:)

gbc csabika
Igen, azért modntam mert sztem gondoltam erre gondolt Zoli.

annyi kéne csak, hogy a lehetõ legtöbb termék amit árulnak,az adott országból származzon. és akkor senki nem utálná õket:)

joebacsi
Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy ha ki is viszik a nyereséget teljes egészében (amit kétlek), akkor is rengeteg pénzt befizetnek SZJA-ként, illetve munkaadói járulékként a dolgozóik után, illetve iparûzési adóként a helyi önkormányzatnak.
Én sem csípem a multikat, de azért teljesen elvakultan sem kell ítélkezni róluk. Van pro és kontrájuk ugyanúgy, mint sok minden másnak.

hogy kívánod? küldjünk privát, vagy telefon? de akkor már ezt sem olvasod... na akkor mindegy is:)

jappy
vegyvert a népnek.

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

Herold
Jóbazdmeg de ha egyiket se veszem meg, éhenhalok.

Fujiryu
Na már megint jössz a szöveggel, hogy én hülye vagyok és nem is tudom mi az a paradicsom...

Ezt egyik sem fogja meglépni, bár melyiket választod. Megmondták õk is a tv-be is, nem nyúlnak semmihez, amivel választópolgárokat veszítenek...
Pl. nyugdíjrendszer, oktatás, egészségügy stb...

Ha elmész a fodrászhoz és 3 megtépett, lucskos, zsíros, korpás modellbõl választhatsz mit teszel?
Kiválasztod melyik nem annyira undorító? Lehánynak az utcán bár melyiket választod.
Én inkább növesztem, meg mosom otthon...

Én mindent Bio-ban termelek,nem is tudja a fenövekvõ megkenzi féle hamburger-b.zi milyen az igazi paradicsom...míg ezt is nem kóstolta.Bár nekik lehet ez máûr nem is jó ízû...<#schmoll2>

[IRAM] leader

gbc csabika
Az a baj, hogy ez sajnos nem ilyen egyszerû. A kereskedelmi multicégek kiviszik a nyereséget ergo nem itt adóznak, ha az adóterhek kisebbek lennének valszeg nem játszanának a pénzügyekkel, itt adóznák le. Valamilyen módon gondolom ezt azért meg lehetne akadályozni. De ha itt is leakasztanak róluk egy valag pénzt, az még sajnos nem drágítja az áraikat, mert a költségeik alacsonyak. Az áraik úgy emelkednének, ha gyengülne az alkupozíciójuk, és drágábban tudnának beszerezni. Az EU-n belül ez nem megoldható, mert ugye vámmentes övezet, max az EU-n kívülrõl érkezõ árukat lehet keményen megvámolni, amiben volna is ráció. Továbbá az a baj, hogy olyan alacsony áron hajlandóak csak felvásárolni helyi termelõktõl, hogy szerencsétlenek sokszor önköltség közelében, vagy az alatt kénytelenek értékesíteni nekik, vagy különben a versenytárs termékeit fogja árulni a multi. A versenyhivatalnak ilyenkor kéne ejnye-bejnyéznie...

Az lehet...de az emberekrõl elég sokat...és ugye valljuk be ,õk is emberbõl vannak gyúrva.

[IRAM] leader

Yan
ha nem jár "fodrászhoz", mert minek, attól még látja a többieken hogy sz@rul dolgozik :)

&#165; xfire: kistekila