Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van egy kis idõd, menj el vidékre, beszélgess a falusi emberekkel, kérdezd meg tõlük, miért nem mívelik a parlagon heverõ földeket, pláne ha munkanélküli. Olyan dolgokat fogsz hallani, amitõl benned egy világ dõl majd össze.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Lehet nem mondja ki szó szerint, de elég erõsen érezteti, a hogyha-buzizsidócigány-vagy-akkor-eltaposunk amint hatalomra kerültünk.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Lehet páran jól megélnének belõle, ha ráfeküdne a nép, de egy országot nem tudsz almából, meg ásványvízbõl eltartani.
Mellesleg irdatlan pénzeket öl belénk az EU. Csak mi (a hivatal) eddig kb. 15-20 _milliárdot_ költöttünk el felnõttképzésre pár év alatt. 40 ezernél is több embernek lett szakképzettsége, vagy végezte el a nyóc általánost. Persze meg is kéri érte az árát, de akkor is...
A buzi témához egy észrevétel.
Minap elmentünk a pöttemmel a mekibe, mert imádja a mûanyag bohócot, ami a bejárat elõtt ül a padon. Kértem a kaját, mire megszólal a figura, hogy
adna egy játékot, mert látja, hogy gyerekkel vagyunk és ez megmaradt, meg az egyik menü mellé kóstoljuk meg a másik fajta krumplit, mert szte az sokkal finomabb és biztos elkerülte a figyelmünket.
Mondanom, sem kell, hogy a csóka ratyi volt, de nem dúlván csak lehetett érezni, ahogy beszélt, meg a mozdulatain látszott.
A poronty eljátszott egész du. a mûanyag szarral, amit adott és a krumpli is jó volt, amit ajánlott.
Egyelõre úgy áll a dolog, hogy a másik 4 "normális" ember közül, akik bunkók, meg beleszaromok õ volt a jobb fej, bármit is mûvel otthon.
A magamutogató buzit én is megvetem, mint a szart.
Volt 2 kollégám is ratyi és semmi baj nem volt velük. Sõt, jó fejek voltak. Amíg engem nem von bele a magánéletébe nem érdekel milyen beállítottságú.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Lehet ezek nincsenek, de van eszméletlen jó mezõgazdasági területünk, amit nem mûvelnek, és eszméletlen jó vízkészletünk.
Te Dzseg! Felejsd már el azt, hogy nekünk volt szükségünk az eura! Fordítva igaz!
Ebben az országban, nem lehetett rendet rakni közel 20 éve. És ez a radikalizmus térnyerését okozta. Radikalizmus sem azt jelenti, hogy tapossunk el minden másképp gondolkodót, hanem a bajok okára kell gyökeres változtatást adni. Gyógyászatban sem azt jelenti a radikális beavatkozás, hogy felületi kezelést adnak. Ha én mondanám meg, bizony még radikálisabb lenne a Jobbik. Mint fent írtam, visszahoznám a buziság törvényt. Sokkal jobban támogatnám a keresztény vallásra alapuló nemzetet, családot, oktatást. stb. stb. Sokáig írhatnám, de mennem kell nekem is melózni.
Europában sem véletlenül tört elõre a jobboldal.
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
AZ egónkból?
Semmink nincs, ami eltartana egy országot.
Nincs világszerte híres bankrendszerünk, nincs piramisunk, nincs fasza tengerünk, nincs havas hegycsúcsunk, nincs semmink, ami vonzaná a sok-sok pízet.
Mindenbõl van egy kicsi, csoffat, vérszegény izé, ami nekünk jó, de mást kúúúúrvára nem érdekel.
Az a baj a magyarral, hogy baszottul el van szállva magától, hogy mi mekkora arcok vagyunk, milyen fasza csávók, mindent mi találtunk fel, mi terveztük, vagy mi csináltuk, csak épp ezt senki más nem tudja és kurvára nem látszik. Itt vagyunk a nagy tudásunkal a szakadék szélén...
Értsd meg, nem a párttal van bajom, meg az elképzeléssel, sõt, én lennék a legboldogabb, ha eltûnne a mocsok az utcáról, de így nem lehet kommunikálni valamit az embereknek, hogy buzikommunistazsidónéger eltaposlak!
A normális embernek ezekbõl már rég elege van. Van elég baja, más sem veszi körül, csak a gyökérség, bunkóság, énvagyokakirályteszarvagy és mindenkinek mindent lehet hozzáállás.
Rendet kell tenni, ez tény, csak másképp kéne kommunikálni és az árpádsávos pólót otthonra tartogatni.
Lehet kapnak páran eus pénzt, de eddig az ország csak befizetõje volt.
Már rég a románoknak mosnánk a szaros gatyájukat a patakba b+.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Gondolom elõzõ teló is csak úgy lepottyant.
Ballagásra is lóvé..
öregem, komolyan mondom, én sz@r helyre születtem, elképzelhetõ, de akkor is gazdagabb vagyok lélekben, mint némelyik mai korcs.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
[IRAM] leader
kapok zsebpénzt meg most volt ballagás is arra is kaptam pénzt, régi telómat eladtam kaptam érte 40et nem nehéz kiszámolni hogy nem volt olyan nagy dolog kifizetni
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Mellesleg diákmeló rulez.
Igyekeztem magam megkeresni a rávalót, nem csak benyögtem, hogy figyu fater, ezt vedd meg... aztán nyomni a hisztit, meg menõzni vele, hogy mit kaptam...
elkorcsult a világ...
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Lehet termeszteni minõségi paradicsomot is. Ha kell, küldök magot, vgy jövõre palántát :DDDDD
Utoljára: Nézd meg mennyi "fasiszta" is van a videón.
Szerintem Dzsó már bánja, hogy meghegesztette ezt a vidijós gombot! :DDDDD
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
Az itthoni mezõgazdaság felpörgetésével az a gond, hogy itthon nincs rá fizetõképes kereslet, a nyugati fejlett eu országokban ugyanúgy túltermelés van. Kelet felé kéne neki piacot találni, de erre eddig még nem nagyon tett senki túl nagy erõfeszítést.
Én sem csípem a multikat, de azért teljesen elvakultan sem kell ítélkezni róluk. Van pro és kontrájuk ugyanúgy, mint sok minden másnak.
Pl. nyugdíjrendszer, oktatás, egészségügy stb...
Kiválasztod melyik nem annyira undorító? Lehánynak az utcán bár melyiket választod.
Én inkább növesztem, meg mosom otthon...
[IRAM] leader
[IRAM] leader
¥ xfire: kistekila