Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
az a feltünõ benne hogy ahogy feltünik egy ellenség a videóba milyen sok idõ telik el még célbaveszed (annélkül hogy lõné rá),lol
már rég lelõttelek volna
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
arra számítottam, hogy fricc erre jár és megcsinálja<#vigyor5>#vigyor5>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
<#worship>#worship>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[IRAM] leader
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
De amit szabad Ábrahámnak....<#kocsog>#kocsog><#worship>#worship>
[IRAM] leader
pedal to the metal...

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Bala:
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ennyi meg szvsz belefér, tekintve az itt megjelenõ fizetett választási reklámokat.
Ha nem zárod a topikot, és törölgeted a hozzászólásokat, akkor is már tök más témáról lenne szó mostanra, de azért értékeljük a törõdést 😊

Legalább megint jöhet majd a takarító bácsi.
Amúgy Kojak rulez. Ha már a nyomozóknál tartunk.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ebbõl hadbíróság lesz...
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Kibaszott meleg van csesszétek meg! Szerintem megint jó kis vihar lesz.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,