Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a custom mapok forrása ha még nincs meg.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Kellenek a csapatok, zúzzuk le európát 😄
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A jelentkezöknek további informáciok az SG Teams topicban.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
ez qrva király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Szerintem ez fordítva is így lenne...
Azért remélem találkozunk ott.😊 Egyébként CSAK TGC adminok vannak. Bárki más szól ,az hazudik.
Jómultkor volt egy ilyen eset a magyar serveren, mikor egyik buta magyar írkált, hogy "jó spanja az admin és bannoltat, ha nem adod át a gépet!"😊) Jókat röhögtem ezen!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
a kocsikazas alatt helizest ide-oda is ertettem termeszetesen.
amugy altalaban en is 64-es mapon 4x jatekos servereken jatszok.
ott meg nem akadozik veletlenszeruen, es altalaban talalok jarmuvet is amivel menni lehet.
kulfoldon tenyleg idiotak vannak, bar ott ugy erzi az ember milyen allatul nyomja, kubra dam, a ma esti termes. de keptelen vagyok sok pontot csinalni itt, mindig lejar az ido, kikapcsolhatnak ezt a 20 v 30 perces limitet.
en balga a palya vegen elfelejtettem screenshotot nyomni, bar ezt se tudom miert csinaltam 😊 ja tudom a csavo 1023-as pingel nyomta alapbol/bal alul/
nem lehetett egyszeru leloni ennyi volt standardan neki, meg jo hogy velunk volt...
1023 ping
szerintem
Together we'll fly someday...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jobban is szeretem a C4-et. Azon ugrálhatnak is a többiek, rakhatom akárhová.
Az aknát ha már kénytelen vagyok erre hagyatkozni, akkor azért általában - a képen láthatóval ellentétben - lehetõleg nem olyan helyre teszem, ahol a közeledõ jármûbõl már messzirõl látszik. Meg azért általában van ott másvalaki is, és az elég ha kénytelen lelassítani, forgolódni az ellen.
Lehet egyébként kicsit máshogyan is rakni az aknákat, akkor a bejövõnek többet kell forogni, az a módszer talán kicsit hatékonyabb. 😊 De csak ez a kép volt.
(Megjegyzem, az aknamezõk igazából nem az ellenfél harcezközeinek megsemmisítésére szolgálnak, hanem az egységek lelassítására, a kívánt irányba terelésére.)
Minden jog fenntartva!
Egyébként voltál már ilyen szerveren?
Ha nem akkor próbáld ki,kiváncsi vagyok hogy tetszik.
Képzeld eddig nem volt meg nekem a pisztoly alap.Na mondom most megcsinálom,mi az nekem hét kill pisztollyal egy körben...
Kicsit nehezen indult be le is lõttek egy párszor de sikerült 😊 Erre adja a kitüntetést,nagy dobpergés meg minden és egybõl megkaptam az alapot is meg a veteránt is.
Utána néztem meg hogy már 91 killem volt pisztollyal.
Ha igen, kéretik terjeszteni mint szolgálati utasítást. 😊
Jármûvel meg kéretik a meghagyott folyosón közlekedni értelemszerûen. <#ejnye1>#ejnye1>
(Nem neked szólt, hanem annak aki észnélkül száguldozik.)
Minden jog fenntartva!
en ezt is beszuntetnem !!! mukodne ugy ahogy igertek,ha nincs megfelelo mennyisegu ember a palyan igenis tegye kozelebb a hatarokat ! /persze a repcsiket ne vegye el 😊 Mert az sem megoldas, hogy nem indul el a palya amig nincs x jatekos.
itt a legkonnyebb pointfarmolni.
mondjuk kb 10 zaszlo van egy 64-es palyan ez jut 2 csapatra, 12 ember egy oldalon tehat egy 1,2 ember jut egy zaszlora egy oldalrol. sok ertelme nincs.
ugye azert megis csak van squad ahol mondjuk 3-an vannak igy mindig marad 2 zaszlo ami tok ures.... csak kocsikazni kell ide-oda.
szerintem
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
ha nme játszik akko offlinet írt
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
kis csemege😊
az egyik kis kepen lathato,amint egy Gremmy nevu urge eszlel valamit...na,az a srac egy elegge jo commander<#worship>#worship>
A tagfelvétel ma zárul még éjfélig lehet jelentkezni.
Ismét eltelt 3 hónap, ismét lehetoséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erosítsék. Az elvek sokat nem változtak, de feltételek ezúttal szigorúbbak... Ezúttal CSS és BF2 játékosokat is várunk.
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz és CSS-hez is, ahol akár admin is lehetsz majd.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztésébol egyenloen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2/CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben, vagy CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben, és/vagy CSS-ben is.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezo jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverekkel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegu feladatok a jelentkezési idoszak utáni próbaido alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄
Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel az SG Team topikban, illetve Guer-nél PÜ-ben (PÜ-t mindenképpen küldj). Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét - 09.19-ig, ez alatt, és ezután újabb két hét alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belso szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
Nyomattam is vele vagy 5-6 killt a következõ pontok foglalásánál, de aztán kiszedtek 😊 Nem vagyok valami jó tankos.
léci
10percetek van
mert külömben <#email>#email><#email>#email>
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Together we'll fly someday...
Birom mikor a tankos nagy professzionalitással forgolódik a házak között, én meg mindig máshonnan küldök bele egy eryxet 😄
Meg egykét spawnpont köré, amit épp elfoglaltam. De inkább AT-vel vagyok, vagy nagyritkán specoppal, assaulttal.