Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
FIGYELEM FIGYELEM NÉHÁNY KEGYETLENÜL VÉRPROFI 😊 -S TAG VÁRJA ELLENFELEIT SZERDÁN (szept:21), valamint PÉNTEKEN (szept 23) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!

http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a custom mapok forrása ha még nincs meg.

uHs Gerzson
Ja olyan meghiten tudtam 1 görditésel nem figyelni rá 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Tudom hogy HL2 csak még az AVP játékokban röhögtem a legjobban amikor felszögeztem az alieneket volt hogy azegyiket a farkán keresztül 😄DDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

erdos
Jaja, hirdessen már tovább valaki... 😄
Kellenek a csapatok, zúzzuk le európát 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Guer
<#vigyor3>hehe

mér annyira szép volt? 😄D

HL2 😊
uHs Gerzson
Pedig már kezdtem megszokni a reklámot 😄

Guer
A tagfelvétel az SG teambe befejezödött.

A jelentkezöknek további informáciok az SG Teams topicban.

uHs Gerzson
LOL én amugy elöször az Aliens vs predatora gondoltam 😄DD

uHs Gerzson
Én meg azon gondolkozom hogy fogom felszögezni az emberekt a speargunal 😄DDD

Már szinte látom magam, hogy c4-es ATV-vel ugratok rá a tankra a domb tetejérõl....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Jetski bejön, crossbow, flashbang, ATW szintén.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

alberto 15
:00
ez qrva király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#worship><#worship>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Running
Hát ami a videóban volt az alapján hát...eddig egy kalap szar az egész.

geri15
Jól néznek ki, de a Desert Conflict jobb lesz 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Danee
én 20 férõhelyes 32-es cleansweepen imádok bombázni 😊 persze amcsiban 😊

Crem
Félre ne értsd, de ha nem voltál bent a squadban, nem ismernek a serveren, akkor hiába vagy akármilyen jó játékos rádszólnak.
Szerintem ez fordítva is így lenne...

Azért remélem találkozunk ott.😊 Egyébként CSAK TGC adminok vannak. Bárki más szól ,az hazudik.
Jómultkor volt egy ilyen eset a magyar serveren, mikor egyik buta magyar írkált, hogy "jó spanja az admin és bannoltat, ha nem adod át a gépet!"😊) Jókat röhögtem ezen!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

alma2
persze, hogy probaltam ideg bajt is kaptam a sivar palyatol 😊
a kocsikazas alatt helizest ide-oda is ertettem termeszetesen.
amugy altalaban en is 64-es mapon 4x jatekos servereken jatszok.
ott meg nem akadozik veletlenszeruen, es altalaban talalok jarmuvet is amivel menni lehet.
kulfoldon tenyleg idiotak vannak, bar ott ugy erzi az ember milyen allatul nyomja, kubra dam, a ma esti termes. de keptelen vagyok sok pontot csinalni itt, mindig lejar az ido, kikapcsolhatnak ezt a 20 v 30 perces limitet.
en balga a palya vegen elfelejtettem screenshotot nyomni, bar ezt se tudom miert csinaltam 😊 ja tudom a csavo 1023-as pingel nyomta alapbol/bal alul/
nem lehetett egyszeru leloni ennyi volt standardan neki, meg jo hogy velunk volt...
1023 ping

szerintem

Me0w
Na jo, asszem elegem van ebbol a szajbakurt buzi jatekbol. A hulye tarsam atgordul az aknakon persze punishol, kilovom a btrt tankkal az felrobban es visz magaval 2 tarsat, persze 2 teamkill. Ah, aki ezt a faszsagot kitalalta, megbasznam egy korbaccsal.

Together we'll fly someday...

Kandurex
Tegnap láttam egy pofát magyar szerveren, ahogy claymore helyett jármû aknát rakosgatot emeleti házak lépcsõire. Asszitem leTKzom az idegtõl, az ilyenek miatt nem jegyzik meg az emberek, hogy nem viccbõl van a 3. -k emeleten egy halálfejes akna.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

uHs Gerzson

No igen. Az ellen nem véd. 😊
Jobban is szeretem a C4-et. Azon ugrálhatnak is a többiek, rakhatom akárhová.
Az aknát ha már kénytelen vagyok erre hagyatkozni, akkor azért általában - a képen láthatóval ellentétben - lehetõleg nem olyan helyre teszem, ahol a közeledõ jármûbõl már messzirõl látszik. Meg azért általában van ott másvalaki is, és az elég ha kénytelen lelassítani, forgolódni az ellen.
Lehet egyébként kicsit máshogyan is rakni az aknákat, akkor a bejövõnek többet kell forogni, az a módszer talán kicsit hatékonyabb. 😊 De csak ez a kép volt.

(Megjegyzem, az aknamezõk igazából nem az ellenfél harcezközeinek megsemmisítésére szolgálnak, hanem az egységek lelassítására, a kívánt irányba terelésére.)

Minden jog fenntartva!

Szerintem azért nem egészen így mûködik ahogy ezt leírtad."Csak kocsikázni kell ide oda".Ha meg van egy két jó helis meg vadászgépes akkor nem nagyon kocsikázol te sehova szerintem.
Egyébként voltál már ilyen szerveren?
Ha nem akkor próbáld ki,kiváncsi vagyok hogy tetszik.

Egy srác kegyetlenül megszopatott ezzel, nagyjából így voltak az aknák én meg gondolom mázli hogy kiszúrtam, elkezdem kerülni õket erre robban az egész velem együtt mert nem is akna volt hanem C4 csak ravaszul rakta le 😄

Aki figyel az kiszlalomozza vagy ha teljesen le van zárva anyázik és másik utat keres de a többség simán belehajt akárhogyan is rakod le, ez van aknázni csak olyan szerveren éri meg ahol nem jár aknatékáért punish 😊

leveskocka
nos,igen,ez egy csinos aknamezo😊bar,ha ellen vagy,valszeg akkor is eszreveszem(80%),es akkor is megkerulom😊
Grat😊
Képzeld eddig nem volt meg nekem a pisztoly alap.Na mondom most megcsinálom,mi az nekem hét kill pisztollyal egy körben...
Kicsit nehezen indult be le is lõttek egy párszor de sikerült 😊 Erre adja a kitüntetést,nagy dobpergés meg minden és egybõl megkaptam az alapot is meg a veteránt is.
Utána néztem meg hogy már 91 killem volt pisztollyal.

Remélem így megfelel az aknamezõ õtanksofõrségének: <#smile>

Ha igen, kéretik terjeszteni mint szolgálati utasítást. 😊
Jármûvel meg kéretik a meghagyott folyosón közlekedni értelemszerûen. <#ejnye1>
(Nem neked szólt, hanem annak aki észnélkül száguldozik.)

Minden jog fenntartva!

Running
Én olyan szerveren játszom ahol 64-es map van és 64 ember van bent. Így nem tudok 200-300 pontot össze pointfarmolni a BH-val csak 120 körül, de cserébe hatalmas mészárlások szoktak lenni. <#pias>

Pharaoh
Az új patch-ban benne lesz, hogy ha kevesen vannak kevesebb lesz a tiket is, mert most 64 fõs szerveren mindig 300 hiába csak 15-en vannak rajta.

alma2
"Én pl olyan szerveren játszok ahol 64-es map 24 ember."
en ezt is beszuntetnem !!! mukodne ugy ahogy igertek,ha nincs megfelelo mennyisegu ember a palyan igenis tegye kozelebb a hatarokat ! /persze a repcsiket ne vegye el 😊 Mert az sem megoldas, hogy nem indul el a palya amig nincs x jatekos.
itt a legkonnyebb pointfarmolni.
mondjuk kb 10 zaszlo van egy 64-es palyan ez jut 2 csapatra, 12 ember egy oldalon tehat egy 1,2 ember jut egy zaszlora egy oldalrol. sok ertelme nincs.
ugye azert megis csak van squad ahol mondjuk 3-an vannak igy mindig marad 2 zaszlo ami tok ures.... csak kocsikazni kell ide-oda.

szerintem

Pharaoh
Nagyon jó kis, szerver, egyszer beszálok a helibe , admin nem fér be, röktön jött, hogy száljak ki vagy banolnak.

Danee
Nem sok olyan van aki Wolfguy-t meg tudja szivatni , ha helizik, de nekem a kedvencem az amikor lelassitom, és a bombázó gépfegyverével lelövöm 😊. 1 hétig én voltam nála géppel, 1 hétig meg õ nálam a nyáron, volt idõm gyaorolni 😊

TDC Geronimo
Nem hazudtolod meg önmagad xD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

alberto 15
nem

matyi08
visszapatchelni az alap verzióra a átékot lehet valahogy?

alberto 15
F2K

Crem
most már nekem is megvan!😛PP

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

nem tudtok olyan tört szervert amelyen sokan vanak elöre is köszi

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

alberto 15
a bf2s.com-on kiírja eegy ember mellé hogy játszik-e vagy nem
ha nme játszik akko offlinet írt

leveskocka
en elegge szeretek tankozni,legjobban heliket szeretek lodozni😊

kis csemege😊

az egyik kis kepen lathato,amint egy Gremmy nevu urge eszlel valamit...na,az a srac egy elegge jo commander<#worship>
Köszönöm mindenkinek a segítséget 😊

Guer
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!
A tagfelvétel ma zárul még éjfélig lehet jelentkezni.

Ismét eltelt 3 hónap, ismét lehetoséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erosítsék. Az elvek sokat nem változtak, de feltételek ezúttal szigorúbbak... Ezúttal CSS és BF2 játékosokat is várunk.

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz és CSS-hez is, ahol akár admin is lehetsz majd.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztésébol egyenloen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2/CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben, vagy CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben, és/vagy CSS-ben is.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezo jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverekkel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegu feladatok a jelentkezési idoszak utáni próbaido alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel az SG Team topikban, illetve Guer-nél PÜ-ben (PÜ-t mindenképpen küldj). Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét - 09.19-ig, ez alatt, és ezután újabb két hét alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belso szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

Ebben az esetben én 1x ültem tankba, akkor is azért, mert az volt az egyetlen jármû, amikor a MEC fõbázist visszafoglaltam 😊
Nyomattam is vele vagy 5-6 killt a következõ pontok foglalásánál, de aztán kiszedtek 😊 Nem vagyok valami jó tankos.
menyetek jatszani a sg szervere
léci
10percetek van
mert külömben <#email><#email>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

leveskocka
hat,jah,azert nem mindig jon osssze,de asszem pont a karkandon irtottam egyszer 32-ot 1 tankkal😊persze,en azert kozel sem vagyok jo,erosen atlagos....de ha jo a commander,meg a csapatmunka,es tamogatjak a tankot,akkor jokat lehet aratni😊
Me0w
Rombolhato... volt egy darab 300 polygonbol allo haz (lehet tietek volt, nagyon istallo jellegu volt) amin atment egy kamion. Es ez egy mostani csucsgepen nem volt tobb 25 fpsnel. Grat! Egy dologt hianyoltam csak a videobol, a kis kertitorpeket meg hamupipoket a kurva realis kornyezetbol.

Together we'll fly someday...

Sunnyogás jó😊
Birom mikor a tankos nagy professzionalitással forgolódik a házak között, én meg mindig máshonnan küldök bele egy eryxet 😄
Én tipikusan oda raktam mindig, ahol az amcsik speedeltek be a városba 😊
Meg egykét spawnpont köré, amit épp elfoglaltam. De inkább AT-vel vagyok, vagy nagyritkán specoppal, assaulttal.