Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leveskocka
lehet meglepeteseket okozni,hidd el:)es ki akar sunnyogni?bujjon elo minden ellen,ha halljak,hogy jovok:)aztan golyamodra kelepelek:)

eh,utalok gyalogolni...persze nem a valo eletben...bar ott is tankkal jarnek szivesen,egy szep nagy Tigrisen,es a ket kezemben granat legyen:)))
leveskocka
jah,az aknakrol meg egyket szo:van egyket buvalbaszott banatoslokepu hitvany aknarako szaporajoszag,akik eloszeretettel pakolnak mindenhova aknat...pl:mennek ki tankkal a bazisrol,a kaproskepu tarkatokaju buzinyul meg lelkesen aknasit...jelkepesen lovom az aknat,szedje man fel.erre elrohan.en meg bele,bumm,aztan punish...
persze volt olyan,aki suru bocsanatkeresek kozott felszedte:)
Jaja! És a 2. ugyebár kiirja az SG szervert is rendesen :P
Én elég sokszor futkosok gyalog :)

A pénteki gyakon is javarészt gyalog futottam pontról pontra, foglalgatni Kharkandon :) Bár ha volt jármû, akkor azért elkötöttem, de MEC-ek pontjain ez nem jellemzõ :)
Útközben egykét aknát elveszítek, vagy bebújok az útmenti bokorba AT-vel ha jön valaki :)
Ha jármûvel vagyok, akkor nem lehet annyira feltûnés nélkül közlekedni, és meglepetéseket okozni :)
leveskocka
jah,marpedig nekem muszaj tankot/apc-t szereznem barmi aron,mert oreg vagyok a gyalogos ugrabugrahoz:)

na azert nem TK-zok erte:)
Hát igen, buzgómócsingok szeretik egybõl ezt kiabálni, ha valakit meglátnak a bázison :)
leveskocka
ASE-val lehet asszem...
rushman
ASE-ben könnyû, ha a tag fent van valamelyik szerveren jobb klikk a nevére, majd add to friend list. Ezután a bal a lsó sarokban (ha épp játszik) megjelenik. (Még visszakeresni is lehet, hogy hol mikor mennyit játszott!)

THX

Válaszolsz???

Elvileg a game-monitor.com -on van valami ilyesmi szolgáltatás, az ott regisztrált szerverekre, és játékosokra.
De a BF2-ben nincs erre lehetõség ha jóltom.
leveskocka
en a multkor nemet szerveren,a fushe pass palyan belogtam tankot lopni az el nem foglalhato zaszlohoz,kozben ott kinyirtam ket szaladgalo figurat,(lottek ram persze)aztan a megszerzett tankkal sepertem is kifele.erre kivagott az admin basecamp miatt.hat,nemtom,szerintem ez nem az volt...
Lehet :)
lac coo
off:

Cry Engine V2

....rombolható , interaktív környezet :DDDD

on:

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tényleg Borg nem tudod véletlenül hogy lehet egy játékost megkeresni hogy éppen melyik szerveren játszik???

leveskocka
en valamiert szimpatikus lehetek egynemely commandernek,mert:
1.allandoan velem akarjak javittatni a cuccokat,holott specop,vagy antitank vagyok....
2.eloszeretettel kuldenek tankkal,vagy apc-vel olyan zaszlohoz,amihez csak gyalog lehet odajutni,de en tankbol nem maszok ki,vagy beledoglok,vagy eppen meg ki tudok ugrani:)volt,hogy kimasztam,de utana azzal lottek le,ezert errol gyorsan leszoktam:)
3.legjobban az olyan commandert szeretem,amelyik beveti magat a csata surujebe,hosiesen felaldozva magat a csapatert,pontot ezert ugyse kap...persze en meg hiaba kuncsorgok utanpotlasert...nem is tud rolam...
alberto 15
gyere ki?
te ott laksz? :)

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Inkább megvárom míg itt esik addig is BF2 <#nyes>

alberto 15
most tele van :(

Gyere ki Ausztriába, állítólag az éjjel már esett valahol a hegyekben :)
Még szerencse hogy én hómunkás vagyok és még nincs hó úgyhogy ráérek játszani <#nevetes2>

Crem
kajálok valamit aztán megyek én is! (bár elég kapós server, remélem lesz hely)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
na ja, de nekem még csak most lett 400 órám!:PPP

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

alberto 15
na felmegyek a szerverre

Crem
Hát... Ez jó kérdés!:)

Leginkább hétvégén (ha az asszony dolgozik) akkor kisebb-nagyobb megszakításokkal egész nap. (max. este 8-ig)
Hétközben 1-2 órát ha a meló olyan.

Mikor szoktál játszani?Kb hánytól hányig?

Bibibí nekem megvan <#hawaii>

Crem
ja! Jó lenne, ha néha összejönne egy magyar Squad mert "süketen" halgatom és próbálom kitalálni mit akarnak a többiek!:(((

Crem
Azok már megvannak!:)

Most ez a cél: Legion of Merit Ribbon

Felírom aztán majd megnézem de részemrõl én nem nagyon szeretem ha túl sokan vannak.Szerintem a 64-es pályán max 32 ember az ideális.Én pl olyan szerveren játszok ahol 64-es map 24 ember.

alberto 15
én helibe egyáltalán nem ûlök még másod pilótának sem
szal ilyen nem lesz

alberto 15
án majd bemegyek ;)

Crem
Flatline & all!

Viszonylag jó csapat ezen a serveren: TheGamersClan.com Ranked #1|47ms|81.3.59.178:29320 szokott összejönni. Csak városi mappák, 1 kör! Admin van!!!! és direkt nem tudnak megölni. Azaz nem kell attól tartanod, hogy mész a tankért és lelõnek mielött beûlnél.
40 fõs, és a squadok tényleg úgy mozognak ahogy a commander mondja! nem ritka, ha te vagy a leader egy orvos mindig melleted szalad!
Összegezve ezen a serveren találkoztam legtöbbet azzal az érzéssel, hogy nem elsõsorban pontokat akarnak gyûjteni, de még nem is a csata végeredménye a fontos, hanem mintha arra menne a játék, hogy melyik squad volt a legeredményesebb!:))
Remélem páran benéztek erre a serverre is.

Az sem jó ha nem értesz a helivezetéshez legalább alapfokon mert ha pl:ülsz a heliben és kilövik a pilótát akkor mi van te is lezuhansz vagy F1 és mész tovább.

alberto 15
amúgy 1.1es patch lesz ;)

alberto 15
hehhe
persze aki valamilyen jármûhöz ért csak, akkor földön egy nagy nulla<#nyes>

Me0w
Wolfguyon is rohogni fogok mikor kijon az 1.03. Remelem akkor mar nem fog tudni 2 masodpercenkent chaff es flare csomagot kibaszni a helikopterebol, mert roppant mod idegesito :)

Together we'll fly someday...

Danee
Nekem egyszer WOlfguy-jal sikerült 130 pont kubra dam-on helivel, csak 10-en voltunk, kilépett valaki, persze vége lett a játéknak emrt kevesen voltunk...és a pontot se adta meg..

Jaa, én nemrég tényleg kaptam 3-at, Mid-east, Far east, és good conduct ribbon (amint elhagytam a 250 órát)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Tényleg jól megelõztelek <#hehe>

Crem
alap kitüntetéseket megint megkaptam.:)

<#eljen>

Amúgy ahol én szoktam játszani nem ritkák a két órás körök sem

Szia Flatine :)
Megmondom õszintén nem tudom,hogy jönnek össze a pontok csak megyek és lövök meg foglalok :)
A 359-es pont egy bh-val foglalgatós játszma volt de ezt nem sûrûn szoktam csinálni.
Például tegnap este én is meglepõdtem magamon,a Strike at Karkandon 87-et killeltem, 14-szer haltam,plusz a zászlófoglalások,úgyhogy 220 körüli pontom volt.
Ez van. <#nemtudom>
Amúgy a csalással kapcsolatban csak annyit,hogy még azokat is utálom akik egymásnak adogatják a lõszert a másik meg direkt eldobálja stb stb.Találkoztam már ilyenekkel azon a szervereken ahol szoktam játszani de addig tékáztam õket amíg el nem mentek.
Hát ennyi :)

És mi volt az a kitüntetés?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Aham, akkor ez majd el fog múlni a köv. patch után, ahol a ticketszám nem a pályamérettõl, hanem a játékosszámtól fog függeni.
Egyszer én is játszottam egy Dragon valley 64-es térképen, ahol 32 player volt, és hát persze én is sok pontot foglaltam....

Pharolas
Azt elfelejtettem ideírni, hogy a Mashturon van egy nagyon ügyes taktika, hogyha sok pontot akarsz elérni, és számos külföldi jó pilóta alkalmazza is. Attól, hogy megvan a blackhawkod, ami ugye szinte kiszedhetetlen, nem jelenti azt, hogy azonnal foglalj el minden zászlót.

Azon a pályán úgy kell harcolni, hogy minél tovább hagyod, hogy a másik csapatnak maradjon 2 zászlója. Ez nem csalás, csak taktikai hadviselés. Egyszer próbáljátok ki, hogy nem foglaltok el minden zászlót, csak módszeresen, és még meg is elõzheted Verzoo értékeit.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Crem
egyébként nem volt gond, végre 2 hónap után megint kaptam kitüntetést!:D

Pharolas
FlatlineHUN

Engedd meg, hogy a Verzoonak feltett kérdésedre én válaszoljak, ugyanis én is ott voltam, amikor ezt az eredményt összeszedte.
Éppenséggel egy olyan szerveren történt, ahol 64es mapon 16 játékos szaladgál, és a mi kis verzoonk beült gunnernak egy kivételesen jó pilóta mellé (VietSoulja).
Én az ellenfél csapatában voltam, tehát mi bosszankodtunk a legtöbbet, mert mire kínkeservesen leharcoltunk egy zászlót, õk ketten 3 másikat elfoglaltak, közben szépen írtva a népet. Tehát biztosíthatlak, hogy nem csalt, csak éppen egy olyan kör volt, ahol mindkét csapat jó volt, és nem hagytuk nyerni a másikat, így jó sok pont született.
Csak mellékesen jegyezném meg, hogy a pilótának 499-e volt.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...