Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eh,utalok gyalogolni...persze nem a valo eletben...bar ott is tankkal jarnek szivesen,egy szep nagy Tigrisen,es a ket kezemben granat legyen:)))
persze volt olyan,aki suru bocsanatkeresek kozott felszedte:)
A pénteki gyakon is javarészt gyalog futottam pontról pontra, foglalgatni Kharkandon :) Bár ha volt jármû, akkor azért elkötöttem, de MEC-ek pontjain ez nem jellemzõ :)
Útközben egykét aknát elveszítek, vagy bebújok az útmenti bokorba AT-vel ha jön valaki :)
Ha jármûvel vagyok, akkor nem lehet annyira feltûnés nélkül közlekedni, és meglepetéseket okozni :)
na azert nem TK-zok erte:)
De a BF2-ben nincs erre lehetõség ha jóltom.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
1.allandoan velem akarjak javittatni a cuccokat,holott specop,vagy antitank vagyok....
2.eloszeretettel kuldenek tankkal,vagy apc-vel olyan zaszlohoz,amihez csak gyalog lehet odajutni,de en tankbol nem maszok ki,vagy beledoglok,vagy eppen meg ki tudok ugrani:)volt,hogy kimasztam,de utana azzal lottek le,ezert errol gyorsan leszoktam:)
3.legjobban az olyan commandert szeretem,amelyik beveti magat a csata surujebe,hosiesen felaldozva magat a csapatert,pontot ezert ugyse kap...persze en meg hiaba kuncsorgok utanpotlasert...nem is tud rolam...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Leginkább hétvégén (ha az asszony dolgozik) akkor kisebb-nagyobb megszakításokkal egész nap. (max. este 8-ig)
Hétközben 1-2 órát ha a meló olyan.
Most ez a cél: Legion of Merit Ribbon
szal ilyen nem lesz
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Viszonylag jó csapat ezen a serveren: TheGamersClan.com Ranked #1|47ms|81.3.59.178:29320 szokott összejönni. Csak városi mappák, 1 kör! Admin van!!!! és direkt nem tudnak megölni. Azaz nem kell attól tartanod, hogy mész a tankért és lelõnek mielött beûlnél.
40 fõs, és a squadok tényleg úgy mozognak ahogy a commander mondja! nem ritka, ha te vagy a leader egy orvos mindig melleted szalad!
Összegezve ezen a serveren találkoztam legtöbbet azzal az érzéssel, hogy nem elsõsorban pontokat akarnak gyûjteni, de még nem is a csata végeredménye a fontos, hanem mintha arra menne a játék, hogy melyik squad volt a legeredményesebb!:))
Remélem páran benéztek erre a serverre is.
persze aki valamilyen jármûhöz ért csak, akkor földön egy nagy nulla<#nyes>#nyes>
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Together we'll fly someday...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Megmondom õszintén nem tudom,hogy jönnek össze a pontok csak megyek és lövök meg foglalok :)
A 359-es pont egy bh-val foglalgatós játszma volt de ezt nem sûrûn szoktam csinálni.
Például tegnap este én is meglepõdtem magamon,a Strike at Karkandon 87-et killeltem, 14-szer haltam,plusz a zászlófoglalások,úgyhogy 220 körüli pontom volt.
Ez van. <#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy a csalással kapcsolatban csak annyit,hogy még azokat is utálom akik egymásnak adogatják a lõszert a másik meg direkt eldobálja stb stb.Találkoztam már ilyenekkel azon a szervereken ahol szoktam játszani de addig tékáztam õket amíg el nem mentek.
Hát ennyi :)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Egyszer én is játszottam egy Dragon valley 64-es térképen, ahol 32 player volt, és hát persze én is sok pontot foglaltam....
Azon a pályán úgy kell harcolni, hogy minél tovább hagyod, hogy a másik csapatnak maradjon 2 zászlója. Ez nem csalás, csak taktikai hadviselés. Egyszer próbáljátok ki, hogy nem foglaltok el minden zászlót, csak módszeresen, és még meg is elõzheted Verzoo értékeit.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Engedd meg, hogy a Verzoonak feltett kérdésedre én válaszoljak, ugyanis én is ott voltam, amikor ezt az eredményt összeszedte.
Éppenséggel egy olyan szerveren történt, ahol 64es mapon 16 játékos szaladgál, és a mi kis verzoonk beült gunnernak egy kivételesen jó pilóta mellé (VietSoulja).
Én az ellenfél csapatában voltam, tehát mi bosszankodtunk a legtöbbet, mert mire kínkeservesen leharcoltunk egy zászlót, õk ketten 3 másikat elfoglaltak, közben szépen írtva a népet. Tehát biztosíthatlak, hogy nem csalt, csak éppen egy olyan kör volt, ahol mindkét csapat jó volt, és nem hagytuk nyerni a másikat, így jó sok pont született.
Csak mellékesen jegyezném meg, hogy a pilótának 499-e volt.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...