Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden jog fenntartva!
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Erre kapom a tüzérséget a nyakamba. Nem egyszer, nem kétszer, hanem folyamatosan oda nyomatta. A nem elfoglalható bázisunkra, ahol rajtam kívül csak néha bukkant fel egy-egy emberünk, mert nem voltunk beszorítva.
Aztán egyszer-kétszer összefutottam még vele, és kezdett egyre idegesítõbb lenni.
De tegnap már elegem lett belõle. Berontunk a squaddal az egyik zászlóhoz foglalni. Talán 2 tankkal meg egy mobil légelhárítóval. Odaállok a zászlóhoz a tankommal, látom már hasal ott valaki. Erre felpattan, odébbrohan. Gondoltam elmegy fedezéket/jármût keresni most, hogy már nem kell a zászló tövében hasalnia.
Aztán egyszercsak beszalad elém, és elkezd közvetlenül a tankom elé aknát telepíteni. Mondom hátrábbgurulok, biztosan a zászló környékét akarja aláaknázni. Erre felrobbanok!
A baromarcú körbepakolta a tankomat aknákkal!
Na, ekkor lett tele a pohár, spawn után odamentem és jól fejbelõttem. Mert ezek után mindtha mi sem történt volna, visszaheveredett a zászló mellé. Mégy csak egy sorry-t sem mondott. Persze miért is tette volna ezt, mikor nem véletlenül pakolt körbe aknákkal? (Persze punisholt érte.)
Minden jog fenntartva!
-tRs-Landor
Akkor is, ha ugyanazon az oldalon álltok!
Minden jog fenntartva!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
bocs a sok dumáért.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
messzebbrõl meg szerintem kiszámíthatóbb is a mozgása, mintha ugrálás helyett teszem azt cikkcakkban futna.
de ebben a bfben valami akkora szorast kap ilyenkor a fegyver, /bar hozzaertok megcafolhatjak, nem no igy szoras stb erteke/ hogy te is keptelen leszel leloni az egyhelyben allo embert, na meg nehezebb is ratartani a csovet.
tegnap tobbszor is megfogadtam amikor en fekvo helyzetbol a medic pontos fegyverevel probalom leloni a futi antitankost a vilag masik vegerol, erre megsebezem o ezt meglatja hasra veti magat bar en lovom tovabb mar a fekvo celpontot, o darabokra lo az ocska fegyerevel pillanatok altt, hogy itt valami nagyon el van szurva.tehat kizarolag jarmuvel kozlkekedek, ha lehet ott nem ilyet szembetunok a hibak, vagyis ritkabban.
szerintem
Mindenesetre baromira irritál ez a pattogós stílus.
Tegnap is mindenki egyfolytában pattogott mintha köteletõ lenne... 😄
A japán császár behívja az ország legjobb pilótáját.
- Jó napot, ön a legjobb pilótánk, ezért kap egy vadonatúj repülõgépet.
- Értettem!
- Ön lesz az elsõ kamikaze pilótánk.
- Értettem!
- Az lesz a feladata, hogy belevezeti a gépét az ellenségbe, és hõsi halált hal.
- Értettem!
- Van kérdése?
- Hát lenne.
- Csak tessék.
- Hülye vagy bazmeg?
szerintem
A pattogó emberek már a BFI-ben is idegesítettek.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
szerintem annyira nem jo megoldas.
szerintem
szerintem
értelmesebb mod az ilyet kivágja mint a taknyot
Together we'll fly someday...
persze csak azok amelyek jol vannak megcsinalva.
szerintem
egyébként mikor AT-zek, nekem nincs bajom az MP5-tel, távolra nem érdemes próbálkozni az tuti, arra én is az eryxet használom, már nagyon belejöttem 😊, de az MP5-tel közelrõl a folyamatos sorozatlövés miatt tényleg jól lehet tarolni, én eddig csak 2 embert tudtam egymás után egy tárral kiirtani, de igaz, hogy én egyelõre mexokásból mindig testre célzok,
próbálom magam a fejlöveésekr átszoktatni, de ezek az idegesítõ ugrálások miatt, amikor az ellennel szembetalálom magam, nehéz...asszem ez is benne lesz a peccsben, hogy ugrálás közben nem lehet tárazni (?)
Together we'll fly someday...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
De marha pontos, és nem nagy a szórása, ha nem tunkolsz. Hidd el. Csak tudni kell használni.
Az egylövéses módját tök felesleges használni, mert ahhoz gyenge. Az egyedül a távolra lövéshez jó, de ahhoz meg felesleges ilyen kaszttal menni 😊 Akkor inkább eleresztek egy eryxet mindig.
A sorozatlövésnél meg rövid, 2-3 golyós sorozatokat kell leadni. Közép és közeltávra rendkívül jó. Csak kellõen magasan kell tartani, és szépen lehet fejre tarolni vele 😊
Persze az assault fegyvere még jobb erre, dehát annál meg nincs eryx 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Al Khafjin volt, hogy 3-an jöttek velem szembe, és mind a hármat leszedtem egy sorozat fejessel 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.