Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheSandman
Én a multkor egy teamkiller nevü gyerekkel voltam egy csapatban, már a kör legelején -20-al kezdett...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

A tegnapi az EA HU Official Ranked VI-on.

Minden jog fenntartva!

Melyik szerveren volt?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Elõször talán másfél-két kéttel ezelõtt figyeltem fel a gyerekre, amikor a Fushe Pass (emlékeim szerint) mapon a kínai oldalon voltam commander. Ahogyan azt kell, be is feküdtem engineerként a fõbázisunkon egy félreesõ zugba.
Erre kapom a tüzérséget a nyakamba. Nem egyszer, nem kétszer, hanem folyamatosan oda nyomatta. A nem elfoglalható bázisunkra, ahol rajtam kívül csak néha bukkant fel egy-egy emberünk, mert nem voltunk beszorítva.

Aztán egyszer-kétszer összefutottam még vele, és kezdett egyre idegesítõbb lenni.
De tegnap már elegem lett belõle. Berontunk a squaddal az egyik zászlóhoz foglalni. Talán 2 tankkal meg egy mobil légelhárítóval. Odaállok a zászlóhoz a tankommal, látom már hasal ott valaki. Erre felpattan, odébbrohan. Gondoltam elmegy fedezéket/jármût keresni most, hogy már nem kell a zászló tövében hasalnia.
Aztán egyszercsak beszalad elém, és elkezd közvetlenül a tankom elé aknát telepíteni. Mondom hátrábbgurulok, biztosan a zászló környékét akarja aláaknázni. Erre felrobbanok!
A baromarcú körbepakolta a tankomat aknákkal!
Na, ekkor lett tele a pohár, spawn után odamentem és jól fejbelõttem. Mert ezek után mindtha mi sem történt volna, visszaheveredett a zászló mellé. Mégy csak egy sorry-t sem mondott. Persze miért is tette volna ezt, mikor nem véletlenül pakolt körbe aknákkal? (Persze punisholt érte.)

Minden jog fenntartva!

Me0w
Korbeaknazza a tankodat, ugy pojenbol 😊

Together we'll fly someday...

-tRs-Landor

koschwarz
mér?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ha valaki meglátja az Ízirájder nevû arcot, fusson amerre lát!
Akkor is, ha ugyanazon az oldalon álltok!

Minden jog fenntartva!

Egyik pályán rálõttem az F-15-ösre pedig amcsi voltam.A RIB géppuskájával lõttem.Szóval nagy kárt nem tehettem benne.Az F/A-18-ast követte és azt hittem egy SU-27-es.Távolról összetéveszthetõ,a gépek meg olyan gyorsan elsuhannak ezért nem is néztem a térképre (ott persze látszott volna,amerikai).A srárc visszajött és rámzuhant az F-15-össel.Mind meghaltunk de én kaptam egy büntetést teamkillert.Úgy megsértõdött,nem is lõtt vagy bombázott,hanem rámzuhant.

koschwarz
én ugyan még nem csináltam ilyet, de szerintem ez elfogadható, bár hasonló a kamikaze-pilótákhoz.

koschwarz
egyébként ezt soxor én sem értem. valaki fut messzebb, lefekszem, egyes lövéssel adok neki, elvileg többször eltalálom, észrevesz, lefekszik és még a fekvés közben 1 lövéssel lelõ, mert gondolom a fejemet találja el. és ilyen egy csomószor elõfordul. nyilván tudjuk, hogy nem úgy fekszenek le, ahogy mi látjuk az ellenfelet (gurul meg ilyenek), hanem eccerûen lejjebb ereszkedik a nézõpont, de ezt akkor is gáz. de elmagyarázták 1x, hogy biztos a szerver hibája, meg az adatküldés sebessége, meg nem érzékeli a találatot, amit én annak látok, meg ilyen faxságok. de akkor a másik hogy a tökömbe tud így lelõni? mert ezek szerint akkor tulajdonképpen vannak pillanatok, amit ha kifogsz (mert pont lassul a neted, meg nõ a pinged, stb.), akkor nem lehet normálisan játszani, hiába érzékeled azt, hogy minden jól fut.

bocs a sok dumáért.

erdos
Hamár a hibák akkor inkább a gp30/M203 párost irtanám ki gyökerestõl, teljesen megöli a játékot. Némelyik még közvetlen közelrõl is inkább kinyír magával együtt... útálatos.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
nincs abban azért olyan nagy hiba, meg kell szokni a csúzlikat. fekve gyakorlatilag minden oylan pontos lesz mint a halál. persze a söréteseken kívül.

koschwarz
engem is marhára irritál ez az ugribugri, szerintem is ugyanúgy le lehet õket lõni, nem azon múlik, ha valaki alulmarad. pl. amikor én AT-ként találkozom egy assaulttal, elkezd ugrálni elõttem én lövöm, szinte minden lövésem talál, de mivel neki kicsit erõsebb a fegyvere és páncél van rajta, õ gyõz. de szerintem azt hiszi, azért gyõzött, mert ugrált. dehát egészségére.

messzebbrõl meg szerintem kiszámíthatóbb is a mozgása, mintha ugrálás helyett teszem azt cikkcakkban futna.

alma2
pl CODban teljesen hatosos az ugribugri, egyertelmu hogy nehezebb eltalalni az ilyen embert, ha ugye oldal iranyba ugral, plusz meg raszamolod a szerver sincs kepben, epp hol vagy, eleg nagy eselyt kapsz igy.
de ebben a bfben valami akkora szorast kap ilyenkor a fegyver, /bar hozzaertok megcafolhatjak, nem no igy szoras stb erteke/ hogy te is keptelen leszel leloni az egyhelyben allo embert, na meg nehezebb is ratartani a csovet.
tegnap tobbszor is megfogadtam amikor en fekvo helyzetbol a medic pontos fegyverevel probalom leloni a futi antitankost a vilag masik vegerol, erre megsebezem o ezt meglatja hasra veti magat bar en lovom tovabb mar a fekvo celpontot, o darabokra lo az ocska fegyerevel pillanatok altt, hogy itt valami nagyon el van szurva.tehat kizarolag jarmuvel kozlkekedek, ha lehet ott nem ilyet szembetunok a hibak, vagyis ritkabban.

szerintem

Én biztos,hogy nehezebben találom el õket.

Szegénykéimnek van egy olyan elképzelése, hogy így nem vagy nehezebben lehet õket eltalálni közelharcban. Ilyen esetben imádom az engi unlock fegyvert. 😊

Mindenesetre baromira irritál ez a pattogós stílus.

Van sörét, automata fegyverek, gránát, Eryx az ugribugrik csak magukra hívják fel a figyelmet a bunnyhoppal, az nem lövi le õket aki nem akarja tényleg röhejes látvány de idõvel majd leszoknak róla sztem

erdos
dehogy mire jó ez az ugribugri azt még mindig nemértem...
Tegnap is mindenki egyfolytában pattogott mintha köteletõ lenne... 😄

alma2
hehe, szerintem ide valo, duma,sokakat maga a csaszar itel halalra 😊

A japán császár behívja az ország legjobb pilótáját.
- Jó napot, ön a legjobb pilótánk, ezért kap egy vadonatúj repülõgépet.
- Értettem!
- Ön lesz az elsõ kamikaze pilótánk.
- Értettem!
- Az lesz a feladata, hogy belevezeti a gépét az ellenségbe, és hõsi halált hal.
- Értettem!
- Van kérdése?
- Hát lenne.
- Csak tessék.
- Hülye vagy bazmeg?

szerintem

Max. 3 ugrás/30 sec ? Ugrás közben ne lehessen újra tárazni?
A pattogó emberek már a BFI-ben is idegesítettek.

erdos
Azért egy jó engit nem szedsz olyan könnyen le, pláne közelharcban.

schrank
13mp volt az elsõ hegygerinc aztán megegyszer ennyi síkság aztán megint mégegyszer ennyi sík sivatag es akkor ott volt a usa base és még a fõ base-kon túl is volt üres placc úgyhogy inkább az eredet 1/16-oda és a régi az sokkal jobban jácható pálya volt nem egy szerveren csak ez ment 24/7 (non-stop) 2000-es tickettel erre az újra felesleges volt 6 repülõ meg 4 helikopter de a meów nyelvtantanárúr jobban el tuggya magyarázni mert õ "klános volt"<#vigyor1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

szívembõl szóltál.

alma2
Az azert bosszanto lenne, amikor atakarsz ugrani egy keritest mert lovik a segged, aztan epp "lecszuszik" a falrol mert ugy dont a jatek.Leulhetnel pihenni az aljaba, hogy erot gyujtson a kovetkezo ugrasig.
szerintem annyira nem jo megoldas.

szerintem

Ahogy korláta van annak,meddig lehet teljes erõböl futni ugy korlátozni kéne milyen gyorsan követheti egy ugrás a következõt.Mondjuk 5 másodpercenként egy ugrás.

alma2
Az eredetin mennyi ido kell hozza ? nekem is ketsegeim voltak a lost villagel kapcsolatban, de ott a latotavolsag miatt tunik kisebbnek.Na majd este megnezem, stopperelek meg minden 😊

szerintem

bunny hopping
értelmesebb mod az ilyet kivágja mint a taknyot

Me0w
Te magyar nyelvtan orakon a farkadat kezelgetted vagy az orrodat turtad, hogy ennyire keptelen vagy leirni 2 mondatot anelkul hogy egy dekodolot kene raengedni hogy ertheto legyen?

schrank
én specoffal szopatom a sznipákat nagy cucc leszedni egy gyökér engájnert <#vigyor1>

schrank
kipróbáltam az "új elalamejn"-net ha elárulom hogy helikopterrel 13 mp alatt át lehet repülni az egyik fõbázisról a másikra azzal még nem árultam el mindent <#szomoru2> nincs szikrázó napsütés egy sivtago pályán az alappályákkal ellentétben!domborzatilag zászló elhelyezkedési szempontból ugyszint köze sincs az eredeti EA-hoz ! nincs bazinagy "sík placc" sorry semilyen sík placc nincs !tök felesleges volt betenni 3-3 repülõt ilyen kurva kicsi pályára szerény véleményem szerint ez az eredeti elalaláma 1/9-ede de lehet hogy inkább az 1/16-da ! köszönnyük a mapot de az eredeti elalamejn az alapból 64 fõs map volt és azért ezt a kis torzszülöttet elalamejnek nevezni egyhén szólva túlzás !pláne hogy nem is hasonlít! na mindegy <#szomoru1>

koschwarz
találkoztam külföldi szerveren egy nezzah evû csákóval, aki engeneer-rel tolta végig, nagyon sok killt szedett mindig össze (30-40), és nagyon kevésszer halt meg (7-8). az volt a trükkje, hogy közelharcban folyamatosan ugrálva osztotta az ólmot, mert ugye annak a puskájával egy lövés is elég. a többiek megunták és kick vote-ot indítottak ellene, holott szerintem egyszerûen csak ügyes volt. és nem hiszem, hogy csalt, mert én is 2x lelõttem egy kör alatt, és semmi különöset nem tapasztaltam. de

erdos
Nem, az az engi pukkája, nekem is csak az van. ha más kell akkor felmegyek egy mindentadó szerverre vagy kölcsönveszem mástól 😄

alma2
miert utaljak olyan sokan a cutom mapokat, nincs is annal jobb dolog, amikor mar a sz*rra unt palyakat, felvaltja a friss generacio.
persze csak azok amelyek jol vannak megcsinalva.

szerintem

koschwarz
a jackhammer az AT unlockolhatója? jól értettem?

egyébként mikor AT-zek, nekem nincs bajom az MP5-tel, távolra nem érdemes próbálkozni az tuti, arra én is az eryxet használom, már nagyon belejöttem 😊, de az MP5-tel közelrõl a folyamatos sorozatlövés miatt tényleg jól lehet tarolni, én eddig csak 2 embert tudtam egymás után egy tárral kiirtani, de igaz, hogy én egyelõre mexokásból mindig testre célzok,

próbálom magam a fejlöveésekr átszoktatni, de ezek az idegesítõ ugrálások miatt, amikor az ellennel szembetalálom magam, nehéz...asszem ez is benne lesz a peccsben, hogy ugrálás közben nem lehet tárazni (?)

schrank
mingyárt feltolom azt kipróbálom kérek 15 perc egérutat<#felkialtas>

Beváltottam nektek El Alameint a szerverre. Aki gondolja másszon fel tesztelni.
Próbáltam, nem lehet 😊
Me0w
Az mp5 remek nem kevlar kasztok ellen, mert ott megall a tudomany, fekvo emberbe hatulrol 1 tar, stb. Kozelre jo 'tunkolni' vele, de kozeptavra mar inkabb eryx. Probalj meg vele 1 snipert kiszedni 😊

schrank
hány zászló van az új EA-n? <#finom>

uHs Gerzson
Király <#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Király

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

El Alamein letölthetõ az SGTEAM oldalról. Illetve fentvan a szerveren.
A gyenge, az igaz 😊
De marha pontos, és nem nagy a szórása, ha nem tunkolsz. Hidd el. Csak tudni kell használni.
Az egylövéses módját tök felesleges használni, mert ahhoz gyenge. Az egyedül a távolra lövéshez jó, de ahhoz meg felesleges ilyen kaszttal menni 😊 Akkor inkább eleresztek egy eryxet mindig.
A sorozatlövésnél meg rövid, 2-3 golyós sorozatokat kell leadni. Közép és közeltávra rendkívül jó. Csak kellõen magasan kell tartani, és szépen lehet fejre tarolni vele 😊

Persze az assault fegyvere még jobb erre, dehát annál meg nincs eryx 😊
erdos
Ahogy igazán képzett bazookás klántásam csöves szokta mondani az mp5-rõl, kiváló fegyver csak nagy a szórása, pontatlan és gyenge... 😄

PocoK Bf2
Az se rossz!! 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Én tegnap az MP5 rejtelmeiben mélyültem el 😊 (Az AT-s gépfegyvere)

Al Khafjin volt, hogy 3-an jöttek velem szembe, és mind a hármat leszedtem egy sorozat fejessel 😊
PocoK Bf2
A jackhammer nekem nagyon bejött! egy klikk oszt hullanak mint a legyek! Ha ügyes vagy és egy "sorba" állnak akkor egyszerre hármat is le lehet lõni! Volt rá példa. Igaz csak egyszer

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Mindig fut.
Holdpro
Mindig fut vagy csak péntekenként ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..