Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
2005. november 18.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Valaki nem tudja, hogy pontosan mikor jelenik meg a BF2: Special Forces? Megköszönném.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Sarapetike
Köszi

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

http://www.sg.hu/galeria/11025356091127417874.jpg

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

http://www.sg.hu/galeria/11025356091127417874tn.jpg

De azért nem egy Grétsy László 😉

khumbula

Najó, csak kettõ.

khumbula

ravasz 😄

http://www.sg.hu/galeria/11025356091127413081.JPG
NÉZÉTEK

khumbula

<#wow3>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sarapetike
Szevesztok honnan tom letöltenia costum mapokat?Lenne még egy kérdésem hogyan tok tört szervert csinálni max 4-5 fös szervert szeretnék csinálni elöre is köszi a segitséget

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

vaoo mennyi bébi 😊 csajok titeket melyik szerveren és mikor lehet újraéleszteni jól? 😊

khumbula

BurnBaby
pedig meg kéne nézni, pasim 64MB ati mobility radeonján elfut a játék. uh tessék megnézni milyen az a kártya és újra jelentkezni 😊

www.battlefield.hu

gergod
64mb úgysem elég minimum 128 sajna ez van.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Yan
Asztal jobb klikk => tulajdonságok => beállítások => speciális => adapter:
itt kiirja mi van benne.

&#165; xfire: kistekila

Pharaoh
Azt is szét lehet szedni.

Running
Everestet szedd le, az kiolvassa.

Bocs😊

Captain Sparrow
laptop 😊

Szedd szét a gépet és nézd meg, vagy rendszerbeál... és ott videokártya.. Más ötletem nincs..

bye

Ciao! Semmi rosszat nem tesz, néhány bugot kijavít. Peccseld nyugodtan, csak alacsonyabb verziójú szerverekre nem tudsz bemenni... röviden ennyi.

Runningnak: Remélem odaszoknak az emberkék minnél hamarabb, mert jókat lehetne nyomni 32-en😊

Captain Sparrow
FAQt olvastam... blabla. De mégis: nem tom milyen vidikártya van a gépben, csak azt hogy 64 megás :S 2,8GHz P4 és van hozzája 512 DDR. Hiába inditom semmi... help pls

Running
Általában akkor vannak mikor hirdetem, egyébként kevésbé, mert még nem szoktak oda az emberek. 😊

MINDENKI CIBÁLJA LE A CUSTOM MAPOKAT ÉS JÖJJÖN HOLNAP!!!! (De ha belagol a szerver borgot megeszem...😊 )

Mustang2005
Az 1.02-es patch kárt tesz a warez verzióban????

A RELOADED verzióba?

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Ciao MIndenkinek! Én mennék már most is a szerverre csak még sok meló van<#zavart2>. Nagyon jó, hogy van egy "ilyen" szerver, csak kár hogy kevesen vannak rajta 😞 Éjszaka szokott valaki fenn lenni?

dronkZero
"Messzire jó, de mediccel ki lõ messzire?"
"kezdõként természetesen medic voltam,"

Úgy látom, hogy kicsit alábecsülitek a medic kasztot.
Ezen nem sok látszik, de az történt, hogy egyetlen lövésbõl kiszedtem a zászlónál foglaló tankból a géppuskást.

Ennyit meg arról, hogy milyen szar az M16... Bár ez inkább középtáv.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BurnBaby
el alamein

neked tartós problémád van a pályanevekkel 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
tiszta mák, h fenn van a banner alatt szép kékkel ,)

www.battlefield.hu

JA és anyi a mapokat le TÖLTENI!!!!!!!
TEGNAP is ez miatt letünk csak 10
most is van új map El ALAMEY
HA valaki nem ért valamit SG TOPIK
Propaganda beindult(:

193.6.2.125
Ne hogy elfeled<#wink>
Jelszo:bf2hu

koschwarz
mosmár tom mijaz ípé cím, száradjon le a tököm, ha nem vagyok ott pénteken 19.00 órakor, wazzeg!!! erre a csapatszellentre kíváncsi vagyok 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Aki azt hiszi hogy legyozhetetlen akkor jöjön el holnap és meglátja hogy nagyon jo kis társaság van ott kiválo pályák és izgalmas menetek<#violent><#hamm>

alma2
"BARÁTI MEGMÉRETTETÉSEK BOSSZANKODÁS NÉLKÜL? CSAPATSZELLEM? ÖSSZJÁTÉK? PROFI KLÁNHARCOK LÁMÁK NÉLKÜL? KIVÁLÓ PÁLYÁK? ISMERÕSEK EZEK A DOLGOK?"

most akkor menjunk oda, ha ismerosek ezek a dolgok, vagy ha nem ? 😊

szerintem

alberto 15
strike arkand= Strike at karkand

és talán tudok menni

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

miert nem jon be a sg forum tegnap egész jo volt fökép a NAn NAI meg a strike arkand HOLNAP MINDEN KIJOJON A SG SZERVERE
Üdv ATWE<#buck>

alberto 15
gyertek ide is fórumozni 😊
plz

alberto 15
lol 😊

Running
Lehet hogy õk a spec edition-t vették meg a BF2-bõl!

alberto 15
egy múlkori beszólás nagyon tetszett:

"Pisti bazzeg hányszor mondjam még, hogy a törökökkel legyél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
😄

alberto 15
mert még sokan játszanak 1.0-án, és bztos azért hagyták úgy
mindíg vannak rajta.

alberto 15
ittvagyok
miért?

Running
FIGYELEM, FIGYELEM!

BARÁTI MEGMÉRETTETÉSEK BOSSZANKODÁS NÉLKÜL? CSAPATSZELLEM? ÖSSZJÁTÉK? PROFI KLÁNHARCOK LÁMÁK NÉLKÜL? KIVÁLÓ PÁLYÁK? ISMERÕSEK EZEK A DOLGOK?

GYERE TE IS, JÁTSZ AZ KLÁN TAGJAIVAL ÉS LEHET BENNE RÉSZED, VÁRUNK MINDENKIT PÉNTEKEN (szept 23) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!

KEZDÕ TÉRKÉPEK:
1.El Alamein
2.Strike
3.Nan nai
4.Khafji
5.mustár

http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a CUSTOM MAP-ok forrása ha még nincs meg.

Meg látszhatna egy kicsit távolabbról is a halálfej. Sokszor hiába fékezek az épp elõtünt halálfejet meglátva, a lendülettõl rászaladok ha nincs hely elkerülni.

Danee
hiányzik innen freddy 😊

A sly.hu mi a halálért 1.0 még mindig?

TheSandman
Mindenesetre lenne pár ötletem az EA-s fiuknak erre a peccsre... Például mi lett volna ha már a játék kiadásakor más szinü a halálfej a claymore, az AT mine, és a C4 felett? Naon nehéz lett volna igaz? Máris fele annyi teamkill nem lenne senkinek....<#falbav>

TheSandman
Naja, csak a különbség az hogy a srác szándékosan ropogtatott az embereinkre...<#hehe><#hehe><#idiota>

Kandurex
Kínai - Koreai - Arab hájcsingcsung még nem megy jól 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Ez nagy szám? Próbálj meg sniper -el pár claymore -t letenni, sec - pilla alatt összejön a - 20 kill, esetleg commanderrel artilery -ni, még egyszerûbb.

Egyébként már egy jó ideje saját commanderem nem tud leTKzni 😊 A titka, ahogy meghallom az "over" kifejezést abba a pillanatba a jobb felsõ indikátorra vágodik a tekintetem 😊 Teljes ráneveltem magam, még a legnagyobb harcközben is félszemmel azt lesem.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯