Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
DP helyett inkább GYP-sek

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

jaja <#falbav>

Vagy agyakat..... 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

alberto 15
😊))))))

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

mondasz valamit !!! 😄😄😄<#eljen><#vigyor>

Stotoo
usereket kene torolni, nem uzeneteket

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

a régi (szép idõk vitái ) BFV 😄 ezekböl a veszekedésekböl ugy is az lesz hogy kitörölnek több 100 üzenetet ugy hogy ne fáradozzatok !<#felkialtas>

0Fritz0
Vazzeg, itten késelés lesz!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
ez nem mónikasó bazdmeg

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

vsly
Na menjél szépen alukálni,holnap suli.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

alberto 15
szia ddany
te is beléptél a hts klánba ugye?
én .:😄S::.freddy vagyok, emléxel rám? 😊

ha valamit rosszul irtam be sorry!

sziasztok tudom,hogy ez emgtörtént ez tény! De ennek elõzméynei is voltak,Bizonyos Szado-Mazsi-DaneE felhúzta TomMan-t pl:õk Tk-ták le többször,is sajna képünk nincsen,és szidták TomMAn-t.Ez után állt õ oda DaneE elé...Tom megkérte 3szor hogy csak egyzser vihesse el a gépet,de nem engedték neki utána Tomot tk-zták le!!!!

vsly
Még te mersz "ugatni",amikor elgázolod szegény vérpistiket?<#hehe>

És amúgy ezek nem DTK-sok(DirectTeamKiller),hanem DP-sek(DirektPununisholók)-Asszem megszületett egy új fogalom a BF-ben...<#sniffles>

alberto 15
jaj mert te felsõbbrendûnek képzeled magad? :Ð

alberto 15
vagy hátratolatsz, és átrepülsz az ember felett

vsly
És mé nem mész?Pont odavaló vagy...

vsly
Én ilyenkor hátratolatok,és elrepülök másfelé<#awink>

alberto 15
hts klánt ismerem
egyfolytába hívogatnak a klánjukba 😊

Danee ! erre csak azt tudom mondani mint külsõ megfigyelö hogy nézd el nekik 12-13 évesek ! a HNS klánba nincs 14<#felkialtas>-nél idösebb ember , tudom ez nem mentesiti öket fel semmi alol de ........... nem folytatom meg van nekem is a véleményem erröl az életkorrol privátba szivesen elmesélem !

Danee
NYOMORÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK

Danee
sry a harmadik az HTS, de azt a srácot utálom a legjobban 😊

Danee
Ja, ODEX kérdezted hogy mért ugatok a csapattársaidnak. Hát itt van, tessék:
HNS DTK N.o. 1
HNS DTK N.o. 2
HNS DTK N.o. 3

koschwarz
vgez!!! valamiért nem tudok itthonról privátot küldeni. holnap (hétfõn) küldöm a képet.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

alberto 15
😊

Danee
engem is kibasztak ma mert dtk-sok a bombázóm alá szaladtam cleansweepen.

Fushepass pályán kínai apc-vel állok a szerpentin tetején az út szélén, közvetlenül a híd után, a szakadék fölött. fentrõl támogatom a gyalogos csoportot, a befoglalókat. félég sérült volt a gépem. egyszercsak hátulról belémszalad egy kínai terepjáró, az ámokfutó felrobban, én pedig persze bezunanok a szakédba, lent én is jól felrobbanok.
és a poén!!: megbüntet a mókus...
mentem rögtön backgammonozni.

khumbula

Hatt
hmm kibannoltak Ranked III-rõl😊 Túl jó lehettem oda😊

Elastic An-usZ Boys

Szasztok!
Az a problémám, hogy nem tudok bemenni az F2K szerverre!Azt írja hogy your connection to the server has been lost!A többi tört szerverre be tudok menni csak ebbe nem. Cseréltem már cd kulcsot 20-szor. Segítsen már valaki!!Valaki válaszoljon légyszi!!!
0Fritz0
VIRTUALDUB
Egyszerû, jó, ingyenes.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

odex
amúgy nem szeretek a jet audioval konvertálni tudnátok 1 jó konvertáló progi nevet mondani? 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
okszili de nem ilyen vid lesz 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

0Fritz0
Legközelebb próbáld meg olyan formátumban megcsináni, amit bárki meg tud nézni.
Az .avi-t jobban szeressük. 😊

mohus
a zene szörnyû

és szaggat mint állat...

de legalább van valami a képernyõn😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

odex
oxi 😊

mohus
na lejött bocs😊

Várok minden kit a SG SZERVEREN
MÁR most ott vagyok
gyertek<#violent><#email>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

odex
nem? akkor itt a pontos link mert ha nem kezdi letölteni akkor meg frissícs!
http://www.testwebecske.atw.hu/hns.wmv

mohus
nekem nem jön le...

odex
de különben semmi baj nincs nekem a videoval meg a haverjaimnak letöltik és kész müxik ahogy kell!

odex
tudom media playerrel nem jó mert szét húzza képet szal ajánlom a jet audiot 😊

Szasztok!
Az a problémám, hogy nem tudok bemenni az F2K szerverre!Azt írja hogy your connection to the server has been lost!A többi tört szerverre be tudok menni csak ebbe nem. Cseréltem már cd kulcsot 20-szor. Segítsen már valaki!!
0Fritz0
Egy tipp: töltsd le és nézd meg. <#miaz>

leveskocka
oke a putty,de van amikor aszondja😛LOP.jah,es a cupprol,meg a sluttyrol ne is beszeljunk...

jah,es miert eppen rankeden?masreszt,meg elegge rossz tanulo,hamar elvette a kedvet,azota nem is jatszik😊
odex
jah és a zene sem ez lesz hanem 1 bf2-es zenét rakok majd az új vid alá 😊
A köv videó a csapat munkáról szól majd 😊

odex
sorry rosszul linkeltem be itt van!
vid

odex
jah és windowsa media playerbe szét nyújtja a képet szal valami mással nézétek meg ha jobb minõséget akartok! 😊

odex
Megcsináltam az elsõ videót elég röhelyes lett szerintem 😊
ezt csak próbának csináltuk mert ennél sokkal komolyabb videót szeretnénk csinálni😊
lehet hogy egy páran azt mondják itt majd hogy mien lámák vagyunk szal erre is felkészültem 😄 de mégis a kezdetnek elmegy ez 😊
Video

Danee taníts engem is késelni <#worship><#worship><#worship><#worship>

Gondolom beálltál squadba?

Minden jog fenntartva!