Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
namost az 1. kritériumnak miszerint nagyonmesszire és pontosan lõni az m24-el lehet a kilövöm a pilótát legendák csak egyszer sikerült kiviteleznem akkor csak úgy hogy még a földön volt és nem voltam kurvamessze csak amolyan "közepes távról pedig egy pályát rászántam sarkipeninszulát és nem sikerült a lebegõ helibõl kiszedni a ...cit <#duma>#duma>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
-tRs-Landor
hogy lehetne nem eredeti játékal neten servert csinálni és csatlakozni?
értelmes válaszokat várnék köszönöm
az unlockoltnak van olyan jellemzõje, amiben jobb, de egy másik tulajdonságában rosszabb (pl. kissebb tárkapacitás-nagyobb pontosság, nagyobb tûzerõ-kissebb pontoság, ilyesmik) így tulajonképpen mindenki az ízlésének és képességeinek megfelelõen tud választani a fegyverek közül
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
vannak elõnyök és hátrányok de összességében egyik unlock se über csak más, kinek mi jön be az egyetlen kivétel talán az enginer mert a jackhammer minden szempontból jobb mint az usa vagy kína alapfegyver
Mi a különbség az unlockolt fegyverek és az alap között?
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
*0 kills , no assists in same round.
*nothing is same round just teamkill :D
a balettpatkány
lehetne egy ilyen is:
Camping Medal (monnyuk egy sátorral és gázfõzõvel ékesített medálocska)
-25.000 global hours camping at the non captureable base of the enemy team and not doing anything else for own team
szerintem
Vagyis ha ez a hibajelenég van akkor a monitorfrissítéssel lehet valami gubanc?
a balettpatkány
* 25 kills in the same round
* 3,000h as a Lonewolf
* 10,000 Global kills as Lonewolf
The Sniper Impotent Medal
Awarded to those compentent snipers who run out of ammo and can't get resupplied.
* Use up all your ammo with no kills in the same round
* 500 Global hours with no ammo
Air Non-Combat Medal
Awarded to any person who has distinguished themselves by superior achievement while waiting to participating in aerial combat.
* 0 kills in a Plane or Helicopter in the same round
* 15 minutes on a helipad or runway in the same round
* 3000h Global hours waiting on a helipad or runway
<#bohoc>#bohoc>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
szerintem
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egy haveromnál probléma van a bf2 indításával. Ugyan úgy raktuk fel ahogy nálam (vagyis a "teljes FAQ" -ban leírtak szerint), nálam teljesen jól megy, a haveromnál viszont a játék indítása után kilép a játékból. A két gép közt annyi a különbség, hogy neki ATI kártyája van (azthiszem 9600xt).
Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma?
(legutóbb a legújabb (5.9) catalyst diverrel is megpróbáltuk de azzal is ugyan ez a hiba)
a balettpatkány
Felhívnám szives figyelmét az alábbiakban leírt "gyüttök" szóra melyen az igen tisztelt Rekettyés úr elhelyezett ékezeteket.
Akkor ezek szerint a jösztök szót "josztoknak" írjuk,a gyüttök szót pedig gyüttöknek.
* 25 kills in the same round
* 3,000h as a Lonewolf
* 10,000 Global kills as Lonewolf
The Sniper Impotent Metal
Awarded to those compentent snipers who run out of ammo and can't get resupplied.
* Use up all your ammo with no kills in the same round
* 500 Global hours with no ammo
Air Non-Combat Medal
Awarded to any person who has distinguished themselves by superior achievement while waiting to participating in aerial combat.
* 0 kills in a Plane or Helicopter in the same round
* 15 minutes on a helipad or runway in the same round
* 3000h Global hours waiting on a helipad or runway
De ha megfigyeled rekettyes úr hozzászólását, feltünhet hogy nem használ ekezeteket. A mai vilagban meg mar ne jelentsen problemet ekezet nelkul olvasni, meg a ritka szavakat se.
Üdvözlettel
Dr. Grétsy Landor

-tRs-Landor
-tRs-Landor
ami pedig tele van 64 emberrel az a regebbio verzioju
mert nem josztok be erre a szerverre amit itt hirdetnek?
Nézem mikor lehet végre bemenni!:D
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
persze ha 4-en allunk, es nem sikerul pl vezetnem, akkor en is szo nelkul kiszallok.
tegnap pont valamelyik az "ikrek" kozul elkezdett kickvotolni a haveromra, mert tul sok pontja volt gunnerkent a magyar egyen.
Ha megszamolom azon a palyan hanyszor zuhntam le azert a helivel, mert "connection problem volt" akkor igazan a kormere neznek a server uzemeltetoinek, illetve a net szolgaltatoinak.egyertelmuen a magyar hivatalos serverek a legmegbizhatatlanabbak.
Viszont tettek fel egy country szurot is, ami szorgosan dobalja ki azokat akik nem magyarok, lehet hogy van osszefugges is, a laggal, mert altalaban pont az volt az utolso uzenet kick bla bla bla country filter, es utana ket masodperc nema csond a jatekban.legalabbis tehermentesitettuk a 0 netforgalommal a halot az biztos :)
Eddig a legnagyobb "bugot" tegnap tapasztaltuk ezt viszont egy kulfoldi serveren, valami gaz lehetett server oldalon, ami nem siman disconnectalt a jatekbol, hanem kidobott az asztalra./bar erdekes osszefugges/ persze ez meg semmi de a haveromat is ugyanugy es ahogy elneztem a server jatekosinak felet is
egybol a desktopra :)
Aztan utana neztem, mi a welcome szovege a szervernek, valami olyasmi volt "3-4 orankent ujra kell connectalni, mert valami bugos, bocs " :)
szerintem
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.battlefield.hu
1. Lagg, ami azért jó, hogy a lassabb géppel rendelkezõ játékosok is egyenlõ esélyekkel induljanak.
2. Amikor már a lagg miatt kicsit felhúzod magad, az egészséged megóvása érdekében "kilök" a szerver.
<#gun>#gun>
Kösz!:)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
par meterrel a felszallas utan (igaz en is leszoktam) csak hosszu tavon mar faraszto
Persze lefekves elott erdemes a kulfoldit valasztani, hogy jo szaijizzel menjel aludni :)
es mivel mazohista is vagyok, neha az elobbit valasztom,
ugye csak jobbtol tanulhat az ember...
szerintem