Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
nem csíter hanem bug user kihasználja a játék hibáiból adódó lehetõségeket <#ejnye1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Aki ilyen topikot nyit, az inkább maradjon csendben 😄
Na ma találkoztam egy csitterrel. 6X ölt meg mire rájöttem, hogy benne van egy betonhengerbe, amibe nem lehet bemenni (elvileg még a tetejére sem kehet felmászni). Csak annyit láttam, hogy a betonfalból jönnek a lövések. Beszáltam egy apc-be és rálõttem a fél tárat (200 lövedék) de nem ért semmit.

Yan
most délben? 😉

&#165; xfire: kistekila

koschwarz
tegnap a karkandon egy okoska befutott a géppuskaállvány elé akkor, amikor az arabok nagyon sokan támadták a kis dombot, amin az amik az egyik kezdõpontja van. de neki a nagy irtás közben be kellett futnia a géppuska elé, eleve faxság volt kirohannia oda, ráadásul láthatta, hogy mi van, hiszen együtt spawnoltunk. és meg is büntetett. írtam is cifrákat...

csak azért írom ezt le, mert az ilyen ostobaságoktól el tud durrani az agyam, pedig alapvetõen nyugodt vagyok. ráadásul én nagyon ritkán punisholok, csak ha valami abszolút balfaxságból lõnek le vagy ütnek el...

de a lényeg, hogy jó sokáig megvan a lehetõség a pagedown megnyomására, ha valaki büntetni akar, úgyhogy gondolja már át mindenki ilyenkor, hogy mi történt, és hogy saját maga mennyiben felelõs abban, hogy kinyírták. nem kell automatikusan rögtön nyomkodni azt a kurva gombot.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Valaki mondjon egy jo tört szervert amin sokan vanak KÖszi elöre

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

koschwarz
van x-valahány-nagyon sok külföldi szerver, amin jártam már, és én a legtöbbjén (értsd 85 %-án) nem tapasztaltam semmilyen lagot, a csapategyensúly mindig korrekt, és nem dob át játék közben (tegnap III-as szerverbeli negatív élményeim). én tényleg tisztelem a magyar hivatalos szerverek üzemeltetõit, akik ingyen csinálják állítólag, de NEM HISZEM EL HOGY EZEKET A PROBLÉMÁKAT NEM LEHET MEGOLDANI. EZ MÁR NEM A DICE MeG AZ EA HIBÁJA. HA MÁSHOL JÓL TUD MÛKÖDNI, ITT MIÉRT NEM????

na, kiidegeskedtem magam. az a bajom, hogy állítólag mostanában oldották meg ezeket a problémákat. lehet, hogy alaptalan, mert a III. szerveren nincs beállítva ping-kick, de tegnap volt egy játékos, akinek játék közben több mint 1000-re (ezerre) is felugrott a pingje, miközben mi diavetítést néztünk.

joebacsi
még te is túl fiatal vagy ehhez a játékhoz...szal ne ítélj, hogy ne itéltess...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
igen, egyedül vitte el a kétszemélyest 😊 (csak piszkálódok, én is elviszem ezt gépet egyedül, ha senki nem akar jönni)

Simán lehetnék a commanderük, elvégre a korom a duplája a csapatátlagnak... vagy mi...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Mi ezen a szánnivaló?

alberto 15
bakkerm de szánalmas....
nézzétek meg a tagok menüpontot, van 9 éves tagjuk is
és bf2-s klán 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

nálunk is detto...erõs vas kell, ami csak a BF2-nek van szentelve, meg gyakori restart. És akkor 0 lag.

Looserke
Thx... <#vigyor3>

schrank
ja gyökérségbõl jár is nekik a 2*-es szorzó
néztem az egyik szerveren egy hétvégi dátummal megjelenõ operation flashpointot ez igaz vagy hamis megnézném mit tud a "konkurencia" <#ravasz1>

Mindenesetre elég félreérthetõ és egy csomó ember azért áll át az utolsó percekben a gyõztesnek tûnõ oldalra hogy megkaphassa a 2 szorzót <#rolleyes>

schrank
csak a kommandernek dupláz mert a kommander alá írja a 2*-es szorzót nem a csapat alá <#nezze> de neked ezt tudnod kéne akármijen loozerke is vagy <#ravasz1>

gergod
Csak a kommanderre

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Looserke
Ha vége egy körnek, a game odaírja a gyõztes csapat alá, hogy 2X-es bónusz a nyerésért. Ez akkor azt jelenti, hogy a nyertes csapat pontjait duplázza a game és úgy írja hozzá a többi ponthoz, vagy ez csak a commanderre vonatkozik???

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
Talan nem ok nelkul tortent a punishod...
Mellesleg, latom szeretsz kepeket betenni masokrol, amit serelmedre kovettek el ki tudja milyen indokbol, hat en is teszek fel egyet a kulturalt megnyilvanulasodrol.
Reakciodra a valaszom, mint azt a jatek kozben is megirtam: nem a felszallo repulodet lottem, hanem egy mar a levegoben levot, es a celt tevesztett raketak talaltak el teged a felszallopalyan...
A keprol csak annyit hogy tizenakarhany eves letedre probalj ilyet mondani egy lanon, ha akit anyazol eppen par geppel melletted ul!
Bye

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

schrank
hááát ha ezek azok a klippek mik múltkor már beletek linkelve csak ott az egész arzenál akkor ja
jó lenne ha abban a kurva peccsben csinálnának már valami használható légvédelmet mert helik ellen még ott vannak az autók de azokat a kurva repülõket kurvanehéz kiszedni ezekkel a lófasz rakétákkal arról nem is beszélve hogy ki az a hülye aki a sztingert olyan helyre telepíti ahonnan nem is látni a légteret pl.: kadzsifi oilfild,meg mi a faszért van zatarvetlandon az a kurva hõcsapda torony az egyetlen pályán ahol még használható lehetne a "légvédelem"<#szomoru2>

Crem
A tunguska korrekt! Van egy tûzereje...
Ha a játékban törekedtek volna a valóságra, akkor a tunguska által lelött ellenfélért nem újrélesztési pontot kell adni, hanem ki mennyi darabot talál meg a csapattársából!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Boxer HUN
Három video, ami egy kicsit másképp fest, mint a játékban.
1.) T-90
2.) Mi-28
3.) Tunguska

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Danee
amikor repülök, akkor nyitok egy uj squado és nem engedek be senkit 😊
Ez a rossz szokásom 😊 Közbe zenét hallgatok vagy vmi, és nem dumál bele senki 😄

Freddy, DDany, elismerem, megkérek vkit mindig hogy egy fotó ellenében ugorjon a gépem alá és nyomjon punish-t........

Boxer HUN
A Humvee-nél valamivel nagyobbra sikeredett Ford F-350 katonai tervezete.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

joebacsi
majd valamelyik nap sort kerítünk rá, csak most épp a fejemet kéne megtalálnom valahol 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
Ahogy itt elnéztem, nem túl nagyok a demok, de tény hogy lagol a szerver.

Ez az egész biztos valami hazai netellenes összeesküvés, mert a 125-ös pingü külföldi szervereken sokkal simábban fut a játék. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

gergod
A battlerecordert kéne letesztelni mester hány játékost bír el 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

joebacsi
nekünk tegnap reccenés nélkül bírta a 22 embert 4*20 perces gyakwaron, voippel együtt...32 emberrel sincs gond...ezis bf2 😊
(bár nálunk nincs más játékszerver, csak ts, meg webszerver)

Kandurex
És, ha épp mély csönd van? Az F2K szerveren 6 vs 4 volt, egy csapatban, mindeki kussolt és ment a lag 😞 Aztán átléptem a másikba, hogy 5 vs 5 legyen, meg amúgy se bírom a csöndet, pofázni kell alapon na!! 😄, szal, és ott is kuss volt, a lag azért megmaradt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Elképzelhetõ.
Crokin
Pl. a nemrég belinkelt rulez server 64-fõs és nincs semmi lag rajta. Igaz VOIP sincs, lehet az eszi?

Repatarurgyán

A mi szerverünk is kb 15 playertõl kezd el lagolni egyes mapokon.
Nemtom miért. Ez a BF2.
Kandurex
Ma fent voltam minden "ismertebb" szerveren és iszonyat ami lag és rángás uralkodott. Kétségbeesetten kerestem míg találtam egy abszolute lagmentest (most is vannak bent vagy 9 -en) a cím:

LSSAH BF2 ClanServer|47ms|193.138.125.6:16567

Szal amiért írok, hogy elképesztõ mennyire ocsmány a játékélmény és mégis bent szenvednek az emberek. Nem értem, hogy hagyhatja ezt az EA, vagy a Dice.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

lehet..

alberto 15
te ezeket tuti kiprovokálod 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Hatt
Egy kis teamkill, simán belefér, úgyse döntöd meg a rekordom😊 másfél perc játék alatt -45 pont mind ez anélkül hogy bármi szándékosság lett volna benne😊
Hozzáteszem amint megláttam alt+F4 szolgálatait vettem igénybe😊

Elastic An-usZ Boys

0Fritz0
A kép túl nagy, szkvadlíderként repülsz, TK-ztál.
Kimaradt valami? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Danee

Anno amikor néztük m24-bõl emlékeim szerint is elég volt kettõ;
ugyanabból a távból egymás mellkasára lõttönk - õ m24el én m95el - ugyan annyi csík maradt..

-tRs-Landor

CsuTi
ja elfelejtettem írni hogy úgy nem megy 😄

TomMan vagyok! Marci nevével.
Elöszöris szeretnék bocsánatot kérni szadomozsi.
Tudom ,hogy elég fiatalak vagyunk de azért nekünk is kijár a tisztelet,nemcsak a felnötteknek.És most a clanunk az öszeomlás szélén áll ezért is irok nagyobb részt mégegyszer mindenkitöl bocsánat minden clantag nevében is!

Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro

Na igen. Rendesen ráver a többire használhatóságban.
Pont azért szívok az specops alapfegyverekkel, mert más játékokban belémrögzült, hogy rövid sorozatokat eregessek. Az alap megymagköpködõkkel meg sokszor bedarálnak mire leszedném az ellenfeleket.
De a G36-tal nincs ilyen gond. Hiába fogy ki hamar a tár (a kisebb kapacitás és a nagyobb tûzgyorsaság miatt), mégis sokkal hatékonyabban tudom használni. (Vagy legalábbis úgy érzem.) <#smile>

G36C rulz!

Minden jog fenntartva!

schrank
sebzés erõssége az csak 1 dolog mert nem sokan szaladgálnak 100%-os hp-vala lényeg a könnyû célzás a távcsövesekkel(ak74;m4;medicnek az a távcsöves) szar sokkal könnyebb pontosan célozni ezekkel a fegyverekkel sznájpereket lehet írtani nagy távolságból a hagyományos célzókával messzira szar célozni

szerintem szarabb a zoomja mert csak sima ironsight ami egy csomót kitakar

koschwarz
én ezt fogom a következõ unlocknak választani, azt már tudom. de azért írtam, hogy van hátránya is, pl. a kissebb tár (asszem 20-as a G36-é).

alma2
Es lon hatalmas csend a tabortuz kozeleben, ertelmes valasz hijan.
sajna itt csak bolondok vannak, tobbek kozott en is 😊
Igy remelem elnezed nekem is, hogy nem ertelmes a valaszom.
de szerintem siman a multiplayer create local game segit a problemadon 😊

szerintem

Crem
Off:

Na! Ma olyan dolog történt velem, ami eddig még soha!

L85-bõl kifogyott a lõszer!😄DDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

alma2
Biztos vagy te ebben ?
azt irtak az m95-bol eleg ketto testre, a masikbol meg harom loves kell, sot a tablazatban is joval tobb volt a sebzese az elobbinek.
Bar amennyit en sniperkedem akar igaz is lehet mindketto 😊

szerintem