Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
csak azért írom ezt le, mert az ilyen ostobaságoktól el tud durrani az agyam, pedig alapvetõen nyugodt vagyok. ráadásul én nagyon ritkán punisholok, csak ha valami abszolút balfaxságból lõnek le vagy ütnek el...
de a lényeg, hogy jó sokáig megvan a lehetõség a pagedown megnyomására, ha valaki büntetni akar, úgyhogy gondolja már át mindenki ilyenkor, hogy mi történt, és hogy saját maga mennyiben felelõs abban, hogy kinyírták. nem kell automatikusan rögtön nyomkodni azt a kurva gombot.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
na, kiidegeskedtem magam. az a bajom, hogy állítólag mostanában oldották meg ezeket a problémákat. lehet, hogy alaptalan, mert a III. szerveren nincs beállítva ping-kick, de tegnap volt egy játékos, akinek játék közben több mint 1000-re (ezerre) is felugrott a pingje, miközben mi diavetítést néztünk.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
néztem az egyik szerveren egy hétvégi dátummal megjelenõ operation flashpointot ez igaz vagy hamis megnézném mit tud a "konkurencia" <#ravasz1>#ravasz1>
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Mellesleg, latom szeretsz kepeket betenni masokrol, amit serelmedre kovettek el ki tudja milyen indokbol, hat en is teszek fel egyet a kulturalt megnyilvanulasodrol.
Reakciodra a valaszom, mint azt a jatek kozben is megirtam: nem a felszallo repulodet lottem, hanem egy mar a levegoben levot, es a celt tevesztett raketak talaltak el teged a felszallopalyan...
A keprol csak annyit hogy tizenakarhany eves letedre probalj ilyet mondani egy lanon, ha akit anyazol eppen par geppel melletted ul!
Bye

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
jó lenne ha abban a kurva peccsben csinálnának már valami használható légvédelmet mert helik ellen még ott vannak az autók de azokat a kurva repülõket kurvanehéz kiszedni ezekkel a lófasz rakétákkal arról nem is beszélve hogy ki az a hülye aki a sztingert olyan helyre telepíti ahonnan nem is látni a légteret pl.: kadzsifi oilfild,meg mi a faszért van zatarvetlandon az a kurva hõcsapda torony az egyetlen pályán ahol még használható lehetne a "légvédelem"<#szomoru2>#szomoru2>
Ha a játékban törekedtek volna a valóságra, akkor a tunguska által lelött ellenfélért nem újrélesztési pontot kell adni, hanem ki mennyi darabot talál meg a csapattársából!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ez a rossz szokásom 😊 Közbe zenét hallgatok vagy vmi, és nem dumál bele senki 😄
Freddy, DDany, elismerem, megkérek vkit mindig hogy egy fotó ellenében ugorjon a gépem alá és nyomjon punish-t........
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ez az egész biztos valami hazai netellenes összeesküvés, mert a 125-ös pingü külföldi szervereken sokkal simábban fut a játék. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
(bár nálunk nincs más játékszerver, csak ts, meg webszerver)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Repatarurgyán
Nemtom miért. Ez a BF2.
LSSAH BF2 ClanServer|47ms|193.138.125.6:16567
Szal amiért írok, hogy elképesztõ mennyire ocsmány a játékélmény és mégis bent szenvednek az emberek. Nem értem, hogy hagyhatja ezt az EA, vagy a Dice.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hozzáteszem amint megláttam alt+F4 szolgálatait vettem igénybe😊
Elastic An-usZ Boys
Kimaradt valami? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ugyanabból a távból egymás mellkasára lõttönk - õ m24el én m95el - ugyan annyi csík maradt..
-tRs-Landor
Elöszöris szeretnék bocsánatot kérni szadomozsi.
Tudom ,hogy elég fiatalak vagyunk de azért nekünk is kijár a tisztelet,nemcsak a felnötteknek.És most a clanunk az öszeomlás szélén áll ezért is irok nagyobb részt mégegyszer mindenkitöl bocsánat minden clantag nevében is!
Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro
Pont azért szívok az specops alapfegyverekkel, mert más játékokban belémrögzült, hogy rövid sorozatokat eregessek. Az alap megymagköpködõkkel meg sokszor bedarálnak mire leszedném az ellenfeleket.
De a G36-tal nincs ilyen gond. Hiába fogy ki hamar a tár (a kisebb kapacitás és a nagyobb tûzgyorsaság miatt), mégis sokkal hatékonyabban tudom használni. (Vagy legalábbis úgy érzem.) <#smile>#smile>
G36C rulz!

Minden jog fenntartva!
sajna itt csak bolondok vannak, tobbek kozott en is 😊
Igy remelem elnezed nekem is, hogy nem ertelmes a valaszom.
de szerintem siman a multiplayer create local game segit a problemadon 😊
szerintem
Na! Ma olyan dolog történt velem, ami eddig még soha!
L85-bõl kifogyott a lõszer!😄DDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?