Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pill

Crem
Verzoo !

Pharolas említett egy servert ahova feljártok többen is. El tudnád küldeni az IP címet (privátban!!!) mert nem találom!😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Õszintén szólva, kicsit én is unom az EA servereket. Ha egy picit jobban megy már ki is akarják szavazni az embert.
A magyarról meg látom nem csak nekem van meg a véleményem...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

<#vigyor1>

Vagy ökrök <#eplus2>

Csak vicceltem.Ne add fel.<#law>

uHs Gerzson
Bye

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

alma2
nekem a magyar serverek rendszeresen nam adjak meg az ermeket... de oszinten mar tojok ra 😊
/sot ket nap x nap mulva sem/
de van ket szerencsetlen a magyarokon majdnem ugyanolyan neven teodoro meg theorodic azok amit muvelnek eleg vicces...
biztos ikrek 😊

szerintem

rekettyes
ilyen osszeszokott csapatok vannak ahova ujak nem kerulhetnek be ?az cumi akkor
ejtem ezt a jatekot

Aha <#hehe>

rekettyes
Tegnap probalkoztam ezzel a jatekkal de valahogy nem oké.
Magyar szerverek kozul csak a fentire tudtam belepni, de ott meg nincs senki.
Bementem egy szlovak meg egy orosz helyre ott meg mindenki osszevissza repked, rohangal nó taktika. Akkor meg minek, ha rohangaszni akarok ott a Call of Duty.
Lattam egy 64 fos magyar szervert de annak meg mas a verzioszama.
Hol lehet talalni olyan helyet ahol igazi csapatmunka folyik?Vagy azok titkosak?

Hatt
szerintem hagyd had vigyék, ha ekkora lámák igyis ugyis gyorsan visszakerûl a helyére és nyugodtan felszállhatsz😊 vagy menj gyalog.

Elastic An-usZ Boys

koschwarz akkor az a szerver hibája volt amin játszottál, ugyanis ha kilépsz játék közben akkor is mégjegyzi és jóváirja az addig megszerzett pontokat, pl ha kilépsz vagy rúgnak <#nyes> és visszamész akkor az addig megszerzett pontok ugyanúgy megmaradnak. Eddig nem vettem észre, hogy ne irt volna jóvá pontot, pedig igy közel az 50000-hez már feltünt volna.

koschwarz
és olyanról hallottatok, hogy ha nem várod meg egy kör végén, hogy kiírja a pontokat, akkor azt nem regisztrálja, és ezért nem adja meg késõbb???? vagy valami ilyesmirõl hallottam nemrég...lehet benne valami, mert nemrég kiírta játék közben, hogy megkaptam a command badge-t, aztán azóta sem látom a statban, és emléxem, hogy amikor szereztem, befejezõdött a kör, és azon nyomban kiléptem a játékból, és nem vártam meg, hogy betöltse a következõ pályát.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Többeknél is elõfordult. Volt, akinek 2 nap múlva megjött a pontok fele, de úgy általában semmi.

0Fritz0
Hát még most sem vágom, hogy miért nekem szól, ugyanis eredetim van. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

koschwarz
ja, én úgy emlékeztem, hogy 11000 volt a játék

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Pharolas
Régebben nekem is elõfordult, hogy néha nem adta be a pontokat, s engem fel is világosítottak, hogy a kör vége után nem vártam meg, hogy betölsön a következõ pálya, mert elvileg a töltés végén könyvel el az elözõ map eredményeit.

Jó külföldi szerver címet meg majd mondok privátban, mert nem szeretném, hogy az itteni, néha túlontúl inteligens emberek elrontsák az ottani játékot.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

SG szerveren volt

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Tegnapi publikus harc

Köszönöm Sarapetinek a team munkát

Crem
Üdv!

Pár napja (vasárnap óta) azt vettem észre , hogy az EA EU 150,235,236,19b nem adja a pontokat.
Nálatok is volt ilyen gond, vagy csak nálam?

Az is érdekelne, hogy melyik KÜLFÖLDI serverre jár nagyobb magyar közösség? MF-ként kicsit kezdem unni a játékot.
Mivel némán, de aktív olvasója vagyok ennek a fórumnak sajnos egyenlõre még nem vágyom vissza a magyar serverekre...

schrank
mééé most nincs igazam <#nemtudom> törttel max délután lehet háccogatni de aki éjjel van fent annak az a baaaaj aki meg délelõtt annak meg aza baaaj húzzatok az osánba 9ezerrel azabaj vegyétek meg azt a kurvajátékot az a lekkisebbaj <#ejnye1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

0Fritz0
Hmm? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

schrank
hallottátok aki még szarrágóságból nem vettemeg a gammát húzzon az Auschan-ba bármelyikbe nem kell pestibe azt vegye meg vagy jáccanak 4 en egész életükbe mint a friccék <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

😄DD

Cobra.
Miért nem olyanod van, amit nem kell aktiválni (Corporate)?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

astalavista.com -on probálkozz szeritnem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kandurex
Vagyis nem kulcs, hanem aktiváció crack.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Nagyon OFF, de kell a segítség 😞

Srácok segítsetek. Ma cseréltem hálókártyát a gépbe és ennek hallatára a win Xp SP2 HUN úgy döntött, hogy aktiváljam újra a terméket, hát...õ.... szal, hogy lehet meg crack -elni? Mert töltögettem telepítõ kulcsokat, de egyiket se fogadja el 😞. Van még 3 napom.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

alberto 15
csá 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

0Fritz0
A "Büntetéstopic!"-ban volt nemrég belinkelve. 😊

leveskocka
oregem bazzzz...hogy az istenbe talaltal ra erre a szemenszedett takonytomegre?
gyanus vagy...te ezt fejbol tudtad😊
vagyis ezt😄

-=RuleZ=- Free for ALL Vers. 1.02|68ms|213.202.211.91:16567

Ajánlom figyelmetekbe ezt a külföldi szervert melynek pi cime:
213.202.211.91:16567

leveskocka
most a magyarII.-on a karkandon azert javitottam meg a tankot,hogy elvidd.tudod,szokasom tankokat javitani,es aztan otthagyni oket.mert szeretek aknakkal es egy csirkelovo puskaval rohangalni.nemtudtad?csodalkozol?pedig igy van,hidd el.es csak megyek,rohanok,lotok-futok,javitgatom a szethagyott tankokat...es otthagyom oket.
Quki
mizu?😊

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Gyertek sgre varok mimdem kit már ott vagyok gyertek

Na ez nem ide akart menni 😄

steam, origin: ACE_hun

Énsem...

Engemis kidobott, utána vissza sem mentem...

Vala miert ki dobb a szerver állandoan?
Sg szerveröl

Looserke
Egyébként nem is emlékszem ilyesmire... <#nemtudom>

alberto 15
azt mondom, hogy biztos nem direkt ugráltál a repcsire.
danee kiprovokálja szentem 😊

Hallod Danee beszélek ezekkel a hns játékosokkal ! majd rendetrakok 😄😄😄<#vigyor2><#email><#violent><#nezze>

Looserke
...direkt...

Looserke
Én vagyok McLarenpowa és biztos nem direjt volt.

alberto 15
szerintem te direkt kiprovokálod 😊

alberto 15
mclaren powa nem ilyen!!!!!!!!