Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pharolas említett egy servert ahova feljártok többen is. El tudnád küldeni az IP címet (privátban!!!) mert nem találom!😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A magyarról meg látom nem csak nekem van meg a véleményem...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
/sot ket nap x nap mulva sem/
de van ket szerencsetlen a magyarokon majdnem ugyanolyan neven teodoro meg theorodic azok amit muvelnek eleg vicces...
biztos ikrek 😊
szerintem
ejtem ezt a jatekot
Magyar szerverek kozul csak a fentire tudtam belepni, de ott meg nincs senki.
Bementem egy szlovak meg egy orosz helyre ott meg mindenki osszevissza repked, rohangal nó taktika. Akkor meg minek, ha rohangaszni akarok ott a Call of Duty.
Lattam egy 64 fos magyar szervert de annak meg mas a verzioszama.
Hol lehet talalni olyan helyet ahol igazi csapatmunka folyik?Vagy azok titkosak?
Elastic An-usZ Boys
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Jó külföldi szerver címet meg majd mondok privátban, mert nem szeretném, hogy az itteni, néha túlontúl inteligens emberek elrontsák az ottani játékot.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Pár napja (vasárnap óta) azt vettem észre , hogy az EA EU 150,235,236,19b nem adja a pontokat.
Nálatok is volt ilyen gond, vagy csak nálam?
Az is érdekelne, hogy melyik KÜLFÖLDI serverre jár nagyobb magyar közösség? MF-ként kicsit kezdem unni a játékot.
Mivel némán, de aktív olvasója vagyok ennek a fórumnak sajnos egyenlõre még nem vágyom vissza a magyar serverekre...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Srácok segítsetek. Ma cseréltem hálókártyát a gépbe és ennek hallatára a win Xp SP2 HUN úgy döntött, hogy aktiváljam újra a terméket, hát...õ.... szal, hogy lehet meg crack -elni? Mert töltögettem telepítõ kulcsokat, de egyiket se fogadja el 😞. Van még 3 napom.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
gyanus vagy...te ezt fejbol tudtad😊
-=RuleZ=- Free for ALL Vers. 1.02|68ms|213.202.211.91:16567
213.202.211.91:16567
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
steam, origin: ACE_hun
Sg szerveröl
danee kiprovokálja szentem 😊
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!