Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Together we'll fly someday...
A falakat nem lehet kikapcsolni? Elvégre az is lassít 😄
nekem le van véve az egész game lowra, és nem tudnak elbbújni.
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Hö?
(Persze, hogy rejtett mappa)!
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Together we'll fly someday...
http://212.40.96.18/!stuff/kismalac/kepek//pic_gg_kismalac_00000744.jpg <#fejvakaras>#fejvakaras>
vendetta?? 😄 ugyan már, ez nem a mafia, ez csak háború 😊
latod nem doomozni kene 7 evesen, hanem az ismerkedjunk a szamitogpunkkel cimu musorokat nezni... sose tudtam kinek keszitik ezeket, de most mar tudom 😊
szerintem
ha én a neten megnyitok egyvideót, nem pedig a letöltésrr megyek, akkor azt hova menti a gépemen?
mert múlkor is csak megnyitottam és mégis lementette a gépre de már nem tudom hova
szal hova menti ezekeT?
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Idaig tartottam ki a nagy szerelmem mellett, a mec harci helire gondolok 😊
az addig oke, hogy sokkal konnyebb mozgekonyabb az amcsi heli. de ennek a testebol adodoan, szelesebben vannak a raketai ezert egy varosi palyan sharki penny. pl ahol szembol vagy hatulrol tamadsz altalaban jarmure az utcakon, keptelenseg eltalalni az osszes raketaval, mert pont olyan szelesen lovi ki, hogy korbe tudod csak loni vele oket, ha kozepre celzol.. mig az amcsinak az osszes raketaja eltalalja... ez nem fair.
Aki nem hiszi jarjon utana...
szerintem
egyébként, istenuccse, azért jók a magyarok. magyar szerveren közel sem tudok olyan jó eredményeket produkálni, mint általában egy külföldin. ez általános tapasztalatom, nem csak úgy néha történik meg. talán még fanszia szervereken szoktak hasonlóan keményebb meccsek lenni .

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
idióták minden szerveren vannak, én is csinálok néha idióta dolgokat, emiatt nem érdemes rögtön másik szerverre menni 😊
erre visszairjak, hogy gyakorolnak egy warra kellett a jet ezert kickeltek.
erre ismet mindenhova elkuldtem oket. mondom tegyetek ra passwordot. Erre a a valasz ez egy publikos gyakwar. valaszoltak, mondtam oke jojjon a legjobb pilotajuk ellenem lassam mi tudtok. persze erre semmi reakcio, de atvagtak a masik csapatba.Utana ugy elvertuk oket, mi "public lamak", hogy egy bazist se tudtak elfoglalni az egesz kor alatt, ennyit a Vw anglia buszke klanjarol.
szerintem
2. az tud meg kavarodast eredmenyezni,ha pl gondolkodoba esel, vagy csak tetovazol egy secet melyik gombot nyomd meg erre kozben jon egy szavazas, esetleg commander parancs es maris kesz a kaosz, hogy mire mit nyomtal 😊
tegnap mar ugy felbosszantottak az idiotak az egyik angol serveren, hogy azon filoztam letorlom a jatekot 😊 es csak kesobb jutott el az agyamtol az informacio a kezemig, miutan jol leszidtam mindenkit, hogy szalljak ki, mert van mas server is 😊
szerintem
a haverom fia 5 evesen eleg jol nyomatja a quake3-mat sot servert is szokott inditani, aztan anyaztak neki rendesen valami hulyesegeert, de hat a sok csirke a masik oldalon nem tudhatta, hogy meg olvasni se tud 😊
na ezt nehez uberelni 😊
szerintem
Release Date : 23 - 09 - 2005
"It's 1985, and Gorbachev has just risen to power. While he's busy
pursuing glasnost and perestroika"