Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
eheh, danee-t nem lattam fent, hogy rendbe tegyuk siggel a repulo mivoltat, aztan valami angol serveren kotottem ki, igy kedvet kapva repulozni, csinaltam is egy 37-es kill streaket dragon walley-n 😊

szerintem

Beers
Nézd meg az aláírásomat 😉 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

f2K server megint kivan fagyva??vagy csak nálam xra?<#rinya>
Looserke
BF2-ben McLarenpowa néven játszok és akiket szétbombáztam ma az EA HU I-en a saját csapatomból, azoktól elnézést kérnék. Ritka szarul ment me a repülés...
<#rinya><#vigyor5><#rolleyes>

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

alberto 15
thx 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

arra van eszed mi ??!!!!!<#vigyor2><#eplus2>

Kandurex
<#vigyor1><#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pharaoh
3 az már nem semmi, sok sokert hozzá.
egy tanács: Legyél mindig kommander, azzal könnyü jó K/D arányt csinálni.

Kandurex
Gyúrd! <#wow2>

Szólj ha sikerült! <#mf2>

<#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pharaoh
Törölni tán nem lehet.

Az logikus,ha adok egy új parancsot a régi eltünik.De ha nem akarok új parancsot adni csak a régit törölni azt hogyan?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

alberto 15
K/D Ratio 1.21 az mennyire jó?
fel akarom gyúrni 3-ra

schrank
SG hír és senki nem tette be a linket <#ejnye1>újabb fotóbotrány az amerikai hadseregnél ez azért durvább mint a délutáni dresszes faszi<#ravasz1>
http://www.nowthatsfuckedup.com/bbs/ftopic11859-0-asc-0.html

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
oké én vagyok a balfasz kevertem a modokkal a kiegeket <#falbav>
de hát tapasztalhattuk a modok verik a kiegeket és INGYEN elérhetõek
DC 4 EVER<#worship>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

viva animgif, sux flash.

khumbula

kösz, ez dícséretes.
minden térképhez kéne egy könnyen megjegyezhetõ, mint a mustár 😊

khumbula

alma2
Aki repulovel lelassit az egy lama /ertsd legkonnyebb celpont/... de ne vedd magadra... na megyek is leszedlek. latom az egyhelyben repkedoket kell keresnem 😊

szerintem

alma2
Hat adsz a squadnak egy uj parancsot es kesz 😊

szerintem

Danee
én csak a repcsis pályákon szeretem lelassitva legépfegyverezni, vagy miután kidobta a flairt, akko 4-5 rakétával telibelõni a heliket :9

Zs0lt1
schrank,
melyik bf kieg volt ingyen?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

CaviaR
Valaki segítsen plíz! Felraktam a játékot, már napok óta ezt nyomom, ma meg nem hajlandó elindulni arra hivatkova, h nincs bent a CD. Eddig mini imaggel nyomtam, ami most is be van mountolva, de hiába.. Kivettem, újra betöltöttem, beraktam a nagy iso-t, de nem megy. Ilyenkor mi van?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

alberto 15
húú, hát ez jó kérdés. valaki csak tudja

A commander hogyan tud parancsot törölni?
Pl.:a parancsnok kijelöl egy pontot ahol javítást kér,de valaki megjavítja.Új parancsot nem akar kiadni a squadnak,csak eltüntetni a térképrõl a parancsot (ne legyen ott a franciakulcs).Mintha a squadnak nem is lett volna parancsa.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

alberto 15
jók az ingame képek
nekem tetszenek 😊

Igazad van<#violent><#idiota>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

schrank
BMP;RPG;kvad;targonca a-a-a-a-a-a micsoda kieg és ráadásul nem is ingyen <#gunyos1>elmennek ezek a jóku...va annyukba <#mf3>

uHs Gerzson
Én helivadászatot MAsturbiti cityonál szeretem 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

leveskocka
a Songhua Stalemate az egy kiraly palya,szeretek rajta tankkal helit vadaszni
Zs0lt1
Mi a bajod velük? <#wilting>

Minden jog fenntartva!

Crokin
Nekem mindegyik pálya tetszik <#ravasz1>

Repatarurgyán

Szerintem nem merték Waterlandsnak hívni mert akkor rögtön azt kérdezték volna a fanok hogy hol vannak a rombolók meg a tengeralattjárók 😄

0Fritz0
Igen, már rájöttem. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Wetlands 😊

Én zatart utálom nagyon, ha csak az egyik oldalnak vannak jó pilótái hatalmas szopás

0Fritz0
Az utolsó pálya nem inkább a Zatar Waterlands? <#vigyor4>
(Meg Daquing Oilfields?)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kíváncsi lennék ezekre a mappokra 64-esen is lehet hogy ott jönnének ki igazán <#fejvakaras>

Cobra.
Én a Songhua Stalemate-et, meg a Clean Sweepet utálom, egyiken se lehet semmit látni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nekem pl Dragon Valley tetszik. Dalian Plant és Fushe Pass bizonyos pályarészein is szoktak izgalmas csaták kialakulni. Ha valamit választanom kellene hogy kihagyják a játékból, akkor az a Daqing Oilfileds és az Operation Clean Sweep lenne..

-tRs-Landor

A felsõ sort törölni kéne minden szerverrõl :/

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

-tRs-Landor

uHs Gerzson
<#email>

Nah, elkészítettem a BFV után a BF2höz is a mappokat a nevükkel.

Remélem tudtam segíteni ezzal azoknak, akik mindig keverik a mappok nevét 😊
Üdv

-tRs-Landor

Danee
ja, a frissen spawnolt repülõ, nem szokott fél élettel születni legjobb tudásom szerint 😄

Danee
várlak, most minnyá megyek edzésre, asszem este majd leszek 😊

alma2
mivel egy raketaval egy repulot nem lehet leloni, tehat minimum pont 2 eltevedt raketa szall beled...felteve ha mar nem serult felig.
Danee a magyarokon szoktal lenni nem ? na mostmar megkereslek 😊

szerintem

Danee
egyszerre eltalál 2 eltévedt rakéta?? érdekes....
pont ott pont akkor két rakéta eltévedni nem szokott....
Nem szégyellem amit csináltam, megtenném még1x, mert utálom azokat a lámákat akik nem tudnak kiszednia repülõvel csak uyg ha lebombáznak a földön, vagy felszállás közben.. Na meg azt is amikor megvárja h 1 méterre felemelkedjek, és akkor lõ le mondva hogy "mar a levegobe voltam vaze"..