172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"-azt, hogy senkinek nem segítetek, mert egyesek szerint GÁZ" : Ezt előbb már kifejtettem , kedvemtől függ .
"-beteg embereken nem röhögtök -(tényleg csodás teljesítmény)" : no komment
"-csítereztek": aláírom én is csítereztem már biztos
"-nyelvészkedtek össze vissza.Sose úgy értitek mint ahogy le volt írva, és ti sose csináltok semmi rosszat": pont te mondod amikor te se érted meg soha mit írok , soha egyetlen szóval nem mondtam hogy én ártatlan vagyok és én nyugodtam dobálhatom a köveket (Biblia),
"-publicon is a legalja vagytok" : az vagyok na és ? nem is akartam soha ladderezni
"-egysgesen mondjátok a hülyeséget": hát ez megint haggyuk mert ebben a fórumban általában 2-3 vélemény van szal az ált csoportos
"nem akarod érteni miről van szó és azt hiszed vitatkozol." : szintén jó rád is ez -
n003 #161701 és már megen álltalánosítasz .. és aki álltalánosít annak soha nincs igaza :| -
á szóval az ő faszukat szopkodod
-
meg ez is -
én elgondoltam.
gs fórumra ahol járok,kb.2 éve bárki betér megválaszolom a kérdését ha nem vagyok hulla fáradt/részeg.
én kérek elnézést,hogy annak aki meg ingyen akar játszani nem segítek,mikor nekem többször is meg kellett vennem ezt a szart(lásd a crysis beta-féle cd-key lopkodós történet) -
ez gondolom, nem nekem akart szólni, csak az sg duplázása miatt jött nekem -
n003 #161696 aranyszívem ÉN nem páblikolok mert útálom azt a sok fasszopót akik csak a stat miatt játszanak akiknek abban merül ki a tudásuk hogy sznájperral kléjt dobnak a zászlóhoz vagy ülnek be tank-ba-apc-be mert véletlen mellettük kiszpónol .. én soha nem bántottam kenit a játékstílusa max a többi emberhez való hozzáálása miatt .. az eye-hoz meg éppen Drang ajánlotta be mert keni játéktudása ÉS A JÁTÉKKAL SZEMBENI ELVÁRÁSAI a mi szintünkhöz túl magasak voltak -
hát össze-vissza mennek a hszek
-
Akkor miért vayg itt? Gyűjtöd az adatokat a szakdogádhoz? -
ma megint visszanéztem alap bf2-re aix után és majdnem elaludtam , minden lassítottfelvétel negyed annyi féle járgány és fjúcsör a láma ellenfelekről nem is beszélve ...
-
JaNeK2007 #161692 "UI: tisztelet a kivételnek..." mindenki azt fogja hinni hogy ő a kivétel
-
na ki beszélt úgy ,hogy már mindent elért? te lámpa. -
legfőképpen köszönjük, hogy osztod az észt megállás nélkül... -
ÉN a Liviusék és Kennyék fél ti-be tartozom... -
én egyet se -
erre már fölösleges érvelni...nem akarod érteni miről van szó és azt hiszed vitatkozol.
TI VAGYTOK A MAGYAR BF2 TÁRSADALOM.LEGYETEK RÁ BÜSZKÉK!!!
Mit tudtok felmutatni:
-azt, hogy senkinek nem segítetek, mert egyesek szerint GÁZ
-beteg embereken nem röhögtök -(tényleg csodás teljesítmény)
-csítereztek
-nyelvészkedtek össze vissza.Sose úgy értitek mint ahogy le volt írva, és ti sose csináltok semmi rosszat
-publicon is a legalja vagytok
-személyeskedtek egyfolytában
-egysgesen mondjátok a hülyeséget
remélem sok sikerben és örömben lesz részetek, de részemből én meguntam a veletek való akár milyen kommunikációt.A lámpámhoz az asztalon beszélni több értelme van mint ilyen emberekhez, akik semmit nem értek el, de úgy viselkednek, mintha mindent elértek volna amit lehet.és itt nem a játékról beszéle, hanem a való életről is...
UI: tisztelet a kivételnek... -
Azt látom. Bontás fázisa van?
AMúgy nincsnek tényleg csíterek, csak épp az előbb futottam egy újabb magyar illetővel össze, aki éppen kipróbálta a haverja moddingolt cuccát...
Ja, meg schrank is ott volt, csak lelépett -
még ezt sem tudod rendesen baszki...
a sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva. -
Livius #161685 Csak gondoljátok el hány tehetséges új playert zavartatok el ezzel a remek civilizált topic-al, ami persze nem is a BF-ről szól. A dolog ezen részében igen nagyon benne vagytok. Jah és hogy tükrözném a ti hozzáállásotokat, ebben a kis flameben is az lesz a menő hogy végre a Battlfield 2 a n1 topic SG.hu-n. Szánalom ez az egész már. -
ja tudom , csak a sikerre vezető átépítés miatt zárva -
/agree,ez az állat ha tehetné az élő fába is belekötne. -
Fuji te melyik "ti"-be tartozol?
-
van,de épp átépítjük.
-
Van itt közösség? -
nem a lófaszt,ajánlom figyelmedbe Livius barátod #161659-es hszének első mondatát:
"Konrétan ti vagytok és a magyar publik társadalom a legnagyobb okai a válogatott szar szereplésének"
viszont hozzáteszem,én nem állítottam a válogatottal kapcsolatban semmit senkiről,se inf-ben,se conq-ben. -
Nem, egyedül azért vitatkozom veled , mert szeretek vitatkozni (kérdezd sergit)! Tört szerverekkel kapcsolatban sosem segítek mert nincs ismeretem , meg a törteseknek ált nem segítek , de ha van olyan hogy tudok segíteni és szépen kérik akkor megteszem ! Lefikázás, annyira nem érdekel ki fikáz le , mert most vagy te mert nem segítek , vagy ők mert segítek , olyan mindegy nekem meik, mindig saját kedv alapján döntök hogy segítek e vagy sem . "Vagy szarsz bele mi van a többi emberrel." Hát azért egy játékkal kapcsolatos kérdést azért ne próbálj már meg lehetetlen módon egy szintbe hozni egy súlyosan beteg emberrel ! Ez még tőled is gerinctelenség ! -
mármint fuji nem a milka:) -
Nem hibáztat senki titeket...
Egyik oldal azt mondja, hogy azért nincs csapat az NC-ben mert a Davidék elküldték őket a faszba.
Másik oldal meg azt, hogy őket nem érdekli a cq NC csinálják ahogy akarják.Azért hibáztatni a heget mert nem tudtak összeszedni 8 embert nélkülük, hülyeség... -
JaNeK2007 #161676 kit érdekel?
-
mondd már meg szívem,hol a geciben írtam,hogy szerepem volt benne,vagy hogy büszke vagyok rá?
inkább annak örülök,hogy nem megint a kurvaanyázás megy oldalakon keresztül,bár ahogy a jelenlegi hozzáállásod elnézem,megint ezt akarod. -
Livius #161674 KONKRÉTAN NEKTEK TI VAGYTOK ITT A MAGYAR BF2 KÖZÖSSÉG NEM? -
A livius és te is felejtsétek már el ezt a "ti" szót :)sokakat ez zavar b34 -
Úgyis ti vagytok a hibásak én tudom :) -
világos.mi robbantottuk ki a 2.vh-t is...
az a baj,hogy az embereknek már nem nagyon van kedve/ideje/stb. játszani egy ennyi idős játékkal,és nem várhatod el,hogy mindenki menjen warozni,meg csinálja 8 órákat naponta...ez nem egy ilyen közösség baszki.tudtommal a nyulak is már játszanak mindennel úton-útfélen,a múltkor sikerült őket egy kicsit összerántani,publikoztunk...minden tisztelet annak,aki még össze tud szedni x játékost kupákra a világon ebben a játékban,de ez nálunk nem működik.hogy mi lennénk érte a hibásak,mert sokkal fontosabb dolgunk is van egy játéknál?nem hiszem...
a 7th is megpróbált anno egy újraformálódást a jelenlegi kerettel,elkezdtünk warozgatni,aztán vége lett...hogy miért?pont azért amit már írtam fentebb:se idő,se kedv...nem volt ami összetartson.de ezért hibáztatni minket egy faszság,már ne is haragudj... -
Egyedül azért vitatkozol velem, mert ez a trendi nem azért mert önálló véleményed van...
Hányszor segítettél itt embernek és hányszor tudtál volna segíteni neki fél percnél kevesebb gépeléssel? Egyedül azért közelít a nullához ez a szám, mert félsz attól hogy lefikáznak.Vagy szarsz bele mi van a többi emberrel.De ez utóbbit pont te cáfoltad meg. -
te meg maradj ki ebből azt se tudod miről beszélsz -
Livius #161669 "az volt a válsza hogy ő mindent megpróbált de még válaszra sem méltatta senkisem"
Ezt arra mondta 2006 hogy miután megint a felkészülés elött 2 héttel PCW-ken kiderült, hogy a behívott emberek azt se tudják hogy mi az az ID taktika a Squad leadereknek, és a nekik osztott járműben is csak haltak és közük nem volt a játékhoz a tankban vagy apcben, ezután úgy döntöttünk mi kiszálunk a conquest teamből. Természetesen szóltunk a Vény leaderének hogy ők nyugottan folytathatják más játékosokkal, tőlük vagy a CoRDHA-ból. Ahogy látom nagyon nem foglalkoztak a folytatás gondolatával. -
JaNeK2007 #161668
-
Az lehet , csak mindig segget csinálsz a szádból
-
Lehet hogy nincs is szükség válogatottra? 
Az itt jelenlévők közt nem hinném hogy Fuji, meg Mekkenin kívül még sokan törekednének ilyen babérokra...