Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ezt pedig olvasom tovább a flémért, mert engem szórakoztat ez az alacsony színtû szájmenés, mivel nagyságrendekkel színvonalasabb a gyõzikesaunál<#hehe>#hehe>
pedal to the metal...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
lesztek szívesek kevés hsz-t írni,és azt is tömören,köszinyuszi<#puszis>#puszis>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mi ez itt? Nevelde? Mi az, hogy én viselkedjek úgy, hogy õ itt jól érezze magát és én hozzam ki belõle azt, ami másnak is lecsúszik a torkán? Normális vagy? Hol van ilyen? A te haveri társaságodba odamegy egy ilyen keni féle faszjancsi verni a nyálát, meg lámázni, az lenne az elsõ, hogy Bari összekócolja a fogait. Ebben biztos vagyok és ez így normális. Viselkedjen õ és ha sokáig jó fej, esetleg hozzá is szólnak.
Eszem megáll, hogy még én nyaljam a seggét? Hátte hülye vagy b+.
Másik meg, miért is veled beszélem ezt meg? Miért nem a nagyságos úr próbálja magát eladni itt? Szánalomtenger az egész.
1. én itt nem vagyok régi ember, tehát nagyon nem akarok beugatni, de érdekes mód, engem nem b@sztat senki (talán)
2. ha valaki nekem privátban f@szozik, meg másból sem áll ki, csak abból, hogy mindenkit lesz@roz, vessen magára. Ha olyan nagyfiú, védje meg magát, nem kell mellé állnod.
3. említetted a 30+ kort meg a komolyságot. Vicces, mikor oldalakat rizsáztál többek közt te is politikai maszlaggal, melyet aztán ki is gyomláltak innen (felesleges írni arról, amibe úgysem tudsz beleszólni úgy, hogy az megváltoztassa mások véleményét)
4. remélem nem bántalak meg, de leírtam, mit látok.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
A kennyvel jól elvagyok értjük egymás stílusát ,ne oktass életfelfogást te (érzelmi)nyomorék.
Én már kurvára unom ezt a témát.Ahányszor elolvasom a kibaszott hszedet elfog a hányinger ,amit te csinálsz nem normális neked orvoshoz kéne menned
<#felkialtas>#felkialtas>
egyébként ha nem vetted volna észre,akkor is le lettem faszozva meg idiótázva,amikor semmi extrát nem írtam,és emberi hangnemben beszéltem vele,szóval ez sem egészen állja meg a helyét...
én a milkának már akkor azt mondtam,hogy kihagynék fregeket a videóból,amikor még kész sem volt.különben is,azért csinálta,mert tudja jól h.nem pró,de ha kennynek lehet akkor neki is...
egyébként gondoltam csinálok én is,aztán gyakoroltam önkritikát,tudom h.nem vagyok valami pró játékos,aztán letettem errõl...viszont a pozitívuma megvan,lett jó 100 giga plusz helyem<#ravasz1>#ravasz1>
különben,mutass egy példát hol mondtam magamról,hogy én hiperszuperfejlett ember vagyok...ha netán arra gondolsz amikor azt írtam,h.változtam,hát ez szerintem egy embertõl elég alapvetõ elvárás,hogy képes legyen alkalmazkodni,magamtól meg pláne.
az a baj,hogy tizedszerre és századszorra sem érti meg,senkit nem érdekel ebben a topicban,milyen lett a statja,vagy épp kivel játszott...nem õ van a középpontban,de viszont én egy kurva szóval nem mondtam,hogy én vagyok,és más sem.
látom,neked teljesen felesleges magyarázni bármit is,mert nem lehet meggyõzni arról,hogy amit te gondolsz az rossz(vagy egyáltalán valami hiba van benne),hiszen engem is sokkal jobban ismersz,mint én magam...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Komolyan veletek valami baj van, hogy ennyi kis dologgal ki lehet tiiteket akasztani és habzó szájjal elküldötök valakit a picsába.A coRDHA-sok is betegek persze szerintetek mert adtak nekki egy esélyt, csak érdekes módon õk el tudták érni, hogy Kenny ne a hülye 5 éves gyerek arcát vegye elõ hanem a másikat.Nem hiszem, hogy annyival mazochistábbak lennének mint ti és ezért adtak neki egy esélyt.Remélem nem provokáljátok addig amíg meg nem unja és újra elõjön az 5 éves kisgyerek...
Szánalmas faszok vagytok és észrevehetnétek, hogy az elõitéleteiteken túl is lehetnek dolgok, de persze azt felfedezni már nem...
Nem úgy jön a képpel, hogy srácok kösz a gémet, fasza volt, jól éreztem magam, meg hasonló, hanem eszt nektek buzik, ennyik vagytok.
Nem érzed a különbséget?
Ráadásul rebbenés nélkül lelámázzal noob-ot, aki az apja lehetne.
Érted?
Az ilyet pofánbasszák az utcán, csak oda nem megy.
Ne legyél már elfogult. Aki jó fej, vagy legalább is nem gyökér, az itt nem okoz gondot...
Nem tudom miért élvezitek, hogy 5-6 ember ki tud provbokálni egy anyázást, egy 18 éves gyerekbõl.Nektek még ennyi se kell, hogy anyázzatok és elküldjetek mást a picsába, de titeket már befogadtak és mivel szopkodjátok egymás faszát körbe-körbe és beálltok a sorba ahol ugyan azt a szart nyomjátok, mindenki a ti pártotokat fogja a sorból, tk mindegy milyen hülyeségrõl van szó.
Nem egy külsõ ember azt nevezte a Community legnagyobb hibájának, hogy címeres barmok a hangemberek, és a fele az embereknek hülye és annyira nincs saját véleménye nem tud mást csinálni, mint anyázni abba az iránybe amerre a hangember áll.Sztem ti még roszabbak is vagytok mint a Kenny, mert azt hiszitek ti olyan tökéletesek és normálisak vagytok.Semmivel nem vagytok jobbak nála, mert azt hiszitek, hogy amit csináltok az a világ csúcsa.Mindenki másra szartok, akármit ér el.Itt most nem csak Kennyrõl van szó, hanem pl amikor a THC-s gyerek belinkelte a fragmoviját azt is fikáztátok, viszont amikor az õsnyomorék MetalMilitia betette a videoját akkor persze egy rossz szó se.Dicsérni se dicsértétek, mert azért annyira elfogultak még ti se vagytok, hogy a szart jó illatúnak nevezzétek mégha ti is szartátok.De legalább nem mondjátok rá hogy büdös.
Mindenkit csak kiközösíteni tudtok és saját magatokat sztárolni, amivel semmi baj nem lenne, ha közben más külsõs embereket nem hordanátok le.Nagyon értetek a saját kis munkátok istenítéséhez és a másik lehúzásához és erre nyilván büszkék is lehettek.
Azt meg magyarázza már végre el nekem valaki, hogy miért kell egybõl anyázni és elküldeni a faszba valakit, aki belinkel ide egy képet a statjáról? Mert az, hogy ez egy csapatjáték, az elég szar magyarázat arra, hogy letámadjátok és nem hagyjátok csendben békében...
Az a baj veletek, hogy ordibálva hirdetitek mindenkinek, hogy ti mennyire fejlett és nagy emberek vagytok, akik nem csinálnak semmi rosszat és az erkölcs földi megtestesítõi, de így csak kétszínûek leszteek nem azok akiknek mondjátok magatokat.Persze amikor én provokállak titeket akkor én vagyok a fasz...Nem sokban különbözünk ezen a téren, mert ti is ugyan úgy provokáltok mint én.Csak nekem te meg a haverjaid, nektek meg Kenny a célpontotok...
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
akkor én kérek elnézést,hogy félreértettem.
egyébként ha már annyira nem érted miért támadjuk a srácot,akkor nem tudom,biztos nem olvasod a topikot elég figyelmesen.könnyen lehet azt hinni,hogy azért,mert irigyek vagyunk,és az ilyen nagyképû faszok mind azt is hiszik(és itt biztos ami biztos kiemelem,nem rólad van szó),holott a dolog hátterében más van:nevelni próbálunk,de amíg nem ül le és gondolkozik el azon,hogy miért faszozza le 50-100 ember nap mint nap a stílusa miatt,addig sosem fog megváltozni.leginkább az a baj,hogy nem képes magát alárendelni a csapat érdekeinek,csak a sajátját nézi,és téged ez különböztet meg tõle,a skilled megvan(vagy volt,ha már olyan rég nem játszottál mint nemrég írtad),és tudod/tudtad mit kell hozzátenned,hogy nyerjen a csapat-és ha megnézzük,az összes magyar csapat ezért lett sikeres:elõfordulhat,nem náluk voltak a legtehetségesebb játékosok,de õk is nagyon jól játszottak,és mint csapat legyõzhetetlenek.soha egyetlen screen-t sem láttam a topicban a csapatoktól,hogy nézzétek mekkora király az xy,3-as kd-je volt waron,igaz buktuk dehát õ lett az elsõ,ez mindent elárul a másik csapatról,ellenben együtt örültem akkor is,amikor pl.az frx bejelentette,hogy elsõk cb-n infantryban(én kérek elnézést,hogy csak ezt az egyet hozom fel,ez az amire masszívan emlékszem)
kicsit rövidebben összefoglalva,az ország is azért tart itt ahol,mert mindenki azt nézi,hogy tudna még többet szerezni magának a másik kárára.voltak régen nekem is ilyen "haverjaim",aztán persze elég gyorsan lekoptak...
meg egyébként is,én is tehetnék be képeket arról,hogy aknakeresõben már 6 másodperc a rekordom és nem 7,de attól még aberrált féreg lennék,aki csak a saját érdekét nézi,a többieket meg leszarja.hiszed vagy sem,én személy szerint azért basztatom,hogy megváltozzon,de úgy látszik nem képes erre...pedig ha én képes voltam elgondolkozni azon,hogy nem kéne anyázni mint régen(erre biztos emlékszel...),akkor õ is képes lehetne változni,de #159114,szóval nem tudom min vitatkozunk még mindig.
2 tudom de direkte nem reagálok rá normálisan ;)
amúgy helis pályán mindig is azért vérzünk el mert nincs olyan ember aki egyedül tudná vinni .. óriási elõny ha 7+1 és nem 6+2 ha így nézzük akkor tényleg ennyire 'szar a helyzet' .. kennivel kapcsolatban két elképzelésem van: vagy tényleg ennyire stathüje vagy csak direkt hergeli az itteni társaságot .. a kérdés hogy ha stathüje 1hónap próbaidõ alatt képes e meglátni a warok alatt (amire pl az infantri teljesen alkalmatlan) hogy van annak is szépsége ha az ember alárendeli magát a csapatnak és nem azér játszik hogy hány embert tömött hullazsákba .. ha csak hergeli a társaságot(fuji volt a tanár??! :D) hát akkor teljesen más a helyzet de mindkét esetben ha sikeres az 'átnevelés' mi csak nyertünk vele (meg keni is) ha nem akkor belátjuk hogy ez van és elválnak útjaink
ennyi
<#wilting>#wilting>
Te jó ég...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
de ma újabb 12 órát ülhet a gép elõtt, lõheti a pixeleket... majd este várjuk a képeket és a videókat kenni!! ne okozz csalódást nekünk!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Az meg, hogy ki provokál kit, szerintem egyértelmû.
Ha nem erõlteti a statját, meg nem anyázik egybõl, biztos nincs flém.
(halkan jegyzem meg Fuji, olvasd vissza az elmúlt pár napot, és nézd meg ki "anyázott")
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nem akarok beleszólni, hogy miért véded ennyire Fuji, de érik még meglepetések az embert.
Hülyének született, az is marad. Lehet tud helizni, meg van "skill"-je (Anyám, már nem is lehet leírni magyarul, hogy tehetsége?), de hogy egy értelmes mondat nem hagyta még el sem a száját, sem a kezét, az biztos..
2.nem az együttes fasz,próbáld inkább megnézni azt a hsz-t amire válaszoltam,aztán hátha rájössz a kapcsolatra.