Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Arra veri, hogy az 5 éves játék utolsó napjaiban mekkora király, mikor már a szar sem játszik vele...
Ha jól tévedek nincs mire növesztened ekkorát.
¥ xfire: kistekila
[IRAM] leader
te dzsigoló<#eplus2>#eplus2>
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
meg amúgysem azért készült a videója,mert õ annyira prau' lenne,csak ha Kennynek lehet,akkor nehogymá' neki ne lehessen😄
részemrõl nem helizem már régen,akkor sem ment túl jól,most tuti az elsõ fának nekibasznám<#eplus2>#eplus2>
és mégeccer:tudom én milyen csíterezõs voltam,és ha nem tûnt volna fel az írásomban én nyugtattam a többieket a milkával,hogy ez a srác tényleg tud(bár azért azt nem tudtam megmagyarázni,amikor a hasa alatt robbant a gránát és felkelt mintha mi sem történt volna...)
ritkán kiabálok mostanság,akkor is általában azért,mert nagyon összejött az a nap,és kikapcsolódás helyett is csak mégjobban felbasszák az agyam...mondjuk ha negyedszer esek össze spawnon zsinórban,mert 2-en kempelik ugyanazt a helyet.
amúgy asszem a BBUK infantry-n emlegetnek úgy,hogy superman...kitalálod,miért?<#puszis>#puszis><#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
fish az fish
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Szóval, mégegyszer, hogy értsed mit mondok, megfogalmazom úgy, hogy még te is felfogjad.Nagybetûvel írom, mert így talán eljut az agyadig: SZERINTEM AZOK SÍRNAK A SZAR HITREG MIATT ÉS LÁTNAK MINDENHOL CSÍTERT A BF2-BEN, AKIK BÉNÁK EHHEZ A JÁTÉKHOZ ÉS AZ EGOJUK MIATT NEM TUDJÁK FELFOGNI, HOGY ERRÕL CSAK ÕK TEHETNEK NEM A MÁSIK 1000 AKI JOBB NÁLUK.ETTÕL FÜGGETLENÜL VANNAK CSÍTEREK, DE AZ EMBEREK 90% AKIT TI LECSÍTEREZTEK MERT IDEGGYENGÉK/BÉNÁK VAGYTOK NEM HASZNÁL SEMMILYEN CSALÁST ÉS EGYEDÜL AZÉRT VAN EZ MERT NEM TUDTOK RENDESEN CÉLOZNI...Vannak emberek akiknek ugyan úgy nem talál mint nektek, még sem sírnak itt csíterek miatt...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
aki meg elment modozni,az béna modhero...
van még valami?<#unalmas>#unalmas>
GA-EP45-DS5 - C2Q Q9550 - GIGABYTE GTX 295 1792MB - 4GB Geil Ultra 1600 mhz - X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Logitech Extreme 3D Pro - Roccat Cone - Creative Aurvana Live!
nem igaz hogy ezt nem birod felfogni erre mást nem lehet mondani te idióta
Azért írok, mert 1.5 éve abbahagytam a BF2zést a sok csíter miatt és 1 hónapja újra feltettem az 1.5-ös patchel, de most szeretném visszaállítani az eredeti 1.4-esre, hogy modozhassak.Ezt, hogy tudom megtenni? A másik meg amit szeretnék kérdezni az az, hogy a modokat, hogy kell felrakni, mert szívesen kipróbálnám a POE2-t ha még játszanak vele, mert szerintem is idegesítõen szar a hitboxa a játéknak(2 év cod2 után) és azt olvastam, hogy azokban ezt a hibát kijavították.
A segítséget elõre is köszi
Statdeath
GA-EP45-DS5 - C2Q Q9550 - GIGABYTE GTX 295 1792MB - 4GB Geil Ultra 1600 mhz - X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Logitech Extreme 3D Pro - Roccat Cone - Creative Aurvana Live!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[IRAM] leader
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Mondjuk ha a bugokkal akarod kezdeni a játékot akkor keresd Fuji-t na az vágja ezeket
<#zavart2>#zavart2>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Az nyer egy az egyben, akinek magasabb a rangja.
Múlt héten szereztem be a játékot, eddig csak vietnamon toltam. Jó vétel volt, nagyon bejön. Viszont amire nem tudok rájönni😄 :
ezt az oldalra vetõdést "bukfenc" cuccot hogy lehet tolni???😄😄
valamint valaki árulja el, hogy rosszul gondolom-e de kicsit úgy tûnik, hogy nem csak skill alapján dõl el, hogy ki hal meg ha két ember lehasal és egymásra lõ. itt arra gondolok, hogy egybõl fejre célzom és lövök 200-at és még mindig él....... nyeeehh.
a)rosszul fejezted ki az együttérzésedet
b)én értettem félre
<#law>#law>
[IRAM] leader
Ma a cél, a város körbekerekezése! 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nagyon szép videó és tényleg csíter a gyerek.FÚÚÚ de megverném még az unokáit is.De a szüleit elsõnek, hogy nem nevelték rendesen.Úgy fel tud baszni, hogy egyesek tönkreteszik más játékát...<#falbav>#falbav>