Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt ne reklámozd, mert röhögögörcsöt kapnak töle, hogy én repülök.
(sajnos csak ilyenkor tok egy kicsit probálgatni)
¥ xfire: kistekila
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
khumbula
Hide and fear, Cobra Commander is here !
DAQ
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Amúgy csek disz
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ez fáj neked igazából, ugye? DC-ben kevesen voltatok hajlandóak megtanulni a -szintén valóságtól elrugaszkodott- nehezen kezelhetõ irányítást, aztán elitkedhettetek. Most, hogy szintén kevéssé realisztikus(bár errõl igazából az nyilatkozzon, aki vezetett már helit élõben), csak könnyen kezelhetõ, már nem tetszik, mi?
<#mf1>#mf1>
Ha most engem komolyan érdekelne a téma, felraknám BF42-t, DC-t, frapsot, aztán mutatnék olyan manõvert, amit ha realisztikusnak tartasz, akkor nem vagy teljesen komplett. (heli levegõben tengelye körül 6000 fordulat/perccel piruetteztetés)
Maradjunk annyiban, hogy egyik sem reálisabb a másiknál, csak máshogyan szar.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Gyertek

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Ha valaki megegyszer a jogtiszta szoftverekrol hadoval nekem ebben az orszagban, kirohogom! Persze lehet, hogy csak Dunaujvarossal van gond, de itt nem lehet beszerezni Battlefield2-t. Tulajdonkeppen egyetlen uj jatekot sem lehet, mert amelyik helyen veletlenul forgalmaznak jatekot, ott csak a Tesco gazdasagos kategoriat. Het elejen megyek Szegedre. Majd megnezem ott.
Mostantól 20db 30perces round erejéig csak ez a map fut!
Letöltéshez link az sgteam oldal bf2 mapjainál.
úgy hallottam tõlem okosabbaktól, hogyez közelebb áll egy csöppet a valósághoz, mint a dc féle pötyögtetés (bár eggyiknek sincs túl sok realitásalapja)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Majd ha bejön a game valszeg megveszem...
ftp://ftp.games.skynet.be/pub/www.filesnetwork.com/Battlefield_2/Maps/Conquest/elalamein_xxl.zip
Tegnap nem tudtam menni, mert egész éjjel horgásztam... Lehet jobb lett volna bf2-zni... most nem tom mi a f*sz lesz azzal a 15 kiló hallal..... 😊)
Most csomagolom a gamet, kíváncsi leszek milyen lesz 😊
A szervereken talitzunk, vagy Spankee v. Ramox néven 😊
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Van-e arra megoldás, hogy ha meghaltam ne csak az eget tudjam bámulni ( vagy azt az egyetlen kamerabeállítást amit meghaláskor kapok)? Amíg újraéleszthetõ vagyok a medicek számára addig még élõnek számítok, akkor nem lehet?
C betût ajánlották nekem, de el van configolva a játék; nem tudom mely funkció lenne a C gombra, amivel mûködne.
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Egy igazi híresség is feltûnt tegnap!!! SCHRANK!!!!!!! A TRANSPORTKIRÁLY....
Megállapítást nyert hibá az, ha gyalogosan van õ is csak a gázolható kategóriába esik...<#nyes>#nyes>
Legközelebbi találkozón várjuk szeretettel a többi kiváló K\D arányú harcost mutassanak valamit, had tanuljanak a csirkék is valamit.
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Még commander is voltam! <#nyes>#nyes>
jó lenne ha megint újraindulna...
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430