Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
😉
ezt ne reklámozd, mert röhögögörcsöt kapnak töle, hogy én repülök.
(sajnos csak ilyenkor tok egy kicsit probálgatni)

¥ xfire: kistekila

Jöhetek visza tértem

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Csak én baszok el valamit, hogy azért nem tudok csak úgy lebegni tejbegrízzabálás közben pl?

khumbula

Cobra.
Amikor mentem volna már csak 4 ember volt fent (most meg csak 1) 😞

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Haaaat... Nem mondom, hogy tomegjelenetek voltak az SG-n. Kiscsoportos foglalkozas kereteben irtogattuk egymast. Yan murepulo bemutatot tartott. Atwe mint a meseben, hol volt, hol nem volt. Sarapetike meg folyton nekirepult a Stingereimnek. Borg megprobalt mindenhol ott lenni, ami majdnem sikerult is neki. 😊

DAQ

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Gondolom hallottál már robotpilótáról...a mai gépeket (repcsi/heli) ugyanúgy egy szoftver vezeti, amit egy "joystickkel" irányítasz. Szerintem heliken is van egy helyben lebegés szélben üzemmód, mint ahogy a repcsiket (közel) teljesen landoltat a robotpilóta. Amúgy a "profi helis", "profi repülõs" státuszhoz a BF2-ben sem könnyû hozzájutni, mert nem csak a reptechnikán múlik.

Amúgy csek disz

R0sc0
#41073 ??

schrank
ne keverd a szart nem azt mondtam hogy realisztikus hanem azt hogy összehasonlíthatatlanul (fogadjunk hogy nem tudtad elolvasni elsõre<#mf2>) jobban jáchatóak a légijárgányok amit te férreérthettél az az lehet miszerint dzsóbácsi arról értesült hogy ha nem vezetik a helit akkor az egyhelyben lebeg amire én írtam a permetezõs sztorit ÉrtEEEd<#wilting>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Bocsi! Mostmar innen is logint ker.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ElAlamein XXlEn innen szedtem le ugy egy oraja. Jatszottam is egyet rajta. Ketten voltunk bent egyszerre. Fogja birni ezt a terhelest a szerver, Borg? 😊

dronkZero
"és különben is egy helikoptert igenis nehezebben lehessen vezetni mint egy FAV-ot"

Ez fáj neked igazából, ugye? DC-ben kevesen voltatok hajlandóak megtanulni a -szintén valóságtól elrugaszkodott- nehezen kezelhetõ irányítást, aztán elitkedhettetek. Most, hogy szintén kevéssé realisztikus(bár errõl igazából az nyilatkozzon, aki vezetett már helit élõben), csak könnyen kezelhetõ, már nem tetszik, mi?
<#mf1>
Ha most engem komolyan érdekelne a téma, felraknám BF42-t, DC-t, frapsot, aztán mutatnék olyan manõvert, amit ha realisztikusnak tartasz, akkor nem vagy teljesen komplett. (heli levegõben tengelye körül 6000 fordulat/perccel piruetteztetés)
Maradjunk annyiban, hogy egyik sem reálisabb a másiknál, csak máshogyan szar.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

schrank
nyomjá má valami ingyenes linket a map-hoz amit a bORG nyomott az szar nem mûxik

Ma Várok mindenkit 16.00 orakor a sg szerveren El Alamein xxl maratonon
Gyertek

Mr Manson
Kanizsai vagy?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

schrank
én is a teszkóba vettem étkezési hidegutalványra amit melóba névérték alatt vásároltam össze<#ravasz1> van a teszkókba ha nincs kint a polcon akkor szójjá egy eladónak hogy nézze meg a raktárba de azért nézd át a polcot teljesen mert az ilyen helyeken mindíg össze-vissza vannak keverve a lemezek<#ejnye1>

Nagykanizsán most lehet kapni a Tecsóban, kb 5 db van. Bezzeg mikor nekem kellett, utazhattam érte szombathelyre.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Off

Ha valaki megegyszer a jogtiszta szoftverekrol hadoval nekem ebben az orszagban, kirohogom! Persze lehet, hogy csak Dunaujvarossal van gond, de itt nem lehet beszerezni Battlefield2-t. Tulajdonkeppen egyetlen uj jatekot sem lehet, mert amelyik helyen veletlenul forgalmaznak jatekot, ott csak a Tesco gazdasagos kategoriat. Het elejen megyek Szegedre. Majd megnezem ott.

HM, Deamon toolsba benyomom azt a kis MDF fájlt és aztán egybõl: Helyezzen be egy lemezt a következõ mehajtóba... És amikor indítaná a játékot azt írja hogy tegyem be a telepítõ CD-t

El Alamein XXL maraton az SG szerverén!
Mostantól 20db 30perces round erejéig csak ez a map fut!

Letöltéshez link az sgteam oldal bf2 mapjainál.
schrank
a magasban általában fújni szokott a szél ami már egy tényezõ a sok közül miért is nem lebeg egyhelyben a helikopter ha nincs pilótája de idén már volt pár helibaleset a híradóba és ott nem mondta a nyomszakértõ meg a pilóta sem hogy a permetezõs józska túlélhette volna ha elengedi a kormányt és egyhejben lebeg amíg el nem fogy az üzemanyag aztán meg szépen lassan földet ér ;és különben is egy helikoptert igenis nehezebben lehessen vezetni mint egy FAV-ot

R0sc0
a DF és SLY.Hu szerver az most nem megy?

joebacsi
egyhelybelebegés pilóta közremûködése nélkül

úgy hallottam tõlem okosabbaktól, hogyez közelebb áll egy csöppet a valósághoz, mint a dc féle pötyögtetés (bár eggyiknek sincs túl sok realitásalapja)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
mert ide azok járnak akik kedvelik ezt a játékot
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Még nem eredetit csomagolok 😛
Majd ha bejön a game valszeg megveszem...

schrank
a légijárgányokat fikázzuk ami nem jelenti azt hogy a játék szar csak minket nem fogsz látni se helibe se repülõbe max. taxinak használjuk távoli pontok foglalásához akinek tetszenek a mosteni légicuccok FIziKÁja (berepülni olyan helyekre ahová be se fér <#levele>;egyhelybelebegés pilóta közremûködése nélkül;stb) azok nagy valószinûséggel balfaszok voltak anno DC-ben vietnámot ne is említsük mert az meg katasztrófális volt légicuccok terén (lezuhanok miggel azt fel se robban <#unalmas> ) szóval a játék jó aki repülni akar az repüljön ha neki így jó <#zavart2>

Ezért jó az eredeti, a rar-t tovább tart kibontani 😊

Danee
nem tom Max, szerintem sokkal jobb lett a game, a helik és a repülõk is lényegesen jobbak (PERSZE SEMMI SEM HIBÁTLAN). Aki ennyire utálja a bf2-t, nem tudom minek ir egyátalán ebbe a topicba, mert ide azok járnak akik kedvelik ezt a játékot.... szerintem lan-ra ne menj el ilyen kijelentésekkel, mert szar lesz majd egy foggal szotyizni....

Elég gyorsan ki lehet bontani, nekem csak egy fóliát kellett letépnem a dobozáról 😊

Danee
Nemtom, nekem az accountomat már vagy 2 napja nem frissiti....
Tegnap nem tudtam menni, mert egész éjjel horgásztam... Lehet jobb lett volna bf2-zni... most nem tom mi a f*sz lesz azzal a 15 kiló hallal..... 😊)

Hali!

Most csomagolom a gamet, kíváncsi leszek milyen lesz 😊
A szervereken talitzunk, vagy Spankee v. Ramox néven 😊

😄DD

Hát jah, szerintem alapvetõ hiba, hogy a flare kidobása után a rakéta nem a flare után megy, hanem a legközelebbi célpontra (ráadásul azonnal lock-olva). Hiszen a flare lényege az lenne, hogy a rakéta azt "gondolja", hogy az az a célpont amire rá van lockolva.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

schrank
inkább azt meséld el amikor 1 gyalogsági aknámtól 3-an száltatok el vagy emlékezetkiesést kaptál a súlytólégtõl <#hehe>

0Fritz0
Hatalmas. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Proview
Üdv!
Van-e arra megoldás, hogy ha meghaltam ne csak az eget tudjam bámulni ( vagy azt az egyetlen kamerabeállítást amit meghaláskor kapok)? Amíg újraéleszthetõ vagyok a medicek számára addig még élõnek számítok, akkor nem lehet?
C betût ajánlották nekem, de el van configolva a játék; nem tudom mely funkció lenne a C gombra, amivel mûködne.

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Running
Köszi mindenkinek aki tegnap feltolta az arcát az sg szerverre...szerintem is igazán jó játék volt, voltunk is az elején épp elegen.

Egy igazi híresség is feltûnt tegnap!!! SCHRANK!!!!!!! A TRANSPORTKIRÁLY....
Megállapítást nyert hibá az, ha gyalogosan van õ is csak a gázolható kategóriába esik...<#nyes>

Legközelebbi találkozón várjuk szeretettel a többi kiváló K\D arányú harcost mutassanak valamit, had tanuljanak a csirkék is valamit.

lol<#vigyor2>

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Beers
<#worship>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Tényleg q jó! Köcce!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

reménytelen
Jó volt. Annyira nem is vagyok reménytelen... <#vigyor>
Még commander is voltam! <#nyes>
a IV-os ranked szerverrõl tud vki vmit?
jó lenne ha megint újraindulna...

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

lipovics
Nem vagyok lusta, de koszonom szepen!
Én is letékáztam õket egyszer <#hehe>

Pharaoh
Ja, csak a végén egy kicsit ideges lettem már, hogy az eltévedt rakétáim mindig Flatline-ékat lõtte ki.

Jó volt a játék nem?

Jah 😊

Jó éjt <#wave><#wave>