Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meg te nem látod át ennek a jelentõségét. Gyorsan oda tudsz érni ellenfél zászlójához, gyalogost látsz, legéppuskázod, páncélost látsz, felrobbantod. Ebbe mi a gyerekes neked?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
>>>Mine<<< Fun Video
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
iszonyat bena, olyan mintha egy jatekrepulovel forgolodnek aminek se sulya, semmi tehetetetlensege. De ha jatszottal egy par repulo szimulatorral, te sem mondhatsz mast felteve, ha azokkal fel sem birtal szallni 😊
tenyleg nagyon sokat javitottak a bf2ben. Bar mar a heliket agyon dicsertem anno, most a repcsik is megerdemeltek 😊
szerintem
na megneztem a merete mar teljesen oke, 14,4 masodperc keresztbe menni a legtavolabbi zaszloert az amcsi bazisrol gyors repcsivel, mig az eredetibem 15,5.ugye a repulok se mennek egyforma gyorsan.de valahogy a bazisok maradtak olyan picik, tulzsofoltak.Lehet, hogy pont ezt utalta a regiben, hogy rohangalni kellett jo sokat a jarmukert ezert lett ilyen. De nagyjabol mar hasonlit a regire. sot a lathatatlan falnak sem lehet mar nekirepulni. erdemes betenni borg !
Sot meg jobban meggyozodtem, a dc-ben olyan a repulot iranyitani, mintha az f1gp utan atulnel need for speedezni.. eleg bena arkad erzes fog el 😊
szerintem
de biztos ram alergias a nep, mert a map vegere eltunt mindenki, egyedul maradtal mint ellenfel.
de ez a nan_hai_beta_4 nagyon jo kar, hogy nem volt itt a gunnerem igy nem tudtam megmutatni a fogam feherjet 😊
szerintem
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
vagy borg nem nyomja olyan keményen oda a pisztolyt? <#hehe>#hehe>
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Szerintem 😊
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
de azt meg egyfolytában csinálja hogy lance corporal szinten a sima private jelzés van a nevem elõtt amikor tab-bal megnézem a játékoslistát
mi van ilyenkor? rohadt zavaró
A halál csupán a kezdet...
Palesztin terroristát üldöznek a zsidók egy merkavával. A terorrista szalad szalad, néha hátrafordul és elenged egy sorozatot a tannkra. semmi hatása. Szalad szalad tovább, a tank egyre közelebb, õ lövöldöz hátrafele hasztalan. végül sarokba szorul, rá lõ még párat a harckocsira, aztán elfogy a lõszere, el is dobja a kalasnyikovot.
Ekkor felnyilik a tank fedele, és kimászik belõle egy bibsi
-Na mivan Ahmed, elfogyott a lõszer ?
-Hát...
-És nem akarsz venni?
Patcheld a gémedet 1.2-es szerverbõl van egy csomó
Repatarurgyán
Megvetteeeem és naaagyon elégedett vagyok veleeeee....
Elnehezülnek a szemhéjaid, mélyen benyúlsz a pénztárcádba, és megveszed a játékot 11900 Ft-ért...
Beszéljetek már le <#zavart1>#zavart1>
(valszeg terminated -> megszakadt a kapcsolatod a szerverrel)
nem tudja vki h a sly server miért nem érhetõ el most ?