Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csóró vagyok.
Csak a következõ hónapban tudom magam meglepni egy origival.
Már bocs én BFV-ben kezdtem helizni és lõn véletlen gyakorolnom kellett...
viszont utánna felmentem DC-vel játszani probálgatni és kb 30 perc után éreztem mit kell vele csinálni... BF2-ben detto...
Elvakult marhák vagytok... dc a király meg anyámkinja...
Elsõre akármelyikkel is kezdi az ember, az nehéz... Utánna pedig gyerekjáték bármelyik...
Midig ez a melyika jobb és nehezebb a téma... Mint valami ovodában
Elastic An-usZ Boys
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Nem tudom elindítani a bf-et peccselés után, visszadob a desktopra, mintha (a FAQ szerint) NVidia kártyám lenne. Peccs nélkül simán fut.
Egyébként ATI 9800pro 5.9-es driverrel.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Merkava powa <#vigyor>#vigyor>
-tRs-Landor
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Robotpilóta a mechanikus dolgokat végzi el (magasság-sebesség tartás, fordulópontok, lebegés?). Ha jön az action, akkor kapcsolják a gépet human üzemmódra.
arra figyelj még esetleg, hogy a tûzfaladon legyen kiengedve a BF2
akkor meg ne hasonlítgasd azokhoz ezt ? majd kiváncsi leszek a peccs után fogtok e májerkodni a nagy pilótatudományotokkal vagy visszamentek wow-ozni meg cod-ozni meg mittudomén még hová <#mf2>#mf2>
Desert Conflict
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Persze ha beleirom, hogy profin es precizebben itt sokkal nehezebb vezetni helit, mint a dc-ben akkor csak meg mergesebb lesz, pedig igy igaz 😊Tenyleg nem nehez egyhelyben lebegni vele, csak akkor a golyafos is lelo a levegobol, tehat nem erdemes 😊
szerintem
de szedjel le pl egy il2-t vagy egy lock-on-t es rajossz, hogy mirol beszzelek,azok repuloszimulatoroknak keszultek es akkor nem kerdes, melyik hasonlit jobban a ketto kozul.Amikor azt mondom a dc-nek a legbutabb a repulo iranyitasa, ugy reagal mindenre mint egy rossz arcade jatek akkor ez sajna igy is van.
tenyleg talaltam hozza mar hasonlot mostansag valami jetfighter 2015 vagy mi neven futott az a formedveny 😊
szerintem
Ezt a játékban is le kéne írni.Néha olyan sokan várakoznak a repülõgépekre,a csapat meg vesztésre áll.Attól a falra mászok.Játszani meg persze nem játszanak akkor miért vannak ott!?Egyszer amikor commander voltam beírtam,hogy lebombázom azokat akik a hangárnál vannak.Persze nem tettem mert akkor biztos bannolnak.De az ilyenek megérdemlik.Az ellenségnek meg pont ilyenkor nincs commandere aki megtenné.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
¥ xfire: kistekila
Ha play online-t nyomsz, akkor nekiáll browse-olni olyan szerverért, amin van hely, aztán megpróbál becsatlakoztatni, stb.
www.battlefield.hu
khumbula
Deikath

Deikath

szimulátor linket meg minek nyomsz nekem
1. ez a szar már a PoE-ba is benne volt
2. a BF2 nem szimulátor
3. profi státusz <#nyes>#nyes> ma beültem a helibe gunnernek és 3* annyi pontot csináltam mint a pilóta és nem gyalogosokat irtottam hanem apc-ket meg heliket
azért nem használom a légi cuccokat mert kevés van belõlük és nem fogok arra elbaszni idõt hogy kivárjam asoromat meg különben is hülyeség ezeken a kis 32es mapokon repülõ szerintem csak a 64esen van értelme
Jármûvek mindenhol a helyükön, amennyi kell. Csak a SCUD hiányzik 😛
a képek alapján büntet a map.
Az hatalmas volt, amikor SU-37-el lebombáztalak, röptödben a helikopterrel 😄 És a helikopter ottmaradt füstölve, te meg meghaltál 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Elala kissé unalmas ennyien. Csak szélmalomharc pontról pontra.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
a map ElAlamein XXl
- Battlefield 2 Bot Changer
- Battlefield 1918 Airshow
- Battlefield 2 1.03 Patch hivatalos infok
Gyertek rohat jo map