Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Azért azt ugye nem mondod komolyan, hogy szerinted _véletlenül_ nem zuhan le a heli, ha kiugrik a pilóta?! Ez szerinted benne _felejtett_ bug? Vicces gyerek vagy te... <#idiota>

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

"Javaslom vele beszéld meg,és ne itt a háta mögött!"

Ize... Felszolitottak, hogy regelje el, mi nyomja a szivet. Elregelte.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sziaaa Fleti 😊

Én kérdeztem,Bob meg elmesélte,hogy mi történt.

dronkZero
Pont erre írtam, hogy hiányzok nektek az elitkedés a fórumon/játék közben. Erre hevesen tiltakoztatok. <#bee1>

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Hajaj, azt láttad volna, amit hétvégén kaptam! Egy körön keresztül c4 heliztem Mastuur-on az amcsik BH-ját és még 3 pályával odébb is folyamatos VOTEKICK ment ellenem. Mondjuk a klántársak jót röhögtek, hogy az eszementek ötödször is beszállnak a BH-ba felrobbanni....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Nincs semmi titka.Beírod a nevet+kódot amit megadtál,utána rányomsz a go-ra és ott van valahol,hogy "create new" és ott szerkeszthetsz. <#eljen><#eljen>

Beers
Javaslom vele beszéld meg,és ne itt a háta mögött!
TS 195.70.38.91:8769
Üdv.

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Jogos <#worship>

koschwarz
monnyuk amikor engem valaki többször öl meg egymás után, én meg õt nem tudom kiiktatni, akkor szoktam dühöngeni, de a B gomb lenyomása és irogatás nélkül, azt senki nem hallja-látja 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Ezt a képet hogyan sikerült megcsinálni? Be vagyok az oldalra regisztrálva. Mikor kiválasztom a template-t akkor nekem hibát jelez. 😞 Van valami titka a dolognak?

koschwarz
inkább csak magára volt mérges, hogy 2x ugyanabba a csapdába esett bele 😊

Csak rühellem, ha lefaszlámáznak ráadásul akkor esig be a srác a szerverre, soha nem látott, kiszedem C4-el 2* és erre ilyeneket írogat, meg hogy nem tudok mást!? A faxom az ilyenbe, a társaival többször játszottam együtt, nem egyszer elsõ voltam a kör végén és nagyon jó kis csapatjátékot nyomtunk. Erre jön a barátunk és nekiáll szövegelni, béketûrõ ember vagyok, de erre ugrok. Nem is játszom Spec Ops-ot rankeden, aki játszott már velem együtt az tudja, de mivel mindig páncélossal jöttek jöttek, valahogy meg kellett õket állítani. Na csak errõl akartam vele elcsevegni, meg hogy kellene némi respect a másik klánbeli ember iránt, én is soxor haltam, de egy rossz szót nem mondtam senkire....ennyi

Mesélj Bob,vagy magánügy?

schrank
Desert Conflict topic

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

CoR-os van itt, beszédem lenne vele, fõleg a Raptor nevezetû egyénnel egy kissebb nézeteltérés tisztázása végett.

0Fritz0
Zenét a vidiszerkesztõben tudod betenni. (Amit elõtte egy hangszerkesztõben valószínûleg meg is kell vágni).

Ingyenes vidiszerkesztõ pl.: VirtualDub

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

schrank
és ezeket honnan tudom leszedni meg mivel rakok alá zenét meg melyik avi készítõt ajánlod meg hogyan . . .

schrank
DC-be ha a rotor beleakadt valamibe akkor lehetett szaladni a papér<#vigyor1>úgyhogy ezzel le is zártam ezt az egyértelmû vitát DC >( BF2+BFV ) csak az a baj hogy már a kutya se jáccik vele <#szomoru1>

koschwarz
én a repülõkkel tudok néha egy-egy pixelbe beakadni, mikor tornyok meg antennák között cikázok. az egy kicsit idegesítõ.

Cobra.
Heli azért tud szûk helyekre bemenni, mert a rotort nem csinálták meg fix tárgynak, az csak kép, ezért nem tud beakadni. Egyébként ha van elég hely, akkor a valóságban is be lehet repülni egy raktárba egy helikopterrel.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

koschwarz
ha jól láttam a legutóbbi hivatalos peccs-infóban, lesznek faxa föld-levegõ rakétákok a repcsik ellen.

meg lesz wake island.

Running
De egy kibaszott fába, meg fûbe persze mindig el lehet akadni. 😊

leveskocka
teljesen igazad van
erdos
Hadd repüljenek csak ilyen tuti manõvereket, kell a tankosnak a potyafreg 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Bf2. Javasolt battlelauncher. Én cyberlink powerdirectort használtam. divx5 codec. indítasz saját szervert.
console-ba beírod: "demo.recorddemo teszt"
jáccol.
console-ba beírod: "demo.stoprecording"
battlelauncer-t elindítod. "record camera"
battlelauncer-t elindítod. "render video"
Avi file-t szerkeszted videoszerkesztõvel.
Kb ennyi.

schrank
valaki írja már le mik a legszükségesebb dolgok a BF2 film elkészítéséhez (progik;lehet e egyedül filmezni;valami link a témáról;egyéb segítség)THX
fletlájn ez a kérés magára fokozottan vonatkozik<#ravasz1>

schrank
ez lehet hogy sokaknak teccik meg kúúúl meg faja csak az a bökkenõ hogy ez a szar ott elméletileg nem tud bemenni mert kicsi a kapu a másikoldalról meg pláne nem és a kubredám pályán meg a gát alagútjába végképp röhelyes hogy engedi a játék a gépek "átrepülését" <#mf2>

"Egyrészt sokkal nehezebb volt, így kevesebb láma vitte el a gépet és csapódott 10 méter után a földbe,"

Ha tenyleg annyival konnyebb, akkor miert potyognak le a lamak 10 meter utan? 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

"Ja, meg jut eszembe DAQ.
Az hatalmas volt, amikor SU-37-el lebombáztalak, röptödben a helikopterrel 😄 És a helikopter ottmaradt füstölve, te meg meghaltál 😄"

Ize... Helikopterben talan egyszer ultem, akkor is csak lovesznek, mert lusta vagyok bekalibralni a joyomat, es meg lustabb vagyok megtanulni repulni. Biztos engem lottel le?

Zs0lt1
a BFV és a BF2 helizése ég és föld.
ez szar, az meg jó volt.
de még a DC-ben is jobb volt, mint a bf2-ben.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Hatt
Pedig közel nem hasonlít a vietnamos helizésre😊

Elastic An-usZ Boys

Looserke
Bármikor megcsinálnám neked...
Én sokkal jobban szerettem helizni DCbe, mint itt. Egyrészt sokkal nehezebb volt, így kevesebb láma vitte el a gépet és csapódott 10 méter után a földbe, másrészt, ha az ember kitapasztalta a dolgokat, akkor sokkal profibb manõvereket lehett csinálni vele. A BF2be ugyanazt a vonalat követték, mint a Vietnamba, és nekem már az sem jött be...

Zs0lt1
itt nem a dc-rõl volt szó, hanem a bfv-rõl, meg egyébént is a dc-t már letöröltem a bf2 miatt, bár lehet jobban jártam volna, ha azt tartom meg :Ð

Zs0lt1
tudom, csak kötexek ;-)

TS Zolly
DC?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Ugyan ezt csináld meg DC-be. 1 m-re sebesen haladni a föld felett.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Jujujuj!!! Desert Combatba a legjobb pálya volt az el a láma! És ott volt scud. Azt hiányolja Borg ur.

TS Zolly
Na pont azt irtam, hogy DC-be nem tok profin helizni.

Beers
Fõleg,hogy saját!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

alberto 15
pont ez a bahj. ha megpeccseled a játékot akkor nem kell a krekk, mert az az alapjátéké. rakd õjra a játékot, krekk nlkül, csak a pecset rakd fel

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

leveskocka
akkor is jol nezett ki😊
leveskocka
kis csemege,asszem ertheto😊
0Fritz0
Ez nem újdonság, csak pl. én azért nem csinálom, mert ilyenkor nagyon sebezhetõ a heli.
Inkább a tetõrõl kell foglalni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

leveskocka
na,helitema lezarasakeppen ime:

lehet gyakorolni😊
Nem, elõbb megpeccseltem, utánna raktam be a crack-et. De biztonság kedvéért megismételtem, hátha hülye voltam, de ismét ugyanaz.

Hatt
Ha végig helire fogsz vadászni a helisek megszokják és okosodnak, mindenki kiszedhetõ csak meg kell találni a módját... Teszem azt ha 2x kiszedsz én biztos téged foglak helivel megkeresni, márpedig akkor lövöldözhetsz ott akármivel...

Elastic An-usZ Boys

Cobra.
Patchelés elõtt volt fent crack? Ha igen, akkor az a gond, rakd újra a játékot.

Hide and fear, Cobra Commander is here !