Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Defibrivel se lehet ölni. Ezt is tapasztalatból tudom, mert egyszer egy élesztés után nem váltottam fegyverre, hanem azzal rohantam és mikor szembekerültem ellenféllel, akkor automatikusan lesokkoltam. Szerintem jót röhöghetett magába a játékos mert nem ölt meg azonnal, várt kb 2 mp-et. <#pias>#pias>
"AA löveg kezelésekor soha ne lõdd ki mind két rakétát.- Elég az egyiket mellyel kiadja a hõcsapdáit a delikvens" - Szvsz jobb rakéta nélkül addig tartani rajta a lockot, amíg kiszórja a flare-t, újra rálockolni, aztán rálõni mindkettõt. Pláne, ha földközelben va a heli, hamar leér a flare a földre, és lehet újra lockolni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Bár az alant is betett readme-ben az van, hogy a T90 teteje is front aromr besorolást kap, ha jól értem. Még jó, hogy inkább arab/kínai oldalra szoktma állni.
Minden jog fenntartva!
1. AT
2. Medic
3. SpecOp.
4. Assault
5. Sniper
6. Enginner
A C4 -et bárhova rakhatod, elõre - hátra ua. sebez. (2db C4 minden létezõ jármûvet elpusztít a BF2 -ben)
A claymore akna csak APC kategória alatt sebez érdemben jármûvet. Ez az akna kizárlólag elõrõl mûködik.
Felesleges beteríteni az útakat szélében jármû aknákkal. Egyrészt egy is elpusztít minden jármûvet, másodsorban kevésbbé észrevehetõ, ha hosszábban rakjuk 25 m -ként az útra.
Ha fel C4 -zel bármilyen jármûvet és belehajtassz egy azonos vagy kisebb kategóriába TE kapod a KILL -t! Remekül lehet vele a BH -t szoptani. Vagy tankra vadászni dzsippel 😊
Kevésbbé sebez APC -vel lõnni aircraft -re, mint normál állványos géppuskákkal.- (hogy ez mekkora baromság már)
AA löveg kezelésekor soha ne lõdd ki mind két rakétát.- Elég az egyiket mellyel kiadja a hõcsapdáit a delikvens
Utálom azt a szart
de sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy karkandon nem szeretnek az emberek AT-ként visszajönni (nem annyira jó közelharcra), pedig soxor van az, hogy egy apc vagy egy tank szivatja az csapatot percekig.
én szoktam olyat csinálni, hogy visszajövök AT-ként, elvégzem a munkát, aztán egy elesett embertõl elveszem a kit-jét (ha amcsi vagyok, akkor is a MEC-assaultét keresem)
Oldalról 3 -at, hátulról 2 -õt, elõrõl 4 -et ér a tank <#idiota>#idiota>
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
AA levegõ-levegõ rakéta
AIM levegõ-levegõ rakéta
AGM levegõ-föld rakéta
AR aktív radar
AS levegõ-föld rakéta
GSH gázturbinás sugárhajtómû
INS inerciális keresõfej
IR infravörös keresõfej
SAR félaktív radar
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
ÁÁááá alberto-nak vissza kellett volna már vonnia a büntijeleit, mert lejárt az ideje, ennyi. De ezek fontosak, szóval irány szavazni!
Ezek fontos dolgok, kérek mindenkit ne döntsön elhamarkodottan, Borg félévi jegye függhet tõle!!!
Egyébként ez mind szép és jó, de látnánk már végre......
jessszzz!! 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.