Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hysteria
aki tud vmit patchrol az lecc iirja le majd IDE

Köszi

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

koschwarz
én is öltem már néhányszor defibrivel, egy sokk, aztán jöhet az ellen medicje, hogy megint adjon egy sokkot az elhullott bajtársának 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Aztat hogyan?

dronkZero
"Defibrivel se lehet ölni." - ezen a kijelentéseden még dolgozz egy picit. Mondjuk én a kést jobban szeretem, de rengeteg killt látam már defibrivel...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Running
Ha a jármû tetején lõdözik a gépfegyveres, akkor ki lehet késelni onnan, mert én próbáltam de nem sikerült.<#vigyor2>

Defibrivel se lehet ölni. Ezt is tapasztalatból tudom, mert egyszer egy élesztés után nem váltottam fegyverre, hanem azzal rohantam és mikor szembekerültem ellenféllel, akkor automatikusan lesokkoltam. Szerintem jót röhöghetett magába a játékos mert nem ölt meg azonnal, várt kb 2 mp-et. <#pias>

dronkZero
"Felesleges beteríteni az útakat szélében jármû aknákkal. Egyrészt egy is elpusztít minden jármûvet, másodsorban kevésbbé észrevehetõ, ha hosszábban rakjuk 25 m -ként az útra." - néha hatékonyabb, ha észreveszik, hogy nem tudnak arra menni, és elkezdenek töketlenkedni, amíg kilövi õket valaki. Így tovább van offon a tank, mint ha egybõl rámenne egy aknára.

"AA löveg kezelésekor soha ne lõdd ki mind két rakétát.- Elég az egyiket mellyel kiadja a hõcsapdáit a delikvens" - Szvsz jobb rakéta nélkül addig tartani rajta a lockot, amíg kiszórja a flare-t, újra rálockolni, aztán rálõni mindkettõt. Pláne, ha földközelben va a heli, hamar leér a flare a földre, és lehet újra lockolni.

Running
Nincs még, hónap, vagy azután szerintem...

?

hali skacok! lelehet szedni vhonnan az új patch-et?

Kandurex
Nem. De, jobb, ha már egy raketta van a seggébe, mint egy se 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Valamint a tank tetejét se feledjük! Bizonyos szög fölé úgysem tud lõni a tank. Háztetõ rulz! <#wink>
Bár az alant is betett readme-ben az van, hogy a T90 teteje is front aromr besorolást kap, ha jól értem. Még jó, hogy inkább arab/kínai oldalra szoktma állni.

Minden jog fenntartva!

Kandurex
Nálam a sorrend:

1. AT
2. Medic
3. SpecOp.
4. Assault
5. Sniper
6. Enginner

koschwarz
és elég egy AA rakéta egy helire?

Kandurex
Pár ötlet:

A C4 -et bárhova rakhatod, elõre - hátra ua. sebez. (2db C4 minden létezõ jármûvet elpusztít a BF2 -ben)

A claymore akna csak APC kategória alatt sebez érdemben jármûvet. Ez az akna kizárlólag elõrõl mûködik.

Felesleges beteríteni az útakat szélében jármû aknákkal. Egyrészt egy is elpusztít minden jármûvet, másodsorban kevésbbé észrevehetõ, ha hosszábban rakjuk 25 m -ként az útra.

Ha fel C4 -zel bármilyen jármûvet és belehajtassz egy azonos vagy kisebb kategóriába TE kapod a KILL -t! Remekül lehet vele a BH -t szoptani. Vagy tankra vadászni dzsippel 😊

Kevésbbé sebez APC -vel lõnni aircraft -re, mint normál állványos géppuskákkal.- (hogy ez mekkora baromság már)

AA löveg kezelésekor soha ne lõdd ki mind két rakétát.- Elég az egyiket mellyel kiadja a hõcsapdáit a delikvens

koschwarz
én szeretem az AT-t, most már az a legtöbbet játszott kitem, aztán jön a support, majd az assault, asszem

Kandurex
<#wow2><#mf2><#vigyor1>

Utálom azt a szart

koschwarz
2 segglövés elég a tanknak, igaz, és városban elég jól lehet kivitelezni, ha az elsõ lövés után nem gyullad be a tankos, és húz el a francba. mert sok idõ lehet egy háztömböt megkerülni, újratölteni.

de sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy karkandon nem szeretnek az emberek AT-ként visszajönni (nem annyira jó közelharcra), pedig soxor van az, hogy egy apc vagy egy tank szivatja az csapatot percekig.

én szoktam olyat csinálni, hogy visszajövök AT-ként, elvégzem a munkát, aztán egy elesett embertõl elveszem a kit-jét (ha amcsi vagyok, akkor is a MEC-assaultét keresem)

Kandurex
Ahogy magunk között mondjuk AT -sek:

Oldalról 3 -at, hátulról 2 -õt, elõrõl 4 -et ér a tank <#idiota>

Running
Akkor tök jó, hogy mindig elõrõl lõttem! 😊 Nekem általában 3 rekettye mire meghal a tank, az gáz, vagy kb mindig ennyi?

Kérdezd meg verzoo-t 😊 Naná, hogy a DAO! 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Ez így igaz, ugyanis a tanknak a frontpáncélzata erõs ezért kell lehetõleg oldalról vagy hátulról megküldeni......

Kandurex
Nem egésszen. Tapasztalat. Próbáld ki, ha seggbe lövöd a tankot már ki is ég 2 -tõl.

Crokin
Az a baj, hogy csak egyet, mert kettõre már nem elég a rocket😄

Repatarurgyán

Kandurex
Hallod!? Gyere az Fk2 -re 😊, megdumáljuk azt a tankozást <#vigyor1>

dronkZero
Az teljes egészében attól függ, hogy mit csinálsz a tankkal. Lehet Karkandon nulla halállal is tankozni...

Kandurex
Nem is beszélve a C4 és aknázási mulatságokról. Sztem pl. Karkandon jóval biztonságabb tankon kívül lenni.

Kandurex
Gerilla harc szerves része a tank. Egy táposabb AT -s játékos városi küzdelembe szarrá tép egy tankot, persze más a leányzó fekvése nyílt - szabad terepen... meg azé hangulatosabb is tõle a játék...

dronkZero
Pont ezen vagyok leakadva, hogy eldönthetnék már kedves DICE-ék, hogy infravörös vagy radarirányításúak a rakéták a játékban... Ha infravörös, akkor ok, hogy a hõcsapdára rákattan, vagy ha célt téveszt, akkor újat keres, de akkor az elején mi is az a lockolgatás? Ha meg radarirányítású, akkor meg nem illene sem a flare-re, sem másik gépre rákanyarodnia, a befogott célt kellene követnie, amíg van benne nafta, nem? Illetve chaff való ellene. Mert így, ahogyan most van, elég határnagy baromság szerintem...

koschwarz
az antitankos kaszt. lenne értelme, ha lennének apc-k, humveek, de tankok nem

koschwarz
mondjuk el tudnék képzelni egy olyan városi pályát, amiben csak apc-k meg dzsipek vannak, semmi tank vagy helikopter

Running
Mi az az At?

koschwarz
aha

Kandurex
Tényleg is, már írni akartam, fontosabb rövidítések pilótáknak:

AA levegõ-levegõ rakéta
AIM levegõ-levegõ rakéta
AGM levegõ-föld rakéta
AR aktív radar
AS levegõ-föld rakéta
GSH gázturbinás sugárhajtómû
INS inerciális keresõfej
IR infravörös keresõfej
SAR félaktív radar

Kandurex
Akkor meg mi értelme lenne az AT -nek? :/

Wow! Kell! De jó lenne, ha lehagyták volna róla a tankokat....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Running
Strike At Karkand 2 Custom map:

FORRÁSVÍZ!!!

Running
Asserossz!😊

ÁÁááá alberto-nak vissza kellett volna már vonnia a büntijeleit, mert lejárt az ideje, ennyi. De ezek fontosak, szóval irány szavazni!

koschwarz
milyen büntijeleit? lemaradtam valamirõl?

koschwarz
nem, jogész 😊

Running
SZAVAZZUK MEG azt, hogy Borg üljön le egy 1-sel, mivel nem vonta vissza alberto büntijeleit!! Aki szavazni akar, írja be: Szavazok, hogy üljön le, illetve ne kapjon 1-est!!

Ezek fontos dolgok, kérek mindenkit ne döntsön elhamarkodottan, Borg félévi jegye függhet tõle!!!

koschwarz
gondoltam, hogy nem véletlen, viszont bosszantó, mert ha ott is maradok megölnek, ha el akarok futni, megölnek, úgyhogy inkább a fedezékben várom a halált, mert akkor még van idõ egy rövid imára... 😊

Running
vagyis vizsgáló😊

Running
A FORRÁS A TOTALBF2 fórumáról származik...

Állítólag holnap vagy holnapután lesz patch...

koschwarz
maraggyunk annyiban hogy a Budapesten vagyok paragrafusnyûvõ-papírpocsékoló 😊

Running vazz' nagyon csúnya hangokat adsz ki, le kéne szokni a dohányzásról nem gondolod!? <#eplus2>

Egyébként ez mind szép és jó, de látnánk már végre......

Nem csak átlövés, hanem a splash damage dolgozik, 1m-es sugarú körben sérülsz a lövedéktõl. Én pl. ilyenkor megkeresem azt a pontot, ahol a hit indicator bejelez, és ott tartom, amíg a gyalogos bírja. (Ezért is lehet letiltani a jelzést)

Van más aki megteszi helyettem <#nyes>

joebacsi
- Added new soldier artwork in BFHQ
jessszzz!! 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
A FORRÁST is tessék odaírni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
Ja csak ez kevesebb infót tartalmaz, heh hehh ehhe heeee...én nyertem!