Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tölti már valaki ezt a szart?

1óra és itt a patch :p

alberto 15
aki a bf 1942 demó óta bfezik(csak nem neten) az õs bfes?

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Hysteria
kuss mán 😛P

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

alberto 15
látom apuci meg anyuci jó gépet vetta pici fiának, aki biztos annyira megérdemli 😊

Hysteria
aha havi 10 ezeré 😊

😊
4mbit es a neted?!

Hysteria
inkabb megvarom ameg vki felteszi majd mashova es akko szedem majd 4mbittel 😊

Hysteria
majd kesobb sztem 😊

máshonnan nem lehet leszedni a patchet?

neketek mien gyorsan jön a patch?! nekem, 7Kb/s el kcsiit tulvan terhelve a honlap gondolom 😛

Hysteria
😞 gyorsabban nemlehet sehonnan?

alberto 15
navégre, csak qrva lassan jön 😞

alberto 15
basszus, kirúgtak a magyar 3-as rankedrõl egy szar ember miatt.
Apc-vel megyek, és egy buzi sniper egyfolytában beugrált az apc-m elé, néha mögé, és rögtön punisholt. ez nemtom hányszor történt meg, aztán kirúgtak. de mikor engem tkzott le 1* akkor nyomta a sorry-t. persze megpunisholtam a köcsögöt, mert akkor már pár punisht rámnyomott

Higher
Fekete pont <#fogmosas><#fogmosas>

gergod
Nem vagyok mazda reklám <#hehe>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Ha megjön a pecs,felrakom,elindítom a játékot,beülök egy iglába,és két napig csak vadászgépeket fogok lõni <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Pharaoh
Persze, hisz a szerver megjegyzi a pontjaidat, hisz ha kilépsz és még abban a körben vissza, annyi ponttal folytatod, mint amennyi akkor volt, amikor kiléptél.

mondogasd,zumzumzumzum.<#hehe><#hehe><#hehe>

Running
Nem lehet.

Nagyon ügyes vagy

gergod
Hamár mindenki kezdi megismerni a játékot úgy 3 hónap elteltével én is feltenném a kérdésemet, mert még nem jöttem rá, hogy lehet-e ilyet bf2-ben csinálni. Más játékban, pl. DeltaForce lehet a sniper puskával zoomolni. Itt melyik gombbal lehet, ha lehet egyáltalán? <#idiota>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

alberto 15
ja, és tudtátok hogy ha nem fejezel be egy kört, akkor is megkapot a pontot?
ma reggel nem tudtam 1 kört sem lejátszani, emrt 1.5 órás volt egy kör, mert 64-es mapon voltunk 12-en, és kaptam 2 badget, és kb 120 pontot, és kiléptem mert nem tudtam befejezni, és most nézem hogy megadta õket.

Running
Azt nem említették, hogy a helit nem lehet a levegõben szerelni...és azt, hogy a fegyverek pontosságán és a különbözõ pozíciókban való szórásukat módosították e.

alberto 15
na, látom ma lesz 1.03-as patch 😊
naon örülök!!!

Running
Alapból hármat tudsz eldobni, és amíg azokat nem veszi fel vki, addig nem dobhatsz többet, csak kézben tarthatod. Ha pl egyet felvettel, akkor ismét el tudsz egyet dobni.

Töltõdik

koschwarz
ez jó kérdés. nem lehet a végtelenségig dobálni a csomagokat. van amikor 3-at, van amikor csak 1-et tudok eldobni, és akkor veszi elõ automatán a defibrit. de végülis mindig volt elsõsegélycsomag, ha visszaváltok rá. lehet hogy ez is töltõdik, mint a csvarkulcs?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

uHs Gerzson
Igéretes <#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

1 csomag = 1 C4/akna/tár. Ha teljesen kifogyott a squad-od specops-a érdemes ledobálni a csomagokat a földre, mert egybõl felveszi mindet. Kézben tartva a municiót tovább tart a feltöltés.

dronkZero
Azt áruljátok el, hogy a supportos csomagjai fullra teszik egybõl a C4-et is, aknát is? És a medic gyógycsomagjait(vagy az olyan, mint a csavarkulcs, és azt nem tölti)?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Én öltem is egy párat vele 😊

dronkZero
Tankon egyébként érdemes a lánctalpat lõni elõrõl és oldalról is. Hátulról persze a segge jobb, meg nagyobb is.

<#hehe><#hehe> DAO a Király <#worship><#worship><#worship>

Running
Max táncolok nekik egyet mint stifler a pite3-ban. .)

dronkZero
Igen? Nekem a második lövésnél nyilvánvalóvá vált. Akkor... öö.... gyors fejszámolás.... kb 2010 3. negyedévig.... <#mf1>

koschwarz
figyuzz, én az egyeslövésre is csak pár játékórája jöttem rá, úgyhogy újdonságok varázs rulez!!! 😄

koschwarz
hát attól függ, mit vállalsz be a bár törzsvendégeinek...

Running
És ott mennyi a sör?

koschwarz
vannak, hogyne, emléxel a karkandon arra a rózsaszín épületre ott a magas épülettõl balra? na az egy melegbár... 😄

koschwarz
csak viccel...

Running
Mennyit kell játszam, hogy rájöjjek még néhány dologra? Azt hogy az AT rakétáját lehet irányítani kb 150. óráján döbbentem rá.

koschwarz
én legkevsebbet az engeneer-rel meg a sniperrel vagyok, az én játékstílusomnak ezek használhatatlanok. spec ops-szal is csak akkor vagyok, amikor repülök, de csak azért mert gyorsan fut, és odaér a géphez hamar (LOL)

Running
A Bf2-ben vannak melegbárok?

Hatt
LoL😊szerintem játsz még 1 kicsit a játékkal és rájössz 1-2 apróságra amit lehet hogy elsõre elutasítasz...

Elastic An-usZ Boys

Running
Ekkor mi történik, rákacsintok?

dronkZero
Nagyon egyszerû: odamész az ellenséghez, ránézel, bal klikk. <#vigyor1>

Running
Pénteken megint jöttök a klánoddal?

koschwarz
ugyanúgy, mint amikor bajtársat élesztesz

ahogy késelni is szoktál: mögé lopakodsz, aztán amikor megjelenik a kis sárga kereszt, lenyomod a gombot, és jöhet a muhahahahaha