Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
159194: viszont kívánom neked is
<#hehe>#hehe>
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
pedal to the metal...
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
pedal to the metal...
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
szal vmi ilyesmi... olvasni jó! égjünk együtt!
Jelen!
<#vigyor2>#vigyor2>
pedal to the metal...
pedal to the metal...
Nem is tudtam, hogy ilyen kultúr remekmûveket is ismersz<#worship>#worship>
pedal to the metal...
Amúgy én már csak nevetni járok ide, mert amit Ti (nem személy szerint Te) itt folytattok, hát ez már hogy is mondjam finoman kicsit sok(szerintem). Inkább mennétek sörözni (sörözni, csajozni (nem virtuálisan)stb.
na szóval ami törlõdött röviden😊
Addig amíg én és fuji,keni,shrank stb írogat ide addig ez a topik egy fos !
Ezért szeretném kérni azokat a topik olvasókat ,hogy néha röfögjenek be ide és terelõdjön a téma egy teljesen új mederbe thenks <#vigyor2>#vigyor2>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
pedal to the metal...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ne írj annyit például ez az ügy rég lezárult volna ha azt mondod: Csótik menjetek a kurva anyátokba max viszonozzuk és ennyi ,nagyon hamar unalmassá válik és nem kell itt mindenkinek olvasgatnia az értelmetlen eszmefuttatásainkat
<#lookaround>#lookaround>
pedal to the metal...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
2.Amennyit én anyázok és faszozok az bõven elhanyagolható ahhoz képest amennyit ti anyáztok és faszoztok.Az, hogy most az utóbbi oldalon 3-4szer ezt csináltam még szerintem ebben a topikban a semmi kategória.Ekkor sem csak úgy magában személyeskedésként használtam mint a többség.
4.Nem tudom minek csinálsz úgy, mintha te, vagy akiknek mondtam, nem használták volna a faszláma-anyád kifejezéseket ebben a fórumban.
5.A 7tht én nem említettem meg már ezer éve, egyedül te hoztad fel most.
6.Ahogy belinkelted a videot az is puszta jóindulat volt és kedvesség...Sokat lehetne tõled tanulni ezen a téren...
7.Te nem mondod ki nyíltan a dolgokat csak utalgatsz.Ha meg nincs szándékodban utalgatni dolgokra, akkor figyelj oda arra amit írsz, vagy mások félre fogják értelmezni.
8.Az meg már kicsit unalmas, hogy azért basztattok valakit, mert KK és ez a menõ.Ha nem basztatnátok ok nélkül embereket és küldenétek el innen azt aki kérdez, már nem is lennétek emberek...
9.sjstnsfolfotrlznstsfzlo...csak hogy legyen egy pont amibe beleköthettek és szerinttetek nincs értelme...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
2. Mindig azt a megoldást keresem ahol mind a 2 fél hibáira rámutatok és azok kijavítására adok tanácsokat. Szándékosan többszörösen kiemelem hogy nem csak keny a hibás .
3. A fragmovie , hát arra mit mondjak direkt benne volt hogy csak poénból kenynek készült , õ is egy jót röhögött rajta, ennyi.
4. #159151 HSZ re . Ide csak bemásolnám mackósajt írását hátha másodszorra felfogod mit írt . "Fuji! Az nem zavar, hogy az utóbbi 1 oldalon szinte csak tõled, meg Kennyitõl lehet olvasni "fasz", "anyád", "láma" szavakat?"
5. Miért hiszed azt hogy aki 7 th s az máris anyázik és szánalmás és ki nem állhatja keny t ? Nekem addig semmi bajom nem volt vele amíg õ nem anyázott, bár komolyobb gondom vele most sincs , mivel rám nézve semmi rosszat nem ír. Másik ami régen volt és most nem fogom vissza keresni, valamelyikõtök (talán te is , nemtom) még meg is gyanúsított azzal hogy keny meg gameover oldalán állok . Pedig akkor is azt magyaráztam hogy nekik is meg nekünk is vissza kéne venni.
6. Bár úgy érzem hogy ezt hiába írtam le mert 1 oldal múlva már én is megint benne leszek a szánalmas címszavadban ...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417