Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
profiles/0001,0002 stb ugyanezt video con töröl.
Utánna a játék indul default modba 640X480 utánna elvileg felismeri a monitor és tv felbontásokat és képarányokat.Én is szoptam mire felraktam a 82-es fullhd tv-re.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Köszönöm ha valakinek van ötlete!!
Elõre is kösz!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Azt szeretném kérdezni, hogy, ha 1.5-ig akarom patchelni, akkor elõtte nem is kell feltenni az 1.41-et?

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Igazábal hamachival elboldogulok csak de ez a szerver készités nem az eröségem.
Elöre is köszi
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Egyébként sztem IP alapján lehet, hogy tudnak rád csatlakozni, ki kell próbálni.
Olyan kérdésem lenne hogy megvettem barátaimmal a Battlefield 2 collection- kiadást és hogy megoldhato e az hogy 3-4 játszunk neten keresztül botok ellen akár? Szval tudunk e magunknak csinálni valahogy olyan szervert amit csak mi látunk? És ha igen akkor leirná valaki hogy ez hogy valositható meg.
Válaszokat elöre is köszönöm.
Üdv: Strayerke
usi sincs, pedig mind a 2 nagyon ígéretes volt!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
felmerültek problémáim
az alapjáték telepítését követõen az 1.41-es patch nem telepíthetõ, mert nem találja a gém installált mappáját, kilép. igaz, nem is az alapban felajánlott c:\documents..... hanem a c:\games mappába raktam.
erre van vmi megoldás, vagy uninstall után az express install által ajánlott mappába telepítsem.
továbbá :
érdemes e telepíteni a dcon, project reality, point of existence modokat, magyar szervereken melyiken van élet.
válaszokat elõre is köszönöm
Nem egy idegbeteg játék. 1 kör simán eltart 2 óráig is.
Egyedüli rambózás kizárva...
Kicsit bonyolult, ezért a faq-t nyálazd át, mielõtt nekivágsz.
In space no one can hear you scream.