Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdésem, hogy játszhatok-e úgy multit BF2-vel hogy egyszerre 2 gépen van fent vagy az egyikrõl le kell törölnöm (természetesen nem egy idõben játszanék vele)?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Meg az új cod az még drága nekem.
Nem is rossz az aix az jó ránéztem. :)
<#eljen>#eljen>大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
[IRAM] leader
a legnagyobb aixbuzi nálunk sg-n eugebasz õ sokat tud segíteni benne pm-ben is
a másikPoE-ban Londar tud okosságokat írni õ nem tud játszani de viszont egy f*sz

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
¥ xfire: kistekila
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Megvettem a Bf 2-õt pár napja és a kiegészítõk is rajta vanank, de azokat nem akarta feltelepíteni. És nem tudom mit csináljak. 1.50 javítást leszedtem most nemrég. És ezt írja ki a telepítés után:
Battlefield 2 has been patched since Battlefield 2: armored fury was relased. Please run te full Battlefield 2 patch 1.5 again to ensure Battlefield 2 Armored fury is properly updated.
Mit csináljak ilyenkor, mikor ugyanazt írta ki mikor elõzõ javítás került fel rá amit a játék rakott magától fel.
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Hol szokott õ felbukkani?
De ha már mondom, hogy legenda, akkor gondolom a legtöbb szerveren bannolva van <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#banplz>#banplz>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Egyébként szokott valaki lenni a "Bumbula" nevû szerveren?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
In space no one can hear you scream.
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
In space no one can hear you scream.
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul