Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
megnez!irbele!vagynem😊
remelem,nem kapok erte tul sok minusz pontot😊
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
HA! Viszont kibasz lámákkal ,punishkirályokkal hoz össze a sors, tény, hogy akkor az érmeket hajtom, mert abban a helyzetben ez okoz szórakozást...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
Na ezzel részemrõl le is zártam.
Nos, nagyon egyszerû. Elõször is, amikor bejövök a forumra akkor eléggé gáz dolog, hogy ilyen hülyeségeket kell olvasnom, hogy mekkora láma az egyik mert Lbandinak persze mennyire király a statja, K/D ratioja. E mellett még azt is el kell viselni, hogy mindenkinek beszólogat.
Erre van két megoldás, vagy nem forumozok (ugye ésszerû), vagy le kell szoktatni az ilyen embereket, hogy a gép mögül elrontják más kedvét IQ hiányos beszólásokkal.
Ha nem a nevezetes személy haverja vagy, vagy talán egy másik klónja, akkor kérlek, hogy ne a Verzoo becsmérlésével kezd. Ilyenkor annyira, de annyira szeretném, ha személyesen lehetne megbeszélni a dolgokat, mert kiv lennék a testmimikára. Na ennyi, megyek vissza fõsulira.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ez már régebb óta szúrja a szemem, a mai hozzászólást már lereagáltam.
Személyesen neked csak annyit,hogy ha ebbe a vitába bele akarsz szólni akkor vedd a fáratságot és olvass vissza egy hónapot.
Fáradozásodat elõre is köszönöm.
Verzoo
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Csak szólok, hogy már le is maradtál róla. Igaz, grafikában elmarad a bf2-tõl, de amikor kijött, még nem volt rossz. 😊
És meg tudták oldani, hogy nem akadt el a tank a jelzõtáblákban. Sõt, külön volt sofõr, meg lövegkezelõ benne. És ha a lándtalpadat kilõtték, nem mentél sehová. De attól még lõni tudtál. És fordítva, ha az ágyúcsõ sérült meg, attól még mehettél tovább. És ott is be lehetett osztani egy ember alá többet. stb, stb...
Csak azt sajnálom, hogy mire lett netem, már senki nem játszik vele, köv. rész meg ki tudja mikor lesz.. 😞
Minden jog fenntartva!
idõvel mindkét oldalon megjelent némi személyeskedés is persze és bekapcsolódtak mások is mindez csak egy sértõdésbõl indult😄DD loller
Elastic An-usZ Boys
Én azon a nézeten vagyok,hogy mindenki söprögessen a saját portáján és csak az után kötekedjen másokkal.
Sem én sem az itt fórumozó többi ember nem tehet arról,hogy a te beteges agymûködésed és a kritikán aluli kinézeted rákényszerít,hogy arra maszturbálj és az okozzon neked kielégülést,hogy az itt jelenlévõ embereket kritizáld vagy velük kötekedj.
Szerintem neked ahhoz semmi közöd nincs ha valakinek az okoz örömet ha sok pontja van vagy sok érme stb stb.
Adok neked egy jótanácsot😛róbálj mindenekelõtt lefogyni,mert amit láttunk belõled a fényképen az csak a fejed volt mert a többi nem fért rá,kicsit törekedj a viselkedése javítására mert így is mindenki utál hátha még ezt folytatod lehet még el is verik azt a hájas segged.
Elöljáróban csak ennyi.
Tisztelettel
Verzoo
84.21.4.42:16567
Irány a harcmezõ <#vigyor>#vigyor><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
2. 215 órát játszottam csak rankedon, a demóval, meg tört szervert is beleveszem, akkor 300 óra felett vagyok, szóval teljesen kezdõ vagyok, amiket magyarázol nem is értem, csak megyek a helivel és foglalom a zászlókat, meg farmolom a pontokat mint állat. <#taps>#taps>
3. Sajnos helibe csak 66 órát ültem, ebbõl az elsõ 20 csak az volt, amikor tanultam a szakmát...szóval 1/5 idõt töltöttem el pilótaként maximum, így máshoz nem is értek...) <#taps>#taps>
4. Tudom hogy nem a személyem ellen irányult, csak nekem címezted.
5. Még mindig úgy foglalok zászlót, hogy berohanok és rácsavarodok a zászlóra, hátha nem vesznek észre az épp ott szalonnát sütögetõ ellenfél.
6. Ne aggassál rám címkéket, nem szerencsés senkit kategorizálni anélkül, hogy tisztába lennénk értékeivel, teljesítményével.
7. Lehet hogy nem hiszed el, de anno én c64-el toltam a wizards of wart meg a commandot...és mikor pc-n kijött a wolf3d számtalanszor végigjátszottam és szintén vártuk mit lehet még kihozni ezekbõl a gamékból.
8. Senki nem mondta hogy ne szólj a témához, csak a vagdalkozással semmire nem mész.
Várom tisztelettel hozzászólásod.
"Te akkkor valószinûleg nem vágod, hogy már az mekkora durvaság technikailag, hogy ez létezik. 20 éve még elképzelhetetlen volt. Én Wolf3D, Gunship, Sherman, stb. óta (kb 15 éve) vártam egy ilyen játékot, amiben gyalogságtól repülõig minden van, és harcol egymással. Pláne mindez multiban. Én már annak örülök, hogy azt a pár dolgot szét lehet zúzni, attól még legalább 5 évre vagyunk, hogy _mindent_ le lehessen valósághûen rombolni. Szóval nem, ez nem ugyanaz a kategória, mint a heli fegyverének sebzése, vagy páncéljának erõssége." <#eljen>#eljen>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ez nem a személyed ellen irányul, ez csak válasz a te hozzászólásaidra. Ha írkálnál hülyeségeket, akkor nem basztatnálak.... 😊
"Tudod az a baj, hogy annyira értelmetlen amit írtál, hogy alig van kedvem elmagyarázni néhány dolgot."
Kérlek, magyarázd el, hogy miért volt jó globálban a Battlfield 2, mint játék, és annak egyensúlya szempontjából egy nehezen kiiktatható szuperfegyver, _csak_az_amcsiknak_. Én nem sajnálom koptatni az ujjaimat a nemes célért, te se tedd! 😛 😊
"Gondolom te úgy foglalsz zászlót, hogy körbe járod 100m-es körzetben a zászlót maradt e ott valaki."
Hát, én is úgy megyek be egy zászlóhoz, hogy elõtte jóóól körülnézek, és ha nincs senki, akkor lehet foglalni. És akkor már elég csak a spawnhelyeket figyelni, amíg fehér nem lesz a zászló. Utána meg már csak a legközelebbi zászló felõl jöhetnek, ha kellõen körültekintõ volt az ember.
De ez egy -döntõen- szállítoheli-pilótának biztosan új. :]
"Gratula."
Köszi.
"Ez egy játék, ha nem tûnt volna fel és nem a valóság."
Igen, de ha vibrátorral szeretnék varacskos disznókra lövöldözni jetpackkel a hátamon, akkor Tribesoznék. A BF2 valós szitut dolgoz fel, nem sci-fi kategória.
"Ennyi erõvel azt is mondhattad volna, hogy a valóságban egy tankkal át lehet menni egy fakerítésen a BF2-ben meg nem..."
Te akkkor valószinûleg nem vágod, hogy már az mekkora durvaság technikailag, hogy ez létezik. 20 éve még elképzelhetetlen volt. Én Wolf3D, Gunship, Sherman, stb. óta (kb 15 éve) vártam egy ilyen játékot, amiben gyalogságtól repülõig minden van, és harcol egymással. Pláne mindez multiban. Én már annak örülök, hogy azt a pár dolgot szét lehet zúzni, attól még legalább 5 évre vagyunk, hogy _mindent_ le lehessen valósághûen rombolni. Szóval nem, ez nem ugyanaz a kategória, mint a heli fegyverének sebzése, vagy páncéljának erõssége.
Nagyon erõsen beszûkült szemszögbõl (t.i.:BH pilóta) szemléled a dolgokat, és nagyon osztod az észt, nem tudom szó nélkül hagyni, bocs. Remélem sikerül kinevelnünk a csõlátásból... 😛 :]
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az érmek megszerzésénel néha olyan dolgokat is csinál az ember, amit anélkül lehet, hogy ki sem próbálja, viszont kipróbálás után bejön. (én így voltam a c4 helivel) Vagy nem jön be, mint a supporttal, ill sniperrel való játék, meg a repülõzés.
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
"hosszabb távú cél = csapattal együttmûködve elérni a gyõzelmet": ez rövidtávú cél, valószínûleg soha többet nem játszol ugyanezzel a csapattal.
de mindegy, neked is jogod van kifejteni a véleményedet természetesen. csak a stílusra vigyázzunk <#dumcsi>#dumcsi>
peace!<#law>#law> (már bánom, hogy szóvá tettem <#lama>#lama><#miaz>#miaz> )
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Gyere inkább vissza MMO-ni 😉
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Award for Rearward Surreptitious Stabbing (ARSE)
1 or more instances of taking great pleasure from sly and sneaky knife assasinations from the rear
(Dedicated to BIG-Dewey)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Kamakaze Award
1 or more instances of taking great pleasure from sly and sneaky knife assasinations from the rear
(This one is by popular demand - which means that there are either a lot of cazy players out there or a lot of bad ones! LOL)