Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Battlefield 2
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Need for Speed: Most Wanted
4. Jaccunk mi is szoláncot
5. Humoros és aranyos képek
6. FIFA 06
7. Football Manager 2006
8. Counter-Strike:Source
9. Football Manager 2005
10. Call of Duty 2
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Fraszt! A nagykepu hulyegyerek cimszonal Bandi kartacs kepe van a lexikonokban, de most nem errol van szo. Egyebkent igazatok van, tema reszemrol is lezarva.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Részemrõl mindig is egy útra használtam a szállítóheliket(fajtától függetlenül), és örültem, ha kibírta addig. Sosem próbáltam meg harcolni vele, szerintem nem arra való.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Egyébként pont azért, mert felkaptad a vizet, tûnt úgy, mintha fõleg BHban szöcskézve zsebelnéd a ponthegyeket.... 😛
Na, visszatérve, miért is baj, hogy legyengítették azt a madarat?
Ha az életkorod nem nyert az nem akkora gond, mindössze a szinvonalat próbáltam vázolni. Ha idõsebb vagy a megjelõlt életkornál az csak a te bajod, agyilag nem fejlõdsz...😊
Elastic An-usZ Boys
A smile meg lemarad néha.
En is siratom kicsit, mert bar repulni csak utaskent szoktam, de kedvelem. Meg aztan tenyleg nem biztos, hogy egy elb..tt dolgot a masik oldalra elb..ssal lehet legjobban javitani. Persze majd idovel kiderul. Ha tovabbra is hasznalni fogjak a nepek, akkor van letjogosultsaga. Ha csak a kifuton fog acsorogni, akkor benne hagyni is folosleges volt.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az titok.
Azt hiszem már írtam egyszer,hogy befejeztem de úgy látszik ez nem jön össze.
Megmondom õszintén tényleg nem ezért járok ide hogy veszekedjek meg veszekedést olvassak de ez a gyerek amikor megjelenik itt mindíg valami gáz van.
Lehet,hogy én vagyok a hülye és neki van igaza,ha igen akkor mindenkitõl elnézést kérek... <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Az titok.
IAR:egy koron belul legalabb 5x seggfej legyel!
vagy 100h global seggfejkaszt
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(Ja, kösz a számozást, egyszerûbb lesz válaszolni)
1. Ja, bocs.
2. - 3. Nemigen értem, hogy hogyan jön ez ide. A BH változásáról írtad, hogy szerinted szar. Én írtam, hogy jó lesz ez így, közelebb van a reálishoz és kiegyensúlyozottabb. Szóval... elismerésem, minimum kétszer annyi idõd van játszani, mint nekem.
4. Ja, mert te írtad...
5. Szmájlit nem látok a végén, ezt komolyan gondolod? 😛
6. Sirattad itt a BH-t, nyilván akkor sokat bánsz vele. -> Inkább vagy pilóta, mint én, pl.
7. Én elhiszem, ha leírod, de akkor meg miért beszélsz hülyeségeket?
8. Kösz, hogy megengeded, de errõl eddig asszem nem volt szó.
pont nekem való úgyis már alig találok megagyalható emebert mert mind inkább csak fut 😞
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
Az én statom ne elemezd ki mert kb akkora lehet mint Erdõsnek😊
Sajna nem játszottam 15000 órát.
Elastic An-usZ Boys
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
csak a xar forum nem engedi eztet:
L--Bandi
egyébként písz embörök
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Elastic An-usZ Boys
amuyg én ide verzoonak többet nem irok majd a saját nevemmel ellátott fincsi topikomba 😄
Eddig volt egy olyan naiv elkepzelesem, hogy ez egy forum, nem a netre veletlenul kikerult maganlevelezesed, igy aztan nyugodtan beleugathat a Tigris koma. Meg meg igaza is van. Attol hogy Lbandi kartacsnak annyi esze van, mint egy jo kepessegu szocskenek, meg nem kell indulni a seggfejsegi versenyben, es kulonosen nem erdem a dobogon vegezni.
de szerintem más kérdés hogy kinek van igaza megint más hogy milyen érvekkel próbáljuk meggyõzni a saját magunk igazáról õt vagy a többieket😊))
én csak erre vonatkozóan írtam, hogy kinek van igaza más dimenzió😊ha úgy tetszik szvsz
és elõrte leszögezem nekem nincs bajom senkivel, néha lollerborgerrel, de egyébként minden ok😄
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Valszeg jó játékos vagy mert jónak tûnnek az értékeid. Gratula hozzá.