Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Ja, tök jó volt egy másik flémen keresztbeflémelni.... 😛 😊)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Legnépszerûbb témák

1. Battlefield 2
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Need for Speed: Most Wanted
4. Jaccunk mi is szoláncot
5. Humoros és aranyos képek
6. FIFA 06
7. Football Manager 2006
8. Counter-Strike:Source
9. Football Manager 2005
10. Call of Duty 2

Én mentem vele BH-ra vadászgatni 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

...... szánalom! és nem Bandi, akkor szerintem tudni fogod hogy ki😊

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

<#hehe><#hehe><#hehe>

Horn Gyula monnnyon le!

PÍSZ<#love12><#love12><#love12>

Igazad van, nem érdemes idiótákkal vitatkozni, mert lehúznak a maguk szintjére, és ott legyõznek a rutinjukkal.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

"Lehet,hogy én vagyok a hülye és neki van igaza,ha igen akkor mindenkitõl elnézést kérek..."

Fraszt! A nagykepu hulyegyerek cimszonal Bandi kartacs kepe van a lexikonokban, de most nem errol van szo. Egyebkent igazatok van, tema reszemrol is lezarva.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

meg ott le is lõhetitek egymást verekedni se kell<#awink>
dronkZero
Hát, eddig a MEC és kínai heli pihengetett mindig a helipadon, pont a BH túltápoltsága miatt. Most a BH is a helyére került.
Részemrõl mindig is egy útra használtam a szállítóheliket(fajtától függetlenül), és örültem, ha kibírta addig. Sosem próbáltam meg harcolni vele, szerintem nem arra való.

Bandi Bandi 😄😄 szeretem amikor ilyen vagy😊!

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

rankedet!!!
valaki név szerint mondjon egy ea s szervert azt már megyek is
nah keresünk valami szervert???
dronkZero
Jahajjj. Értem, a "láma szárnyas fregvadászok" általánosításomat vetted magadra. Na, az a te bajod igazából. Tudod, akinek nem inge...

Egyébként pont azért, mert felkaptad a vizet, tûnt úgy, mintha fõleg BHban szöcskézve zsebelnéd a ponthegyeket.... 😛

Na, visszatérve, miért is baj, hogy legyengítették azt a madarat?

Hatt
Pajtás? Hól vagy te a pajtástól?
Ha az életkorod nem nyert az nem akkora gond, mindössze a szinvonalat próbáltam vázolni. Ha idõsebb vagy a megjelõlt életkornál az csak a te bajod, agyilag nem fejlõdsz...😊

Elastic An-usZ Boys

Running
Lezárhatjuk a dolgot. Utoljára: Nem a bh-t siratom, hanem a megoldást nem találtam precíznek amivel kiiktatták és írtam flatline-nak egy elemzést szerintem hogyan kellett volna.
A smile meg lemarad néha.

<#hehe><#hehe>

"6. Sirattad itt a BH-t, nyilván akkor sokat bánsz vele. -> Inkább vagy pilóta, mint én, pl."

En is siratom kicsit, mert bar repulni csak utaskent szoktam, de kedvelem. Meg aztan tenyleg nem biztos, hogy egy elb..tt dolgot a masik oldalra elb..ssal lehet legjobban javitani. Persze majd idovel kiderul. Ha tovabbra is hasznalni fogjak a nepek, akkor van letjogosultsaga. Ha csak a kifuton fog acsorogni, akkor benne hagyni is folosleges volt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

inkább dumáljunk össze valami külföldi szervert ahol tudunk együtt warozni .pl valami ea szervert.
Higher
Tudod ez a bandi ez tipikusan abból a fajtából való aki egy (új)gazdag családba született, ahol kinyitja az abáltszalonnától bûzlõ száját és egy szóra megkap mindent. Szülõk szállítják az isibe minden nap mert a tömegközlekedési eszközök ajtaján nem fér be illetve megterhelõ még 50 méter gyaloglás is. Ehhez társul még az emberinek csak halványan nevezhetõ kinézete, a 60as zsírkarjával, zsírmájával, egyéb hendikeppjeivel. Ezt próbálja ellensúlyozni a nagyzolós szövegével valamint ilyen-olyan kdr és egyéb statokkal.

dronkZero
Az OFPre gondolsz? Igen, az király, csak multiban volt egy kalap kaki még 1.2, 1.3 környékén. Nem volt türelmem kivárni. Most, 1.9x magasságában nem tudom, hogy milyen. Single az jó, csak ugye egy AI ellenség sosem lesz olyan, mint egy ember. Összességében nekem a BF42 már jobb élményt adott mint OFP.

Running
Ne kötözköggy én ezt láttam ki belõle, ok?<#vigyor2>

Jó game!!

Az titok.

lbandi velem kötekedett és nem veled sem Tigris komával.Ezért vettem magamnak a bátorságot és megkértem szépen,hogy ha már beleszól olvasson vissza.
Azt hiszem már írtam egyszer,hogy befejeztem de úgy látszik ez nem jön össze.
Megmondom õszintén tényleg nem ezért járok ide hogy veszekedjek meg veszekedést olvassak de ez a gyerek amikor megjelenik itt mindíg valami gáz van.
Lehet,hogy én vagyok a hülye és neki van igaza,ha igen akkor mindenkitõl elnézést kérek... <#worship><#worship><#worship>

erdos
Erdõsnek szép nagy de hogy jön ez ide? <#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

<#nyes><#gun><#violent><#boxer><#hamm><#eljen>

Az titok.

leveskocka
korvonalazodott az uj Seggfejsegi erdemerem!

IAR:egy koron belul legalabb 5x seggfej legyel!
vagy 100h global seggfejkaszt
Kandurex
Elhiszem, hogy futnak tõled az 4. 5. ált. oszt. tanulók <#eljen>. Penge vagy! Megérinthetlek?!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dronkZero
Csak azért, mert várod.... 😛
(Ja, kösz a számozást, egyszerûbb lesz válaszolni)

1. Ja, bocs.
2. - 3. Nemigen értem, hogy hogyan jön ez ide. A BH változásáról írtad, hogy szerinted szar. Én írtam, hogy jó lesz ez így, közelebb van a reálishoz és kiegyensúlyozottabb. Szóval... elismerésem, minimum kétszer annyi idõd van játszani, mint nekem.
4. Ja, mert te írtad...
5. Szmájlit nem látok a végén, ezt komolyan gondolod? 😛
6. Sirattad itt a BH-t, nyilván akkor sokat bánsz vele. -> Inkább vagy pilóta, mint én, pl.
7. Én elhiszem, ha leírod, de akkor meg miért beszélsz hülyeségeket?
8. Kösz, hogy megengeded, de errõl eddig asszem nem volt szó.

na az kúltúrált lan lehet 😄
pont nekem való úgyis már alig találok megagyalható emebert mert mind inkább csak fut 😞

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Hatt
Ebbõl csak az jön le hogy faszláma vagy😊
Az én statom ne elemezd ki mert kb akkora lehet mint Erdõsnek😊
Sajna nem játszottam 15000 órát.

Elastic An-usZ Boys

Kéne csinálni egy jó kis lan partit mi ott még verekedni is szoktunk.Hisz minek veszekedni ha verekedni is lehet.Hozzuk már össze valahogy aztán ha kinyir valaki valakit jól epicsázzuk.<#law>
nem nyert kis vietnámos pajtás 😄

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

nem 😄
csak a xar forum nem engedi eztet:
L--Bandi

Túlzott bizalom. Rossz jellemvonás! 😊

Pink Tiger
a lényeg pont az hogy nem akarok beleszólni😊 hanem csak megjegyeztem valamit ami feltûnt nekem😊) és ezt most is tartom

egyébként písz embörök

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Hatt
lol, nagy ember nagyot esik😊 Én nem tudom hány éves vagy de ilyen dumával kb 12 éves koromban találkoztam utoljára...

Elastic An-usZ Boys

én irtam reggel valamit célzás nélkül erre ö beugatott majd vszaszóltam erre ö megijnt és én arra válaszoltam ö meg irt 3 sértegetö postot közben mire én irtam na akkor most neked sema szomszédod a hülye....
amuyg én ide verzoonak többet nem irok majd a saját nevemmel ellátott fincsi topikomba 😄

Tök jó! kiad az ea egy patchet aztán mindenki elkezdi egymást utálni.Mi lessz itt ha kijön a special targonca force.Én bisztossan megveszem ezt nem lehet majd kihagyni<#email>
Lbandi, mi is a userneved? Nem >LBandi< ?

<#eljen><#eljen>

"Nem hozzád szóltam tigris.A személyeskedést pedig"lbandi"barátunk kezdte.Vedd a fáratságot és olvass vissza mielõtt beleszólsz egy olyan dologba amihez amúgy sincs semmi közöd."

Eddig volt egy olyan naiv elkepzelesem, hogy ez egy forum, nem a netre veletlenul kikerult maganlevelezesed, igy aztan nyugodtan beleugathat a Tigris koma. Meg meg igaza is van. Attol hogy Lbandi kartacsnak annyi esze van, mint egy jo kepessegu szocskenek, meg nem kell indulni a seggfejsegi versenyben, es kulonosen nem erdem a dobogon vegezni.

Pink Tiger
50%ban ismerem lbandi itteni történetét😊

de szerintem más kérdés hogy kinek van igaza megint más hogy milyen érvekkel próbáljuk meggyõzni a saját magunk igazáról õt vagy a többieket😊))

én csak erre vonatkozóan írtam, hogy kinek van igaza más dimenzió😊ha úgy tetszik szvsz

és elõrte leszögezem nekem nincs bajom senkivel, néha lollerborgerrel, de egyébként minden ok😄

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Bandika látod itt ütközik ki az értelem hiánya, Verzoonál megvan az az intelligencia amivel felmérte, hogy nincs értelme tovább ragozni a dolgot, de nálad láthatóan hiányzik, ezzel pedig csak magad alatt ásod a gödröt ráadásul a faxom sem kiváncsi a szövegedre ez a fórum nem erról szól, szóval itt lehet neked is abbahagyni...

Running
Akkor kezdem én így látatlanban:
Valszeg jó játékos vagy mert jónak tûnnek az értékeid. Gratula hozzá.

leveskocka
<#eplus2>
Running
Hát legyen övék az elsõbbség.

Okés, az enyémet még úgysem elemezte senki 😊))