Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

McKenny
hátha hasznos vkinek az infó:
arty küldés után 15s még leesik az elsõ bomba,meg 1 perc a ujratöltés
szval 15+45=1<#circling>

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

McKenny
kocsi

és ha ráülnék??<#eplus2>

[IRAM] leader

warok alap beállításokkal mennek szal 30

eugebasz 😄 nem mindegy hogy hol méred .. rotorszárny végponton esetleg beljebb 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Metalmilitiakid
most kicsit vagy kocsit ? vagy kicsikocsit 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fú ba+,azt nem akarod tudni milyen sebességgel forog a rotor...

[IRAM] leader

McKenny
megnéztem korda szerón ott 30 remélem annyi lesz máshol is,
noob te mit gondolsz?
Esetleg tudja vki amikor egy kicsit dob a kommander milyen max. magasságba ütheti le holnap a helimet?

Ne bolondozz...nagyon szívesen,látod milyen segítõkészek itt a népek<#eljen><#eplus2>

[IRAM] leader

setuh
kosz a semmit<#levele>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Az alapbeállítás 30 mp és 2 perc között van,és igyaz,szerverenként más-más lehet.

[IRAM] leader

bakvarnyu
A szlovák Antik, és a német : Rulez , IBC szerverek.

havercsotány
azt hiszem ez szerver beállítástól függ.

McKenny
igla,tow mennyi idõ alatt "képzõdik" újra?

havercsotány

te ne kevergess minket ,ase tom milyen házról beszélsz <#nemtudom>

buzi

A miénk ma este úgy 10 körül eltürt...fel tudom ajánlani....most úgy sem játszik rajta senki.<#eplus2>

[IRAM] leader

Metalmilitiakid
hát nem fogok neked tört szervert adni mivel nincsen egy se a tulajdonomban , az ip jét esetleg megadhatnám de azt se fogom mert nem warez topik , xfire hát az esélyesebb

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Quki
tört szervereket tud vki adni? vagy esetleg xfire ban láthatók?

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Metalmilitiakid
szerkeszt : tudom hogy sért hogy olyan okosnak titulállak mint amilyen én vagyok 😄

Metalmilitiakid
ez az 5 pontból csak 1 re válasz hol a többi ??

Zerénd
Töröld ki vele a segged, te kotonszökevény! 😛 😄DDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

jappy
Jaja. Jó, hogy van egy érettségim:-) Te csira:ÐÐ

jobb ma egy sör mint holnap kettő

setuh
vki???

HTS s3rg1nh00
én ilyet rögtönzésbõl is elõadok bármi rossz történik velem.
mortálmilka tanúsítja,pedig akkor csak a tolltartóm esett le,de mindenesetre fél perc azé megvót bármiféle ismétlés nélkül.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Zerénd
De több órán keresztül fogalmaztad nem? 😄DD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Nyehehe

jappy
annyira jó nem?:-)

Fujiryu
Tudtam én, hogy a bõrszínem a baj 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Zerénd
Te fos!

Fujiryu
Kabbe 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Ehh.Eddig ez a legnagyobb sértésed...

Egyébként már megint nem érted mirõl beszélek és összekevered amit két különbözõ témában írtam, de nem baj segítek.Titeket egyedül a Kenny házának a belinkelésénél kevertelek bele, illetve nem is belekeverés mert ti csináltátok.A faszlámás téma az minden bizonyíték nélkül itt csíterezõs dologra vonatkozik.Az, hogy vannak bizonyos emberek akik ennek a két halmaznak a metszetében találhatóak, pusztán a véletlen mûve és nem azt jelenti, hogy a két halmaz ugyanaz...Szvsz nagyon jó vitapartn er vagy, mert könnyû olyan emberrel vitázni, aki nem képes értelmezni amit mondtam.Ezért próbáltam meg egyszerûbb stílusban fogalmazni, de akkor meg túl sokat anyáztam.Nehéz megfelelõ flémet csinálni az itteni közönségnek <#vigyor5>

McKenny
de ugye nem aixben?

setuh
mondtok nekem par no air mapos szervert,keresobe nem talalok v h kereshetnek ra?

Te nOOb,az IRAM-osok szerintem szivesen játszanak veletek gyak.wart...csak szólj,ha kellünk.<#phone>

[IRAM] leader

Zerénd
Na jó. 😄DDD

Metalmilitiakid
haggyál már olyan ritkán találkozom hozzám hasonló vitapartnerral hagy szórakozzak már 😄

Zerénd
Te cicus! Nem unjátok még?

Metalmilitiakid
Na akkor mégegyszer.
1."Még a Boxer-csótányok-szerzsínyó-metalmilitia kombótól is." Na ebben benne vagyok szóval nekem is címezted érzésem szerint,meg igazából a 7th hmm kb több mint a fele , ezért használtam a 7th kifejezést.
2.Nem a te anyázásodról van szó , hanem a kenyérõl (lol kenyérrõl 😄) de te ezt 2 oldal alatt nem vetted észre amint látom.
3.Nem utalgatok semmit! Kerek perec megmondtam hogy mind a 2 félnek vissza kellene vennie a képébõl.
4.A videó , ha azt gúnyolásból írtad akkor haggyuk. Ha tényleg jóindulatnak vetted akkor hálistennek megértetted a szándékom, hogy kicsit közös poénkodást akartam, amin mi is meg keny is nevetünk, mivel látszott hogy egy annyira vérkomoly fragmovie volt 😄
5.Na meg hogy csak azért basztatjuk mert kk meg menõ , na én pont nem basztatom és mégis kk s vagyok (egypárszor igaz ki is akartak tagadni érte 😄).

Zerénd
Míg a hálószobában marad, addig nincs bajom vele! De ne vonuljatok fel az Andrássy úton. 😄DD

Zerénd
Jájj egy igazi köcsög! Cimbi vagyol te fasz! 😄DDD

Zerénd
Ja, de semmi közöd hozzá köcsög! 😄DDD

Fujiryu
Zolly ki fog tagadni 😊

Legnagyobb figurák. :-DD

Te is kapsz. <#puszi>

Fujiryu
Kicsit mintha ideges lennél 😊

Nekem pölö. semmi bajom veled. <#puszis>

én befogadtalak, mert tudom, hogy nem te tehetsz róla😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

jappy
Honnan veszed, hogy befogadtak?? Az, hogy nem találnak meg mint régen csak azért van mert nem linkelek faszságokat, nem osztom az észt és nem ugatok feleslegesen senkinek. Vajon ezt felfogod vajon?? Szellemileg nem vagy több 13 évesnél...

jappy
Nincs jó helisetek?? Mé nem nekem szóltatok?<#gun>

jappy
Már megint a szádra vettél. Mi a kurva anyádat akarsz tõlem?? Szerelmes vagy?? Mutass már egy privát üzenetet amit én irtam neked!! Én szerintem sose irtam. Mi a fasznak erölködsz?? Egy taknyos kis gyökér vagy, akit a hülye anyja elkényeztetett. A faszom kiváncsi rád bazdmeg. Kopjál már le rólam. Hiába hazudozol minden félét rólam, még ha igaz is lenne se érdekel itt senkit. Dolgozd fel, hogy itt is mint az életben is egy senki vagy. Takarodj vissza anyucid szoknyája alá Te pöcs.