Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a film vége lehetne egy "there's a problem with your connection" felirat lehetne
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Flatline: ez nagyon nagy ötlet!!!!!!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
De nem is ebbõl kellene kiindulni, hanem abból, hogy mi van elõtte/utána a játékban. Gyakorlatilag felette csak egyetlen fokozat létezik.
Talán jobb megoldás lett volna, ha a teljes ranglétrát beteszik a játékba, és utólag a magasabb rendfokozatokhoz betesznek új unlockolható dolgokat. Pl azok közül, amit beharangoztak, de kimaradtak..
Akit érdekel, itt talál egy oldalt a katonai rendfokozatokról.
Össze lehet hasonlítani a magyarral is. A játékban tudommal a tengerészgyalogságot vették alapul.
Minden jog fenntartva!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
- fiúk a szendvicseket itt ne hagyjátok ! <#pias>#pias>
mindenesetre az biztos, hogy nem fogom megvenni, ha addig nem röfögnek valamit, hogy új peccsen dolgoznak. vagy az lenne az igazi üzleti húzás, ha a spec.forc. kiegbe lenne beépítve a végsõ, mindent javító peccs 😊
A special orces-t külön meg kell venni??? azt hittem olyan lesz mint a dc, ingyen letölthetõ...
bemegyek, úgyis kellenek a badgek 😄
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Nekem abbol is tort van. 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ettõl úgy be fognak szarni... 😊de talán ha több ilyen érkezik hozzájuk, egy picit elgondolkoznak.(optimizmusom töretlen)
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
(Ha Freddynek most megy akkor lehet hogy pár oldalra szar pecs került föl)
de mind1, mert látom sikerült alberto, gratula.
egyébként én az elõzõ peccset is az EA bf2-s oldaláról szedtem, azzal csak nem lehet baj...(dehogynem)
a patchel volt baj. letöltöttem egy másikat és simán megy.
most naon boldog vagyok, megyek is gyilkolok egyet<#violent>#violent><#violent>#violent>
az enyém Alberto, a másik a családomé, azaz ...család
akkor az a baj?
esetleg azzal van baj, hogy meg van osztva a vincsi, vagy két vincsi van benne? (csak úgy irogatok...)
újraraktam a játékot patch nélkül, simán elindul!
most letöltök egy másik patchet.
de akkor szerintem a patchel van probléma, nem?
Hány TKm származik ebbõl a bugból bazze...
amíg tölti újrarakom a játékot.
ja és elmondom hogy volt.
na, hétfõn lett egy nvidia gef 6600-om, atiról lett átváltva erre. és eraktuk az új vga-t, aztán már akkor nem indult a bf2. aztán megcsináltam valahogy.
játszottam. tegnap elõtt leszedtem a peccset. felraktam. elindult a játék.
játszottam. tegnap le lett formázva a gép. felrakom bf2-t, peccselem. nem indúl. patch nélkül elindúl. szal fúrcsa ez naon 😊