Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi08
1.02-es serverek kellenének. légyszike!

koschwarz
már látom is a falba belógó emberkékrõl különbözõ szögbõl készült gyors vágásokat, a helin lassítva átrepülõ rakétát, a levegõbe emelkedõ tankot, az olyan jelenetet, hogy pillantás a vadászgép bomba célpont-bemérõ jeleire, majd a földön a tömött csapattárs-dzsipre, majd megint gyors pillantás a pilótafülkébe, majd megint egy a száguldó, majd felrobbanó dzsipre és a szanaszét repkedõ csapattársakra...meglódult a fantáziám 😊

a film vége lehetne egy "there's a problem with your connection" felirat lehetne

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

alberto 15
megvan a basic pistoly
má csak a kés kell

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

matyi08
külföldi tört servereket mondjatok légyszi ahol min vannak 10-en!

alberto 15
69.25.20.45:16567

koschwarz
danee!!! a DC egy mod, a spec.forc. meg egy hivatalos kieg!!!

Flatline: ez nagyon nagy ötlet!!!!!!<#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

schrank
legyen benne pojénos vicces minket fórumozókat szerepeltetõ hazai zenekarral aláfestett (BELGA) magyar duma lécci-lécci<#rinya>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Az USA rendfokozatok egészen mások mint a nálunk létezõk, ezért nem is lehet egymással korrekten behelyettesíteni. A 2nd Lieutenant náluk egészen magasnak számít. Kb. a hadnagy lenne az itteni megfelelõje, bár az nálunk tiszt, míg náluk amolyan fõtiszt-féle.
De nem is ebbõl kellene kiindulni, hanem abból, hogy mi van elõtte/utána a játékban. Gyakorlatilag felette csak egyetlen fokozat létezik.
Talán jobb megoldás lett volna, ha a teljes ranglétrát beteszik a játékba, és utólag a magasabb rendfokozatokhoz betesznek új unlockolható dolgokat. Pl azok közül, amit beharangoztak, de kimaradtak..

Akit érdekel, itt talál egy oldalt a katonai rendfokozatokról.
Össze lehet hasonlítani a magyarral is. A játékban tudommal a tengerészgyalogságot vették alapul.

Minden jog fenntartva!

Megvan! A következõ movie a bugokról fog szólni! címe: BUG ME NOT!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Running
De én inkább egyedül dolgozom:

schrank
muternek belóg a keze jobb oldalt :
- fiúk a szendvicseket itt ne hagyjátok ! <#pias>

Danee
IP-t!!

koschwarz
ez a kép LOLka-bolka!!!

mindenesetre az biztos, hogy nem fogom megvenni, ha addig nem röfögnek valamit, hogy új peccsen dolgoznak. vagy az lenne az igazi üzleti húzás, ha a spec.forc. kiegbe lenne beépítve a végsõ, mindent javító peccs 😊

Danee
srácok, hogy lehet eltûntetni, azt az 1.03-as üdvözlõ üzenetet az ea-tól, ami minden belépéskor bejön?? Igy nem lehet belépni all seeing eye-al sehova 😞

A special orces-t külön meg kell venni??? azt hittem olyan lesz mint a dc, ingyen letölthetõ...

alberto 15
találtam 2 db kés és pisztoly szervert 😄D
bemegyek, úgyis kellenek a badgek 😄

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Na ezen beszartam! 😊

schrank
ALBERTó15 MEG RUNNING MEGY AZ EA OFFICE -BA <#mf2>

Running
Aztán mikor megjelenik nekem lesz meg elsõnek és itt fogom tépni a szám. 😊

Running
Én is azt írtam, hogy javíccsákk az eredeti gámát, mert amíg szar nem veszem meg a special force-ot.😊

"...egy picit elgondolkoznak.(optimizmusom töretlen)"

Nekem abbol is tort van. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
JA, ÍRJON Nekik mindeneki, és akkor talán még jobban elbasszák!!!!

koschwarz
megírtam nekik azt is, hogy bojkottálni fogom a special forces-t, ha nem javítják ki elõtte az alapjáték hibáit.

ettõl úgy be fognak szarni... 😊de talán ha több ilyen érkezik hozzájuk, egy picit elgondolkoznak.(optimizmusom töretlen)

koschwarz
én is írtam az ea-nek ma. gondolom õk is meghatódnak majd. (...a pénzeszsák felett dörzsöli a tenyerét dagobert bácsi...)

Running
Vagy alkatrészenként megveszed, vagy egybe valamelyik számtek boltba...

Running
Írtam a dice-nak kanadába, hogy szar a peccs, biztos meghatódnak majd. 😊 Habár sok lúd disznót gyõz...

Hogy lehet szervert csinálni ?

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

alberto 15
itt a patch lista, hogy honnan tölthetõek. és én ezt töltötem le

Pink Tiger
az nem lehet baj

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Running
Akarok írni az ea-nak egy barátságos levelet, tud valaki egy email-címet?

Mersant
thx. itt jartam tegnap, de oszinten szolva fingom nincs hogy honnan szedtem le amit felraktam...ha hazaerek kiprobalom ezt is..;-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

koschwarz

Mersant
meg nem, ezert kene 1 jo link, a kiserletezest tegnap +untam :-) , ha hazaerek kiprobalom 1 masikkal ;-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Running
KÖSZÖNÖM😊

ÉS A KÖSZÖNÖM HOL MARAD?! <#idiota>

Próbáltad máshonnan is leszedni a pecset?

(Ha Freddynek most megy akkor lehet hogy pár oldalra szar pecs került föl)

koschwarz
öö, mersant szerint nem...

de mind1, mert látom sikerült alberto, gratula.

egyébként én az elõzõ peccset is az EA bf2-s oldaláról szedtem, azzal csak nem lehet baj...(dehogynem)

Mersant
linket pliz! <#vigyor2>

koschwarz
dronkzero szerint nem....

alberto 15
sikerült megcsinálni.
a patchel volt baj. letöltöttem egy másikat és simán megy.
most naon boldog vagyok, megyek is gyilkolok egyet<#violent><#violent>

Mersant
hulyeseg, nekem 1 szo ekezet nelkul es ugyanugy nem m1....

Mersant
szerintem tok 1ertelmu hogy a patchel van a gaz, nem tudom 1esek miert lamazzak azokat akiknel nem indul el, viszont elozoleg minden ok volt. valoszinu valami hardware osszeferhetetlenseg van, masra nem tudok tippelni...en felraktam 64bites szuz XPre is, csak driverek +BF2 es az uj patchel azon sem m1...hiaba probaltam az osszes leirt modon, driver cserekkel, felbontas-frekvencia allitassal, semmi sem hasznalt...EA bekaphatja, szaradjon le a karom ha meg 1szer +veszek valamit amihez kozuk van...<#mf2>

alberto 15
õõ, 2 rendszergazda van
az enyém Alberto, a másik a családomé, azaz ...család
akkor az a baj?

koschwarz
híjjj, ez akkor tényleg érthetetlen. és az, amit valaki írt, az account-nevekkel meg a rendszergazdai nevekkel kapcsolatban? (valami olyasmi volt, hogy ne legyen a rendszergazdai névben ékezet)???

esetleg azzal van baj, hogy meg van osztva a vincsi, vagy két vincsi van benne? (csak úgy irogatok...)

alberto 15
bakker.
újraraktam a játékot patch nélkül, simán elindul!
most letöltök egy másik patchet.
de akkor szerintem a patchel van probléma, nem?

Looserke
"planes still detect empty vehicles and occasionally teammates (probably red nametag related) on bomb mode."

Hány TKm származik ebbõl a bugból bazze...

koschwarz
de akkor már peccselés közben is kiírna hibaüzeneteket, hogy valamit nem talál, vagy nincs hely, vagy a faxom valamit... bár ezeknél a bf2-es peccseknél ki tudja?????......

kellett 😞

Akkor passz <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

alberto 15
ok
amíg tölti újrarakom a játékot.
ja és elmondom hogy volt.
na, hétfõn lett egy nvidia gef 6600-om, atiról lett átváltva erre. és eraktuk az új vga-t, aztán már akkor nem indult a bf2. aztán megcsináltam valahogy.
játszottam. tegnap elõtt leszedtem a peccset. felraktam. elindult a játék.
játszottam. tegnap le lett formázva a gép. felrakom bf2-t, peccselem. nem indúl. patch nélkül elindúl. szal fúrcsa ez naon 😊