Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoli80
jah hogy peccselésnél teszi,köccser dícse!!!

zoli80
Error Code: -5006 : 0x8000ffff
Error Information:
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (1356)
pAPP:Battlefield 2 Patch
PVENDOR:My Company Name
PGUID:F317E784-F31C-4F26-A610-2D7BD89FEC5F
$10.50.0.125PAK
@Windows XP Szervizcsomag 2 (2600) BT_OTHER 232.64

nekem ezt irja ki ez a görcs!minden szart megprobaltam de semmi😞
milyen vendor meg company name pazze???

és átálltak?

alberto 15
ok, tudom

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

sziasztok! nem tudjátok,hogy a Magyar szerverek átáltak-e már az új patch-re?

TDC Geronimo
Egyik mod amiért érdemes még elkerülni az uninstall gombot 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hát én nemtom én minden lehetséges megoldást kiprobáltam amit itt írtattok szerintem hogy félre értés ne essék eredeti a game de nekem sehogy se megy 😞(
Tudom már megint a rinyálás de hát......
uHs Gerzson
<#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

a shot
valaki tudna nekem seggíteni abban hogy hogyan tudnam az egerre mashogy atalliitani a controllzt, mert már kitöröltem az axis0-át de nem engedi máshova betenni mert azt irja ki hogy már használatban van, pedig nem, igy meg nemtok hellikoppáteert irányítani

elõre is thx

Talán nincs igazam?
Vagy vegyük sorra a dolgaidat.

Csináltál pár hasonszõrû cimboráddal klánt. Vagyis inkább megpróbáltátok. Itt sírtál, hogy jelentkezzen már valaki hozzátok. Közben meg mintha próbáltál volna más klánt keresni magadnak. Aztán egyszercsak szétesett a klánotok (már ha annak lehetett valaha is nevezni).
Erre elkeztded fikázni a volt társaidat, majd amikor egyikük (vagy ketten?) csináltak új klánt (ezt most nem minõsíteném), akkor minden alkalmat megradagtál, hogy tovább szidd.

Csináltál egy oldalt, amit valamiféle BF2 fórumnak szántál. Teljesen feleslegesen, mert ez és a battlefield.hu teljesen kielégíteni látszik az ezirányú igényeket. Te ennek ellenére idejöttél, és pofátlanul amoda próbáltad átcibálni az embereket. Nem tudom, a battlefield.hu fórumain is ugyanezt mûvelted-e, de nem lepõdnék meg rajta.

Sokáig nem volt eredeti játékod, és itt sírtál, hogy miért nem lehet felmenni a ranked szerverekre, stb.
Azután mikor lett eredetid, akkor meg egyszeriben elkezdted lenézni, megszólni a warez változattal játszókat.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

Érdekes hozzáállás.

Lehet, hogy 14 éves vagy (nem 15 már?), de ez nem mentség arra az önzésre, gerinctelenségre és pofátlanságra melyet tanusítasz.

Minden jog fenntartva!

Pink Tiger
hát ez télleg gáz hallode...

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

matyi08
ti a faq-os all seeing eye-t töltöttétek le? meg van ozzá valami crack?

matyi08
már magyar servereket sem hoz be!

dronkZero
Jah, veteránhoz is csak annyi kell, mint a bézikhez. Nekem a 18-as most a célom, de szerintem azt valami qrvanehéz lehet megcsinálni.

Van kb 115 késes killem, meg 14 halálom késsel a kezemben. Szal elég nagy százalékban be szokott jönni a dolog. Ja, és sosem jártam késpartis szerveren, az csalás.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

alberto 15
ki mondta hogy büszke vagyok rá? majd ha odaírom hogy büszkevagyok rá akkor büszke vagyok rá 😊

alberto 15
nincs. és no warez plz 😊

alma2
hat en nem lennek erre olyan buszke a helyedben. Ami nem megy ne eroltesd gondolom ismered ezt a mondast.

szerintem

dronkZero
Én nem voltam pöcs.... <#mf1>

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Newyorker
Valaki tud tört szervert?
Jó lenne, ha magyar lenne!

alberto 15
ja 😊 de én itt szereztem meg

matyi08
persze hogy átraktam.

alma2
eheh, mar megint maganak irogat alberto baratunk 😊
maradjunk annyiban az a legnagyobb lama, aki keses serverre megy egy nyamvadt basic badgetert, amikor egy normal serveren is siman osszelehet szedni a veterant.

szerintem

alberto 15
kuss <#action><#duhos2><#duhos2>

Egyáltalán átraktad a pipát?

Minden jog fenntartva!

Ha esetleg nem értenéd:
Amit csinálsz, az olyan, mintha berúgnád egy lakás ajtaját, bemennél, leülnél az asztalhoz ahol épp pörköltöt esznek, megtömnéd a búrádat, aztán pedig beleszarnál a pörköltös tálba.
Majd arra hivatkoznál, hogy azért, mert lopott húsból fözték (amit veled együtt loptak).
Ezután kiállsz a térre, és mindenkinek eldicsekszel vele.
<#banplz>

Minden jog fenntartva!

alberto 15
örömét akart lenni, csak tesóm átírta amíg kimentem

matyi08
vajon miért nem talál az all seeing eye-m külföldi servereket? csak magyart!

leveskocka
van optimizmus peccsed?mert az enyem bugos😊jah,es tores elott,vagy utan kell pocsolni?😊
alberto 15
azért még senki sem kapott global bann-t, mert elrontotta a pontfarmolók erejét😊
de a vitát zárjuk le, mielõtt egy komolyabb kialakulna

alberto 15
te meg végig offolod a topikot 😊

Running
Ja és borgnak adnia kéne 2 bújabb büntit ugyanis a csalásaidat reklámozod!

persze mindenki VOLT de te MOST vagy az 😊)

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Running
ALberto kérlek ülj le, ez eggyessss!!!
Rád férne már egy global bannn...😊

alberto 15
nyugi, csak 2 kör erejéig. most már rendesen játszom
szerintem te is voltál 14éves pöcs és mindenki 😊

matyi08
nekem egyet sem talál
mi lehet a baj?

koschwarz
és csodálkozol, ha nem szeretnek. elõbb ott izzadsz, hogy megszerezd a késes meg pisztolyos lófaszokat, most meg elrontod a játékukat. hát igazi kis pöcs vagy, az ilyenek miatt szoktam szervert váltani.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

alberto 15
ez a késes pisztolyos szerver olyan mint a pontfarmoslás
tudom, amit most csináltam az is az, de ezt megérdemelték 😊

Nekem csak az USA-ban pár százat talált úgy saccra...

Minden jog fenntartva!

Looserke
Bakker megcsináltam a Basic Knife-ot, de abban a pillanatban amikor bejött a medál alulra, hogy megkaptam a kitüntetést, kifagyott a game. Ez volt kb. 1 órája és még nem igazolta a game a kitüntetést. Nem akarok megint pöcsölni vele, mert ez is úgy lett meg, hogy már csak 3 ticketünk volt, amikor lekéseltem a 7ik delikvenst...

matyi08
the all seeing eye csak a magyar servereket ismeri fel? mert nekem amerikában egyet sem talál!

alma2
ja aztan haverom megkerdezte tole, miert rugott ki engem, erre azt valaszolta te is erre a sorsra akarsz jutni !
hat ilyen emberek vannak, behalas...

szerintem

alma2
remek, este ki is probalom, ma az egyetlen hasznalhato hozzaszollas 😊
---
nem tudom, hogy a patch elott volt-e lehetoseguk az adminoknak, Cheating bla bla -ra hivatkozva kickelni a jatekost, de tegnap a sajat boromon tapasztaltam ezt 😊
zold "rendszeruzenettel" tehat az emberek 90 % biztos csinalt rola screenshotot, hogy cheateltem es mutogattak a forumaikon, de mivel azt se tudom melyik orszag melyik szerveren voltam, nehez talalni ilyet. aki hozzajutott a kephez passzolja mar at, koszi 😊
pedig csak egy lama basecampelos ultra f*szkalapot szidtam illetve lottunk halomra, akirol nem tudtuk, hogy admin 😊

szerintem

vsly
Mert egy igazi tipikus hülyegyerek vagy...No more comment

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Me0w
Igen, ez igy van, ezert is rohogok mindig mikor valaki olyat postol hogy 'tabornokok' rohangalnak a csatamezon, mikor a peccs elott a legmagasabb rang ami elerheto volt az a sergeant major of the corps. Mindegy 😊

Together we'll fly someday...

Hogyan lehet elrontani a patchelést?Vagy azt is kérdezhetném,hogyan kell patchelni?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

alberto 15
húú halljátok, van az a késes pisztolyos szerver.
bementem megszereztem a badgeket, aztán nekiálltam kinyírni õket assaultam 😄
nem tudtak kiszavazni 😄D
és 2 körig csináltam, még most is fogom
megérdemlik 😄

😊))

"there's a problem with your connection" ez tényleg jó ötlet!!!!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Állítólag ASE megjavítható így:

Do NOT leave ASE running while editing filters.txt

Okay, I'm not sure if the ASE guys will update soon to allow BF2 to start up again, but for now here's a fix.

Go to your ASE directory (default C:\Program Files\The All-Seeing Eye) and open up filters.txt. Search for "battlefield 2" and here's what you should have:

Code:
Battlefield 2
ServerType: GS
RegKey: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA GAMES\Battlefield 2\INSTALLDIR
ExeName: BF2.EXE
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
HostTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +hostServer 1

Now, change the JoinTemplate line to this:
Code:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username yourusername +playerPassword yourpassword [ +password "{PASSWORD}"]

Note that what you did was remove the +restart 1 and added +username yourusername +playerPassword yourpassword, of course replacing yourusername and yourpassword with your, um, username and password.

Once you join a server through ASE, you will bypass the login menu for BF2 and the game might seem to freeze for a bit with the EA message. Just wait a few seconds and BF2 should start loading your new map!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

alberto 15
na megvan a knife is 😊
le is megyek a szerverrõl