Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Error Information:
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (1356)
pAPP:Battlefield 2 Patch
PVENDOR:My Company Name
PGUID:F317E784-F31C-4F26-A610-2D7BD89FEC5F
$10.50.0.125PAK
@Windows XP Szervizcsomag 2 (2600) BT_OTHER 232.64
nekem ezt irja ki ez a görcs!minden szart megprobaltam de semmi😞
milyen vendor meg company name pazze???
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tudom már megint a rinyálás de hát......
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
elõre is thx
Vagy vegyük sorra a dolgaidat.
Csináltál pár hasonszõrû cimboráddal klánt. Vagyis inkább megpróbáltátok. Itt sírtál, hogy jelentkezzen már valaki hozzátok. Közben meg mintha próbáltál volna más klánt keresni magadnak. Aztán egyszercsak szétesett a klánotok (már ha annak lehetett valaha is nevezni).
Erre elkeztded fikázni a volt társaidat, majd amikor egyikük (vagy ketten?) csináltak új klánt (ezt most nem minõsíteném), akkor minden alkalmat megradagtál, hogy tovább szidd.
Csináltál egy oldalt, amit valamiféle BF2 fórumnak szántál. Teljesen feleslegesen, mert ez és a battlefield.hu teljesen kielégíteni látszik az ezirányú igényeket. Te ennek ellenére idejöttél, és pofátlanul amoda próbáltad átcibálni az embereket. Nem tudom, a battlefield.hu fórumain is ugyanezt mûvelted-e, de nem lepõdnék meg rajta.
Sokáig nem volt eredeti játékod, és itt sírtál, hogy miért nem lehet felmenni a ranked szerverekre, stb.
Azután mikor lett eredetid, akkor meg egyszeriben elkezdted lenézni, megszólni a warez változattal játszókat.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Érdekes hozzáállás.
Lehet, hogy 14 éves vagy (nem 15 már?), de ez nem mentség arra az önzésre, gerinctelenségre és pofátlanságra melyet tanusítasz.
Minden jog fenntartva!
Van kb 115 késes killem, meg 14 halálom késsel a kezemben. Szal elég nagy százalékban be szokott jönni a dolog. Ja, és sosem jártam késpartis szerveren, az csalás.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
szerintem
maradjunk annyiban az a legnagyobb lama, aki keses serverre megy egy nyamvadt basic badgetert, amikor egy normal serveren is siman osszelehet szedni a veterant.
szerintem
Minden jog fenntartva!
Amit csinálsz, az olyan, mintha berúgnád egy lakás ajtaját, bemennél, leülnél az asztalhoz ahol épp pörköltöt esznek, megtömnéd a búrádat, aztán pedig beleszarnál a pörköltös tálba.
Majd arra hivatkoznál, hogy azért, mert lopott húsból fözték (amit veled együtt loptak).
Ezután kiállsz a térre, és mindenkinek eldicsekszel vele.
<#banplz>#banplz>
Minden jog fenntartva!
de a vitát zárjuk le, mielõtt egy komolyabb kialakulna
szerintem te is voltál 14éves pöcs és mindenki 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
tudom, amit most csináltam az is az, de ezt megérdemelték 😊
Minden jog fenntartva!
hat ilyen emberek vannak, behalas...
szerintem
---
nem tudom, hogy a patch elott volt-e lehetoseguk az adminoknak, Cheating bla bla -ra hivatkozva kickelni a jatekost, de tegnap a sajat boromon tapasztaltam ezt 😊
zold "rendszeruzenettel" tehat az emberek 90 % biztos csinalt rola screenshotot, hogy cheateltem es mutogattak a forumaikon, de mivel azt se tudom melyik orszag melyik szerveren voltam, nehez talalni ilyet. aki hozzajutott a kephez passzolja mar at, koszi 😊
pedig csak egy lama basecampelos ultra f*szkalapot szidtam illetve lottunk halomra, akirol nem tudtuk, hogy admin 😊
szerintem
Together we'll fly someday...
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
bementem megszereztem a badgeket, aztán nekiálltam kinyírni õket assaultam 😄
nem tudtak kiszavazni 😄D
és 2 körig csináltam, még most is fogom
megérdemlik 😄
"there's a problem with your connection" ez tényleg jó ötlet!!!!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Do NOT leave ASE running while editing filters.txt
Okay, I'm not sure if the ASE guys will update soon to allow BF2 to start up again, but for now here's a fix.
Go to your ASE directory (default C:\Program Files\The All-Seeing Eye) and open up filters.txt. Search for "battlefield 2" and here's what you should have:
Code:
Battlefield 2
ServerType: GS
RegKey: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA GAMES\Battlefield 2\INSTALLDIR
ExeName: BF2.EXE
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
HostTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +hostServer 1
Now, change the JoinTemplate line to this:
Code:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username yourusername +playerPassword yourpassword [ +password "{PASSWORD}"]
Note that what you did was remove the +restart 1 and added +username yourusername +playerPassword yourpassword, of course replacing yourusername and yourpassword with your, um, username and password.
Once you join a server through ASE, you will bypass the login menu for BF2 and the game might seem to freeze for a bit with the EA message. Just wait a few seconds and BF2 should start loading your new map!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic