Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
"egy biztos, hogy nem veszem meg a special forces-t, amíg helyre nem hozzák ezt a sok szart. sõt, indítani kellene a neten egy aláírásgyûjtést, hogy senki ne vegye meg addig."

Nekem ugyan megvan a BF2 eredetiben, de eszemben sem volt megvenni a kieget. Ha jól érzem, az úgy épül bele a játékba, mint egy mod, és attól még az én kis BF2 kulcsommal megy netre. Vagy tévedek? Road to Rome-hoz, nem tört szerverre kellett a RtR CD-kulcsa?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

koschwarz
figyelj, leszedted már az ati-s drivereket???? ha ez sem müxik, akkor

1.legfrissebb driverek letöltése majd lemezre mentése,
2.c-format,
3.majd winfos re-install,
4.legfrissebb driverek install,
5.gép újraindít, és
6.bf2 install, majd
7.patch install.

1 óra az egész. ha így sem mûködik, akkor a feng shui alapján rendezd át a szobádat, és próbálkozz újra...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Asszem azt amit még a demohoz adtak, most így hirtelen nem tudom

dronkZero
MOndjuk nem tudom, hogy észrevettétek-e, peccselni nem tudó arcok, hogy valami qrrrvasok hely kell a peccseléshez. 1.02-höz is kellett 1G hely. Na, ennek 1.6G kell. Illetve kétszer ennyi. Egyszer kell 1.6+kb200Mb a rendszerpartíción (illetve ott, ahol a "Temp" könyvtárat tartod), ebbe a BF2fassetuggyamianevepatch103.exe kitömöríti az egész cuccot, plusz az install progit (arra kell a +200 mega). Ezután az egészet áttúrja a BF2 könyvtárába, ott kipakkol, átír, összepakkol, és kész.
Ha nem ez a bajotok, akkor nem szóltam.

"1000* pecseltem mindíg ugyanúgy, szal azzal sincs gond."

Szedd le máshonnan a patchet

alberto 15
jaja, az alap játék ment, de itt valami driver probléma lehet
haxoror te meiket használod?

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Akkor lemaradtam valamirõl, én még ott tartok hogy ati helyett most nvidiája van és azzal nem megy 😊

Ha az alapjáték pecs nélkül megy neki akkor nem azzal van a bibi.

leveskocka
csatlakozom
A FAQ Nvidiára vonatkozó részeit megcsináltad?

koschwarz
olvasva az angol szöveget, amit fletline betett, elgondolkoztam, hogy hogyan lehet ez a dice ennyire tehetségtelen dilettáns banda. én ugyan még le se töltöttem az 1.03-ast, de ahogy olvasgatok a problémákról, amik továbbra is fennálnak, illetve amik a peccsel keletkeztek, hát...

tényleg nem értem, hogy ezt egy ilyen -ezek ellenére- sikerjáték készítõi hogy engedhetik meg maguknak. elkeserítõ, nevetséges, felháborító.

egy biztos, hogy nem veszem meg a special forces-t, amíg helyre nem hozzák ezt a sok szart. sõt, indítani kellene a neten egy aláírásgyûjtést, hogy senki ne vegye meg addig.

most gondoljatok bele: kijött a játék egy rahedli hibával júliusban. elbasznak egy peccset, kell csinálni egy peccset peccselõ peccset 😊. utána hatalmas várakozás kezdõdik a hamarosan bejelentett 1.03-as peccsre, úgy várjuk, mint egy messiást. kijön, mindenki még jobban szidja, mint az 1.02-est. mindezek ellenére a júliusban kijött alapjáték mellé már -elméletileg- novemberben egy kiegészítõt akarnak megjelentetni. MI EZ, HA NEM CSAK A KIB@SZOTT PÉNZHARÁCSOLÁS MÁR MEGINT és szarnak a játékosok fejére? mindenesetre nem jó reklám ez a special forces-nak. én biztos hogy bojkotálom.

Sima BF2
mehet rá az 1.03 patch, nem kell az elõzzõeket rápakolni,

Üdv,
B.
Nekem tökugyanez csak 6600GT

alberto 15
amd 2500+, Gef 6600, 2*512 kingstone ddr 😊

LOL

NEKI megy a gém
MINDENKINEK megy a gém
NEKED nem megy

Vajon mi lehet a baj 😊

leveskocka
milyen konfigod van?
alberto 15
ügyetlen az te vagy 😉
ha ennyire okos vagy akkor miért nem indul a game? fekete kép aztán kibasz a desktopra. driverektõl nem javul, a konfig az meg jó hozzá.
szal ez csak a pecs.és már 1000* pecseltem mindíg ugyanúgy, szal azzal sincs gond.
Szar az új patch, ennyi

...Ocsmány a nyelved!
Buzi-e vagy?...

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

leveskocka
ehhh...vagy a konfigod,vagy a driverek szarok
Nem a pecs szarta el a játékot hanem te vagy ügyetlen szerintem.

alberto 15
nekem az új pecs szarta el a játékot.
mert az alap bf2 elindul, felrakom az 1.03-at, akkor fekete képernyõ és kidob az asztalra.
szal megpróbálkozok én is az 1.02-vel, mert az jobb volt

"Mondjuk van olyan hogy néhány buzgó beszáll és simán arréb visz a kocsival és jobb esetben nem hajt bele azonnal egy aknába...😊"

Vagy nem igyekszik megmenteni az ellen eletet vad cikcakkolassal, mert o persze nem latta a dobbent arcu ellenfelet, akit kishijjan el is gazolt veletlenul.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nekem is csak ezzel a rangfaszsággal van bajom.
Szerintem ez lett nagyon elb***va.Azt még megértettem volna ha egy kicsit lejjebb viszik a ponthatárokat,de ennyire.....

Running
Egyetért!!!!!!!!

Running
Ja és gázolni is király...

Running
A géppuskákkal nagyon lehet írtani, mostanában én is rákaptam hogy elviszem a jármûvet, fel a géppuskához és ami csövön kifér.

Mondjuk van olyan hogy néhány buzgó beszáll és simán arréb visz a kocsival és jobb esetben nem hajt bele azonnal egy aknába...😊

dronkZero
Új rangok téma:
Szvsz azt cseszerintették el nagyon, hogy mostanra már minden, legalább közepesen aktív játékos 10-15e pontnál tart. Na, kb eddig sûrûsödött be. Utána megint +10000, +30000, +150000/+200000 pont kell. Tehát gyakorlatilag majdnem mindenki kapott ajándék 3-4 rangot, azt most gürizhet megint több tízezer pontot a köv rangért. Gyakorlatilag semmit nem ért, csak adott pár unlockot. (lehet, hogy csak ez volt a cél...)
Másik bajom, hogy a 200000 ponttal még mindig csak alhadnagy rendfokozatot lehet elérni, ami még mindig csak tiszthelyettes(ha jól tudom)... Szal azok az übersok csíkos rangjelzések még mindig csak a talpas kategória. Viszont ha így marad, 2020-ra sem lesz senki tiszt...

koschwarz
na ezt is elküldtem az EA-nek. és sok szerencsét kívántam nekik az újabb hotfix készítéséhez.

schrank, lécci, most ebédeltem, vazzeg! 😊

A nevet is tõlem kaptad "Transzport király"

schrank
elõször én is azt hittem mert még láma voltam és felvettem minden utolsó csövest mindenféle járgánnyal aztán rájöttem hogy a transport királyok úgy születnek hogy az autókra(hammer;FAV;vodnyík)szerelt géppuskákkal kiemelkedõen teljesítenek ebben például én még verzó urunknál is messze-messze jobb vagyok <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Running
Kicsit offoljátok a topikot! Mindjárt teszek be olyan balesetes képet hogy meg is haltok. 😊

Az azt jelenti,mondjuk helikopteren szállítod az embereket?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Beers
<#worship><#worship><#worship>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank
és a balfelsõ 6-os korona azt se haggya ki grécsi tanár úr <#bee1>

Na jó megérinthettek <#hehe><#hehe><#hehe>

schrank
te se ellenkezz csatlakozz hoozzám eggyütt nyajjuk ki verzó urunk fejedelmi háccsóját <#worship>

Me0w
Lepedekes a nyelved es buzis az inged 😛

Together we'll fly someday...

Running
Schrank kérlek! 😊

<#hehe><#hehe><#hehe>

schrank

Köszi 😊

nem baj, nincs harag <#nyes>

Nem tõlem kérdezted de válaszolok ha nem baj.
A játékon belül a BFHQ-ban.

schrank olyat hol tudsz megnézni, hogy egy adott dologban (pl fegyverrel,jármûvel,stb)hanyadik vagy a ranglistán? Egy URL-el kiegyeznék....thanx

<#law><#law><#law><#law>

schrank
azt jelenti hogy én vagyok a legtöbb transport ponttal rendelkezõ magyar játékos
de az abszolút magyar trónörökös az a verzó gyerek be is tennék egy nyalizós képet de nem találtam szalonképeset úgyhogy nem teszem <#nyes>

Nekem bejön így ahogy van.Tudom,hogy vannak benne hibák dehát ez van.El kell fogadni.Elõbb vagy utóbb ki fogják javítani.Nekem egyedül ez a nagy ranglépés nem tetszik.6000 pont kellett volna a köv rangig,azon dilemmáztam,melyik fegyvert unlockoljam erre 3 rang elõre és all unlock...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Ahoy! Lusta vagyok ehhez.

Sticky: 1.03 Patch positives[ Goto pageGoto page: 1 ... 3, 4, 5 ]
Sticky: 1.03 Patch Negatives[ Goto pageGoto page: 1 ... 12, 13, 14 ]

Lol, 5 oldal pozitívum, 14 oldal negatívum.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Mi is láttuk ezt karkandon, a tank leérkezéskor nem robbant fel, úgy nézett ki, mintha ugrott volna egy 30 métereset....