Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
fizikából érettségizem és én is szögsebességre gondoltam

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fujiryu
waron a jobb felsõ sarokban van egy óra ami számol vissza ált 20 percrõl.Azon könnyebb nézni, mint egy fali órán 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

McKenny
inkább linkelek egy statot hogy vége legyen a fizikaórának.

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

pszt énsem értek hozzá de úgyteszek minnha..😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

McKenny
leszedtem a fürdõbõl a nagy fali órát....

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

eléglegyen

😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Eztettet nem tom,de ha azt kérded menni és milyen növényvédõszer kell ,hogy a vetésfehérítõ bogár eltûnjön egy búzatáblából,aztat meg tudom neked mondani...ahhoz ugyanis értek.
De ezekhez nem és csak a pörgés kedvéért írogattam<#mf2>

[IRAM] leader

Fujiryu
Áruld már el, hogy melyik dimenzióban jelenti a nem valaminek a felvetését? Mert ahol én élek, ott valamire, a nem amit te mondtál azt jelenti, hogy nincs igazad...

A következõ hozzászólásod is egy vicc...Értelme kb a nulla, pluz még nem is hozzád beszzéltem...

Nem tudom minek játszod itt a sértõdöttet amikor én csak elmondtam miért nincs igazad, amikor bõszen bólogattál egy hülyeségre...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

és még kell a felület(altáji méret) és a sújjod b34 és akkor má hamar kiisszámolhatya a cica vagy szerdzsi 😄D

0.3....kiszámoltam<#mf2>

[IRAM] leader

Itt már sok szó esett a Lámákról,de vajon tudja -e valaki,milyen szeme van a Lámá-nak??

[IRAM] leader

eugebasz mennyi a nacid surlódási együtthatója? ?😄

Húha...ide csak ovisok járnak??...mert rajtuk kívül asszem mindenki tuggya<#nezze>

[IRAM] leader

na ne...én nem beleszóltam,hanem felvetettem...nem mind1 <#nevetes1>

[IRAM] leader

Fujiryu
Ha egy maximumon forgó rotorra akarsz ráülni akkor, nem lerepülsz, hanem bedarálódsz.Vagy legalábbis pár darabban fogod végeznni 😊
Én úgy gondoltam, hogy ül a rotoron és elindítják.Akkor elég valószínû, hogy rajtamarad egy darabig és utána repül le róla.Egyedül attól függ, hogy mekkora erõ rögzíti a rotorhoz és a rotor gyorsulása mikor éri el azt az értéket ahol a test tehetetlensége miatti erõ nagyobb lesz, mint az ami rögzíti.Akkor szépen fogja magát és lerepül a picsába.BF2-ben meg elkezd alattad forogni a rotor és mint egy csiga elindulsz hátrafelé, majd leesel róla.Már többször indítottak be alattam BHt aminek a rotorján napoztam 😊

HTS s3rg1nh00
utánanéztem,egy Mi-24 fõrotor maximális fordulatszáma 225 percenként,azaz 3,75/s...kérdés,mennyi forgás kellhet,hogy egy ember lerepüljön?ha egy fél forgással számolok(ami már lehet sok is),akkor 1/7,5 másodpercet tölt a rotoron,de nekem soknak tûnik az a fél fordulat<#ravasz1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fujiryu
rossz emberek azok.c4eznek, spawnkempelnek...fúúúj 😊

Fujiryu
Akkor ez pusztán a véletlen mûve, hogy beleszólsz egy olyan témába amirõl lövésed sincs...<#fejvakaras>

Fujiryu

És neked ki mondta,hogy én okos vagyok??<#mf2>Nem is szoktam játszani az agyam mint 1 sek...

[IRAM] leader

setuh
okostoni mostmar valaszolsz??de most is huesegeket irsz mert kurvara erdeti a jatekom en csak par szervert kertem itt mert kereso nem dobott ki nah jo de mostmar tenyleg huzok meg megfertoztok...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Fujiryu
lol.Akkor itt lenne az ideje készülnie rá 😊

HTS s3rg1nh00
arról meg inkább ne is beszéljünk amit frx-es kollégáktól kaptunk Clean Sweep-en amerikai oldalon...T90-el állandóan földön tartani az F15-öt csúnya dolog<#worship>

Fujiryu
Jahogy te nem a tört szervereket keresõ vagy? Akkor sry.

A legegyszerûbb módszer, ha városi mapok neveit beírod a map részhez a keresõbe 😊

Tökéletes...legalább nem rontod itt a levegõt...szerinted mi a f@szt kellett volna írni rá??A pályák alapvetõ ismerete nélkül??mit kezdtél volna a válasszal<#mf2>

[IRAM] leader

Fujiryu
Ettõl még mindig hülyeséget beszéltél.Ha meg ráülsz akkor fokozatosan lecsúszol róla 😊

HTS s3rg1nh00
egyébként pontosan annyi van,amennyit a game-monitor mutat:
http://www.game-monitor.com/search.php?search=no%20air&vars=&game=bf2
esetleg,ha úgy keresed,mint városi mapok,akkor:http://www.game-monitor.com/search.php?search=city%20map&vars=&game=bf2
(semmilyen más szûrõ nem volt beállítva,csak a név és a játék,még a ranked sem.)

Fujiryu
2 ezer forint eredetibe.VEDD MEG BAZDMEG.13kért vettük meg, sõt inkább 30k az amit adnak neked kétezerért, mert adnnak mellé 3 fizetõs kiegészítõt is amit itt elég sokan megvettek jópénzért😊

De tényleg el lehet húzni, mert ez nem warez topik.eredeti szerverbõl van 2-3000, míg törtbõl 3-4... 😊

Fujiryu
A spawnok a pályáktól függenek, nem a szervertõl.A helik általában 30 másodpercenként szoktak spawnolni.Mi úgy csináltuk a warokon, hogy én is és a kommander is nézte, mikor spawnol az ellenfél helije és szólt nekem 10-15 mpvel elötte, hogy kempeljem le.Így elkerülte azt, hogy ha éppen máshol lövöldöztem akkor elfelejtsem kilõni.Meg én is tudtam neki szólni, hogy tegye rá az Artyt, mert nem tudom kilõni, mert javítok/máshol van rám szükség.Ez leginkább Oilfildsen fontos, mert Dragonon a tank és APC páros lenn tud tartani egy helit, nagyon könnyen.Itt is igazándiból azon van a hangsúly, hogy meglegyen a kommunikáció az emberek között és ne legyyen kapkodás 😊

setuh
igazad van😊hisz konyebb egy ilyen valaszt beirni minthogy segitsel...nah mind1 hagyla titeket it a faxsagon kivul nincs semmi ertelmes.
csacs

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Nem igazán jártam be órákra...fölösleges idõtöltésnek tartottam,meg nem is fizettek érte,hát akkor meg minek.<#eplus2> A fõ kérdés nem is ez,hanem...na mind1.Kipróbálom,ráülök 1szer...többször úgysem tudnék.<#kuss>

[IRAM] leader

HTS s3rg1nh00
akkor most tökéletesen büszke vagyok magamra,mert:
a milka még érettségizik is fizikából<#hehe>

Fujiryu
Pont, hogy tökéletesen igazad van 😊

Fujiryu
Elég régen volt az utolsó fizikaórád...
sebesség = szögsebesség x sugár, a szögsebesség az állandó

ebbõl következik, hogy a rotor különbözõ pontjainak a forgástengelyétõl számítva a sugárral egyenes arányban növekszik a sebessége(az érintõ irányú, mert a sebesség nagyságát úgy adják meg.Tangenciális gyorsulás, ha a szögsebesség állandó egyenlõ a nullával, tehát a sebesség számértéke állandó, de a rotor különbözõ pontjain különbözõ mértékû).

A sebesség irányát, meg a tengely felé mutató gyorsulásvektor változtatja(centripetális gyorsulás) és ezért körmozgás...Örülök, hogy segíthettem az általános iskolai fizikában 😊

HTS s3rg1nh00
ezt meg del,mer fasság

HTS s3rg1nh00
legalább látszik,hogy nem minden fizikaórán aludtam<#hehe>

HTS s3rg1nh00
vegyük azt alapul,hogy számolod a sebességet...az út és idõ hányadosa-na most vagy én vagyok hülye,vagy minél külsõbb pontot veszel a rotoron,annál nagyobb utat tesz meg ugyanannyi idõ alatt,tehát a sebessége nagyobb...

Fujiryu
A sebesség egy vektor, ami két dologgal jellemezhetõ, az iránnyal és a nagysággal.Ha a rotor egyenletesen forog akkor ott a sebesség állandó a különbözõ pontokban, de az irány az folyamatosan változik 😊

Nem.

[IRAM] leader

HTS s3rg1nh00
embedelni sehogy,csak sima link,asszem<#fejvakaras>

Fujiryu
Hogy kell indavideos videót ide linkelni?

HTS s3rg1nh00
a sebesség nem akkor állandó,ha az iránya és a nagysága is állandó?mert ezesetben az iránya folyamatosan változik...

Fujiryu
Noobnak van igaza...A sebesség a rotor végén a legnagyobb és befelé csökken...

Fujiryu
Még jó, hogy nem fizikából érettségizel, mert ezért még ebben a rendszerben is kivágnának 😊

Ott a pont...de még mindig nem derült ki mi lenne ha ráülnék??<#mf2><#vigyor1>

[IRAM] leader

Metalmilitiakid
a sebesség és a fordulatszám is állandó, csak a megtett út különbözik attól függõen hol mérjük

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

HTS s3rg1nh00
ne óbégass már bazmeg,ha egyszer senki nem tudja akkor várhatod hogy valaki válaszoljon...tele a tököm az ilyen lámákkal akik gondolkodni sem bírnak<#lama>

"Fú ba+,azt nem akarod tudni milyen sebességgel forog a rotor..." 😉

Herold
Régi. <#levele>

Herold
A fordulatszám mindenhol ugyanaz teeeeeeee...