Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
THE ARMOR WHORES :
- you will find them 80% of the time in tank or APC
- they have K/D ratio of 2 or higher
- they try to kick you and call you a noob or other things when you take the tank or APC
THE NOOBS :
- you see them doing the most stupid things like blowing themselves up, jumping of building without shute, ....
- they shoot and shoot but don't hit anything
- they call everybody a cheater
- they end the round with K/D ratio of 1/2 or lower
THE HEAL BOYS :
- you find those in close combat area, lots of infantry
- they run 80% of the time around with the defibrilators and constantly trow medic bags
- they revive everybody without thinking, even when they are under fire
THE TERMINATORS :
- whatever weapon they have in there hands, they seem to kill anything with it
- they end the round with K/D ratio of 3/1 or higher
- lots of votekicks run against those people during a round
THE JET WHORES :
- sit 95% of the time in a jet (other 5% waiting for a jet)
- every bomb they drop hits
- they love to bomb the main base of enemy
- seem to be in the air the whole game
THE ARTILERY WHORES :
- drop artilery where there are red dots (teammates or not, who cares)
- love to put artilery on main base of enemy
- are very surprised and don't get why people start kicking them from commander
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
De a kérdés még mindig megválaszolatlan.Az M24-el is kilõhetõ a fülkébõl az ember?
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
ugyanis én annyit mondhatok, tegnap leöltöttem az EA hivatalos oldaláról a patch-et, simán installáltam, simán indítottam és simán játszottam. nekem semmi problémám nem volt.
amit tapasztaltam:
-wake island-et elég reménytelen az usákoknak bevenni
-szerintem nem sokat javultak az AA rakéták, egy picit mintha gyorsabbak lennének, de mivel eddig 10% esély volt arra, hogy kilõjünk vele valamit, most 15% (vadászgépet ugyanúgy reménytelen eltalálni, a helik meg ugyanolyan gyorsan töltik az elterelõ szart, hogy addig nincs idõ újra befogni)
-lehet hogy én voltam bénább az átlagnál, de valahogy a vadászgépekkel nem bírtam kilõni a heliket, mindig elcsúszott a rakettya a helik mellett (vagy azon keresztül?)
-talán két vagy három fegyver kivételével az összes engem érdeklõ fegyvert unlockolni tudtam, aminek én roppant örülök 😊 G36 rulez!
-léptem vagy 3 rangot elõre (ez különösebben nem izgatott fel)
-a szerver keresõ ugyanúgy egy rakás szar
-tegnap a pingem átlagosnál kissé magasabb volt (lehet, hogy a hangszeres szlgáltató miatt), illetve nagyobb pinget mutatott a szerverfelsorolásnál, mint amit késõbb a játékban figyeltem
-nekem van kép a játékindításkor feljövõ EA-s ablakban 😊
-nem játszottam sokat (1 órát), de általánoságban -ezektõl eltekintve- tulajdonképpen komolyabb negatív tapasztalatom nem volt, a kistérkép nagyításával kicsinyítésével nem foglalkoztam eddig se, most már legalábbb tudom, melyik a karkanon a hotel 😊
-nekem bejönnek az új hangok, bár a homokfutóké tényleg egy kicsit meccsboxos, de azért nem rosz
-heliben nem ültem, nem tudom, hogy a TV-guided hogy (nem) müxik
-most más nem jut eszembe
-
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem t'om, mukodik e.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Igen, de legalabb egy buggyval kell szallitani hozza a granatot. 😉
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ami viszont kurvára zavar hogy a pecsben teljesen elbaszták (az eddig is elég gyenge) 3DMapot, nemértem hiszen BFV-ben tökéletesen mûködött mindig itt meg... <#mf3>#mf3>
En tegnap egy ellenseges sniperet kertem el, erre vege lett a kornek,mielott egy lovest is leadhattam volna vele.
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
sétálok, nézem hogy akna, úgysem jármûben voltam, átmentem rajta, repültem.
mzem mi nyírt ki, hát At mine 😊"
Fogyozni kene. 😊
Valami ami feltûnt: A BH géppuskája sokkal erõsebbnek tûnik. Pár találat és a könnyû járgányoknak is annyi. Az embereknek elég a közelébe lõni és végük.
Kérdésem lenne: az M95-ös unlock sniper puskával csak a BH ablakát lehet átlõni, vagy a kétszemélyes helikét is? Nagyobb a sebzése is? Elég egy találat derékon felül?
Elõre is köszi a válaszokat!
Gábor
Ez után már nem csodálkozom annyira, hogy ilyen minõségûek EA játékai
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
- 1G ram kevés ennek a játéknak
- botokhoz több erõforrás kell, mint a sima multihoz, pláne a 32 botos modokhoz
- az említett szaggatás nálam is elõfordult. Nagyon zavaró, "kliensoldali lag". Mialatt te állsz, a szerveren megy tovább a játék. A videó beállításokat kell drasztikusan csökkenteni (fõleg a fények, textúra). BIOS-ban az AGP apertúra méretének a növelése is segíthet. 2G rammal ez is csaknem eltûnik. Ja, és ne fusson semmi a háttérben, nekem már a TS-tõl is tudott így lagzani.
Nekem eddig semmi bajom nem volt a játékkal, de mióta felraktam ezt a fostalicska peccset, mikorra én beérek egy pályára, már az összes zászló el van foglalva és kb 1-2 perce megy a kör. De ha beérek sem játszhatok egybõl, mert kell kb 3-4 perc mire normálisan betölt a map, hogy szaggatás nélkül lehessen játszani. A szgépemmel semmi gond nincs, magasan az ajánlott rendszerkövetelmény felett van.
Kicsit dejavu-m van, a másfl évvel ezelõtti elsõ nagyobb BF Vietnam patch is tele volt nyomva új tartalommal meg ilyen-olyan hibajavítással, meg persze újabb bugokkal.
Ezekután még mindíg csak ennyit tudok mondani:

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
sétálok, nézem hogy akna, úgysem jármûben voltam, átmentem rajta, repültem.
mzem mi nyírt ki, hát At mine 😊
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ha peccselni akarom a játékot az 1.03-mal akkor elõtte fel kell raknom az elõzõ patch-eket is? Mert megpróbáltam felnyomni rá az 1.03-mat, de nem akarja az igazságot, valami failed-et ír ki.
(Az meg azért nagy LoL, hogy ilyen nagyhírû játékot nem bírtak minimális hibákkal kiadni. Mert elég sok gyíkja van az biztos -ender-)
<#wave>#wave>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Amúgy próbáltam full sz*r grafon is, de még úgy is csinálja az akadozást, csak nem annyira. Meg még vannak ilyen apróságok is hogy: feltettem hozzá a 32ManLan mod-ot (32 bot egy pályán), de az annyira megkavarja a játékot, hogyha a rendes BF2-t indítom (nem a 32ManLan-t) akkor a pálya betöltése után nem mozog az egér, holott a táj igen. Ezután persze lehet újratelepíteni az egészet. Ha a 32ManLan-ban rá akarok menni a controls-ra kidob a játékból. Amúgy csinálja ezt egyes pályáknál is.
Mindegy, majd kipróbálom azt amit Sanko írt (42555) hátha jó (jobb) lesz.
Meg amit írtál a Lighting-okkal meg Shadow-okkal fogok játszadozni.
Köszi! <#worship>#worship>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Még annyi, hogy a grafikánál a Lightingot, Dynamic Lightsot és a Shadowt csak mediumra rakd, az sokat segít.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Most este feltettem a patchet, teljesen simán ment, gond nélkül. Nekem tetszik, -legalábbis semmivel sem rosszabb, mint elõtte- magyar szervert ugyan nem találtam, ellenben beléptem valami angol helyre, itt 3,5 óra játék alatt egy halvány lag sem volt, kifogástalanul futott hibamentesen. Sztem jó ez!
üdv: Gábor
Az a baj most nem tudom kipróbálni mert munkahelyen vagyok onnan netezek.
Köszi! <#smile>#smile>
DE!
Ki kell kapcsolni a virtuális memóriát. Mert a win akkor is használja ha van szabad ram!
És természetesen ne fusson háttérben egy DVD/Divx konverció....
Próbáld ki.
ha a gfx-ben kikapcsolod az összes fénnyel kapcsolatos dolgot akkor is "látványosan" gyorsul a game.
a mohának mindig a déli oldala fás
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Lehet, hogy csak nekem van ez a problémám a játékkal, de ha valakinek ismerõs a gond akkor légyszi irjon! Tehát a probléma: Tök fasza lenne a játék, de úgy laggol botokkal is mintha neten százezres pingem lenne. Ezt csinálja low, high, szóval bármilyen grafikai beállítások mellett is. Ram gondja nem nagyon lehet mivel 1G van a gépemben. Pl. ha lövök, néha még mindig tüzel a gomb elengedése után is, vagy pl. ha gyorsan fordulok megakad a kép, és utána hirtelen odaugrik ahova kell. Videókártya nem lehet gond mert amikor megakad, a botok meg a környezet ugyanúgy mozog tovább akadás nélkül. Lehet, hogy ezt orvosolja a Patch? Plz help!
Köszönöm. <#wave>#wave>
- ezt nem tudom megmondani, de utánanézek. én most annak is örülnék, ha az 1-3 menne...
www.battlefield.hu
- Mikor várható a magyar ranked szerverek átállása?
- Fognak mostanában a IV-VI szerverek újra futni?
Minden jog fenntartva!
www.battlefield.hu
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
a 4 topõikból 3 folyamatban van 😊
de nem rossz 😊
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!