Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
bár eddig is ment elfogadható hatékonysággal a dolog, de most legalább tudatos lesz😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Hogy lehet téged büntetni mert valamikor vezetted a helit?
Ez nem tiszta
Ez hasznos volt!
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
- TV rakétát csak a föld felé lehet irányítani, levegõben (ég felé) nem kanyarodik
- Mozgó célpontra természetesen érdemes "elé" lõni, majd ha már közel van rákattintással pontosítani
- Nagyon nagy a hatótávolsága, és messzire pontosabban is lehet vele lõni. Egy idõ után a kép rezgése abbamarad, így jobban lehet célozni vele.
- A nagy hatótáv miatt felderítésre is lehet használni, például felszállás után (ha messze van az ellenséges bázis) elõrelõheted, hogy körülnézz, mi a helyzet (van-e ott tank, stb)
- Közelre hamis képet mutat, és valójában a kép alá fog menni a rakéta, (ami pld helicsatánál nagyon bosszantó) ez az elcsúszás úgy középtávon szûnik meg.
- Sajna megesik, hogy a rakéta átmegy a célponton. Földi célpontoknál ez ritkán zavaró/észrevehetõ, mert így a földbe csapódva ugyanúgy kiszedi a célpontot, de helinél az életed múlhat rajta.
- Közvetlenül a TV rakétára váltás után nem lehet lõni (valahogy lassú a váltás), általában 0,5-2 másodperc.
- Megesik, hogy a TV rakéta besül, és nem hajlandó elindulni, ilyenkor gépágyúra váltás/majd vissza általában orvosolja a helyzetet.
- Megesik, hogy van kilövéshang, leveszi a töltetet is, de valójában nem lövi ki a rakétát.
- Megesik, hogy a kilõtt rakéta a heli kb 2-3 másodperccel ezelõtti irányába indul el (ilyenkor a képközvetítés is késik ennyit), ilyenkor általában nem is látod a célt amire kilõtted.
Egyéb kérdés?
Érdeklödni szeretnék, bár tudom, hogy elfogultak vagytok ebben a témában! Szal nagyon régóta CS-zek és már rohadtul unom! Keresek valami más gammát ami nem is drága de letudna kötni! Szvsz a BF2 lekötne! Csak azt nemtudom hogy megjelent ez a special forces meg jön megint valami, hogy azokat is meg kellesz vennem? Nemértem! Pls help!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Szerencsére a gépem és most már a memóriám is lehetõvé teszi, hogy 32 játékosos Single pályát indíthassak😊 viszont hamar vége van. ezt szeretném beállítani. Single-ben van erre lehetõség? értem ezalatt a Ticket Ratio-t (asszem ez), ami itt mindig 200 pont, illetve a kevesebb zászlóval indulóknak több. hogy lehet ezt az értéket növelni?
The Matrix has you...
Ez után már nem csodálkozom annyira, hogy ilyen minõségûek EA játékai"
hát igen , és nem a dolgozók tehetnek róla. csak hogy tudjátok mirõl szól: egy EA-nél dolgozó fejlesztõ leírta, hogy a határidõ tologatás és a határidõk betartása miatt hogyan dolgoztatják õket a végén már heti 90 órában, és emiatt hogy mennyek tönkre fizikálisan és mentálisan a dolgozók. mindennek az a következménye, hogy magára a fejlesztésre mennyire nem tudnak már koncentrálni, mennyire fásultak lesznek, és beleszarósak. és persze mindennek ellensúlyozására se szabadságot, se nagyobb fizetést, semmit nem ad az EA, csak egy nagy büdös lóf@szt a seggükbe azzal, hogy "ha nem tetszik, akkor lehet máshova menni dolgozni". miközben az EA az egyik legnagyobb szórajkoztatóipari céggé nõtte ki magát.
hát igen, ez olyan mint, amikor egy multihoz elmegy dolgozni valaki. átlaghoz képest jó fizu, autó, mobil, de mindez azért, hogy BÁRMIKOR behívhassanak dolgozni, illetve ezért elvárják, hogy BÁRMEDDIG bent maradj, hétvégét, családot leszarják, arra nincs idõ, hogy a sok (pfff) pénzt elköltsd.
Én igy petcheltem: Letöltöttem az ea.com-ról, bemásoltam abba a könyvtárba, ahol a játék is van, futtattam s kész. Kb 3-5 percig tartott. Nemtom, mert közben ezt-azt intéztem. EA HU szervert 1,03-ra tegnap nem találtam, 1,02 is csak egy ment, ha jól láttam. Gondolom állitják át a többit.
Vagy én célzok egyre pontosabban, vagy kicsit erõsebbek lettek a jármûvek géppuskái (az utóbbit valószinûbbnek tartom) de tegnap sok killem volt, hogy berohantam a homokfutóval, majd F2- fel a géppuskához, és irtsd az ellent! Átlagban 3-an hullottak, mire engem kiszedtek.
http://kutyuszoba.blog.hu/
A lerakott aknak eddig is latszottak. Ha jo szemed volt, akkor ki tudtad szurni oket, es egy ikon is jelzi, ha akna kozeleben vagy.
Tegnap egyebkent szentsegeltem az aknak miatt egy kicsit. Egy bazison megalt egy ellenseges tank, meg egy APC egymas hegyen hatan, en meg mernokkel voltam. Mind a ketto moge ledobtam egy aknat, aztan elpucoltam. Az APC meg is probalt tolatni, es elbukta, de a tankot valaki tonkrelotte, es mikor a vezeto megprobalt meglepni belole, azt is. En meg felfedeztem, hogy itt maradt nekem egy ramaty allapotu tank, de van egy jokepu csavarkulcsom. Szepen helyre is pofoztam, beugrottam, es emlekezve az aknara elore indultam... volna, mert mihelyst megmozdultam, a sajat aknam kinyirt.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ezt az elemzés dolgot meg a totalbf2 formából van nem?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub