Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnan jön a lézerrakéta név? Eredeti neve TV guided, azaz TV irányítású rakéta. Lézeres irányzékú rakéta a bombázokon van.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

koschwarz
thx, kimerítõ volt a válasz 😊

bár eddig is ment elfogadható hatékonysággal a dolog, de most legalább tudatos lesz😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A helis lézerrakéta az egyik legerõsebb eszköz a játékban. Egy haverommal már összeszokott páros vagyunk. A pilóta csak lebeg valahol fedezékben, a gunner meg indítgat, akár vaktában is. Egy rakéta kb. 3 mp-ig él, ezalatt 3-4 helyesbítésre van lehetõség, ami nagyon trükkös lövésekre is jó. Túl sokat még nem gyakoroltuk, még nem vagyunk nagyon veszélyesek, de ami késik nem múlik <#eplus2>

ki fog special force-t venni?
Úgy látszik az ilyen szitukat csak akkor úszhatja meg az ember, ha Kóka a vezetékneve. <#hehe>

schrank
amúgy ranked szerveren lehet egy pályát maratonra állítani vagy legalább 5* mennyen egymás után vékájlend mert én kiugrom a pinceablakon ha fölöslegesen jáccottam 1 órát<#rinya>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
hát ezért B U G<#gonosz3>

Nem, nem kell, külön játékok.

Csak vicceltem!

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Annyi sablonszöveg a játék alatt,arra senki se figyel.Írd be a közösbe.<#nevetes1>

Ha már kiugrottál onnantól mi közöd a helihez?
Hogy lehet téged büntetni mert valamikor vezetted a helit?
Ez nem tiszta

KÖSZÖNJÜK!
Ez hasznos volt!

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

schrank
fél órája vittem egy BH-nyi <#lama>-t vékájlenden de mivelhogy kibaszott sok igla van be is találtak és igen csak föstölt villogott sipolt megnyomom a bélaut gombot és kiugrok a sok fasz meg ha misem történt volna ül a picsáján persze senki nem vette át a pilóta helyét sem így szépen lezuhantak meg is kaptam a szokásos -20pontot pedig azt igérték megszûnnek a rejtélyes TK-k ja és ugyanúgy megöl a felrobbanó roncs R-GO semmi értelme nem volt ennek a peccsnek a vékájlend map-on kívül<#gonosz3>

Bocs a duplázásért.Nyomom a "mehet" gombot és nem küldi,nyomom megint mert azt hiszem nem nyomtam és akkor már 2x küldi.

A franciakulcsal.Mintha szerelne.

A franciakulcsal.Mintha szerelne.

hogyan?
Hány éves a kapitány?

Szóval indítás után többször is kattinthatsz, mindig az utolsó kattintás felé veszi az irányt. Egész pontosan abba az irányba, ahol a kattintásod vonala metszi talajt.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Kattintgatással. De fontos megjegyezni, hogy:
- TV rakétát csak a föld felé lehet irányítani, levegõben (ég felé) nem kanyarodik
- Mozgó célpontra természetesen érdemes "elé" lõni, majd ha már közel van rákattintással pontosítani
- Nagyon nagy a hatótávolsága, és messzire pontosabban is lehet vele lõni. Egy idõ után a kép rezgése abbamarad, így jobban lehet célozni vele.
- A nagy hatótáv miatt felderítésre is lehet használni, például felszállás után (ha messze van az ellenséges bázis) elõrelõheted, hogy körülnézz, mi a helyzet (van-e ott tank, stb)
- Közelre hamis képet mutat, és valójában a kép alá fog menni a rakéta, (ami pld helicsatánál nagyon bosszantó) ez az elcsúszás úgy középtávon szûnik meg.
- Sajna megesik, hogy a rakéta átmegy a célponton. Földi célpontoknál ez ritkán zavaró/észrevehetõ, mert így a földbe csapódva ugyanúgy kiszedi a célpontot, de helinél az életed múlhat rajta.
- Közvetlenül a TV rakétára váltás után nem lehet lõni (valahogy lassú a váltás), általában 0,5-2 másodperc.
- Megesik, hogy a TV rakéta besül, és nem hajlandó elindulni, ilyenkor gépágyúra váltás/majd vissza általában orvosolja a helyzetet.
- Megesik, hogy van kilövéshang, leveszi a töltetet is, de valójában nem lövi ki a rakétát.
- Megesik, hogy a kilõtt rakéta a heli kb 2-3 másodperccel ezelõtti irányába indul el (ilyenkor a képközvetítés is késik ennyit), ilyenkor általában nem is látod a célt amire kilõtted.
Egyéb kérdés?

'Battlefield 2: Special Forces'

KÉPEK<#finom>
!!KÉPEK!!
Én sose irányítottam.Láthatod a hozzászólásból,én azt hittem nem irányítható.Akikkel repültem azokkal nem volt idõ sokat szórakozni a célzással.Õssze-vissza tekerték a helikoptert.Néha ezért baráti tûz "áldozata" lett valaki.<#rinya>

tv rakétairányitás: nekem úgy mükszik, hogy: bal egérgomb lenyom, rakéta indul, gomb nyomva tart és egérrel irányit, ugyanúgy mint a vállról inditható. Nekem úgy tûnik hogy irányitható. persze hirtelen elmozduló célpont helit nem tud követni. Ez inkább földi célpontra van kitalálva, arra megy sztem okés.

Hello!
Érdeklödni szeretnék, bár tudom, hogy elfogultak vagytok ebben a témában! Szal nagyon régóta CS-zek és már rohadtul unom! Keresek valami más gammát ami nem is drága de letudna kötni! Szvsz a BF2 lekötne! Csak azt nemtudom hogy megjelent ez a special forces meg jön megint valami, hogy azokat is meg kellesz vennem? Nemértem! Pls help!
koschwarz
mosmár totál nem értem. 😊 van a célpont, a keresztete ráviszem és lövök bal gombbal. ezek után minimálisan, de lehet irányítani a rakétát az egér mozgatásával, nem???? vagy ezek után is kell még kattintani a célra, hogy tényleg arra menjen????

nálunk ezt csak a vezetõ beosztásúaktól várják el, dehát ott 5-el 6-al kezdõdik a fizu. valamit-valamiért. Én nem csinálnám!

Hú!Akkor most tanultam valamit.

Kandurex
A rakéta irányítható és ami fontos muszáj is irányítani.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

koschwarz
bakker, én eddig az egérrel "irányítottam" a tv-rakétát, de ezek szerint elég jó hatékonysággal, mert soxor találok vele. soha nem kattintgattam. LOL 😄

A rakétát te nem irányítod.A tv-n kinézed hova akarsz lõni és tûz.Onnan a rakéta arra a pontra megy.

Kandurex
Õ...egérrel 😄

Kandurex
Mert csak minimálisan tart célra, mozgó célpont ellen hatástalan, álló meg ugye nem sok van <#nezze><#heureka>

koschwarz
most ezt nem értem. akkor mivel kell a heli TV-rakétáját irányítani?????????

FCH kari
hát ja gyakorni lehet de játékban már ritkán jutok helihez😞

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

bigapó
Hi!

Szerencsére a gépem és most már a memóriám is lehetõvé teszi, hogy 32 játékosos Single pályát indíthassak😊 viszont hamar vége van. ezt szeretném beállítani. Single-ben van erre lehetõség? értem ezalatt a Ticket Ratio-t (asszem ez), ami itt mindig 200 pont, illetve a kevesebb zászlóval indulóknak több. hogy lehet ezt az értéket növelni?

The Matrix has you...

Kandurex
Jah, mondjuk én másodikra rájöttem a kattingatásra 😊 Bár túl sokat nem helizek, valahogy mindenki rácuppan ahogy van egy szabad 😞

koschwarz
gergod: "érdekes olvasmány EA dolgozóiról angolul van....
Ez után már nem csodálkozom annyira, hogy ilyen minõségûek EA játékai"

hát igen , és nem a dolgozók tehetnek róla. csak hogy tudjátok mirõl szól: egy EA-nél dolgozó fejlesztõ leírta, hogy a határidõ tologatás és a határidõk betartása miatt hogyan dolgoztatják õket a végén már heti 90 órában, és emiatt hogy mennyek tönkre fizikálisan és mentálisan a dolgozók. mindennek az a következménye, hogy magára a fejlesztésre mennyire nem tudnak már koncentrálni, mennyire fásultak lesznek, és beleszarósak. és persze mindennek ellensúlyozására se szabadságot, se nagyobb fizetést, semmit nem ad az EA, csak egy nagy büdös lóf@szt a seggükbe azzal, hogy "ha nem tetszik, akkor lehet máshova menni dolgozni". miközben az EA az egyik legnagyobb szórajkoztatóipari céggé nõtte ki magát.

hát igen, ez olyan mint, amikor egy multihoz elmegy dolgozni valaki. átlaghoz képest jó fizu, autó, mobil, de mindez azért, hogy BÁRMIKOR behívhassanak dolgozni, illetve ezért elvárják, hogy BÁRMEDDIG bent maradj, hétvégét, családot leszarják, arra nincs idõ, hogy a sok (pfff) pénzt elköltsd.

FCH kari
na én láma elég sok játék után jöttemrá "rá vezettek""hogy a heli kamerás rakétát nem az egér huzogatásával kell irányitani,probálgattam hát gyakorolni kell!!

én szoktam. Pl valamelyik este megyünk harckocsival, én csak potyautas voltam, megáll a tag. állllllll, no gondoltam valamit akar, kiszálltam. Mindjárt láttam, hogy aknák miatt állt meg, felszedtem, s mentünk tovább. -persze ehhez az kellett, hogy épp ott tiszta volt a terep elenségileg. Nem kellett beszélnünk sem hogy értsük egymást. Az ilyeneket szeretem!

Nekem semmi bajom nem vol tegnap este a TV rakétákkal. Nyomtam-ment. Én nemtom mér, nálam jól mükszik alapvetõen. Gyorsan bent vagyok, most már az is megszünt, hogy belépés után még másodpercekig akadozik. Patchelés óta ez sincs, bár ez lehet, hogy a tegnap esti angol szerver érdeme is, nemtom, ha meglesznek a magyarok, majd kiderül.
Én igy petcheltem: Letöltöttem az ea.com-ról, bemásoltam abba a könyvtárba, ahol a játék is van, futtattam s kész. Kb 3-5 percig tartott. Nemtom, mert közben ezt-azt intéztem. EA HU szervert 1,03-ra tegnap nem találtam, 1,02 is csak egy ment, ha jól láttam. Gondolom állitják át a többit.
Vagy én célzok egyre pontosabban, vagy kicsit erõsebbek lettek a jármûvek géppuskái (az utóbbit valószinûbbnek tartom) de tegnap sok killem volt, hogy berohantam a homokfutóval, majd F2- fel a géppuskához, és irtsd az ellent! Átlagban 3-an hullottak, mire engem kiszedtek.

PsyhoApu
Az emberek többsége nem használja azt a hasznos dolgot, hogy az utász (én így hívom az enginert 😊 képes felszedni a már lerakott aknákat. Pedig kellemes dolog...

http://kutyuszoba.blog.hu/

"De az ellenség még most se látja az aknát."

A lerakott aknak eddig is latszottak. Ha jo szemed volt, akkor ki tudtad szurni oket, es egy ikon is jelzi, ha akna kozeleben vagy.

Tegnap egyebkent szentsegeltem az aknak miatt egy kicsit. Egy bazison megalt egy ellenseges tank, meg egy APC egymas hegyen hatan, en meg mernokkel voltam. Mind a ketto moge ledobtam egy aknat, aztan elpucoltam. Az APC meg is probalt tolatni, es elbukta, de a tankot valaki tonkrelotte, es mikor a vezeto megprobalt meglepni belole, azt is. En meg felfedeztem, hogy itt maradt nekem egy ramaty allapotu tank, de van egy jokepu csavarkulcsom. Szepen helyre is pofoztam, beugrottam, es emlekezve az aknara elore indultam... volna, mert mihelyst megmozdultam, a sajat aknam kinyirt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

FCH kari
köszi de a ASE reinstall nemsegitett valami egyéb tipp??LÉGYSZI HA VAN!!

De az ellenség még most se látja az aknát.Ugye?Akkor most feldarálja maga elõtt a bázisokat?

Running
Remek akkor ez is értelmét vesztette. Ki az a hülye aki nem vesz észre egy aknát. Legalább ne mutatná akkor, hol az ellenfél aknája, de így....

Kandurex
Hm. Kicsit én is játszogattam. Az aknákról annyit, hogy minden akntípus felrobbantható a játékban C4 -el, gránáttal valamint az APC és magasabb kategóriájú jármûvel. Szal most már nem lesz olyan, hogy valaki szó szerint elzárja az útat, hisz a lõhet magának bejáratot a tankos vagy egyéb delikvens.

Egy darabig commander voltam tegnap és (ha már valaki írta akkor bocs) ahogy kiadtam a tüzérségi támadás parancsát jobb dolgom nem volt ezért megnéztem fentrõl.Gyakran a robbanás látványát és hangját ca. 3-5 másodpercel megelõzve haltak az emberek.Néha a robbanások látható jele teljesen elmaradt.Nem volt füst.Ez érvényes a jármûvek károsodására és megsemmisülésére.A helikopter elkezdett füstölni aztán felrobbant.De sehol se volt az ágyúzás robbanásainak látványa/nyoma.Mintha csak természetes halált haltak volna az emberek.

Running
Én már pont nem tanultam oroszt, pont 1 évvel maradtam le róla, hááhááááhááááá

Ezt az elemzés dolgot meg a totalbf2 formából van nem?

A TV raketak tovabbra is ugyanolyan szarok. Meg egyet sem sikerult elsore elinditanom, igaz osszesen talan 5 probalkozasom volt. A tobbit inkabb gepagyuval inteztem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Én is oroszt tanultam. tyerem tyeremok!