Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi ennek az akadalya ? mit kell meg olyan NAGY dolgot tenni, ami ezt megakadalyozza ???
szerzodes stb... szarni ra, ahogy ok szarnak a vasarlokra.
szerintem
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Pedig müködik a lejjebb említett ASE fórumról származó tipp. Megkeresed az alábbi részt a filters.txt-ben:
Code:
Battlefield 2
ServerType: GS
Pár sorral lejjebb átírod a JoinTemplate sort, értelemszerüen a vastag részeket átírva:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username yourusername +playerPassword yourpassword [ +password "{PASSWORD}"]
Kész. Közben természetesen nem futhat az ASE.
MAGYART,
1.03-AST
MOST!!!!!!!!!
tényle nevetséges....a magyar EA-on még a patchet SEM LEHET LETÖLTENI!!!
hahó alszotok ott az EA Hun-nál???
a mohának mindig a déli oldala fás
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
egy egyszeru dolog amivel megcafolom ezt az iranyitast, miert alkalmatlan pontosabb, komolyabb jatekhoz, persze aztan johetnek az ellenervek, de csak ertelmesek :)
probalj meg mondjuk az egereden pontosan 1,5 centit mozditani, de lehet akarmilyen csuszasra alkalmas targy is :) aztan probalj meg ugy mozditani ezen a barmilyen targyon 1,5 centit egy iranybam ugy, hogy megnoveled a sulyat mondjuk a 30 % -al... ta tam es mit tapasztalsz ?
persze ez csak az egyik resze a masik, hogy a kezed is veszit nagyon sokat a pontossagabol, ha pl mas iranyu mozgast vegez, sot erot is fejt ki, gondolok itt arra, hogy folyamtaosan nyomod a jobb gombot.
lehet, hogy igy is prok vagytok, de ha "normalisan" iranyitanatok, akkor verhetetlenek lennetek. ezek sajna tenyek :)
jo pl a bf-ben annyit nem szamit ez csak gyalogos harcnal, de egy erre kihegyezett jateknal pl cs ha mar mindig szoba kerul, egy jo jatekos, meg csak nem is az eger bal gombjaval lo, az elobb leirtak miatt.
de attol meg lehet valaki nagyon lama, mert pl space-el lo, tehat csak ezen tenyek megvaltoztatasaval, nem lesz valaki "jo" lovo :)
szerintem
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
valami
<#worship>#worship><#nyes>#nyes>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Végre x év után találkozom valakivel, aki hasonló konfiggal játsziki mint én!
Nagyon jól csinálod és aki mást mond az hazudik, ne is figyelj rá!
Egyébként tájékoztatásul közlöm, hogy ez az õs config még a szépemlékû QUAKE nevû játék idejébõl származik.
de engem komolyan megzavartak ezek a hsz-ek, mert azt hittem eddig, jól lövök TV-vel, ehhez képest kiderült nem is úgy csinálom, ahogy igazából kellene :)
mellesleg néha én is rosszul vagyok, amikor a gunnerem nem használja a rakétát, miközben ráadásul még én jelölgetem a Q-val, hogyha valami ellenséges dolgot látok a földön vagy a levegõben, és nem reagál semmit, csak lõ a gépágyúval, mint a meszes.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
honnan tanultad el ezt a rossz szokast ?
szerintem
csak azert merem leirni mert, ha nem ket iglabol soroznak, es meglatom honnan lonek, nincs az a raketa ami eltalaljon a harci helivel, akar flare hasznalata nelkul is, patch ide vagy oda.
na jo kb 10 % -a :)
bar a tungusnaknal sajna mas a helyzet ott altalaban az utso talan 4. raketa szokott betalalni erthetetlen okobol :(
--
ASE-vel kuzdottem tegnap, sajna nem birtam mukodesre birni.
szerintem
Meg mielott valaki megkerdezni alap beallitasnal a bal egergombbal lehet tuzelni a kezunkbe akadt fegyverekkel felteve, ha nem megint valaki joystikkal akarja iranyitani a gyalogost :)
A HL2 magyar leirasa annyit takar, hogy van benne egy papirfecni, valami hasonlo feliratokkal, bal eger gomb = tuz, W betu = elore menet stb... eddig nem gondoltam volna, hogy ilyen szukseges lehet, de latom nagyon is.
ajanlanam az illetoknek a console iranyitokat szep piros sarga, x kor es minden fele szinben formaban megtalalhatoak rajta a gombocskak, mint a 3 eveseknek a keszseg fejleszto kockakon....
akinek nem inge ne vegye magara.
--
wake island mapon eddig kb 4 kort jatszottam, es abbol kettot az amcsik nyertek, szoval nem olyan lehetetlen kuldetes ez :)
De nagyon idegesito, azon a mapon megnoveltek a heli respawn idejet...
bar szo mi szo kaphatnanak egy helivel tobbet az amcsik a hajojukra.
szerintem
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
na, akkor mégis van valami, én se bírtam a tegnapi játékon, csak egy kínai bh-t leszedni, az is lebegett a zászló fölött, mint egy lufi, úgy meg könnyû. csodálkoztam is, hogy ENNYIRE nem tudom már eltalálni a helikoptereket????
Úgy, ahogy évekkel ezelõtt az 1.6-ra is ráuntam emiatt.
De pl a Tribes-t a mai napig szivesen elõveszem, és 7 év után még mindig ezrek játsszák neten.
De, meg kell mondjam õszintén, anno a BF1942-re még hamarabb ráuntam. És így van ez a BF2-vel is. Így lesz. A DC-mod anno hozott felfrissülést, az fasza volt megint hónapokig. Remélem az új DC is legalább ennyire jó lesz majd.
Ellenben a BH-t még mindig nem.
és talán azért mondják rá könnyen hogy elavult mert pl az eredeti battlefield és a legelsõ cs óta a cs nagyon keveset változott a másikhoz képest
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
- Nem hiszem el, hogy meg mindig a kurva fegyvervalaszto gomb kell hogy a tuzelesi modot valtsa. AT-vel valtok Eryxre, majd vissza primarira, de mivel neha nem valt rendesen, megnyomom ketszer. Kovetkezo ellenfelnel elougrok, majd egy sorozat helyett egy lovest megeresztek ra, o kirohog es szetken a betonon.
- Full lagmentes szerver. Humvee jon felem, latom +2-es, jo kis frag lesz. Eryx elovesz, mint a filmekben kitartoan fekszem mikozben a kocsi robog felem. Megcelzom a motorhaztetot - nem eloszor lovok ilyennel - majd az atrepul a humveen es hatul csattan a betonfalon. Humvee rajtam at, eger az asztalrol le. Anyad.
- A tankok kevesebbet serulnek - allitja a peccs. Rongyolok omanon (haxnak omaron) a sineknel, mondom nem hagyom ki a lehetoseget egy kis grindelesre. Persze hogy ugyanugy eltunt 3 csik a tank hpjabol.
- Helikopterek tovabbra is ugy kopkodik magukbol a zavarokat mint kis Meow anno a spenotos babaetelt, szinte lehetetlen befogni oket ha ertelmes a pilota. De oromteli, hogy tegnap KTC kb 8 raketat lott ram jetbol ugy hogy egyenes vonalban repultem elotte es mind atment rajtam vagy elment mellettem. Pontossag!
- Jo hogy megcsinaltak a tankokat, de ha a torony geppuskaallasat bizonyos szogben eltalaljak masik tankbol, az m1a2 darabokra robban egy lovesbol. Mi van ilyenkor, a begorbult geppuska leszakitja a tornyot vagy mi?
- Szerverkereso! Ha populated szervert keresek, nem ad ki semmit. Ha nem fullt keresek szinten. Ha mindkettot, akkor sem! Remek! Updatenel a gepedrol pingeli meg a szervereket, ergo mindegyiknek 300-as pinget fog irni, mivel kozben ezerrel pinget masik szervereket. Ez remek szinten, utana kattingathatom vegig egyesevel a szervereket, hogy meglassam melyiknek milyen a pingje.
- Rangok. Belepek a szerverre, megkapom a 3 rangot felfele, kivarom a map veget, stb., varok 1 orat, bfhq semmi. Szuper, majd reggel.
Reggel: Bfhq, semmi. Belepek gyorsan 1 szerverre, megint kapom a 3 rangot. Wow :P
Fel ora jatek utan ennyi, kesobb ujra jelentkezunk!
Together we'll fly someday...
Bár a kasztok hiánya alatt max a kategorizálás hiánya érthetõ, hiszen CS-ben még több fegyver van szinte, mint BF2-ben, annak ellenére hogy kasztok meg nincsenek...
A jármûvek feleslegesek egy ilyen játékmódhoz.
A stratégia és takika meg... ha úgy gondolod hogy nincs, akkor valszeg nem játszol valami jól :P Persze ettõl még mákolni lehet, ahogy bármely más játékban is :)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Egyébként mind a mai napig szeretek CS -zni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A BF2 féle conquest sem új, valójában hót egyszerû C&H, ami már az 1998-as Tribes-ben is ugyanígy megvolt.
Ha meg a CS-be CTF-et tennének, az nem CS lenne többé...
Ugyanúgy, ahogy a BF2-ben is nevetséges lenne mondjuk a CTF.
Ti itt izlésekrõl próbáltok meg vitát indítani, amibõl úgysem sül ki semmi jó. Van akinek egyik jön be, van akinek a másik. Ettõl nem elavult, vagy szar egyik sem. Ebbõl max parttalan flame kezdõdik.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A repcsié tényleg erõsebb, csak azzal a sûrûjében kell forgolódni, ráadásul néha lassan repülni. A helivel meg nagyon jól lehet sunnyogni.
Én pld az Unreal2004-gyel sokkal többet játszottam, mint bf2-vel, mégsem tudnám azt mondani, hogy az egyik jobb, mint a másik, mivel nem ugyanaz a kategória, tök más a játékélmény.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Hiába, a tudatlanság is fegyver :)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
szerintem a kétüléses vadászgép a legerõsebb, annak a lézerirányítású rakétája nagyon hatásos. a helinek egyébként tv-irányítású van, Rafia. a lézer beméri és ha lockolta, akor szinte tuti, hogy talál, csak idõben kell kilõni.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"