Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mini image! ! !
FAQ__FAQ__FAQ
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ha nem találod a 'Local Settings' könyvtárat, akkor be kell kapcsolni, hogy a windows mutassa a rejtett file-okat is.
Windows intézõben: eszközök --> mappa beállításai --> nézet --> rejtett fájlok és mappák --> megjelenítés
Windows Commanderben: beállítások --> általános beállítások --> képernyõ --> látszik a rejtett/system fájl
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Miért nem tudom felrakni egyik patch ot sem, pedig ninsc megcrackolva a game! :((( gyorsan plz.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Crem, mi kell a veteran aviator-hoz??
Sehová nem tudok bemenni.
Aki megrendelte már tavaszra a medencét a kert végébe az eladott példányok után, jó lenne, ha beállítana gyorsan még vagy 4-5 szervert. Különben ráküldöm az eahunra a fogyasztóvédelmet. De frankón.
Köszi.
Na megyek valami angolra.
khumbula
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Persze amikor pl Elala XXL jött, akkor máris leürült, majdnem teljesen. A sok láma ennyire nem képes, hogy egy custom mapot letöltsön...
És ma megvolt az elsõ bejegyzés a ban listánkba is :) valami DRAGON bla bla nevezetû emberke folyamatosan TK-zott, amikor meg kickeltem érte, ellenem indított kick votet... nem érte meg a végét :)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Commanderrel mentem, lebombáztam vagy 20 embert, erre a végén eredménynél 0 áll mindenhol, kivéve a pontszám.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Ma játszottam kicsit, és erõsen negatív érzésekkel léptem ki egy idõ múlva.....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ha nem adtam volna ki érte pénzt leszarnám.
- van egy rossz szokásom, ami nem mindig elõnyös: a heliket ugy szedem le, hogy lelassitok, és lelövöm gépágyúval, ennek vannak hátrányai:
-- elõfordulhat, hogy egy ügyes vadászgépes mögémjön és lelõ, de ez nem valszinû
-- a második (ami itt is történt) az az, hogy nem sikerül egy sorozatra lelõni, el akarok felette repülni, de mivel lelassitottam nem emelkedik ugy ahogy akarom és belemegyek.
Ezen kell még finomitanom, de az olyan lamak-nak mint te, aki ilyeneket ir hogy:
"höööhh, na gyere a földre, azt itt mutasd meg mit tudsz hööö"
ezt nem kell magyaráznom....
steam, origin: ACE_hun
Freddy, elismerem, szánt szándékkal volt, egész körben kamikazee-ztam, azért lett a végén 26 killem és 4 halálom.... lama
Lenne 1 kérdésem,honnan lehet leszedni a no cd cracket mert nem tudok nélküli patchelni (vagis tudok <#vigyor3>#vigyor3>de nem indulel)mert én tört verzióval játszok.
SZóval midnent tudok csak azt nem hogy hol lehet leszedni vagy hol van a no cd crack.Valaki segítsen pls.Minél elõbb kellene valakitõl a válasz,csak annyit kérek hogy konkrétan válaszoljon .Elõre is köszönöm.

olvastam a FAQ-t de azt irja még nincs megoldás arra, hogy mitõl van az asztalra kilépõs hülyeség játék közben! Szal ha valaki tud esetleg valami megoldást ajánlani, az nagyon jó lenne!
ha te azt tudnád...^^