Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
mekkora flash vazze XDXD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

havercsotány
hmm :) bár lehet aza fékbetét 10k km és lehet cserélni .. persze megéri még így is :D

Swift 1989-2003 kuplung szerkezet,tárcsa kinyomócsapágy
készletben: Akciós ár: 17 100 Ft
a mondeomhoz 200k :D :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Jahh, hogy a garn. az a 2pár...
Akkor kb. ugyan annyi, ha nézzük a postát.

Aha +2garn fékbetét... mér' 1 garn kell a csomagtartóba?!

pedal to the metal...

mi köllene Gabesz? :D

pedal to the metal...

hókuszpók összement? :DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

:O ouch öö annyiér nagykerbe nem kapod meg .. nem basznak át azzal????

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Herold
Mi a fasz van itt? 84 új üzenet. <#banplz>

McKenny
zataron is volt supplim, 1x kellett használni mert bekaptam egy iglát
,(rádásul az ellenség kommandere is le akarta dobni a helimet kocsival amikor mentem a suplikhoz tölteni de nem sikerült mert Fly By nézetbõl voltam ammóért és láttam ahogy esik..arréb mentem<#mf2>)

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Fujiryu
Suppli lassan tölt, az inkább a tankoknak jó.A helipadig visszarepülni nem nagy ügy :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

McKenny
dragon: ha amcsik vagyunk és kina baszorul fõbézre hova célszerû helinek supplizni? külsõ olaj tartály milyen?

havercsotány
nekem lamborginu maracleno hipe typeém van nincshozze véletlen egy csigás nitrit adagoló hélium tõltésü generátor szürõ tûszeleped?

Akkó kösz, 7900.- ért láttam a szettet. Mármint két tárcsa + 2 garn.betét.

Nekem Nissan Terrano II TDI van...ahhoz nincs alkatrészed??

[IRAM] leader

Nem! Rohadt nagy kedvezményt mondtam, bele is számoltam. és ez akkor is igaz, ha nagy kedvességet kapsz a nagykerekben, mert a suzukihoz Õk drágák!

pedal to the metal...

McKenny
gyros tál(világ legjobb izû husával),saláta rá fokhagymás öntet, feta (nem fika) sajt mind ez csak 930ft-megérte

Olcsóról volt szó.<#whatever>

Fujiryu
Igazándiból elég sok múlik az ellenfél taktikáján is.Ezért kell a jó kommunikáció csapaton belül, hogy tudd merre van az ellenfél helise.

Általában két dolgot szoktak csinálni.Az egyik az az, hogy emelkednek és várnak arra, hogy gyere közel és kilövik a nagyobb célpontokat, amik közel érnek, de nem mennek közel hozzájuk.A másik meg az, hogy rusholnak elõre és lõnek.Azonban annyi elmondható, hogy a helire figyelnek a legjobban, szóval ha te is elõre mész akkor rád lõnek a legjobban.Egyedül helizni más, mint két emberrel mert míg gunnerkedsz nem tudsz mozogni.Szóval ha kezdõdik a war az én tanácsom az az, hogy a helijüket vadásszad le egybõl és ha az megvan akkor utána mehetsz rá a páncélosokra és gyalogosokra.Csak akkor lõjj a tankra, hogyha az közel jött ahhoz, hogy eltaláld távolról, és biztos vagy benne, hogy az õ helijük messze van ahhoz, hogy amíg tévézel ki tudjon lõni.Aztán ha megvan a tank egybõl indulj el hátrafelé, hogy a helijük elõl kitérj.Aztán utána a helijüket vadásszad le szépen.Fél percenként lekempeled õket ha megvannak és ha megvan az az elõny, hogy nekik nincs páncélosuk és a sunnyogó jármûveiket is elkapod akkor a gyalogosokon múlik a többi és nyertetek.Sokan azt hiszik, hogy a helikopter mindent megold, kiszedi a tankot, kempeli a helit, elfogja a sunnyogó jeepeket és még a támadásnál is lelõ mindenkit.Ezt nem lehet megcsinálni, mert elég hamar lezuhansz.A tankot/apct/helit lenntartani folyamatosan elég nagy meló és mindegyik kiszedése eltart egy darabig és ha végeztél akkor kb marad 10 másodperced elölrõl kezdeni az egészet.Viszont tarthat tovább is atóól függõen hogy helyezkednek ezek a jármûvek.Szóval elég keveset tudsz majd segíteni zászlóhúzásnál, mert te fogsz figyelni a sunnyogó jeepekre is.A dolgod annyi, hogy a fõbézükrõl gyalogoson kívül más ne tudjon úgy kijutni, hogy lõhessen a ti gyalogosaitokra.Nem kell bemenni a fõbézre fregelni, hanem szépen TV-vel belövöldözöl biztonságos távolból és megvan a gyõzelem.Ha meg húzzák a zászlót, akkor elég közelrepülni és gunnerként kilõni õket amíg a gyalogosok visszaérnek.Azonban itt megvan az az elõny ami a gyõzelemhez kell, mert a ti tankotok és APC-tek csak azzal kell törõdjön, hogy húzza a zászlót és gyalogosokat fregeljen és ha tudja a sunnyogókat elkapja.A gyalogosoknak meg tényleg könnyû dolga van.Azzal tudsz idõt szerezni magadnak és segíteni egy támadást gunnerként, hogy a kommander kiartyzza a helijüket.Akkor nyugodtan segítheted a támadást.

Ha meg téged szednek le az elején akkor annyit tudok javasolni, hogy ne add fel.Elõbb utóbb hibázni fog az ellenfél és fel tudsz majd szállni, de addig is próbáld meg a helijüket vagy a tankot lõni és a csapatból is mindenki jeepbõl lõje a helijüket.A legnehezebb szerintem 16-os mapon helizni egyedül, mert nagyon oda kell figyelni a dolgokra és sok múlik rajtad, de bele fogsz jönni elõbb utóbb, nem olyan bonyolult.Mázli, hogy a coRDHA-sokhoz kerültél, mert õk nem fognak lebaszni ha elkúrsz valamit és szétkempelnek, hanem segítenek majd, hogy tanulj a hibáidból.Meg ez még egy tanács is, hogy nyugodt legyél te is ha kempelnek és ne hibáztass másokat amiért nem tudják lelõni a helit, hanem maradj nyugodt, mert az idegeskedés és a vita sose segít :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mackosajt
hihi... eszembe jutott a vegyipari technológia érettségim.
Annyi volt csak a különbség, hogy 25 tételbõl 20 ment, majd kihúztam a 25-öst. <#kuss>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Csak nálam:
Féktárcsa gyári:7.230.- utángyártott:3.045.- /db
Fékbetét gyári :8.065.- utángyártott:2.490.- /garn.
Porvédõ gyári :1.790.- utángyártott:kár lenne foglalkozni
Csak neked:) plusz rájön az, hogy Békéscsabán vagyok, el kell jutnia hozzád<#integet2>

pedal to the metal...

Egyes helyeken a vasárnapi ebéd receptje így kezdõdik:
_lopj egy tyúkot....

[IRAM] leader

HTS s3rg1nh00
ennél azért ez viccesebb:
http://www.youtube.com/v/cJ6bj9D5xF0

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

OrionHungary
http://www.youtube.com/v/kEOqgmDzkB8

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

mackosajt
Írjunk még recepteket? Recept Klub? <#banplz>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Metalmilitiakid
ez az már a 6. ak vagyunk :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

2000.11.havi 1.0 Swift tárcsafék szett mennyi lenne?
Tárcsa, betét, munkahenger tömítõ gumi?

mackosajt
hááát, nem, csak egy példa volt fõzési technikára. <#hehe>

de ehhez lehet párosítani az Instant szendvicset is akár.

OrionHungary
http://www.youtube.com/v/Ly5fO9WtUk0&feature=related

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Metalmilitiakid
ebbõl lesz a szendvics ?

mackosajt
Alapanyagok:
Instant víz
Instant kávé
Instant cukor
Instant tejszín

elkészítés:
Az instant vizet 1 csészében feloldjuk, majd hozzá adjuk a másik 3 csomagot.
Jól elkeverjük, és kész is.

Metalmilitiakid
nem hogy fõznél magadnak szendvicset :D

HTS s3rg1nh00
hát,ha kell akkor weblapot a magánklinikádnak:)
vagy majd felügyelem a számítógépes rendszert:)

McKenny
na rendeltem kaját is faja<#finom>

Fujiryu
és mit kapunk mi cserébe?

McKenny
van idõd atc-zni ma fél órát?
mert én kérdeztem az eddigi heliseket kordából mi legyen a dragon tactic, vmi ilyen volt: "kör kezdésnél lõdd le a helipadról a kiskocsit ami jön ki a bázisról\megy át a gázlón, lõdd le az ellenséges helit,kempeld egész körbe, meg lõdd le a tankot,apc-t."

Fujiryu
Akkor meg ne dumáljon bele abba amihez nem ért, vagy ha igen akkor fogadja el kussban, hogy nem volt igaza, de ne neki álljon feljebb és jöjjön azzal, hogy õ nem arról beszélt...Én is tévedek elég sokat de utána képes vagyok belátni, hogy tévedtem, nem jövök a nem értek hozzá nem vagyok hibás amiért hülyeséget beszéltem szöveggel...

és mi tudunk hozni neked mentõsöket az IRAM-ból és ha suzukid lesz, szerzek neked rohadt nagy kedvezménnyel alkatrészt! UFF beszéltem...<#eplus2>

pedal to the metal...

Fujiryu
Hidd el egy két war és megszokod azt az órát.Nem kell folyton kinézni a monitortól, meg a térképre úgy is elég gyakran nézel és akkor látod az órát is.Fejben 30at hozzáadni egy számhoz és azt észben tartani nem olyan bonyolult, meg egy 10 másodperces késés simán belefér, mert addig csak beszáll és indítja a helikoptert.Szóval elég ha a 5-re kerekítesz és az alapján számolod a 30mpt.De mint mondtam, nálunk ezért figyelte a kommander külön a dolgot és mindig a spawn elõtt meg volt beszélve 10-15 mpvel, hogy ki kempeli le éppen a helikoptert.Oilfildsen és Dragonon ezen múlik a war, hogy melyik csapatnak van fenn a helikoptere többet és tapasztalatból mondom, hogy csak akkor jutsz ki a kempelésbõl ha az ellenfél elbassza :)

Metalmilitiakid
erre lenne egy olyan jó videóm csak nem lelem, ha valaki megtalálná rakja már be. a comedy centralon volt Miért nem jó kertésznek lenni címmel

hát ja...erre is jó egy közösség látod?,<#vigyor4>

[IRAM] leader

HTS s3rg1nh00
hát ez tök jó bazeg.
ha elvégeztem az egyetemet és dolgozni fogok,netán családalapításon töröm majd a fejem,akkor ott lesz a núb akivel majd meg tudom konzultálni a házépítést...aztán a Gabesz a kertben tud segíteni,ha venni akarok valami mûszakit akkor ott a Boxer,lesz jogászom is,sõt ha netán összetûzésbe kerülök a rendõrökkel akkor ott a Running,és ha harmadfokú égési sérüléseket szenvedek a Verzoo fõzési tanfolyamán,majd a Fuji összefoltoz.
<#idiota>

köszi Díz,de nem igazán érdekel,mit írogat...<#nevetes1><#email>

[IRAM] leader

Fujika ne bántsd a Gabeszt, nem fizikus õ, hanem kertész(jó értelemben) és alapvetõen csupa jó indulat. úgyhogy ha belekötsz, tengelyt akasztunk. Egyébként meg te is beleszólsz mindenbe: ez így van rendjén, ez a FÓRUM LÉNYEGE!!! Mindenki szóljon bele!<#puszis><#banplz>

pedal to the metal...

Na jó elárulom,ha nem tudjátok..sötétkék.
hallottam tegnap a kocsmában énekelték,hogy láma szeme,láma szeme sötétkék..

[IRAM] leader

Fujiryu
akkor egy jótanács: az ilyenekre figyelj oda, mert nem nagyon tolerálják az ilyen elszólásokat.Oda kell figyelni a nyelvezetre, mert fizikában még jobban szívóznak rajta mint a matekon.2-3 pontot bukhatsz egy ilyenen és utána másképp néznek rád :)

McKenny
heli kempelésnél azért jó a hagyományos( nem digitális)óra mert jól lehet látni rajta mikor telik le a fél perc,egy tv reload is 9 sec kb. szval lesz kb közbe 2 tv kb.

:-DDD