Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nem egy ilyen sor van. <#nyes>

Battlefield 2\Mods\Domination
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
Group: BF2MODS
Mutex: BF2MODS
1 if gamevariant ~!= "domination" remove

Battlefield 2\Mods\WCC Coop
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
1 if gamevariant ~!= "wcc" remove

Battlefield 2\Mods\Assault and Secure
1 if hostname ~!= "*AAS*" remove

Na melyiket változtassam?

Ez is feature. Elvégre ha hiba lett volna, 2 hónap alatt csak kijavították volna, nem?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Ez feature. 100%. Nincs is jobb, mint sniperként éledni a frontvonalon....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Running
Nekem az enginner unlock fegyveréével volt egy érdekes helyzetem. Kilövik alólam karkandon az apc-t, rohanok mint állat a gépfegyverállvány felé, kibukkan két maki, én meg puff, puff...puff, puff, puff beléjükürítettem 7 sörétet, erre mosolyogva haltam meg, mert mindkettõ visszalõtt. (Aszittem közelre ez a leghatékonyabb fegyver, ja és 3 méterre voltak, nem is lõttem mellé.) Szóval érdekes ez a játék.

Van ez a szarság hogyha zoomolva halok meg akkor következõ spawnnál beakad a célkereszt, ilyenkor csak úgy lehet megjavítani ha visszaváltok arra a fegyverre amivel a kezemben meghaltam és megint bezoomolok meg vissza.
Viszont ez csak és kizárólag azzal a kaszttal mûködik amelyikkel meghaltam, medicnél halál mert lelõ a tank, spawn ATvel célkereszt persze beragad tank lelõ megint mint a szart, spawn medickel épphogy meg tudom csinálni a zoom meg visszát a tank megint szarrá lõ, spawn végre mûködõ ATvel erre a többiek kilövik a tankot mire megjelenek és egy assi lelõ mert a fostalicska MP5-el bénázok :DDD
Ki is léptem a vérbe nem kell nekem ez az extra stressz :)

Me0w
Ez bug v. feature? :)

Together we'll fly someday...

Yan
Az nem jó. <#ejnye1>
Töccs le egy ASE-t, vagy a file menü update filters. <#email>

&#165; xfire: kistekila

Running
Ha volt ideje... :)

Me0w
De a Battlezonenal hiaba keresed a Bf2 beallitasait, nem erted?

Me0w
Elesztes kozben megeroszakolt a medic? :D

"A masik. Medic eleszt, AT voltam elotte, felkelek, kezemben egy G3, szemben jon a tank. Hogy a francba valtok kasztot? :)"

Orulj, hogy nem egy csavarkulccsal a kezedben ebredtel. Tettethetted volna magad mobilszerviznek, es leellenorizhetted volna az olaj szintet. Ha szazbol egyszer bejon, mar jo. :)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Ilyenkor jön a kotorászás, melyik volt az eredeti poggyász...tudod ezt hívjuk úgy jaj bocs félreértés, más ruháját vettem fel.:)

Megcsináltam, és nem megy. De azért irtam ,hogy mi van a filters.txt-ben, mert a FAQ teljesen mást ir. Egyébként nem azért van a FAQ, hogy ne kelljen visszaolvasni 323 oldalt?

Ha többen haltok meg egy helyen, vagy egy "kit" közelében halsz meg, akkor feltámasztáskor véletlenszerûen választ a közelben lévõ felvehetõ kitek közül.
Az is lehet, hogy amíg halott voltál, valaki elvitte a kitedet (és otthagyta a sajátját)

Me0w
Detto. Ez mindennapos dolog. Lemegy a spawntimer, es nezek miert nem jovok. Mgnezem a spawnmapot, es nincs is kivalasztva amit beboktem ;)

A masik. Medic eleszt, AT voltam elotte, felkelek, kezemben egy G3, szemben jon a tank. Hogy a francba valtok kasztot? :)

"Nekem ez van a Filter.txt-ben

Battlezone II"

Lehet, hogy nem fogunk tul sokat talalkozni a szervereken. :)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Jólvan, nem kell keseregni, olvassgass vissza mire nincs még megoldás és ha van még kérdésed tedd fel.

1. Ajánlották, hogy módosítsd az ase-dat és akkor lehet menni fog, ezt tedd meg, mert szerintem a másikra nincs még megoldás.

Me0w
Jolvan, jatsszal jo sokat a Battlezone 2-vel. Ez a Battlefield 2 szerencsere.

Jól érzékeled. Velem volt olyan hogy:
Na akkor ide spawnolok. Miért nem, na kiválasztom újra. Na!!! Gyerünk már, támadják a bázist! Újra. Má' megennem! Vazze, most meg már fehér. KÖSSZI!
kb 10-15 mp-en keresztül nem tudtam lespawnolni, mert mindig visszadobta, úgy hogy ki van jelölve.

Igen, csak nekem kijön a server lista

Nekem ez van a Filter.txt-ben

Battlezone II
ServerType: OLD
ExeName: BZone.EXE
JoinTemplate: {EXEPATH} /nointro +connect {address}[ +name "{NAME}"]
HostTemplate: {EXEPATH} /nointro +host 0[ +name "{NAME}"]
Port: 17770
Mutex: SV
1 if servertype != "OLD" remove
2 if gamename != "bz2" remove

koschwarz
egyébként én nem is töõdök azzal az ablakkal, egyszerûen kattintok a multiplay-gombra és minden megy a maga útján... nem kell se kinyitni, se bezárni. nálam.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

"ha emlekeim nem csalnak, csak a pilota tudja kiabalni, hogy 'get out'.Lehet, hogy rossz embert lottel le ? :)"

Nem csak o. Tanknal legalabbis biztosan nem, mert beultem toronylovesznek egy kollega melle. Nemi tanacstalan kovalygas utan megprobalt felmaszni nehany fara, es leugratott a gat melleti meredelyrol. Utana megprobaltam kicsalogatni a tankbol, hogy inkabb en vezetnek. Kiabaltam neki a lovesz allasbol, es a tank mellol is, aztan elporzott a lenyugvo nap iranyaba. Szerintem meg maig is szaguld, ha veget nem ert a palya.

Amugy ellenoriztem, ki uvoltoz. A gep elott aldigalo figura volt. Lehalkitottam.

Most csinálom meg

Ok. Én nem vitázom. Nem is kérdezek. Amit tudtam leszürtem. Kösz egyébként...

Yan
Térjünk vissza a lényegre!
Most már jó lett?

koschwarz
tényleg, jól érzékeltem, hogy a peccs óta kicsit problémás a spawnképernyõn kijelölni valami pontot? illetve nem a pontra kattintás a gáz, hanem az, hogy soxor nem akarja elfogadni és visszahozza a képernyõt, amin persze már nincs bejelölve az a pont, amit kb. 3 mp-cel elõtte már kijelöltem egyszer. értékes mp-ek vesznek el, pont akkor, amikor egy éppen foglalás alatt lévõ zászlóra akarok még visszamenni...

egyébként a bh-n már tényleg nem tudom, mit változtattak, mert tegnap végig arab voltam és minden 3. pálya a mustár volt, tehát lehetett tesztelni (legalább 10 db dupla-kört voltam a mustár-pályán, és az idõ 80 % azon a bizonyos ponton töltöttem, amit elõszeretettel támadnak az amcsik - a tüzérség alati zászló). most tényleg, többen lõttük rakétával sniperek a pilótát meg a géppuskásokat, volt aki a földrõl a páncélozott barkaszokból lõtte a bh-t, és komolyan mondom, 2x láttam lezuhanni a bh-t. ráadásul a gépágyúja ugyanolyan durva, mint volt. ha lenne a közelben egy AA-állvány...mert a dombon lévõ (ahol az arab heli van) gyakorlatilag használhatatlan.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Running
Píssz emberek...

B+-el kezdõdött, here neved irtál.... Át van irva. Ne játszd az agyad

Yan
Nem hülyézlek le, mert az én vagyok :)))

Me0w
Mirol beszelsz?

Szerkesztetted a beirásod.

Me0w
Miert nem normalis? Mi olyat irtam ami ertelmetlen?

Nem tudtam, hogy az a ASE... Lehet lehülyézni...

Legyszives olvass mar vissza, vagyha ahoz is faradt vagy, akkor frissitsd az ASEt, nyisd meg a filters.txt-t, ird bele a neved meg a passwordod a megfelelo jointemplatehoz. Miert kell 16x kerdezni valamit ami reg le volt irva.

Neked ez értelmes?????? Ez a válasz?

Yan
A FAQ-ban szépen le van irva mit kell csinálni az ASE-val.
Hátha ugy neked is jó lesz.

Me0w
Mivan? Ertelmesen irok neked, erre irsz egy privit hogy 'fasz'?

alma2
ha emlekeim nem csalnak, csak a pilota tudja kiabalni, hogy 'get out'.Lehet, hogy rossz embert lottel le ? :)

szerintem

mi az oka, hogy hülyének néztél? Mert kérdeztem valamit? Lehetett volna normálisan is válaszolni.

"Szerinted megkérdeztem volna, ha beindulna??? Nem kell rögtön hülyének nézni az embert... Egy kérdésre még jo hogynem elküldesz a k. anyámba."

Pedig nagyon alaposan megkuzdottel a hulyenek nezesert. Es ha meg parszor megkerdezed, eselyes, hogy el is kuldelek valami melegebb eghajlatu kornyekre.

Jellemzö... Paraszt. Normálisan nem tud irni.

A nyugtato beszedését ajánlom annak, aki rögtön hülyének nézett. Itt nem lehet kérdezni semmit?

Me0w
Legyszives olvass mar vissza, vagyha ahoz is faradt vagy, akkor frissitsd az ASEt, nyisd meg a filters.txt-t, ird bele a neved meg a passwordod a megfelelo jointemplatehoz. Miert kell 16x kerdezni valamit ami reg le volt irva.

És egy agyonpáncélozott akárhánytonnás géperõdön mi értelme van egy olyan fegyverállást kiépíteni ahol a lövésznek szinte semmi védelme sincs?
Ki az az õrült aki ki meri ott dugni a fejét miközben a többiek szinte teljes biztonságban vannak? Gyalogság ellen én a löveg melletti géppityut használnám, a toronyba csak azt küldeném akit nagyon utálok és meg akarok szabadulni tõle <#hehe>

IZÉ!!! Mégis mire van a Battlefield2 topik? Bizééé

Megoldás: ase-bõl szerver és port felírása. Játék indítása manuálisan. Multiplayer. Stop update gomb. Connect to IP gomb. IP, port beírása. Connect. Játék. Idegeskedés. Anyázás. Nyugtató beszedése. Nyugodtan anyázás.
Have fun!

Akkor biztos rossz részére kattintottam a close gombnak, mert nekem nem megy. Jobb, vagy a bal sarkára kattintsak? Vagy esetleg a közepére? <#zavart1><#vigyor2>

Mégis mit gondolsz, mire való a support topic!! ;) ... izé :)

Megáll az egész. Felül a szokásos gombok (single player, Multiplayer, Options stb...). Alul jobb oldalt játék inditása gomb van. Ha arra rákkatintok, akkor csak tölt. tiz perc után reseteltem, mert ki se akart lépni.

BurnBaby
pedig nekem indul :) meg masnak is :)

www.battlefield.hu