Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerinted megkérdeztem volna, ha beindulna??? Nem kell rögtön hülyének nézni az embert... Egy kérdésre még jo hogynem elküldesz a k. anyámba.

Nem indul!!!!

Szerinted a való életben mi haszna lenne "légvédelmi géppuskának" helikopterek, meg repülõk ellen, amik kilométerekrõl kiszednek? Mert ugye gondolom azt sejted, hogy a heli-tank csata a való életben nem így néz ki?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

"Nektek nincs ez az ablak, ha All seeing eye-vel inditjátok a játékot? Bejön egy ilyen reklám szar, ha openre kattintok,akkor bezárja a játékot, és nyitja a weboldalt... Biztos irtatok rá megoldást, csak én nem találom."

Akkor kattints arra az istenverte close-ra, az bezarja a reklam ablakot, es elindul a jatek. Ket rohadt gomb van osszesen azon a nyomorult ablakon, es meg mindig nem sikerult kiprobalnod a masikat!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

PoE-ben a T90-nek zárt toronygéppuskája volt, BF2-ben hiábba lehet lebújni ctrl-lal APC gránát arty mind kiszedi a géppuskást 😞
Ez az egész nyílt géppuskaállás baromság, való életben lehet hogy okés de a gémben a lövészt csak az nem szedi ki aki nem akarja :/

Na rákérdeztem jól a haditechnika topicban majd kiderül 😊

FCH kari
én az egyesn toltam egy darabig de teljesen felb@szott a rengeteg lagg,commanderként kijelöltem az uav helyét erre a (térképen )2cm mellé rakta tüzérséget szintén,ha megöltek aligtudtam a spawn pontot megjelölni stb át mentem a 2-re nagy meglepetés nem ért mert az is ezt csinálta<#szomoru1>

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Nektek nincs ez az ablak, ha All seeing eye-vel inditjátok a játékot? Bejön egy ilyen reklám szar, ha openre kattintok,akkor bezárja a játékot, és nyitja a weboldalt... Biztos irtatok rá megoldást, csak én nem találom.

"Talán mert az nem légvédelmi géppuska, hanem földvédelmi. Gyalogosok ellen. Fõleg."

Akkor mondjuk lefele lenne meg jo nehany plusz fok, mert kozelre sem nagyon lehet vele loni. Nincs bosszantobb, mint latni a SpecForceos urget C4-vel, es csunya mosollyal a tankod mellett sertepertelni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Talán mert az nem légvédelmi géppuska, hanem földvédelmi. Gyalogosok ellen. Fõleg.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

"Pár napja teljesen kiborultam amikor egy cobra kilõtt a tankból úgy hogy én nem is a géppuskánál voltam, én meghaltam de a tank egyben maradt :o"

Persze! Mert hanyszor elpofaztam mar, hogy zard le a torony nyilast, ha helikopter-rajzas van. 😊

erdos
Pont ezt néztem én is este, röhej úgy ahogy van. A 42-ben is sokkal jobban használható volt a toronygéppuska.... :-(

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Valami hozzáértõ árulja már el plz hogy a tank légvédelmi géppuskája miért csak 45 fokban tud lõni ennyit a fõlöveg is majdnem tud 😞
Pár napja teljesen kiborultam amikor egy cobra kilõtt a tankból úgy hogy én nem is a géppuskánál voltam, én meghaltam de a tank egyben maradt :o

erdos
Az ötet kiváló 😄

Nem kene beleirni a FAQ-ba? Tankkal a helikopter fole es moge kell manoverezni, es a hajtomure celozni. Lehetoleg probaljunk a nap felol tamadni! 😊

helo

"Mindezek ellenére akkor is genyóság hogy a tankos nem bírja egylövésbõl kikapni a helit. Azért nem olyan egyszerû eltalálni, legalább cserében ennyit adhattak volna ajándéknak a peccskészítõk..."

Bazz! Ki lehet kapni egy lovessel. 😊 A Kubra Dam palyan epp leparkoltam a Bridge Basenel, mikor a hazai bazisa felol feltunt egy Mi-28. Szepen leereszkedett a volgybe, es at akart repulni a hid alatt. En meg hatulrol, es tulkeppen felulrol talaltam el, valahol a hajtomu kornyeken. Othonrol jott, ugyhogy gondolom meg ep volt.

erdos
Mindezek ellenére akkor is genyóság hogy a tankos nem bírja egylövésbõl kikapni a helit. Azért nem olyan egyszerû eltalálni, legalább cserében ennyit adhattak volna ajándéknak a peccskészítõk...

Az 1.03-as ota lottem mar helit tankkal, APC-vel, dzsippel, panceltoro raketaval(a fix telepitesuvel is), helikopter gepagyujaval. Egy dologgal nem sikerult eddig, azzal a kik..t legvedelmi raketaval. Egyebkent a legvedelmi jarmuvek agyuja is eleg halovanynak tunik. Sot, az Essex CIWS lovege is eleg harmatos. Korabban eleg gyorsan elhessegettem vele az elszemtelenedett bombazokat, most meg mintha kenyergalacsinnal dobalnam oket. A raketakat meg egyenesen a tengerbe is szorhatnam, kb. ugyanaz lenne a hatas.

Egyebkent a BTR agyujaval sikerult kiszednem a MI-28-bol a pilotat. Mikor aztan a gep foldet ert, jovairtak a loveszt is. 😊

Én az orrom elõtt földbe csapódó Cobra-ba reflexbõl belelõttem egyet G36C-vel a BF2 meg így reagálta le:
PoggyászPilóta

Nana! Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a dzsipek 0.5 cal gépágyúja a legveszélyesebb a helikre. Olyan távról, ki lehet vele szedni hogy csak na. Igaz, schrank?

"Pl.
Stop tábla: Nem állsz meg akkor felrobbansz...
Elõzni tilos tábla: nagyobb sérülést okoz...
Zebra: ha nem engeded át a katonáka, akkor robbanás...
Max sebesség tábla: ha túlléped folyamatosan csökken a páncélzat..."

Hule! 😊

Egyebkent a repulokrol es a helikrol nyugodtan le is lehetne szerelni a flareeket. Egy bamban lebego BH-t sem talal el az a k... legelharito raketa. Az egyenesen, mindenfele manover, es elharito szoras nelkul ramrepulo vadaszt sem talalta el. Le is hervadt az arcomrol a "Velem jossz te is rohadek!" mosoly. A tankok folovege sokkal veszelyesebb a helikopterekre, mint barmilyen legvedelmi cucc.

Egyebkent a BTR agyujaval sikerult kiszednem a MI-28-bol a pilotat. Mikor aztan a gep foldet ert, jovairtak a loveszt is. 😊

Nektek nincs ez az ablak, ha All seeing eye-vel inditjátok a játékot?

Running
Na akkor nem csak nekem szarakodik. Tegnap én is válogattam, frissítek erre eltûnt amire akartam menni, csak néztem mint a moziba...😊

Még szerencse,hogy mindenbe van bug amit újdonságként tettek a játékba. Ja és szuperül lement a fél páncélja a tanknak mikor nekitolattam egy táblának...azt nem néztem milyen volt. Lehet ezzel helyettesítik a rendõröket?

Pl.
Stop tábla: Nem állsz meg akkor felrobbansz...
Elõzni tilos tábla: nagyobb sérülést okoz...
Zebra: ha nem engeded át a katonáka, akkor robbanás...
Max sebesség tábla: ha túlléped folyamatosan csökken a páncélzat...

mindenkinek akinek gondjai akadnak a futtatással:

Az eagames.hu-n találtam leirást arról, hogy a háttérben mi az aminek szabad futnia. Érdemes leállitani mindent ami feleslegesen fut. Ajánlom próbára!

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

koschwarz
aha, majd ezt teszem legközelebb. de mivel van még vagy 15 másik szerver, amire szívesen megyek, ezért nem kínlódok. én is felvettem a kedvencek közé a heros...-t 😊

egyébként amikor a kedvencek listában véletlenül rányomtam a refresh-re, eltûnt az összes kiírt szerver, és csak úgy tudtam õket ismét megjeleníteni, ha kiléptem és újra beléptem. áááááááááááááááá!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Ezen már egyszer én is játszottam, csak aztán nem találtam meg késõbb...köszi a nevet, majd hozzáadom a kedvencekhez.

Running
Ezt sose értettem hogy valaki miért nem tud felmenni egy szerverre. Ua kell csinálni mint amikor jármût szeretnél szerezni...nyomkodod a beszállás gombot mint egy vadállat. A szerverre is hasonló megoldással lehet bejutni...nyomod a connect to ip-t folyamatosan amíg be nem enged, ennyi. HA sokan vannak és nagy a játékkedv akkor is max 10 perc és bent vagy, én általában átlag 2-3 perc alatt mindenhova bejutok.

koschwarz
tegnap egész nap egy heros must conquer nevezetû (asszem angol) szerveren toltam. 64-es map 64 játékossal, szinte egész nap fullon volt, csak a három városi pálya, orbitális csaták, max pingem kb. 90 volt, de az átlag kb. 60 (512-es nettel). na ezt csinálják a magyar szerverek utána. szombaton rendesen berágtam, mert a 2-esen játszottunk, ha jól láttam már országszûrõ is van rajta, ahhez képest olyan laggok, hogy kimehettem közbe összeütni egy rántottát (kis túlzással), úgyhogy ebbõl elegem van. nem csoda, hogy mindenki az egyesen van, az egy kicsit kevesebbet laggol, viszont egész nap nem tudta felmenni rá, mert akárhányszor néztem, mindig teli volt. a két üres sloton viszont senki nem volt. fasza.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Egyik meg van. 😊 ogg. Thx

Lehet, hogy ogg, de tuti egyben van a zene.

khumbula

Nem megy a játék neten, miota felraktam az 1.03as patchet. Bejön valami reklám.

Köszi!
De nincs mp3...

A zenék mp3-ban ott vannak valamelyik folderben. Most nem tudom melyikben, de keress rá.

khumbula

Ha van egy normális tûzfalad, vagy router mögül netelsz, akkor aztán télleg sokan be tudnak jutni a gépedre...

steam, origin: ACE_hun

Fenrir
lassan frissít a bfhq

A halál csupán a kezdet...

gergod
az lehetséges, hogy a magyar ranked 1 nem írja jóvá a pontokat?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

😊

<#ejnye1><#ejnye1><#nezze><#nezze>

vsly
Igen,a "kockák"nak van félnivalójuk<#hehe>

(bocs verzoo,ezt nem hagyhattam ki<#nyes>)

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

😊)))))

A tiédet senki... de mondju verzoo-ét! 😊

Fenrir
mivel világosan leírták a peccsben hogy a jármûben az utasok nem számítanak bele a foglalásba, csak a sofõr

ergó ki kell szállni mindenkinek hogy foglaljon és pontot kapjon

joebacsi
ez a 42-es pálya eszközeinek a térképe...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sarapetike
egyszer 😊

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Mert ugyis lesz 😊

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

TS Zolly
<#eplus2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Lehet hogy hülye kérdés de a saját ID számom hol találom a BF2-ben????<#confused><#lama><#lama>

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Fenrir
te mindennap ezt mondod lol

Ez a szar 1.03as pecs után nem is lehet All seeing eyet használni?
Bejön ez a reklám szutyok, és kilép.