Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Akkor kattints arra az istenverte close-ra, az bezarja a reklam ablakot, es elindul a jatek. Ket rohadt gomb van osszesen azon a nyomorult ablakon, es meg mindig nem sikerult kiprobalnod a masikat!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ez az egész nyílt géppuskaállás baromság, való életben lehet hogy okés de a gémben a lövészt csak az nem szedi ki aki nem akarja :/
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Akkor mondjuk lefele lenne meg jo nehany plusz fok, mert kozelre sem nagyon lehet vele loni. Nincs bosszantobb, mint latni a SpecForceos urget C4-vel, es csunya mosollyal a tankod mellett sertepertelni.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Persze! Mert hanyszor elpofaztam mar, hogy zard le a torony nyilast, ha helikopter-rajzas van. 😊
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Pár napja teljesen kiborultam amikor egy cobra kilõtt a tankból úgy hogy én nem is a géppuskánál voltam, én meghaltam de a tank egyben maradt :o
Bazz! Ki lehet kapni egy lovessel. 😊 A Kubra Dam palyan epp leparkoltam a Bridge Basenel, mikor a hazai bazisa felol feltunt egy Mi-28. Szepen leereszkedett a volgybe, es at akart repulni a hid alatt. En meg hatulrol, es tulkeppen felulrol talaltam el, valahol a hajtomu kornyeken. Othonrol jott, ugyhogy gondolom meg ep volt.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Én az orrom elõtt földbe csapódó Cobra-ba reflexbõl belelõttem egyet G36C-vel a BF2 meg így reagálta le:
Poggyász
Stop tábla: Nem állsz meg akkor felrobbansz...
Elõzni tilos tábla: nagyobb sérülést okoz...
Zebra: ha nem engeded át a katonáka, akkor robbanás...
Max sebesség tábla: ha túlléped folyamatosan csökken a páncélzat..."
Hule! 😊
Egyebkent a repulokrol es a helikrol nyugodtan le is lehetne szerelni a flareeket. Egy bamban lebego BH-t sem talal el az a k... legelharito raketa. Az egyenesen, mindenfele manover, es elharito szoras nelkul ramrepulo vadaszt sem talalta el. Le is hervadt az arcomrol a "Velem jossz te is rohadek!" mosoly. A tankok folovege sokkal veszelyesebb a helikopterekre, mint barmilyen legvedelmi cucc.
Egyebkent a BTR agyujaval sikerult kiszednem a MI-28-bol a pilotat. Mikor aztan a gep foldet ert, jovairtak a loveszt is. 😊
Még szerencse,hogy mindenbe van bug amit újdonságként tettek a játékba. Ja és szuperül lement a fél páncélja a tanknak mikor nekitolattam egy táblának...azt nem néztem milyen volt. Lehet ezzel helyettesítik a rendõröket?
Pl.
Stop tábla: Nem állsz meg akkor felrobbansz...
Elõzni tilos tábla: nagyobb sérülést okoz...
Zebra: ha nem engeded át a katonáka, akkor robbanás...
Max sebesség tábla: ha túlléped folyamatosan csökken a páncélzat...
Az eagames.hu-n találtam leirást arról, hogy a háttérben mi az aminek szabad futnia. Érdemes leállitani mindent ami feleslegesen fut. Ajánlom próbára!
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
egyébként amikor a kedvencek listában véletlenül rányomtam a refresh-re, eltûnt az összes kiírt szerver, és csak úgy tudtam õket ismét megjeleníteni, ha kiléptem és újra beléptem. áááááááááááááááá!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
khumbula
De nincs mp3...
khumbula
steam, origin: ACE_hun
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
(bocs verzoo,ezt nem hagyhattam ki<#nyes>#nyes>)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
ergó ki kell szállni mindenkinek hogy foglaljon és pontot kapjon
A halál csupán a kezdet...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Bejön ez a reklám szutyok, és kilép.