Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy próbát megér,én se vagyok nagy zseni ebben a témában.

Punkbuster frissítés?

Fenrir
jaja, sok embernek volt ott bõven 200 feletti pingje, elfért volna a limiter

A halál csupán a kezdet...

Teso2
Sziasztok! nem nagy fórumozó vagyok, de most elkéne egy kis segítség...2 napja nem enged fel a játék, betölt a pálya és úgy repülök a serverrõl, hogy na. bármikor, bármelyik szerverre feltölthetek, de amint élednék kiírja lecsatlakoztam a serverrõl...hmmm. (tûzfal volt már ki és bekapcs...kémrobot keresõ vagy 5 féle...virusírtó is 3 féle...külön külön...és ennyi. Ha valamelyikõtök találkozott már ezzel a problemával és tudja a segítséget ,...nagyon megköszönném. Ja és állítólag a net a szolgáltató szerint JÓ. ui.:már a BF2 újra telepítésen is túl vagyok...

egy sőrnél jobb a kettő...

😊 64-es szervernél 4 ill. 6 slot van fenntartva.

Ja, csak legalább egy 150+ pinglimiter ráfért volna és egy 64esnél már fel sem tûnik annyira az a 2 fenntartott solt..

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Jogos...jogos! xD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fenrir
btw nem lehetne visszarakni az egyik "hivatalos" szervert 64-re? ment úgy egy pár napig és nagyon bejött mindenkinek, nem véletlenül volt tele állandóan

A halál csupán a kezdet...

uHs Gerzson
A modban 22 új fegyver és 2 új jármü van.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Elnézést a bizalmaskodásért, sajnálom ha kellemetlenül érintett!

0Fritz0
Hopp. Elnézést, tisztelt asszonyom. <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Inkább kérés volt mint kérdés, tudod pl. "!" ezt a jelet is használjuk több dologra.

0Fritz0
Bébike fonogatja az izzókat.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TS Zolly
Sry, de ilyen bugyuta kérdést meg ne tegyen fel senki.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

BurnBaby
1) nem hiszem olyan viszonyban vagyunk, h bébike legyek 😊 ha iszunk pertut majd egyeztetünk
2) jelzem az illetékesek felé az igényt

www.battlefield.hu

WTF! Kérlek légy oly kedves és ne válaszolj senki helyett!

Beers
Azt hiszem ezt megnézem én is!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

BurnBaby
megjelenés elõtt pár hónappal kezdtük szervezni, pár héttel megjelenés után tudtunk indulni.

www.battlefield.hu

TS Zolly
Válaszolok helyette én. Nár BB szebben válaszolt volna. Te hüje vagy!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

uHs Gerzson
rgr <#alien2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

"Bébike"!

Válaszolnál?

uHs Gerzson
Most jöt ki a Tactical war Beta kiadása letöltöm és majd jelentem hgy megéri leszedni azt a 300 megát 😉

Beers
Sajnos semmi új hír 😞 !
Remélem karácsonyig lesz valami,mert már .....!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Jóh, ki mondta hogy vezetni is akarom? 😄
Mint ahogy az jól bevállt a BFVben edzsiként másodpilóta leszek és majd auto-reparálom jóól! <#hehe>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Öt köldöm elöre hogy elöször rá löjék a stingert utána én mindenkit szétkapok Zs0ltival együt az Apache-ban 😄

uHs Gerzson
Beers Desert-Conlict-al mi a helyzet koléga? 😉

TDC Geronimo
Mennymá landor meg a heli?! ... ;D

Beers
Ja és hogy lefog esni a stingertõl <#hehe>!

Itt a forumon is olvashatsz az ugyrol, ha visszalapozol a megjelenes koruli idokre.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Húúú! De gyors vagy!

Akkor felteszek egy másik kérdést. Adnál egy számlaszámot, amin keresztül én is támogathatom ezt a nemes célt, ja és persze akkor a fenntertott slotokra is be tudnék joinolni?

"mekkora-mekkora 1 sztingernyi mint a DC-ben"

Remelem, ebben nem ugy lehet megsemmisiteni Stingerrel egy helikoptert, hogy odamegyek hozza a foldon, es szetverem a vetocsovel! Ebbol mar eppen eleg volt a BF2-ben. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

uHs Gerzson
Nagyon sokan rebesgetik hogy karácsony és február között várható és a FH2 is azt hiszem ezzen a sorson van de ahogy olvastam a régi PoE1 jármüveket is kezdik átimportálni az új enginere az elsö az alul látot LittleBird volt. Jövöhéten meg valami speciális dolgot kapunk remélem video lesz 😉

Landor nem kempelünk halod? 😄DD

Kedves "Bébi"!

Hosszú hónapok munkájával? Mondanál kicsit többet errõl, ha nem titok?

BurnBaby
a ranked szerver file-t csak és kizárólag az ea-tól kaphatod meg szerzõdött partnerként (a magyar szerverek pl azért csak 3 nap késéssel álltak át az 1.03-ra, mert akkor kaptuk meg a fileokat).
ennek ellenére továbbra is szívesen üzemeltetjük. nyilván mindig lesz olyan, akinek lesz valami kifogása (pl az a pár fenntartott slot), de hát ez van. én örülök, h van hazai ranked szerver.

www.battlefield.hu

schrank
mekkora-mekkora 1 sztingernyi mint a DC-ben <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A kis heli mekkora lesz újra! 😄

-tRs-Landor

BurnBaby
annyival egészíteném ki, h hosszú hónapok munkájával jártuk ki, h üzemeltethessünk magyar ranked szervert 😊

www.battlefield.hu

schrank
mikör jönnek ki az elsõ mod-ok ? karácsonyi ajándék lehet még belõle vagy majd a várjunk a nyuszira <#nemtudom>

uHs Gerzson
PoE2 Update:

Hééé transzpotter király itt a fegyvered....

.... meg a járgányod.

<#mf1><#nyes><#nevetes1><#wink>

TDC Geronimo
WoW? Azám! <#hehe>

TDC Geronimo
váóó új ruci? 😉

A sima szerver fajlok siman letolthetok. A rankedet csak az EA-tol lehet megkapni engedely, alairas, pecset, annyja neve hat peldanyban utan.

Dehogy nincs hozza koze az EA-nak. A sporolos, beleszaros hozzaallasanak van koze hozza. BurnBabyek nem valami gerilla official szervert uzemeltetnek, hanem az EA rajuk testalta a magyar officialok mukodteteset, mert neki igy nem kell egy ilyen picsanyi kis jelentektelen orszaggal szoszmotolnie. Lehet, hogy valamit rosszul tudok, akkor majd az erdekeltek remelem kijavitanak.

Szerver fájlokat??? Ha jól tudom a szerver oldal ingyenesen hozzáférhetõ/letölthetõ.

De ha jól értem amit mondsz, akkor ezekhez a szerverekhez az EA-nek semmi köze. Ha én fenn tartanék egy szervert, nem igazán tetszene, ha valaki más az én "tollammal"/"szerveremmel" ékeskedne!

Akkor csak azt nem értem, hogy mitõl hivatalos EA szerverek ezek? Valószínüleg velem van a probléma, de azt hittem, ha egy szervert a game kiadója tart fent tehát hivatalos, akkor az legalább klánoktól független.
😄
Erre a dologra van egy bevett szó, mégpedig: "Összefonódás"

Szerintem ez blamázs!!!

Mert ezek nem igazi OFFICIAL EA szerverek, hanem lelkes emberek altal uzemeltetett magan szerverek, amihez az EA csak az aldasat, es a szerver fajlokat adta, penzt, fegyvert, paripat nem.

schrank
ez már lerágott csont mingyárt jönnek hogy "õk fizetik a szervert és te kussolj mert te nem fizecc" meg már a szerver grafikjába szponzor is van mert már annyira nem fussa <#szomoru2>

0Fritz0
Külföldi hivatalos szerveken is vannak ilyen fenntartott helyek.
Az üdvözlõ szövegbe is bele szokták írni.

schrank
nem fussa mindenkinek -re <#hehe>

0Fritz0
Érdekesen szabdalt a fogak éle... 😊

Van egy kérdésem és nem igazán tudom kinek tegyem fel. Legfõképp az illetékesektõl várnék rá választ!

Az 1.03-as "peccs"-el bekerült a játékba egy lehetõség, miszerint klános public szervereken fenn lehet tartani bizonyos számú slot-ot, a klános playereknek. Azt szeretném megtudni, hogy a hivatalos magyar EA szervereken kinek vannak ezek a slotok fenntartva? Kis hazánkon kívül, azokon a szervereken, amelyek "OFFICIAL EA" megnevezéssel futnak, egyiken sincsenek enntartott slotok.

Aki tudja a az okot, az legyen szíves válaszoljon!