Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
a legeslegjobb gamer logó volt az sg-n....
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Mivel ezzel kapcsolatban nem akarok itt offolni, de szívesen várom ötleteidet és véleményedet a bf2sof fórumán.
Üdv TK ing 😊
Azért megkérdezem, ki lesz pénteken Bf talin? (Én sajna nem leszek mert utazok el.)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Kornél szervezi az izgalmasabbnál izgalmasabb derbiket... <#nyes>#nyes>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Nem vagyunk rá méltók 😛
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
én is
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Üdv:{TLD}Gaboca😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
amúgy olyan megnyerõ vagyok ezen a képen, biztos sok friss lehelletet biztosítottam 😄

(privi mönt)
hol az én új logóóóóóm????<#confused>#confused><#rinya>#rinya>
-tRs-Landor
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
-tRs-Landor
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Csak mert a multkor kicsit undi volt, hogy ugráltál mert te lettél az elsõ, közbe Borg meg én se arra mentem hogy minél több pontot szerezzünk, vagy minél többször lõjjünk le vkit.
Lehet más a felfogásunk de én inkább azt élvezem, ha összejön egy király csapat és kollektívan jól érezzük magunkat, és nem izzadjuk agyonra magunkat hogy gyõzzünk.
Az autóverseny is speciel arról szól (nem a gyõztesekrõl, és nem elsõsorban a versenyekrõl) hogy kialakuljon egy jó kis közösség akik nem a pontokat vadásszák és nem kapnak rohamot ha nem sikerül gyõzniük.
de az sg clant kihivjuk szivesen megint 😊
szal atwe gyere msn re es megbeszeljuk
meg tegnap kihivtuk a HTS t csak nem akartak kialni ellenunk 😞
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Ja, hiszti, nem akarok beletaposni a lelkivilágodba, de 12 aktív tag max 8vs8-as meccsekre elég...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN