Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
majd megkérdem Life-t.
nekem eredeti színü 😊

¥ xfire: kistekila

schrank
hogyan kell beállítani egy másmilyen háttérszínt<#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Yan
Ha még vkinek nem tiszta a TS beállítás,
ezt nézze át! (magyar)

&#165; xfire: kistekila

Te csak halgass!
ELCSAKLIZTAD A BABÁMAT!

-tRs-Landor

eX RambO
Hát Landor nagyon szépen köszönöm az élménybeszámolódat, sikerült szerezned egy pár kellemes percet vele.Röviden annyit tennék hozzá, hogy nekem is kijutott PannonRobi fülbenyalásos technikájából, és a mai napig szaladgál a hideg a hátamon 😊). Ami engem illet: Ha téged zavart az agi-prop duma akkor sorry de inkább voltak részemrõl hangos kérdések mint PR-dumák.Biztosíthatlak róla, hogy nem voltam felhatalmazva semmi ilyenre.Én személy szerint jól éreztem magam habár valóban a tavalyi BFbuli mélyebb hatással volt rám mint az idei.
Ami a helyet illeti:-ténylegesen nemegy ilyen bulinak való helyszín az igaz, de ha nagyobb alapterületen lettünk volna akkor sem jöttekvolna el azok akik így is távol maradtak...... sajna

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

LOL! Majd legközelebb mejek énis<#wave>, csak szoljatok mikor lesz!!😊

vgez
már kezdtem belejönni <#vigyor2>csak a lag ne lett volna majd szerdán újra vagy amikor legközelebb lesz <#integet2>

Running
Na ezt a képet nem tudtam kihagyni:

ez azt jelenti hogy egy szar vicc volt !<#hehe><#zavart2>

FCH kari
jo keresek egy ikonértelmezö szotárt:mitjelent az hogy😄<#zavart2>

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

FCH kari
az 5.9 driver volt elötte feltelpitve ahogy felrakta nem nyultam hozzá csak a monitor frissitését állitottam az agp is 8x volt és ment,na éárdemes valamit megvenni azt megy a szarakodás.

te meg tanulj meg ikonokbol olvasni !

FCH kari
Ja ez sem jött össze >"Megoldás lehet továbbá a Battlefield 2 Demo/Mods/bf2/Settings könyvtárban a 'VideoDefault.con' file utolsó sorának (renderer.allowAllRefreshRates 1) 0-ra állítása (renderer.allowAllRefreshRates 0)".Mert ez nekem már 0-ra van alapbol.

Ahhoj
ha nem telepítettél fel direktbe, akkor valszeg nem is fut
mondjuk az ilyen ati féle driver-ek nem tudom mit tudnak, lehet-e benne ilyet kapcsolgatni...

meg különben is az nvidia a király 😄DD

FCH kari
megprobáltam azt is hogy kivettem a videokat,de akkor sem akar elindulni,5.6-tol 5.10 ig kiprobáltam a driverek is,az a piszka hogy a win reinstal elött feltettem azt a kurva patcht és ment,most meg nem."A fekete képernyõt okozhatja az is, hogy fut valami képernyõfrissítést befolyásoló program"??ez mi vagy holtunám megnézni kikapcsolni?

FCH kari
tanulj meg olvasni😞

Ahhoj
😊)

a legrosszabb benne az, hogy ezek szerint nem új keletû ez a véleménye rólam, csak vhogy nem ez jött le eddigi viselkedésébõl... 😊

használd a faq-t 😄<#zavart2>

schrank
battlerekorderrel vannak gondjaid ?

FCH kari
na a tököm ki van tudom hogy sokan kérdeztek már ebben a témában a faq-t is végig nézetem megprobáltam mindent de semmi nem segitett,win restartot kellett csinálnom,játék ujra telepités stb mikor kellene a videokat lejátszania kidob.amit lehetett már kiprobáltam mindent.

joebacsi
ebbõl valami összeesküvés elmélet lesz, vagy mi a bánat? 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
áhh, hova gondolsz, az SG CLAN tagjai mind gondolattal kommunikálni, csak a köcsög ösbfesek hülye kényszermegoldása a ts 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
látom ráéreztél a maszkolás szépségeire 😊

Csirke4
Nektek is 6 csillag a jelszó a TS-re? 😮
schrank
be kéne tenni ezt a TS-es dolgot a FAQ-ba mert ha ez nem lesz kitörölve holnapig minden kopasztökû irogatni fog hogy mi az a tées és hogy mit jelent a szvics tu csenöl meg ki az a "miki" <#idiota>

uHs Gerzson
<#bee1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
ez nem szpem mert a bf-el kapcsolatos kommunikációs infrastruktúra létrehozása most derült ki a hogy a SG-sek asse tuggyák mi az a TS <#nyes>

uHs Gerzson
Nem lett volna egyszerübb ezt Pü-ben megbeszélni és nem spamelni a forumon? <#nezze>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
így kell kitölteni csak nem schrank lesz a neved hanem más
a local addressbook alatt jobbegérgomb acc nevet a szervernek és utána kitöltöd a jobb oldali rublikákat <#nezze>állítólag már vagy tíz éve éreccségi köteles a rendõrjelvény <#hehe>

Running
Oké bent vagyok!!! Mit csináljak?

Running
Na most akkor mi van?😊

schrank

Running
szedem azt is amit küldtél linket

schrank
connection menübe connection
server adress: 193.109.252.107:8768
anonimusz kipipalva stb
ilyenkor veszi észre az ember mijaen szar 3 percenként HSZ-elni <#confused>

Running
muhaha-ra már fel is mentem...

schrank

Running
Hááháá...a fejhallgatórésze ok, habár kb 1000 éves az egész..a ts is fent van a gépen..mi rákot kell csinálni?

schrank
csak nehogy az anyósod aracki mikrofonnyát fogjad be mert azt nem szeretik a vidéki asszonyok azé harapnak <#kuss>

Running
Oktass le hogyis megy ez a ts dolog. kipróbáljuk? msn-ed van, gyere már fel dumálni.

Running
húúúú találtam, minnyá kipróbálok jó ééé.

schrank
nem kel miki majd én nyomom mit kell csináni ti füleltek aszt jedzzeteltek esetleg szót is fogattok de mi akadálya a voip mûköttetésének <#fejvakaras>

Running
nincs itt a mikrofonom, de holnap keresek hatha van itt is
aszed én nem unom.😊
szégyellõs a tököd, az emberek nagy részének akkor se lesz ts-e

schrank
télleg nincsen ts a gépeteken vagy csak szégyenlõsek vagytok <#oooo><#nyes>
mert ez a konzolos irogatás kicsit elavult meg nem ojan hangulatú mint amijen az élõbeszéd <#duma><#unalmas>

Running
Hát ez van majd legközelebb!

VÉGE A VERENYNEK MERT MOST ÉRTEM HAZA 😞

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Paint szagot érzek.. <#hehe>

Running
Thanks mindenkinek. Paint Shop pro 9

Schrank jól aládgyujtottam még utoljára!! 😊

Rusid
Vááá tényleg há be lesztek perelve már folynak az elõkészületek. 10 ügyvéd már rajta van az ügyön a pert megnerjük ámen 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Danee
😄D

Take no prisoners <#nevetes1>

-tRs-Landor