Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Csak azt nem értem, miért nincs még banolva a magyar szerverekrõl pár évre, míg megjön az esze (ha megjön). <#hehe>#hehe>
Minden jog fenntartva!

ex-esek! nem haragszom én Hatt-ra egyáltalán, csak azt szerettem volna elérni, hogy higgyen nekem és ezt elismerje 😊. ha én indítottam volna azt azt a kiszavazóshow-t, amit állít, akkor ugyanilyen vehemenciával védtem volna meg magam 😊.
rekettyes: én az egér középsõ gombjára állítottam a fekvést, gyorsan elérhetõ és nem ütközik semmivel.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Remelem, ha valaki osszetuzesbe kerul a "hatalommal" eleg, ha felmutat egy bf-es matricat es sietsz a segisegere 😊
szerintem
Az a cumi, hogy az X es Z nalam igen kozel van a kilepes a Vindózba billentyuhoz. Ugyhogy ha a harc heveben veletlen rautok mar baszhatom.
Ezt jol eltoltak a jatek iroi.
Mindegy.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Szólhatok neki ha gondolod...
Csak saját véleményként közlöm, hogy a Sharqi szerintem egy antihelis pálya. Nem is értem, hogy minek kellett oda helit tenni.
Az én álláspontom szerint egy heli ne nagyon foglaljon zászlót, hisz igencsak sebezhetõ. Ez hatványozottan igaz a sharqira, ahol 3db iglával lehet kereszttûzbe venni.
Isten igazából ezen a pályán a helisek dolga, hogy ne hagyják a másika élni, és a spawntime ideje alatt meg segítsenek egy kicsit a csapatnak. Sokan mondták már nekem is (köztük szegény Hatt), hogy ne kempeljem a TV tornyot. Itt közlöm alásan, hogy a TV torony elfoglalható bázis, így a helinek támogatnia kell a foglalást, úgy, hogy likvidálja a megjelenõket (teszem hozzá, tényleg hálátlan feladat, de hát a war az war 😄).
Másrészrõl az arab "tehénnek", ahogy én nevezem, légicsatában nem sok esélye van egy kobra ellen, ha jó a helis, így minden udorlatos cselt be kell vetni.
Alma, én nem húznám fel magam olyanokon, hogy "csak a helibõl vagy nagyfiú". Ilyenkor nyugodtan csak annyit kellene mondani, hogy a meccs végén nézze visza a battlerecorderben, hogy õ mit csinált, s utánna csiripeljen.
Ezért is jobb a dragon valley, mert az amcsi és a kínai heli közel azonos képességû. Ott mutatkozik meg a pilótai kvalitás, nem a sharqin.
Albrto, én személy szerint nem ismerlek. De a beszámolók alapján egy olyan emberke lehetsz, aki nagyon nem bírja a konkurenciát (fõleg, ha neki te nem vagy konkurencia, ha érted a lényeget). Javaslat...gyakorolj szorgalmasan, és ismerd el a jobbikat, mert talán még tanulhatsz is tõle. Én úgy fejlesztettem a helis képességeimet, hogy kiálltam nagyágyukkal, és szépen lassan kezdtem ráérezni a dolgokra. Hozzáteszem, még így is vannak akik nagyon el tudnak gyepálni (pl. múltkor az egyik amcsi szerveren szembe találkoztam a heli ranglista 8ik helyezettjével, Unknown_x-el, na õ mutatott pár érdekes figurát, miközben halomra killelt.)
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Koschwarz:Én kérek töled bocsánatot,ha valóban alaptalan Hatt vádja<#worship>#worship>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
"Szerintem ez vért kívám, csapjatok össze a harcmezõn és gyõzzön a jobb!!!"
<#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes>
Egyebkent ez igy jo, amit leirtal egyetertes.
a másik, hogy lehet hogy téged nem érdekel ha másokról valótlant írsz, de azokat a másokat érdekelheti. nem arra célzok, hogy hazudtál, csak valószínûleg összekevertél valakivel. úgyhogy részemrõl peace!
bár ilyen bugról még nem hallottam, hogy ha valaki szavazást indított, de kilép, akkor a következõ név alatt fogja a program a szavazást kezelni, de mind1. ezt MeOw írta)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Nekem mondjuk teljessen mind1 hogy te voltál e vagy sem, eddig se foglalkoztam vele, mostantól se fogok😊
Vannak akiket megjegyzek akarva, akaratlanúl, vannak akiket nem.
A másik hogy sokszór a gyerek érettebben viselkedik mint egy sokdiplomás. Szerintem nem kell így elkülöníteni õket.
Elastic An-usZ Boys
Na ne viccelõdjünk már! Mégis, kinek a hibája, ha egy csapat visszaszorul az elfoglalhatatlan zászlójához? Annak az oldalnak kéne meghunyászkodnia, amelyik -public, "nincs csapatjáték" ellenére- összekapta magát, és nyert? Na nehogy már! Ha nincs szerencséd, és egy balfasz pntfarmolós, repülõért-sorbanállós-rögtön-lezuhanós, DTKzós, vagy csak szimplán überláma csapatba kerülsz, az valóban pech, de:
1. Nincs olyan kemp, ahonnan ne lehetne kijönni (hatványozottan igaz BF2-re)
2. Ha a kijutás nem megy, úgyis hamar vége lesz a körnek
3. Semmit nem változtat a dolgok állásán, hogy BC van, vagy csak kijönni nem tudsz
4. Játék van, nem rinya
5. Ha már ilyen helyzetbe hoztátok magatokat, akkor talán nem az ellenséget kéne baszogatni -nekik ez a dolguk, hogy lelõjenek-, hanem a saját oldalt összeszervezni picit.
Tudom, bombázásról volt szó, de annak nem sok köze van a BC-témához. Bombázóval nehezen szorítod vissza az ellenséget a fõbézére.
Egyébként meg akkor gyárts háziszabályzatot, ha be is tudod tartatni.
Waron is volt szerencsétlenségem ilyen idióta szabályokkal játszani, remélem több olyan nem lesz.
Egyébként félreértés ne essék, nem a BCre izgulok, de úgy gondolom, hogy aki eddig eljut, az csak magának köszönheti, és megérdemli 100%osan.
Hozzátéve, hogy azzal a szabállyal, hogy "no BC" pont az ilyen repülõért-heliért sorbanállós faszlámákat véditek. Ha nem bombázza, tankozza, helizi, géppuskázza, késeli le õket valaki rendszeresen a reptéren, soha a büdös életben nem fogják megtanulni, hogy hogyan is kellene ezt a játékot játszani.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
¥ xfire: kistekila
Together we'll fly someday...
Mivel 4 helyrõl folyamatosan özönlenek és lehetetlen eljutni a zászlóig...
komolyan, nem "védekezem", csak az zavar, hogy - magamat ismerve, aki még büntetni se nagyon szokott tk-ért - ilyeneket írtál rólam ÉS ebbõl bárki helytelen következtetést vonhat le. még annyit, hogy 31 múltam, jogász vagyok egy cégnél, és nem egy hüje kisgyerek, aki ezért, mert egy játékban lelövik - FÕLEG HA A SAJÁT CSAPATTÁRSA, VÉLETLENÜL - akkor megsértõdne. ez a játék nekem egy kikapcsolódás a munka után.
de ettõl fogva részemrõl lezárva. csak azt kérem, lásd be, hogy még ha hasonló névre is emléxel (ami monnyuk kizárt 😊 ), akkor sem én lehettem az a játékos. ehhez csak az kell, hogy hoggy nekem. 😊
Tegnap próbálgattam mivel lehet a leghatékonyabban lelõni a sikátorokban mászkálókat és úgy vettem észre a support 200 töltényes darálója a legjobb. Hosszabb-rövidebb sorozatokkal simán karbantartom a ottlévõket amíg valaki számba nem hajít egy gránátot.
Van egy olyan tippem, hogy az álalunk generált kulcsot elsõ körben elfogadja, utána meg tiltó listára kerül. Vagy valami hasonló. De ha ma is fel tudsz lépni, akkor vedd úgy hogy nem szóltam.
http://kutyuszoba.blog.hu/
www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Én jelentkezem! Hol is laksz Alberto? Már régóta elakarok menni egy földkörüli útra<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.