Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Szerintem jobb így hogy nincs helikemp, a földi egységekkel szinte lehetetlen leszedni.
Elastic An-usZ Boys
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Így a MEC-nek 3 nehézjármûve van, az USA-nak 1, és ez kicsit aránytalan.....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Próbáld meg igy:
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} +username alberto +playerPassword eccernagyleszek [ +password "{PASSWORD}"]
¥ xfire: kistekila
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
"# JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
# Ezt a sort ki kell cserélni a következore:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]"
akkor ezt így kell átírnom(a jelszó nem igazi, nem akartam megadni a rendeset)??:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username Albert0 +playerPassword 5564824 [ +password "{PASSWORD}"]
így kéne jónak lennie??
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
aztán jött az admin hozzászólása: 'und bye'. elõször a csavó repült, 1 percre rá én is bannolva lettem <#wilting>#wilting><#nevetes1>#nevetes1>
-tRs-Landor
"playerPassword eccernagyleszek"-degec