Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként én nemrég vettem eredetit 8990-ért. Savoya park-i Auchanban.
ezért nem szeretek soxor magyar szerveren játszani. esküszöm inkább megyek külföldire egy városi pályára, legalább annyit röfögnek a parancsra, hogy okey, ráadásul ott gyalog is lehet csinálni valamit, ezeken a nagy pályákon meg mindenki csak a jármûvekre várakozik, mert monnyuk jármû nélkül meg gyalogolhat vagy úszhat az ecceri katona vagy fél órát.
na most már tényleg kimérgelõdtem magam 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Namost: csomó fórumon látom, hogy emberek eladnának a használt BF2-t kb 60%-os áron - ami nekem pont jó, mert 11.000-et nem adok érte.
A kérdés az, hogy ezekkel lehet rendesen játszani a neten? Vagy parázzak attól, hogy rajtam kivül más (ez eredeti tulaj) is tudja a serialt, sõt valószinüleg használta is már a neten?
Hogyan gyúzõdhetek meg róla hogy tényleg használható keyhez jutok?
másik: betévedtem este 11 után egy szerverre, 64-es map 32 játékossal, csak karkand. ellenséges MEC tank beáll a város elején -amcsi szemszögbõl- a város bal oldalán arra a részre, ahol van egy égõ autóroncs. egész kör alatt nem tudtuk onnan kiszedni, többször apc és tank együtt lõtte, de nem sikerült kilõni, mindig õ gyõzött. én hátulról a dombról sorozatban egymás után 4x találtam el a tank hátulját, nem robbant fel. se szuppi box, se másik jármû engeneerrel nem volt a közelében.
megemlítettem ezeket a tényeket, de úgy tûnt senkit nem érdekelt. most komolyan, ennyire birkák a játékosok, vagy csak mindenki a killeket gyûjtötte,vagy mindenki csalt? na, most hogy kibeszéltem, jobban érzem magam 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
WHAT THE HELL WAS THAT?!!
ööö... <#fejvakaras>#fejvakaras>
na <#wilting>#wilting>
...
a sztinger volt jeee jaj de okos vagyok
gyorsan oda is fordítom az ágyút...
...
basszameg sehol senki
pedig valakinek használnia kellett...
...
hmm <#wilting>#wilting>
...
MEGVAN biztos a homokzsák mögött hasal eheheh <#hehe>#hehe>
na de most mi legyen a tank nem lövi át a homokzsákot <#rinya>#rinya>
...
Mi lenne ha mellélõnék egy kicsivel egy próbát megér <#nemtudom>#nemtudom>
JUPPII három métert repült a hullája ez bejött!!! <#nyes>#nyes>
Ez jó, ezt a splash damage trükkött legközelebb is használni fogom 😊
És legközelebb is wallhackes halálsugárcsíter leszek 😊
Nos, ha nem csak olyan szerverekre járkál az ember, ahol totál überláma helisek, és semmit nem tudó repcsisek vannak, tehát jó kis csatáknak helyszínéül szolgáló szerverre jár, akkor képtelenség ilyen értékeket helipilótaként szerezni.
Láttam már jobb pilótákat, mint jómagam, de azért úgy vélem, hogy igen jól megy a heli vezetés, és így van 7000 kill mellé 4000 halálom.
Szóval, ha jó pilóta ellenfelet keresel, akkor a 100ik körül pécizz ki magadnak, és próbálj ellene egyedül menni (persze, ha neki sincs gunnere), mert akkor mutatkozik meg, hogy csak poénból van a helyezése, vagy tud is.
Ez alól kivételt képez a heli listán asszem 8ik unknown_x, aki bár megintcsak gunner, de mindezt egyszemélyben, és iszonyatos precizitással teszi. Jól vezet pilótaként, s ha úgy ítéli meg a helyzetet, F2 és az ellennek annyi. nekem volt szerencsém ellene játszani, és ha jól emlékszem 8:2 lett a mi kis privát csatánk vége a javára.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Igy maradt a masodik helyezet EM5. Termeszetesen helit, nem tud vezetni, mert mindig gunnerkedett.Wake island palya, ugy tunt neki is van egy profi pilotaja talan EFFE volt a neve. mi amcsi oldalon jelentunk meg, ok odajottek az anyahajohoz latotavolsagon kivul, tv guideddal mondent szarra lottek, helik, repulok, eryx, na es az emberek, kb egy perc leforgasa altt 25 killje volt.
aztan mar lotte oket vaktaba vagy 5 sraw emberke mire leszedtuk oket, amikor kozelebb mertek jonni.Ha nem ok akkor kaptuk a legi aldast a repcsiktol boszen. respawn em5 es pilotaja megint a hajunkon es szarra lottek ismet mindenkit. kb 40 killje volt. elkezdtunk magyarazni basecamper bla bla bla, ami teljesen igaz volt, indult egybol a kick szavazas ellene, nem sok sikerrel.
Vegre felszalltunk helivel, lelottuk a vilag vegerol, majd nezve mit csinalt, semmivel nem foglalkozva indultak az anyahaonk ellen, pedig mar volt zaszlonk.
Aztan valahogy megint leszedtunk oket, es eletemben eloszor lattam eredmenyes kickvoltot, eltunt a sunyiba.Bar sokan nem szeretik ha dobaloznak a lama szoval, de o aztan az volt, a rosszabbik fajtabol a pilotajaval egyutt.Ugyhogy marad mastachillakilla2 jateknezese, ha egyszer sikerul elkapni 😊
szerintem
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
találd ki honnan másoltam...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amúgy akkor vagy tesco vagy ea, már nem tudom...
szerintem inkább ea, tesco-sok nem fogják érteni mi a bajod 😄
(vagy EA-t kell keresni ilyen problémával?)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
-tRs-Landor
<#nyes>#nyes>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
most asziszed te vagy a jaffa <#mf2>#mf2>

asszem meg van miért nem tok csatlakozni sehova...
amikor patchel enneé a filenál akár mit csinálok nem peccseli meg:
Applying HISTORY File Patch for 'mods\bf2\Objects_client.zip'
warning wpt0036: Old File not found. However, a file of the same name was
found. No update done since file contents do not match.
mitõ lehet ez? má vagy 20 szor ujra raktam a bf2-t. és az is ciki ho lese lehet ezt a filet küldeni nagyon me 500 mb
pls help
HUNForrest-Gump
-tRs-Landor
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Gondolom ezt megünnepeled sok liter piával.<#hehe>#hehe>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^