Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
haggyá békén....
Rambo te meg kabbe<#nevetes1>#nevetes1>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Jól megy a kékhez a sárga!😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Minden jog fenntartva!
Minden jog fenntartva!
Igen, de csak tört szerveren, ahol a ranglétrán nem tudsz feljebb lépni."<#taps>#taps>
ASE vagy a játék szerver keresõjébe kell beírni %hun -t asziszem<#fejvakaras>#fejvakaras>
De ha gondolod, egyszer összefutunk valamelyik serveren és egy kör alatt "kijavítom" a statodat.
Van pár szerver, ami Private Ranked-ként üzemel, köztük egy magyar is (Soldiers Playground). Akinek eredei játéka van, az itt is kiélheti a medálgyûjtési mániáját, akinek meg biztonsági másolata van, az elkezdheti!
Elõször az említett szervere(ke)n kell játszani, utána lehet regisztálni itt.
Valamint ha jól látom, kampányt is indítottak, "Long Way To Baghdad 2" címen. 😊
Esetleg lehetne egy (több?) magyar squadod összehozni és részt venni benne.
<#vigyor>#vigyor>
A Sodliers Playground címe: 195.70.38.222:16567
Ja, és itt szoktak is lenni playerek! Tegnap este 30+ voltunk. (A map mérete dinamikusan változik, ha sokan voltak a köv. map nagyobb lesz, ha kevesen, kisebb.)
Minden jog fenntartva!
-tRs-Landor
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
egyébként egy zsák szart!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
én azt határoztam el, hogy addig törõdök a stattal, amíg a K/D eléri az 1-et. most 0.9, és amikor ezzel elkezdtem foglalkozni, akkor 0.68 volt. egyébként annyira nem érdekel ez a stat dolog. olyan basic bagde-ek nincsenek meg, mint ground defense, air defense, pistol, knife, vagy pl. sniper. pedig ezekhez nem kellene sokat tennem, 5 perc egy telepített géppuska mögött egy körben a gruon defense-ért. de ha eccer nincs olyan helyzet, hogy 5 percig dekkoljak egy géppuska mögött, vagy hogy lekéseljek valakit, akkor nem is lesznek meg soha. 😊
Én szégyellem magam helyetted, hogy ilyen stattal egy magyar helis jónak tartja magát. <#mf1>#mf1>
K/D ratio: 0.8
Worst Death streak: 14
Az élmény? Megfizethetetlen...
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
A német verzió egyetlen "hibája", hogy németül van a szöveg a játékban, elvileg még a beszéd is.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ennyi volt összesen élményem ezzel kapcsolatban.
Mint a struccok "ha nem látom akkor õ se lát engem" <#wilting>#wilting>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
nem fényezem magam, soxor én se csinálom azt, amit mondanak, mert a pálya másik végén vagyok, vagy pont olyan helyen, ahol nagyobb szükség van, de legalább benyögöm, hogy negativ.
Magyar szervereken eddig nekem jobban osszejott a teamplay, valoszinuleg azert, mert radion konnyu anyanyelven kommunikalni. Tenyleg, talalkoztal mar kulfoldi szerveren angolul dumalgatos nemzetkozi csapattal?