Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
borg a gecispinatorta mega fingófiszkosherry meg a múltkori verzoo1 dagattkurvaül a faszfején stb,stb,stb ???<#mf3>#mf3>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Téma vége.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
én aszittem legalább asztuggya mit kell beírni a img-k közé de úgyláccik eszt is nekem kell kiresgélni<#papakacsint>#papakacsint>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

<#nezze>#nezze>„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Még nincs teljesen kész de akit érdekel az ITT megnézheti
ide majd mindig kiírom a legfrisebb hireket a kieggel kapcsolatban
Üdv.:Hys
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
-tRs-Landor
Látom ez a 14 kill érzékenyen érint téged!😄DDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Mert akiket látok magyar magas rangú playerek,
azok mind a "repülõ doktorok" csapatának tagjai.
Van -e magyar BF2 Tippek oldal valahol?
Csak tudnám,hogy mi a faxért nem azzal játszol<#nemtudom>#nemtudom>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Inkább Pharolas-t "kergetem" repcsivel!😊)
Egyébként azért írtam, hogy megnézném, õ mit tud kezdeni a helivel, mikor folyamatosan támadják...
Már az nagy ajándék lenne neki, ha A-B-re eljut, nemhogy lelõ valakit.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Tegnap is olyan öldöklést rendeztünk, hogy Pharolas kérésére átmentünk egy másik szerverre, ahol nagyobb volt a kihívás...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Szopat ez a játék folyamatosan...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"