Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahoy!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Mindig csak a kempelés... <#idiota>

erdos
A roncsokat is el akarták vinni, de a milosevics kivitetett oda vagy 40 újságírót és így nem tudtak mit lépni. Bennevolt ez is, nem egy mûsort néztünk? 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Eltaláltad, otthon BF-ezek <#nevetes1>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

schrank
a fókuszba úgy volt hogy lelõtték a repülõt és már ment is oda a pilótáér egy konvoj UAZ na most ha a Pggyász által belinkelt mingun-nal felszerelt hjuit heli olyan veszélyes lenne mint ahogy azt a videó bemutatta akkor nem hiszem hogy gondot okozott volna neki fél tucat roncsautó

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

alberto 15
itt rohadok a suliba, a tanár is minnyá jön 😊, ti meg otthon bfeztek, dolgozni nem kéne??

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

schrank
lehet hogy nem is lopakodót lõttek le hanem egy fekete sárkányrepülõt a lopakodó az csaknem kátránypapírból van <#hehe>

erdos
naná hogy egyszerû lett volna egy kétóránként pozíciót váltó egységet elkapni egy kommandónak egy kézifegyverekkel tökig rakott országban. pont hiányzott volna egy két ami hadifogoly a milosevicsnek, gondolod megkockáztatták volna?

schrank

Mersant
na ja, franc sem tudja...kulonben sem lehet elhinni semmit a medianak. <#hehe>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

<#wave>

schrank
ja meg volt valami mobiltelefonos trükk is állíttólag azzal is kilehetteett mutatni de akkor az is valszeg csak egy ideiglenes megoldás lehettett ha egyáltalán igaz volt ?

schrank
de ha pilótájukat ki tutták menteni akkor azt a pár jugó légvédelmi partizánz is eltutták volna intézni egy kalap alatt ha már ott voltak <#nemtudom> és ha télleg olyan nagy penge lett volna akkor mé nem rabolta el a CIA mint a csaknoriszos filmekbe <#wow2>

Mersant
aha, thx. egyebkent ilyesmit mondtak akkor is mikor tortent, + hogy allitolag utana "beallitottak" az amcsi gepeket es mar nem lehet igy kijatszani.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

erdos
mivel õk voltak az egyetlen rakétás légvédelmi egység akiket nem lõttek szarrá még az elején, sõt a háború végéig nem is találták meg õket soha. mire odaért a bemérés alapján a tomahawk addigra csak a poros nyomukat robbantotta fel mindíg. 3 repcsit szedett le, egy lopakodót egy f16-ost meg egy f22 szuperbombázót. Nomeg hány évig tartott ez a nato akció szerinted? miért nem tudsz egyszer büszke lenni arra hogy egy magyar hülyét csinált a híres ami csodapilótákból? mellesleg volt róla szó hogy ilyen technika ellen még nem tesztelték a lopakodót, nem biztos hogy teljesen láthatatlan.

schrank
aszonta a csávó hogy úgy változtatta meg a radar által kibocsájtott frekvenciát amire nem volt bekalibrálva a lopakodó (nem NATO szabvány radarsugártot nem tudott elnyelni a lopakodó ) pfffff<#kuss>

schrank
én már tanácsoltam az illetékeseknek hogy inkább APC versenyt rendezzünk amivel lehet lõni is természetesen rakéta használata TILOS sokkal érdekesebb lenne pláne hogy mindenki az aktuális elsõt lõné <#ravasz1><#mf2> de szerintem jobb lenne mint a 2 személyes autós race <#eljen>

Mersant
ok, ertem en, csak nem lattam es ezert kivancsi vagyok mit mondtak, hogy sikerult leszednie a gepet, milyen "trukkot" vetett be stb. :-)

schrank
nem az a kérdés hogy ki nézte mert én láttam csak aszt vitatom hogy ha õ olyan nagy penge hogy télleg õ lõtte le a lopakodót nem pedig egy vadkacsával ütközött akkor annyi év háború alatt mér csak 4-5 repülõt tuttak lelõni <#confused> szerintem amiket "lelõttek" azok is csak lezuhantak mûszaki meghibásodás miatt na majd csak megnézzük valamelyik JAG ebizódban a " Ki a felelõs a 45millió dolláros gép elvesztéséért" címmel <#hehe>

uHs Gerzson
Jah akkor a lag a legújabb nehézségi szi<#eplus2>nt

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mersant
ja ez engem is erdekelne, latta valaki? elmeselhetne. thx

schrank
arról nem én tehetek az lagg volt <#ravasz1><#hehe>

uHs Gerzson
Ki menözik? arról nem is beszélve hogy nem is tudom ki volt azaki nekilökött a könek amitól ugy fejre áltam hogy a legjobb kaszkadörök is megirigyelhetnék <#mf2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
majd akkor menõzzé ha lesznek kiépített pályák ahol nem történhet meg hogy egy keresztezõdésben mindenki másfelé megy jaaa meg azt a sok geci fát is kell vágni a picsába <#falbav><#nyes>

uHs Gerzson
JAJA <#mf1>

schrank
eccee nyomjetok má be ojan videt is ahol nem csak roncsokat lõnek mer ezzel nem kéne menõzniük <#ejnye1> aszt a filmet keressétek meg amikor a fókuszos magyarszármazású faszi "állítólag" leszedett egy lopakodót szerbia felett azérnek gyanús ha rájöttek volna a titokra akkor nem 4 repülõt szednek le 4 év alatt hanem 40-et <#schmoll2>

Me0w
😄 Sajnos a regi d&d cuccaim el vannak pakolva a szekrenybe, manapsag mar nem ernek ra a barataim ilyesmire 😊 Pedig meg van egy rakat sheetem, es van jopar kocek is 😊 A valasz pedig: Ahogy magamat ismerem 1-et 😛

Together we'll fly someday...

(ja a heli természetesen nem BH, csak a gatling-ra céloztam)

Ez se rossz:
Blackhawk rajongóknak.. (WMV, 6.3 MByte)

alberto 15
melyik szervereken szoktál játszani?

alberto 15
de szerintem ígyis szép 😊

Running
Ez se max grafix, van pár dolog mediumon...ennyit bír a gép akadás mentesen.

Running
22'-es Nec monitor,genius bill, a4tech egér madzagos 😊, castek 1050-es ház aszem, a kijelzõs...160gb hitachi vinyó...400-as táp, eszembenemjut most a neve, ennyi elég.

Ja minden alkatrészre úgy vertem ki a yardból a pénzt. <#eplus2>

alberto 15
nem, csak megkérdeztem, mert nemkem nem naon megy ilyen grafikán:
2.6 amd, ati 9800pro, 2*512ddr, szal még kéne egy giga memória, és nekem is jól menne

Running
2,8 northwood, his 9800 pro, 2 giga ram...mit érdekel ez téged, én nem gizdulok a gépemre fõleg mert már 1-2 éve elavult kb.

alberto 15
de plz írd le a konfigot

Running
Jó gépem van.

Mennyit dobtál? 😄

Minden jog fenntartva!

alberto 15
milyen géped van?😊

TDC Geronimo
Hát már itt is csítel?! <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Running
Szeretnék itt is gratulálni -tRs-Gerzsonnak, aki a 12 Futamból 8-at nyert meg, valamint 2x egymás után nyert 3 futamot egyhuzamba, amiért külön éremben is részesült. Mégegyszer GRATULA Gerzson!!!!

A mai verseny termése:

TDC Geronimo
Úristen! Ahhoj ajánlom figyelmedbe, hogy olvasd át amit Hatt írt ,de figyelmesen! Felhívnám a figyelmed az utolsó mondatra, annak is a végére! <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fenrir
my pleasure

A halál csupán a kezdet...

quack
vááá thanks<#worship><#worship>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

quack
köszike

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

totalbf2 forum, easter eggs.
szerintem még azt is megoldaná ! 😄<#idiota>

quack
tunna vki linkelni egy képet a gabonakörökrõl (tudjátok vmejik pályán most nem jut eszembe a neve, helibõl lehet látni)? most nem vok bf2 közelben
plz

schrank
ezaz mosttörjük el minda két lábát a tolószékkel nem tud ojan nagyot karambolózni <#hehe>