Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
van leírás a kiegrol
a kieg pályái,jármuvei,fegyverei,geléria 50 képpel,összes oldal leírása,
mindig a legfrisebb hirek a kiegrol
Thx
a honlap cime: http://dragon.atw.hu/
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
alias Darken
-tRs-Landor
a mohának mindig a déli oldala fás
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
T.: egy csellós<#hehe>#hehe>
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
mert ha nem akkor lehet hogy azért nem tudsz felmenni ranked szerverre <#schmoll2>#schmoll2>
Tegnap este 8-9 körül Gs.bf2 szerverén Dragon Valley-n kínaia oldalon voltak azok a 2-3 sog-os emberkék, névre sajnos nem emléxem, akik az amerikai elfoglalhatatlan bázistól délre a hegy tetején kempelgettek. Miután kilõtték õket, többször is visszajöttek.
Engem nem zavar, én lõttem le õket onnan, meghát nem sír a szám ha kempeltek, csak megerõsítettem almát, hogy jól emlékszik a történtekre.
Kár errõl vitatkozni.
písz
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Még november elején írtam fel a problémámat a fórumra. Azóta is ezt írja ki a BF2 amikor Ranked szerverre akarok felmenni:
You have failed to connect. Please check your network connection(s) end try again.
Senki nem tudott benne segíteni. De nekem valami eszembe jutott. UPC-s netem van szóval nekem méri a UPC az adatforgalmamat. És egyik nap megnéztem az adatforgalmamat és azt írta hogy 0 MB. Összefügésbe hozható ez a két dolog hogy a UPC vel van valami és nem mér adatforgalmat és az, hogy nem tudok Ranked szerverre felmenni? Vagy a szolgáltatónak ehez semmi köze nincs, és az én gépemmel van a hiba?